A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Partiztunk ma Maggieéknél, jól sikerült. Bár egy műanyag malac, és egy piros kocsi miatt akadtak problémák :lol:
A slambuc is jól sikerült.

Mindent köszönünk a szervezőknek.

Mire hazajöttünk, egy új macska várt minket.
II. Enci.
Remélem, ennél a számnál meg is állunk :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Várom, hogy Bercó befejezze a dinnyézést, aztán végre megpróbálom elaltatni. Tegnap éjjel 11 után aludt el, ma meg f7-kor már fenn volt. Ma meg nem aludt. :wink: :lol:

Jaj, én köszönöm Vindo, hogy eljöttetek. Nagyon-nagyon örültem Nektek, meg Virankáéknak is. Én, mi remekül éreztük magunkat, remélem máskor is összehozunk majd ilyet! Lesifotóst játszottam, majd átrakom a gépre és aztán mutatom őket. :lol:

Jött Bercó, mennem kell.
dmaggie

mi is itthon,gyerekek alszanak(B. pár perc alatt elaludt :) )
szép volt,jó volt :) fura,h. itthon a tücskök ciripelnek és a kutyák ugatnak :) nem a makkok hullanak a fejünk fölött és a pelikánok kiabálnak :)

Maggie,még 1* köszönjük a vendéglátást, a slambuc nagyon finom volt :) a Fiaitok,még mindig nagyon helyesek :)

Vindo,örültem,h. Veletek is találkoztunk :) na ja, piros autó és malac nagyon komoly volt :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Szokásos indulás: reggeli kávé + bnet. :lol:
Este Bercó is pillanatok alatt elaludt. Még csend van. Délután moziba szeretnénk menni.

Jaj, majdnem elfelejtettem, Bercó kérdezte, hogy mikor jöttök megint. :lol: :lol: Zajlott rendesen az élet. :lol: :lol: De nálunk általában így van.

Irina, sajnálom. Bár én nagyon nem vagyok otthon a különböző felekezetekben.

Dettyk, annyira örülök a képeknek. Nagyon szép család vagytok. Bence milyen nagy, és komoly nagyfiú lett. Nagyon helyes. Panka meg igazi, vérbeli királylány. Te meg, nagyon csini vagy, irigykedem is rendesen.
Jó tanulást! Bízom benne, hogy bejön a számításod, meg tényleg illne hozzád.

Emese, éppen tegnap emlegettelek, hogy biztosan rengeteget dolgozol. Nekem is eszembe jutott, hogy Zsozsival ti is ilyet éltetek át. Tényleg rémálom. A gyerek éhes, beteg, lázas és nem nagyon tudsz semmit sem tenni. Kb. ez a helyzet. De már vége. Még látszik azért a száján néhány kis seb, de már rendben van. Gyakorlatilag én is csak a napok múlását vártam, gondoltam, az idő előrehaladtával javulnia kell.
Nagyon sajnálom. :cry:

Mónikám, köszi. A többiek is megmondhatják, B. immár rendben. :lol: Igen, még a tegnapi tali előtt gyorsan elvittünk egy adag szemetet, a Kedves felfúrt néhány akasztót és már jött is a bérlő. Egy közvetítőnek hála gyakorlatilag két óra alatt sikerült kiadni a lakást. A bérlő (egyelőre még egyedül van) nagyon szimpatikus. Egy 18 éves kosaras a lelkem, röpke 212 cm-rel.
Engem meg az érdekelne, hogy Te hogy vagy? Gyerekek?

Igen, most már csak ez a lakás van, szerintem hétfőn kezdhetek is nagytakarítani. Bár tegnap este anyukám azt mondta, majd úgyis jön, segít nekem, most inkább pihenjek. De azért ennyire nem használnám ki.

Kaqk, jó szórakozást Nektek is. Hiányoztatok tegnap.
dmaggie

Vindo, Viranka: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Ide is teszek a képekből. Néhányat a másik helyre is raktak.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Jó reggelt!

Tényleg, a Dettyk család nem semmi, nagyon szépek :D

Lányok, engem lekapott a nap :shock: Fürdéskor vettem észre.

