Sziasztok!
köszönöm szépen a jókívánságokat. Zsepinek átadtam.

Mostmár jobban van. Sajnos a múlt héten 4 nap alatt 3-szor kellett altatni, nyugtatózni, és nem viselte jól a kis szervezete. Csütörtökön kiszedték a pocakjából a csöveket, és altatni kellett, utána viszont alig akart felébredni. Amikor pedig nagyjából magához tért, folyamatosan hányt. Péntek estére rendeződött ő is. A férjemnek szerdán vagy pénteken szedik ki a varratait, a kutyinak pedig jövő héten hétfőn, szintén altatásban, úgyhogy már most rosszul vagyok tőle... De sajnos nem tudunk mit tenni ellene, végig kell csinálni. Utána pedig csak egy rossz emlék marad.
Kagyló: jobban vagy? mit mondott Apánk? Ha jól emlékszem, akkor most mentél dél körülre. Ugye?
Bari: Te is ma mész? Gyere mesélj, hogy neked mit mondotta doki. A János kórházi látogatást nagyon sajnálom, de örülök, hogy mindent rendben találtak. A lurkók nemét ma már megtudjátok? Nagyon kíváncsi vagyok ám!
Ági: Jobbulást kívánok a gyerekeknek!
Katapetra: Kitartást és sok erőt a felújításhoz.
Kriszto: Merre vagy? Többet szoktál erre járni ilyenkor. Tanulók még mindig a nyakadon lógnak?
Csuti: Holnap mész a kórházba? Vagy a dokid rendelőjébe mész, és utána még meglátjátok, hogy be kell-e már feküdnöd? Vagy ez már eldöntött dolog? Hogy bírod ezt a hőmérsékelt ingadozást?
Nyuszi, Nene: Hogy vagytok? Hogy bírjátok? Gyerkőcök jól viselkednek?
Momelcsi: Örülök, hogy ki tudtaok mozdulni. Sokat jelent nagyon, ha az ember kimehet a levegőre, vagy emberek közé.
Zafir: Hogy vagy? Régen nem jártál felénk. Minden rendben? Hogy van a lelked?
Mi nem fogunk most indulni. A múlt héten rá kellett jönnöm, hogy semmi más nem számít, és nem fontos, csak az, hogy a férjem és a kiskutyám jól legyen. Mindennél jobban szerettem volna gyereket, de nem most. Nem számít, hogy nekünk van-e gyerekünk. A fontos az, hogy vagyunk egymásnak. Semmi más nem számít. Tudom, ez így hülyén hangzik, de nem tudom jobban leírni. Egy gyerek mellett nem tudnék 1000%-osan a férjemre figyelni, és a szeretetem is megoszlana, márpedig Ő a legfontosabb az életemben. Elképzelhető, hogy egy pár hónap múlva máshogy fogom ezt érezni, akkor majd újra gomboljuk a , de most nekünk a kezelésnek itt volt a vége! Majd egyszer folytatjuk. Lehet, hogy valaki ezt hülyeségenk fogja gondolni.
Bocsánat a lelki kitörésért!