A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Bocsánat, de egész 7végén vidéken tengtem-lengtem...még mindig hulla vagyok....és itt az újabb hét, munkára fel!!!
Már reggel óta pörgök, asztalos hivott, mosogatógép jön....szerdán ablakcsere, csempevásárlás, ja és még a villanyszerelő is holnap jön....
De legalább haladok....

Kagyló: Nagyon sajnálom, hogy közbejött ez a nyavaja...remélem semmi komoly! :(

Bari: én is ilyen leszek, tuti! :wink: De örülök, hogy semmi komoly....

Mné: Zsepikének sok erőt kivánok!

Kretty: nemsokára nyaralás...... :lol:

Ági:Jobbulást a csemetéknek.....

Mindenkit pusszantok, csak itt ismét felpörögtek a dolgok, mennem kell :?
katapetra

Sziasztok
Köszi!Egyedül a tengeri sóba másztam bele,de nem volt jó. :oops:
Majd ma talán ha megnéz mond valamit apánk,vagy a kenet után többet tudok majd. :roll:
Merre vagytok??

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

köszönöm szépen a jókívánságokat. Zsepinek átadtam. :-) Mostmár jobban van. Sajnos a múlt héten 4 nap alatt 3-szor kellett altatni, nyugtatózni, és nem viselte jól a kis szervezete. Csütörtökön kiszedték a pocakjából a csöveket, és altatni kellett, utána viszont alig akart felébredni. Amikor pedig nagyjából magához tért, folyamatosan hányt. Péntek estére rendeződött ő is. A férjemnek szerdán vagy pénteken szedik ki a varratait, a kutyinak pedig jövő héten hétfőn, szintén altatásban, úgyhogy már most rosszul vagyok tőle... De sajnos nem tudunk mit tenni ellene, végig kell csinálni. Utána pedig csak egy rossz emlék marad.

Kagyló: jobban vagy? mit mondott Apánk? Ha jól emlékszem, akkor most mentél dél körülre. Ugye?

Bari: Te is ma mész? Gyere mesélj, hogy neked mit mondotta doki. A János kórházi látogatást nagyon sajnálom, de örülök, hogy mindent rendben találtak. A lurkók nemét ma már megtudjátok? Nagyon kíváncsi vagyok ám!

Ági: Jobbulást kívánok a gyerekeknek!

Katapetra: Kitartást és sok erőt a felújításhoz.

Kriszto: Merre vagy? Többet szoktál erre járni ilyenkor. Tanulók még mindig a nyakadon lógnak?

Csuti: Holnap mész a kórházba? Vagy a dokid rendelőjébe mész, és utána még meglátjátok, hogy be kell-e már feküdnöd? Vagy ez már eldöntött dolog? Hogy bírod ezt a hőmérsékelt ingadozást?

Nyuszi, Nene: Hogy vagytok? Hogy bírjátok? Gyerkőcök jól viselkednek?

Momelcsi: Örülök, hogy ki tudtaok mozdulni. Sokat jelent nagyon, ha az ember kimehet a levegőre, vagy emberek közé.

Zafir: Hogy vagy? Régen nem jártál felénk. Minden rendben? Hogy van a lelked?

Mi nem fogunk most indulni. A múlt héten rá kellett jönnöm, hogy semmi más nem számít, és nem fontos, csak az, hogy a férjem és a kiskutyám jól legyen. Mindennél jobban szerettem volna gyereket, de nem most. Nem számít, hogy nekünk van-e gyerekünk. A fontos az, hogy vagyunk egymásnak. Semmi más nem számít. Tudom, ez így hülyén hangzik, de nem tudom jobban leírni. Egy gyerek mellett nem tudnék 1000%-osan a férjemre figyelni, és a szeretetem is megoszlana, márpedig Ő a legfontosabb az életemben. Elképzelhető, hogy egy pár hónap múlva máshogy fogom ezt érezni, akkor majd újra gomboljuk a , de most nekünk a kezelésnek itt volt a vége! Majd egyszer folytatjuk. Lehet, hogy valaki ezt hülyeségenk fogja gondolni.

Bocsánat a lelki kitörésért!

