Jó reggelt!
Szokásos indulás: reggeli kávé + bnet.
Este Bercó is pillanatok alatt elaludt. Még csend van. Délután moziba szeretnénk menni.
Jaj, majdnem elfelejtettem, Bercó kérdezte, hogy mikor jöttök megint.

Zajlott rendesen az élet.

De nálunk általában így van.
Irina, sajnálom. Bár én nagyon nem vagyok otthon a különböző felekezetekben.
Dettyk, annyira örülök a képeknek. Nagyon szép család vagytok. Bence milyen nagy, és komoly nagyfiú lett. Nagyon helyes. Panka meg igazi, vérbeli királylány. Te meg, nagyon csini vagy, irigykedem is rendesen.
Jó tanulást! Bízom benne, hogy bejön a számításod, meg tényleg illne hozzád.
Emese, éppen tegnap emlegettelek, hogy biztosan rengeteget dolgozol. Nekem is eszembe jutott, hogy Zsozsival ti is ilyet éltetek át. Tényleg rémálom. A gyerek éhes, beteg, lázas és nem nagyon tudsz semmit sem tenni. Kb. ez a helyzet. De már vége. Még látszik azért a száján néhány kis seb, de már rendben van. Gyakorlatilag én is csak a napok múlását vártam, gondoltam, az idő előrehaladtával javulnia kell.
Nagyon sajnálom.
Mónikám, köszi. A többiek is megmondhatják, B. immár rendben.

Igen, még a tegnapi tali előtt gyorsan elvittünk egy adag szemetet, a Kedves felfúrt néhány akasztót és már jött is a bérlő. Egy közvetítőnek hála gyakorlatilag két óra alatt sikerült kiadni a lakást. A bérlő (egyelőre még egyedül van) nagyon szimpatikus. Egy 18 éves kosaras a lelkem, röpke 212 cm-rel.
Engem meg az érdekelne, hogy Te hogy vagy? Gyerekek?
Igen, most már csak ez a lakás van, szerintem hétfőn kezdhetek is nagytakarítani. Bár tegnap este anyukám azt mondta, majd úgyis jön, segít nekem, most inkább pihenjek. De azért ennyire nem használnám ki.
Kaqk, jó szórakozást Nektek is. Hiányoztatok tegnap.