Micsoda képek. Szerencsére nem látszom rajta 8)

Megyek, megnézem a másik helyet is.

Kép
vindolanda

Lehet, veszünk festéket, és lefújjuk a csodálatos OSB-lap garázsunkat :wink:

II. Encit is meg kell nézni majd.

Biztos besz...t a garázsba :roll:

Rugó ezt a kínai Dórát nézi (úgy hívjuk ezt az agymenést szombat délelőtt a TV2-n).

Lehet, a Praktikerbe megyünk, és leadjuk Rugót a játszóházban.

Kép
vindolanda

Dettyk, gyönyörűek vagytok, az egész család! Örülök, hogy a Balcsin jó idő volt, amíg nyaraltatok, de amúgy sem aggódtam miattatok, olyan jól feltaláljátok magatokat. :-)
A munkakereséshez nagyon szorítok!

Vindo, Verus, Maggie, szuperek a képek, csak azt sajnálom, hogy hármótokból kettőt nem látok rajta :D A gyerkőcök csodásak, mint mindig. Maggie, szuper kertetek van!

Nálunk minden a szokásos, főznöm kell ma. Fáradt is vagyok, S-val éjjel sokáig dumáltunk, most már egyre később fekszünk és kelünk, érdekes lesz így kezdeni ovit-munkát.
irina

Vindo, de igen, csak azt amoda raktam. Mert ilyen kis figyelmes vagyok. :wink: :lol: :lol: :lol:

Irina, köszi. Most szerintem nincs is nagyon jó állapotban, a sok eső, meg elfoglaltság miatt nem nagyon tudtuk rendbe szedni.
dmaggie

A nap engem is lekapott egy kicsit, de nem vészes. Inkább csak visszajött a barnaságom.
Egyébként volt naptej. :lol: :lol:
Tegnap igencsak túltoltuk a salmbucot, maradt még annyi, hogy nem kell ma főznöm. Van egy kis leves is a hűtőben. Sőt, még Nana sem főz ma. :wink: :lol:
Azt viszont sajnálom, hogy hallgattam A-re, így igen kicsi adag lett az ubisaliból. :oops: :oops:
Én még mindig csak vigyorgok, ha a tegnapra gondolok, remekül éreztem magam.
dmaggie

Irina, találkoztok majd Kaqkékkal, Heniékkel?
dmaggie

Jó "reggelt" :D !
Köszönjük a képdícséreteket, aranyosak vagytok :D . Hát igen, Panka még mindig pózőr, őt élvezet fotózni 8) . Ha munka fronton lesz valami, Veletek osztom meg először :)!
Magamat nem szívesen mutogatom egyébként :oops: . Érdekes összefüggést vontam le: nekem nem megy a testmozgás nyáron. Szeptembertől májusig tornázom, mint az őrült, lefogyok, megizmosodom, jól érzem magam, aztán májustól szeptemberig punnyadok, visszahízok, a kulináris élvezeteknek hódolok, jókat eszek, jókat borozok, és sajnos dohányzok 8) . Kíváncsi lennék, Csernus doktor mit mondott volna erre, ha Kapolcson előhozakodok a témával 8) .

Maggie, Vindo, Viranka, nagyon jók a képek, nagyon jól néztek ki, és látszik, hogy a gyerekek is milyen jól érezték magukat :D ! Vindo, én örülök, hogy végre láttalak több képen is :D , ez nem mondható el Maggie-ről 8) . Egyébként nekem is nagyon tetszik a kertetek, Maggie, nagyon hangulatos!

Ma szülinapi ebédre megyünk unokatesóm 1 éves porontyához. Szép napot mindenkinek, használjátok ki ezt a jó időt!
dettyk

lassan elkészülnek a mi képeink is(R. szűri,"csak" 790 képet csinált 5 nap alatt :) lesz Maggie-ről aki lesifotózott :) meg Vindoról is :)

Maggie,3évenként megyünk Nyíregyházára :) :) :) (eddig)

Detty,tök jól nézel ki :) :) na én is lebuktam(bár szerintem ki az aki nem tudta h. cigizek)

:arrow: teregetni :evil: :?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nekem is kellene teregetnem...