Mné
mné

Kagyló! mikorra mész ma?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné: Teljesen egyet értek veled. Én nem tartom hülyeségnek amit írtál. Szereted őt (őket) és ez így természetes. Örülök, hogy mindketten jobban vannak már.
Lelkem hogy van? Vacakul. Jövő héten nyaralás, de valahogy most az sem köt le. Remélem mire odaérünk már szebbnek fogom látni a világot.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Mné,kriszto

Fáj a pocim,még mindig.Majd ha a párom hazaért akkor megyünk olyan 15 körül.
Gondolom jó sokan lesznek... :roll:
Zafir
Jót fog tenni a nyaralás,most ne gondoljál másra.Utána majd más színben fogod látni a dolgokat. :wink:
Majd meséld el milyen volt!
kriszto
Hogy vagy?Kedved?

kagyló

Drága Mné!
Megértelek maximálisan! Arra gondolj, hogy a férjed is és a kutyuli is már csak jobban lesz!!! Pihenjenek sokat, te pedig amíg nem érzed úgy, hogy jöhet a baba, addig minden szeretetet ossz el köztük, hiszen ez a legfontosabb, hogy ti vagytok egymásnak. A családbővítés pedig jön majd amint úgy érzitek.
Kép

Zafír!
Jobb lesz, hidd el... idővel. Merre mentek nyaralni? Jó lesz picit kikapcsolódni.
Kép

Barika épp most volt D-nél! Kép Minden OK, majd jön délután!

Ági, mesélj még! És jobbulást a skacoknak! Gyere panaszkodj, mesélj, fakadj ki, mi meghallgatunk! Kép

Katapetra! Hmmm ez a hét is gyorsan el fog telni, ha ennyi dolog van.. És már nemsokára megérkezik a férjed! Lassan a felén túl vagy, azt hiszem... :oops: Kép

Kretty! már biztos szép színed van... és még ehhez jön hamarosan a nyaralás! csudajó lesz nektek...Kép

Többiek, pusszantás!

Igen, még itt vannak a diákok és áááááááááááá kivagyok már tőlük...

Kép

kriszto

kriszto82

Krisztokám, ezek a tigresek! Csuda klasszaszak! :wink:
Légyszi, majd javitsd a táblicskát, hogy szept. elején kezdek.Megjött a piri!! :D
Mné, Drága! Nagyon megértelek! Én is a nyáron rákellett, hogy jöjjek a családom a legfontosabb, hogy meg gyógyugyoljon az apukám és a szüleim jól legyenek! De most már túl a nehezén, remélem, köv.pirivel már indulhatok is. Az is lehet, hogy közben Nektek kialakul "magától" és el is felejthetitek az egészet! Jobbulást kívánok férjednek és a Zsepinek is! Szegényke....sok puszi és ölelés!
Zafir, nagyi, hogy van? A nyaralás biztos jót fog tenni! Nem számít semmi Te és a Férjed és a napsütés! :wink: ( Aztán HAJRÁ! ) :D
Bari, pihengessél, nem baj, hogy parázol, szerintem inkább féljünk mint megijedjünk! :wink: Örülök, hogy minden rendben és a gézengúzok szépen fejlödnek!
nene, a Te nagyid, hogy van? Nézzegettem Rólatok a képeket, nagyon szépek vagytok! :D
nyuszika, Dóriról is néztem képeket, igazi kiscsaj! :D
melcsi, nem lehet, könnyű megszervezni a két gyerekkel való kiruccanást, de nagyon ügyik vagytok!
Ági, jobbulást a rosszcsontoknak! Gyere hozzánk bármikor, amikor úgy érzed valakinek kikell fakadni! Művészi mutatvány:" a kevesebb pénzből jöjjünk ki 3 gyerek mellett"! :shock: Remélem azért rendeződnek a dolgaitok. Puszi és kitartás Neked!
Poszi, kitartás Neked a kórházhoz!
kagyló, majd gyere, hogy mi van Veled! Remélem nem lesz semmi komoly!
Mindenkinek szép napot kívánok!
emerenc

katapetra, nagyon ügyes vagy ezzel a lakás felújítással! Szép a konyhád! Így tényleg gyorsan telik az idő! :D
emerenc

Emerenc: Azt hiszem nem leszel egyedül szeptemberben, ha jól emlékszem többen fognak kezdeni. Nagyim sajnos nincsen jól. Nagyon lefogyott. Kb. 2 hetet mondott az orvos. :cry: Most érzem csak igazán, hogy jobb hogy nincsenek már meg a babák. Nagyon stresszesek most ezek a hetek.