Írtam a másik oldalra.. :)

Na van második Enci? is.. :lol:
varga tünde

Halihó

Oh de sajnálom hogy lemaradtunk erről a szupi taliról..:-(

Mi tegnap a belvárosban csavarogtunk..szupi volt, ma de-t a vasút történeti parkban.....Emma hihetetlenül élvezi a "nyaralást"..most épp alszik...jól elfárad.....én is..:-)

du-án sikló budai vár, lehet a Margitsziget....:-)

I kollégájánál lakunk. Emma szerelmes. 25-28 körüli a srác...Emma folyton rajta csüng róla beszél..:-) ezért is érzi magát olyan jól. :-)

képek lesznek..majd mikor otthon leszünk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Bercó nem alszik, viszont jégkrémet szeretne, de ma már kettőt evett. :roll:

Mivel magamat nem tudom fotózni... :lol: :lol: Egyébként meg utálom, ha fényképeznek. Szinte minden képen hülyén nézek ki.

Viranka, sűrítsetek! Vagy nekünk kell arrafelé menni.

Kaqk, akkor jól kihasználjátok az időt. Emma szerelme: :lol: :lol:
dmaggie

Viranka, bocsi. :oops:
dmaggie

Halihó!

Maggie, nem sajnos Kaqk-kal nem tudtam tegnap talizni, mert közbejött nekem egy elintéznivaló (hopp, jut eszembe, még írnom is kell neki, nem a tegnapról :D ), a hétvége meg nekünk teljesen tele van, ezért nem is írtam -- fájó szívvel -- Heninek, hogy talizzunk... De biztos jól érzik magukat itt, Pesten, tök jó idő van.

A képek szuperek, itt is, ott is, csini csajok és csodaszép gyerekek, ez a brancs már csak ilyen :-D viszont Maggie, Téged továbbra sem látlak egyik képen sem. Talán majd R vmelyik fotóján feltűnsz...
irina

Detti, ha Te nem mutogatod magadat szívesen... hát kicsit sem értem. Szerintem aki az év nagy részét átmozogja, az nyugodtan punnyadhat nyáron. :D

Lányok, én még nem láttam olyan (nem hivatalból a testéből élő) nőt, aki kimondottan szeretné, ha fotóznák amúgy. Ti igen?
irina

Vindo, mi ez a kínai Dóra?

Maggie, keresztanyám protestáns, ez a prot. irányzatokon belül egy kis egyház (http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_Metodista_Egyh%C3%A1z).
irina

Maggie, ne idegeskedj, tőlem hülyébben kevés ember tud kinézni a fényképeken :lol:
Élőben jobb vagyok 8)

Délelőtt shoppingoltunk (festék a garázsra, új szolárlámpák stb.). A férfiak most kinn vannak, G. a garázst fújja le, Rugó meg hátul talicskázik.

Vettünk pár padlizsánt.
Olyan szépek voltak. Arra gondoltunk, csinálunk padlizsán-krémet. Nem mintha tudnánk, hogy hogy kell :roll: :shock: Megnéztük már a neten :lol:

Rugó nagyon boldog volt a játszóházban, mi meg Gáborral fornettiztünk, vásároltunk. A végén vettünk neki egy kis kirakósat 490 ft-ért, egy pici verses könyvet (600 ft), meg egy kis fejlesztő füzetet. Nagyon örült neki.

A játszóházban is Rugónak hívják.

Maggie, tényleg jól sikerült parti volt. A sört meg a járulékos dolgokat még meg sem köszöntem.
A képeken is mindig ott a kezemben egy pohár.

Nyaralóknak minden jót!

Kép
vindolanda

Kép
vindolanda

Mármint nem csak úgy fújja a garázst, hanem festékszóróval fújja :roll:

Kép
vindolanda

Ki kell mennem az udvarra, már húsz perce benn vagyok. Vajon mit csinálnak kinn a férfiak?

Kép
vindolanda

Vindo, aranyos ez a Kai Lan. :-)
(Én imádom a kínai kultúrát, már amennyit ismerek belőle, egy kicsit tanultam régebben a nyelvet -- roppant nehéz volt amúgy.)
irina

Majd este jövök, most indulunk a moziba. :lol:
dmaggie

a lesifotósunkról 1 kép :) s nem is néz ki hülyén :)
Kép
1 csoportkép :)
Kép
a kamionon ment a harc :)
Kép
mindig volt valaki akit Mírám kiszemelt :)
Kép
Bercó,aki utálja ha fotózzák :)
Kép
Rugi :)
Kép
Míra Rugó hamar egymásra találtak :)
Kép
még csak a tegnapi nap van kiszűrve :( Maggie,Vindo majd küldjük a linket ahonnan le tudjátok tölteni a fotókat :)

KépKép
viranka

8)

Csak lekapták Maggiet is :lol:

Köszönjük előre is.

Kép
vindolanda

Rólad is van pár kép :) majd oda teszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Már alig várom, hogy láthassam 8) :lol:

Kép
vindolanda

Hazaértünk, és minő csodás képekre! :-)
Maggie-m, tüneményes vagy Te is a gyerekek között! :-)

Mit szóltok az új babanet-dizájnhoz?
irina

Köszönöm, de jól látszik, hogy van még mit ledolgoznom.
Nemrégiben jöttünk meg, Bercó álmos, megyek altatni.
dmaggie

Ott felül az a rózsaszín csík?

Kép
vindolanda

Bezzeg Rugó reggel nyolc után kelt, és még az udvaron kóvályog :x

Jó altatást :wink:

Kép
vindolanda

Na, bejött, kapott egy pirítós kenyeret.
Becsukom az ajtót, hogy nehogy ki tudjon menni :idea:

Kép
vindolanda

Szasztok! :)

Látom, szupi kis tali volt itt! :) :) Csúcsak a képek! :)

Nálunk vendégsereg jön-megy, alig győzöm, de hamarosan itt a tanév megint, akkor megint nem lesz idő senkire... Szóval most jól kibeszélgetjük magunkat. :)

Most is jönnek, Beni keresztszülei. Éjszakázni fogunk velük, aztán megyünk reggel együtt templomba.

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie, komolyan nem értem, miért mondod ezt. Jahogy nem vagyunk 16 éves kori önmagunk? 8)

Zdori, Ti aztán tudtok élni, ez nagyon tetszik.

Kicsit borús vagyok a frankhitel miatt (ez így nem precíz: amiatt, hogy 1. ez hol áll meg? ki garantálja, hogy lemegy 220-ra bármikor is? 2. még csak egy éve fizetjük, de már ugrott 20 ezret a törlesztőrészlet -- mi lesz még 19 évig?), meg a rengeteg feladat miatt, ami rám vár nyár végétől, de hát eddig is volt valahogy, eztán is lesz.
irina

Detti, Neked elfelejtettem két dologra reagálni:
Panka szuperügyes, hogy megtanult bicózni!!!
Sok sikert a gyógypedagógussághoz, csodás szakma!

Gyerekek, Panndi hová tűnt? Nyaralnak?
irina

Én már csak ilyen magammal elégedetlen maradok.

Vindo, kivételesen Bercó is f9 körül ébredt, délben ugye megint nem aludt, de már alszik. 8)
Látom, nagyon örültél, hogy én sem maradtam ki a szórásból. :wink: :lol: :lol: :lol:
Rugó?

Irina, megértelek. Nekünk ugyan forint alapú hitelünk van, de a környezetemben sokan hasonlóan jártak, járnak. A bank meg szerintem nem menne csődbe, ha kicsit toleránsabb lenne.

Zdori, használjátok is ki az időt. :lol: Gyerekek?