Kriszto: Mariazell-be megyünk 1 hétre. Kirándulós-városnézős nyaralás lesz. Valahogy most nem vonz a tengerpart, ahol sok gyerkőc mosolyogva lubickol és az olvasós-pihenős napok sem tudnának lekötni. Kitartást a diákokhoz. Lassan itt a suli és tovább állnak.

Ki lesz az első aki kezd?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Mné, örülök,h Zsepi jobban van és nagyon szép amit a kapcsolatotokról írtál!

Kagyló, Szélkisasszony, gyertek majd,h mi volt Dévisznél ;)

Krisztokám, annyira cukker az összeállításod megint ;)

Emerenc, örülök,h piri jelentkezett és jól sejtem,h végül magától?

Zafír, sok-sok erőt a nagyidhoz és bízzunk benne,ha tényleg igazuk van a orvosoknak, akkor nem fog szenvedni!
Remélem a találkozót össze tudjuk majd hozni ;)

Ági, gyere sűrűbben és csatlakozom a többiekhez,h szívesen meghallgatunk ;)

Kretty, romantikáztatok tegnap?

Katapetra, jól sejtem,h nem fogsz unatkozni? Milyen jó lesz majd a szép új konyhában főzőcskézni ;) Majd kérünk képet!!!

Mi megjártuk Déviszt. Nagyon jó fej volt. Alá kellet írni,h megtagadjuk az amniot... Megnézte a babákat, minden OK velük. Hosszt már nem mért, de a tudományos írások szerint kb. 10-12 cm között vannak. A fejecskéjüket mérte, az alapján A baba 15 hetes B baba 15 hetes 3 naposnak felel meg :D szépen fejlődnek fej-fej mellett. Sajnos a nemük nem látszódott, deeee szerény véleményem szerint A baba kislány :lol: erre abból következtettem,h török ülésben volt a lábija :shock:namármost a férjemnek ilyen képessége nincs, CSAK nekem :lol: B babát sem lehetett látni, neki meg az egyik lábija nyújtva volt :lol:
Elköszöntünk, rendes volt nagyon. Csak annyit kérdezett,h hova fogok járni terhesgondozásra...mondtam,h Battára, de nem kérdezett többet. Holnap megyek Paragihoz, bejelentkezem hozzá és kérnem kell beutalót.

Cs.Andi, Rencsi, Julcsi, Ancsi, Zsuzsi, Szurikáta, Kisalag, Poszi Parane merre vagytok?

Szép napot mindenkinek!

Pussz,
Bari

bari6

Barika: de jó, hogy minden ok! Nagyon cukik lehettek baribabák :lol:
Képet fogtok kapni, de csak augusztus végére lesz kész....addig elleszek itt a kis putrimba :lol:

Zafir:érezzétek magatokat jól magatokat, kapcsolódjatok ki! Nagyikádnak pedig könnyű napokat kivánok....... :(

Mné: Maximálisan egyetértek azzal, amit irtál...a legfontosabb: Ti ketten, és hogy egészségesek legyetek! Léleksimit küldök!

Ancsi: Ti nem most indultok???????

Ági: Gyere sűrűbben, itt mindig meghallgatunk, és segitünk, ahogy tudunk.....
katapetra

Bari, szuper, akkor minden ok a Babákkal és a búcsú is megvolt, gond nélkül :)