Panndit nem tudom. :roll:

De Regi is régen jelentkezett már.
dmaggie

Egyébként a Verdák2 nagyon tetszett, Bercó elkukoricázott mellettem, olykor felállt a székről, nagyon tetszett neki, hogy visszacsapódik. :lol: De alapjában jól telt az első mozizása. Gergő annak idején izgágább volt. :lol:
dmaggie

Én is nagyot néztem a minap, érdekes ez az arculatváltás, de majd megszokjuk.
dmaggie

Maggie, nem játszom meg magam, én sem vagyok elégedett magammal (és ez szerintem normális érzés mindenkinél), főleg azért, mert tudom, hogy többre lennék képes, csakhát aaaaaaaaaaaaaaaanyira szeretek enni. Tény, hogy nekem a tartós itthon-tartózkodás mindig rontott a dolgokon, ha dolgozom, fele ennyit eszem. De egyébként én most sokkal jobban elfogadom magam, mint mondjuk 17, 20 vagy 25 évesen, amikor ezerszer jobban néztem ki. Érdekes.

Verdák 2
: nagyon ügyes volt Bercó!
mi is ezt akartuk Ádinak első mozis élményként, de ismerem, hogy kb. 15-20 percet bírna ki, és aztán ki akarna menni (hacsak a sötéttől és a hangerősségtől ki nem menekül már az elején). Ezért egyelőre felesleges mennünk szerintem. A múltkor voltunk Grylluson, akit imád, de a felétől már onnan is menni akart, igaz, mozogni nem tudott a rögzített székek miatt, Halász Juditon legalább a közlekedőrészben lehetett a koncert alatt rohangálni.
irina

Az evéssel én is így vagyok, sajnos. Most az utóbbi pár napban egy kicsit elengedtem magam, de majd visszafogom magam. Egyébként meg komolyan igyekszem vigyázni a cukor miatt.
Meg végre ismét elkezdhetek tornázni. Már várom.

Én is aggódtam kicsikét, hogy majd hogyan lesz Bercóval, itthon nem tud egyhelyben megnézni végig egy filmet sem, de itt jól tartotta magát. Meg eléggé kalandos is volt a film, olyan James Bondos lett.
Halász Juditon mi is mozgásban voltunk.
dmaggie

Meg azt gondolom, egy koncert ingerszegényebb azért.
dmaggie

Maggie, igaz.
Ádi végig bír nézni egy-egy hosszabb rajzfilmet, de ez azért ritka esemény, és főleg reggel, a kicsit kómásabb állapotában jellemző rá. :lol:

Meseolvasás megvolt, most S énekel, aztán alvás.
irina

Jó reggelt.

Mi még pizsamában, épp kakaózunk-kávézunk.

Bercó nem semmi.
Szerintem Rugó tíz perc után ott tapizná a vásznat :roll:

Éjjel jól haladtam, de még éjfélkor rátettünk két House-t, így fél kettőkor keveredtünk ágyba.

Ma újabb festés következik az udvaron, meg talán a fatároló felé beton járda-darabok leásása :roll:

Rugó sem jeleskedik az egy helyben ülésben. Van olyan nap, hogy tíz perctől többet nem ül a fenekén :x

Kép
vindolanda

Halihó!

Nekem sikerült tegnap gyorsan elaludnom, egészen jól is aludtam. hn8 körül ébredtem, de azóta már be is vásároltam, most kezdek főzni.

Vindo, nem biztos az. :lol: Jó munkát Nektek! Délutánra én is fűnyírást, kis kertrendezést tervezek. Meg vár egy kazalnyi ruha is. Egyrészt mosni is kellene, meg vasalni is.

Na, megyek dolgomra.
dmaggie

Bertának boldog névnapot kívánunk tegnapra :!:

Maggie, a festésről már le is tettünk, mert vízbázisú a festék, és valamennyi esőt mond mostanára.
Marad a kertészkedés.

Ruhát szortírozni, hajtogatni (vasalás helyett) :roll: :arrow:

Jó főzést akkor.

Kép
vindolanda

Rugó ezzel a számítógépes játékkal nyomul. Bébiszitteres, és már három gyerekkel is elboldogul:

http://www.friv.com

A második sorban tizedik ikon.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?