Emerenc, köszi, igen, Dóri egyre nagyobb, csajosabb :) Ha minden igaz, pár hét és lesz fülbevalója is :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Apánk nem látott semmit az uh-n.Viszont mennem kell vérvételre,meg levette a kenetet.Csak azt nem tudom mitől fáj a hasam,és miért van megpuffadva... :(
Ennyire nem lehet,hogy beképzelem magamnak,hiszen akkor nem vennék be fájdalom csillapított állandóan... :roll: :(
Kérdezte,hogy nem-e a szóval szépen írom,gyomor dolog........de az nem lehet...
Ezek szerint olyan tüneteket pródukálok ami nincs is? :roll: :( :shock:

kagyló

bari
Köszi,itt vagyok,csak a zugban.Minden nap elolvasom kivel mi történik.Örülök hogy a bébikékkel minden rendben :)
Nézd csak mit találtam! :) Cuki kis rózsaszín barik :lol: :lol:
Kép :lol:
kriszto
Ezek a tigrisek annyira édesek :)
mné
Én is megértelek,ölelés Neked.Idővel biztos másképp fogod érezni.
Ági
Jobbulást a gyerekeknek,Neked meg sok türelmet.
kagyló
Remélem nincs komolyabb bajod.
emerenc
Hajrá kezdés :arrow: :)
katapetra
Ha kész lesz a konyhád,átmegyek és megnézem :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.08.08 20:12-kor.

szurikáta
szurikáta56

kagyló: lehet, hogy idegi alapon van....
esetleg egy csúnya bélfertőzés is kiválthat ilyet....de azért örülhetünk, hogy nem nőgyógyászati.....JOBBULÁST!

Szurikám: Bármikor nagyon szivesen látlak....egy fincsi teára, ill kávéra mindig a vendégem vagy! puszi

Emerenc: örülök, hogy piri megérkezett!!! :wink:
katapetra

Kagyló, simán lehet lelki eredetű! Gondolj csak bele, amikor a lélek a terhességhez hasonló tüneteket produkál (elmarad a piri, fájnak a mellek, nő a has) de az illető nem terhes, csak már nagyon vágyik rá... :shock: A lélek tudja a legjobban és legalattomosabb módon megbetegíteni az embert...

Bari, de jó, hogy minden OK! :D

Krisztó, annyira jók ezek a tigrisek!

Katapetra, a férjed mire hazajön, rá sem fog ismerni a lakásra!

Mné, maximálisan megértelek! Az ember csak a párjával együtt alkot teljes egészet!

Ági, nem lehet egyszerű nektek! Kitartás, és gyere, mi meghallgatunk!

Emerenc, akkor szeptemberben indulááás és terhesedés! Hajrá-hajrá! :D

Zafír, hatalmas ölelést küldök! Nem lehet egyszerű most nektek!

Mi egész nap "ünnepeltünk" :D apával, szabit vettem ki, este meg elmentünk vacsizni.

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Kretty

Az lehet,hogy lelkileg nem vagyok éppen jól.Az is lehet,hogy sokat idegeskedek.
De nem vagyok kiskutya,hogy be beszéljek magamnak ilyen dolgokat. :shock:
Tényleg nagyon szeretném ha végre sikerülne...sőt nem is vágyom másra. :wink:
De ez butaság,nagyon! :roll:
Katapetra
Holnap megyek a körzetihez és elintézem a vérvételhez a papírokat.Nagyon remélem csak idegi alapon lesz...

kagyló

Kagylo, en nem azt mondtam, hogy bebeszeled magadnak, csupan azt, hogy leirt mar ilyen esetet az orvosi szakirodalom (marmint az alterhesseget) es hal lekileg nagyon kivagy, az bizony a testedre is hatassal van. Vissza kell menned valamikor D-hez?
Vendég

Hahooooooooooooooooooooooo Hol vagytok? :( Kriszto, legalabb te gyere, fuggotars... :wink:
Vendég

Én itt vagyok, de megyek is :roll: de jövök amint végeztem Paraginál ;)

Szurika, nagyon cukkerek a barik :lol:

bari6

Sziasztok!
Itt vagyok ám én is, csak írni nem tudtam!

Kriszto: kicsit késve, de boldog névnapot! :lol: És ezek a tigrisek szenzációsak! Mindig jó kedvem lesz tőlük. Merre vagy? Mit csináltatok a 7végén?

Kretty: végül mi lett a párod ajándéka? Túzok rezervátum? Jó lehetett. :lol:

Kagyló: megijesztettél. Miben maradtatok D-vel? Mikor várható az indulás? Ma is sütöttél valami finomat? :D

Mné: teljesen megértem, amit írtál. Én elképzelni sem tudom Szélúrfi nélkül az életem. Ha gyerekkel, akkor nagyon-nagyon boldogok leszünk, ha nem akkor "csak" nagyon boldogok.
Remélem azért, hogy hamarosan a mostani sebek már csak rossz emlékek lesznek és újra tudtok a csemetékre is koncentrálni. Zsepi hogy van?

Zafír: jó nyaralást nektek! Ha most még nem is érzed úgy, azért egész biztos nagyon jót fog tenni a kikapcsolódás és jól is fog telni. Mikor utaztok?

Tegnap voltam D-nél! Igazából csak a leleteket vittem be és megbeszéltük ami már nála volt. Magas az FSH-m. Ha jól értettem, akkor 9,6. Ettől kicsit azért megrettentem. Mert ugye ez azt jelzi, hogy elkezdődött a petefészkek kimerülése. Igaz egy referencia sávnál 10,2 volt a max. Szóval lehet, hogy akkora baj még nincs? Nem tudom. Hétfőn megyek megint vérvételre a Podmaniczky-be, aztán ha megérkezik piri, akkor kell hívnom. Ami menetrendszerint a jövő hét végén várható. Nem tudom, hogy fog alakulni a stimu és egyebek, de így én kétséges, hogy el tudok menni 3-án a találkozóra. :cry:
De majd szeánszot ültök nekem a sikerért, ha így alakul. :lol: :lol: :lol:
Annyira döbbenetes, hogy alig több, mint másfél hét és megint kezdődik!!!! :shock: :shock: :shock:
szélkisasszony

Szélkisasszony: örülök, hogy itt vagy!
Az fsh-d tényleg magas....ne haragudj...orvos nem vagyok, de nekem a doki azt mondta, hogy 1 körüli érték a normális...(nekem 2 volt)!
De lehet, hogy más hormonokkal is összefüggésben kell lennie...szóval ez az egész egy rohadt bonyolult, és összetett rendszer....bocsánat, ha okoskának tüntem, és hülyeséget irtam.
Én gyógyszert kaptam rá, amitől egy hónap alatt gyönyörűen rendbe jött.
Kivánom, hogy mielőbb rendeződjön!!!!!!!
katapetra

Katapetra: dehogy haragszom. köszönöm, hogy leírtad. Legközelebb majd rákérdezek D-nél, hogy ezzel mit lehet kezdeni. Neked milyen doki adott rá gyógyszert? Endokrinológus, nőgyógyász? :D
szélkisasszony

Sziasztok!

Szélkisasszony, Dévisz mit mondott a magas FSHra? Biztos lesz itt valaki aki tud valami okosat mondani ;) Izgi lesz a következő időszak ;) Ezek szerint Te leszel az első babás :lol:

Katapetra, milyen színű lesz a konyhabútor?

Kagyló, Nekem szombaton azt mondta a doki,h ha nincs rendbe a lelkem, akkor azzal ráteszek egy lapáttal a hasfájásra...lehet jót tenne ha elmennél egy testmasszázsra . Az jót tesz testnek és léleknek ;)

Megjártam Paragit. Jó fej volt :D és nem fogjátok elhinni: MINDENT CSINÁLHATOK! Ülhetek autóba, vonatra...annyi a megkötés,h fél óránként meg kell mozgatni a lábaimat vagy megállni és sétálni :) Járhatok kismama tornára vagy jógára...nyilván ez attól is függ,h mit bírok. Anyukám egyből lelohasztott (félt.... :roll: ) mondván,h azért nem kell most egyből mindent csinálni, mégha az orvos azt is mondta....na de hülye én sem vagyok, hisz most is ha nem érzem jól magam, fogom magam és leülök vagy lefekszem...kockáztatni nem fogom a babák életét, de jó volt hallani,h u.olyan kismama vagyok mint mindenki más :lol: Ja és megkérdezte,h h szeretnék szülni...én meg kb. így néztem :shock: aztán mondta,h simán szülhetek hüvelyi úton is...na de ez még messze van :D Szóval pozitív volt az első gondozása :)

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Bari: :lol: :lol: :lol: De jó, nagyon örülök, hogy pozitív az első gondozás és annak is, hogy most már szabadban élvezheted a várandósságod. Talán ettől a stressz is csökken, sőt biztos vagyok benne. Persze azért csak óvatosan.
D. csak annyit mondott az FSH-ra, hogy magas, aminek nem örülünk. Én meg annyira megkukultam, hogy nem kérdeztem meg, hogy és ez most mégis mit jelent.
Azt néztem a neten, hogy a 10 feletti FSH-nál még elfogadhatóan stimulálható vagyok. És végül is alulról súrolom a 10-et. Próbálom pozitívan felfogni a dolgot, már amennyire lehet. De azért ez egy kicsit beárnyékolja a kezdés örömét.

A nyári szünet utáni első babás??? Tetszik ez a "titulus"!!

Na, megyek meg masszíroztatom a talpam. :lol: :lol:
szélkisasszony

Barika: De szupi, ezek nagyon jó hirek...édesanyád aggodálmát meg teljes mértékben megértem...Ők már csak ilyenek!
És igen...szülhetsz hüvelyen keresztül is, ha a babók szépen beállnak sorba, az alagútba...és nincs is olyan messze az már! :wink:
Nagyon kellemes hónapokat kivánok! és no para :lol: :wink:
ja...konyhabútor: diófából lesz, ami egy kicsit sötét...de a munkalap ill a csempe világos begie szinben fog pompázni :D Jaj de jó lesz, ha vége lesz! :P

Szélkisasszony: én gyógyszert attól az orvostól kaptam, akinél az első lombikom volt...nőgyógyász? Talán az :lol: Az bizti, hogy nem endos.. :lol:
Ha a 10 alatti értékekek jók, akkor az szupi, mert Te ott vagy :wink:
Puszi, és tényleg nem ijeszgetésből irtam..... :wink:
katapetra

Szélkisasszony: Az elsőbbséget én is Neked adom....én 3., vagy a 4. szeretnék lenni! :lol:
(azt hiszem többen indulnak szeptemberben).
katapetra

Sziasztok

Azt hiszem én már teljesen kész vagyok... :(
Voltam a közetinél intézni a vérvételre a dolgokat.
Köldök tájékán és egy kicsivel lejebb érzékenyebb,és keményebb.
Mennem kell hasi uh-ra.Gyomor,és a beleknél nincsen semmi megnézte.Meg a vérnyomásom alacsony azt mondta.Puffadva még rendesen be van..

Apánkat akkor kell hívnom ha megjött(ha nincsen éppen bent akkor a kis dokit kell).Elindulunk,de ha nem jó a kenet,akkor le is állunk.Legalábbis ezt beszéltük meg.Hétfőre lesz meg az eredménye,a labor meg a héten.

Az bíztos a bajt, azt vonzom rendesen,meg ha akarom ha nem valamit mindig elrontok.... :( :( :evil:
Ilyen szerencsétlen vagyok!! :evil: :cry: :cry:

kagyló

Barika
Tök jó neked! :wink: És mész tornázni?Most már nehetsz baba ruhákat nézegetni meg ilyesmi.. :wink:
Szélkisasszony
Mesélnél nekem a talpmasszásról?Azt hiszem valami nekem is kellene. :shock: Jó? Mennyi ideig csinálják?Szóval mindent,ha nem baj. :oops:
Ha már agy orvost nem találok........ :oops: :( :roll:

kagyló

Bari, tök jó! és mikor tudjátok meg, hogy fiú-lány lakozik bennt? Nevek vannak már?

Szélkisasszony, szerintem ha nagy baj lenne, D szólt volna.

Katapetra, képet rakj fel majd a konyháról!
Vendég

Katapetra, húúú az nagyon szép lesz ;) tényleg várjuk majd a képeket ;)

Kagyló, egyre érdekesebb...mikor mész UHUra? A tornát még nem tudom, majd megérdeklődöm,h h megy ill. van itt Battán kismama jóga is. :) Ami a vásárlást illeti, még várunk vele. Mindenképpen szeretnénk megvárni a 18. heti genetikai UHU-t és majd ha minden OK ott is, akkor indul a vásárlás :D Már sokszor akartam kérdezni, Ti Pesten laktok?

Kretty, nagyon bízunk benne,h majd Elekes doktor meg tudja majd mondani :) Addig már csak kb. 3 hét :lol: Nevek vannak már 2-2 :)
Fiú: Benedek, Zalán Lány: Janka, Petra és mellettük még vannak amikkel szemezgetünk :)

Csuti üzent, holnap reggel kell befeküdnie a kórházba. Minden OK a méhszájjal és a babákkal is ;) Szóval tuti még bent maradnak a pociban egy pár hétig! Nagy drukk,h minél tovább. Amit még üzent,h jövő héttől lesz már nete a kórházban is, legkésőbb akkor jön ;)

Nene, Te is rég jártál erre :roll:

Szép estét!!!!

bari6

Bari, nem régen éltem át a szülést, remek élmény volt, de azért amikor megszületett Dodó és megkönnyebbült a testem, az jó érzés volt... El sem tudom képzelni milyen, amikor kicsusszan a baba és jön a következő!!! :shock: Marad a fájás? Vagy van pihenő? Kíváncsi lennék.... Mondjuk ritkán hallom, hogy ikresek természetes úton szültek és ez a mai világ trendje.... Sajna, mert a babák simán jöhetnek normális úton is világra.

És igen, most megtapasztaltad, amit mondanak: attól, hogy lombikozni kell, attól még a terhességed pontosan olyan, mint akik ágyban összebújva teremtettek kis lelket. Szóval, ha már búcsúztatok és szabad utat is kaptatok Kisdokitól, légy kismama és élvezd a napokat heteket :wink:

nyuszika85

Két kép Dodóról szeretettel a fórumos barátoknak :)

Kép

Kép

nyuszika85

Szélkisasszony, a TSHnak kell 1körül lennie ez a pajzsmirigygormon. Az FSH egy kicsit magas, de még jó. Akupunktúra tud rajta javítani! Nekem 17ről 6.5re vitte le. Vagy még a lányok a talpmasszást is szokták mondani.
emerenc

Emerenc, Szélkisasszony: Jujjjjjjj, tudtam, hogy hülyeséget irtam!!!!!!!!!!
Bocsánat..... :(
Legközelebb befogom, és inkább utánanézek!!!!!!
katapetra

Dóri baba TÜNDÉRI, ez biztos!!!! :lol:
katapetra

Dori baba GYONYORUSEGES!!!!! :D

Bari, szep nevek! Es mostmar RELAX! :wink:

Kagylo, jobban vagy?

En 13.30-ra megyek az intezetbe...hasmenes, gyomorideg...uhhhh, nagyon gaz, hogy mar csak ha menni kell, ilyen hatassal van ram...mi lesz akkor, ha kezdunk! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Nyuszika,
Ezek a képek.....nagyon édi Dóri :lol:

Barika,
Itt vagyok, csak mostanában nem volt időm írni, csak olvasni. Most is csak futtában, mert Bálit folyamatosan nyekereg.

Kretty,
Ne izgulj, minden rendben lesz, és hozzá fogsz szokni az intézetbe járáshoz, mikor mész majd megint UHU-ra.

Bálint tegnap volt 2 hónapos és 5220g-ot mutatott a mérleg :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Az egyik barátnőm ezt tette ki az üzenőfalamra a FB-n:

"Hordoztam gyereket a szívem alatt. Aludtam úgy, hogy kisbaba feküdt a mellkasomon. Pusziltam bibiket, gyógyítottam megtört kis szívet, lepukiztak, lepisiltek és éjszakákat töltöttem karosszékben. De most sem tenném másként!!! A testem bár nem tökéletes, de ha belenézek a tükörbe egy anyukát látok, aminél nincs nagyobb dicsőség vagy áldás. Tedd ki ezt az üzenőfaladra ha Te is büszke vagy arra hogy édesanya vagy.":"

Ezeket kívánom mindenkinek :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Én is itt... hiányoztatok Kép
tegnap nem volt sok kedvem... de úgy semmihez... délután a talpmasszázs mondjuk jobb kedvre derített és utána még az úszás is. Kép

Beszéltem, vagyis üzit váltottam Csutinkkal. Mától kórház. DE a tegnapi doki látogatás után azt írta, hogy minden rendben, zárt méhszáj, gyerekek rendben! Szóval minden ok velük! Kép

Nyuszi! Dóri baba nagyon cukiiii Kép

Szurika ezt neked küldöm! Már olyan régen szeretném küldeni: Kép Kép

kriszto

kriszto82

nyuszika!
Dóri csodás baba! Nagyon szép :)
csuti
Kitartás a kórházi napokra,onnan már 3 édes kicsi csomaggal jössz ki :)
kriszto
Drágám,köszi a tigrist,el is mentem a képtáramba :lol:
Akkor lesz fórum tali?Hogy állsz a szervezéssel?
Puszi mindenkinek!!!

szurikáta
szurikáta56

Megjottem... :D Egyedul voltam a varoban, es 5 perc alatt sorra kerultem... :shock: :shock: Zold utat kaptunk, par vizsgalatot meg kell ismetelni, de utana szabad az ut! :D
Vendég

Dóri baba gyönyörű kislány! :D Majd a fülbevalós képre is kiváncsi lennék! :D

Barikám úgy örülök nektek, hogy minden rendben!
katapetra, én meg más konyháját láttam a fbon és azt hittem a Tiétek! :oops: :lol:

Kretty, drukk,drukkk......hasmenés fusss!
kagylo, reméleem jobban vagy!
szép napot mindenkinek! :D
emerenc

Háááááááááááááát, a szervezés ott megállt, hogy szept. 3. Margitsziget, ez tuti. Az is alakul, hogy szinte minden aktív topiklakónk ott lesz, ki a férjével, ki nélküle, gyermekkel, vagy azért, hogy a többiek gyerkőceiben gyönyörködjön....

Megkérem Barikát, hogy valamikor 5után jöjjön skype-ra és segítsen összerakni, vagyis aktualizálni a táblázatot, mert az agyam olyan szinten szita, hogy egyedül nem megy... :shock: :?
És akkor még ma lesz aktuális táblicsku is.

Csajok! A szigettel kapcsolatban piknik-formában gondolkozunk?
Ha jó idő lesz, akkor plédes kiülős dologra gondoltok vagy valami egyébre?

kriszto

kriszto82

Kretty! Subidubidúúúúúúúúúúú :D :D :D :D

Kagyló! Mizuuuuuuuuu?

kriszto

kriszto82

Köszönjük a kedves szavakat Dodó nevében is :)

Kriszto, szerintem jó ötlet a plédes megoldás, ha az idő is engedi. :)

Kretty, szuper!!!! Mit kell ismételni?

nyuszika85

kriszto
Én hoznám az unokát,( kislány,6 éves )ha a szülők ideadják :lol:
Piknik forma a legjobb,én is arra gondoltam :)
Csak legyen jóóóóó időőőőőőő!!!!!!!!!!!!!! :lol:
kretty
Hajrá kezdés :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Clamidia, kenet megvolt most. Penteken megyek nagylaborba+mellkas RGT+virusszerologia. Hetfon rakszures. Aztan jovohet pentek Podmaniczky labor, hormon. Aztan nyaralas... 8) Mikor hazajottem, mell UH. Es szept elejen megint hormon.

Szoval lesz dolog boven.

Ja, a terheleses cukorra azt mondta, tokeletes, nem vagyok inzulin rezisztens. A genetikara meg azt, hogy nem is latszik rajtam, hogy genhibas vagyok... :lol: :lol: Es a Femibiont javasolta, no meg olyan eteleket, aminek magas folsav tartalma van.

Kriszto, szerintem piknikelost ha jo ido lesz, mindenki csinal valamit (Kagylo sutiket sut :wink: )
Vendég

Na jól van csajok, tessék előbújni!!!

Almendra, Monilla, Julcsi, Rencsi, Andi, Kvzsuzsi, Zsék, Leeda, Kisgaby,Poszi, Parane, Kisalag, Mné!

Ezer és egy éve nem jártatok erre.. :cry: :cry: :cry:

Többiek? Egyedül vagyok ma este, ki mit csinál? valami jó recept csirkeszárnyra és combra?

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?