Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Jó hallani mindenkiről, lassan előbújik a régi társaság 8)

Bennem fel sem merült, hogy bármi gond lenne a dokival, inkább ellenkezőleg, szeretne velük lenni és talán emiatt nem vállal sok szülést. :wink:

Kép
Kép


sziasztok! itt vagyunk mi is :) néha bekukkantottam, de nem volt itt senki + szaladnak a napok!

labkat: sajnálom a betegséget! mostanában téma volt nálunk is a légúti megbetegedés (szerencsére nem Pisti kapcsán, ő nem beteg), nagyon sokan ajánlják a sólámpát, salvus vizes párologtatást, illetve sóbarlangot. nemrég ajánlottam egy másik barántőmnek is, ők 2-3 sóbarlang látogatás alatt meggyógyultak! lehet, h nektek is megérne egy próbát!

ktc: fogadjátok őszinte részvétem :cry: bájos a nagylányod, utólag is boldog szülinapot neki! a műtéthez meg erőt, energiát!

vumenke: remélem semmi komoly!!! sok sikert a beiratkozáshoz! víta is belehúzott a fogzással, pistinek is mindig megcsodálják a mosolyát :) mi is hadilábon állunk az étkezésekkel, de mióta rájöttem, hogy sokkal hígabbra készítsem az ételeket, azóta egy kicsit többet eszik (így sem viszi túlzásba). nagyon örülök, hogy van még tejcsi, így nem okoz gondot :) én szeretnék tesókát, sajnos egyenlőre még nem beszélhetünk komolyan róla :( de reménykedem :)

cosmo: petra igazi hölgy, ha már most ennyit csacsog :) nagyon ügyes!!

lányok! megkérdezem tőletek is, hátha.... szeretnék összecsukható járókát venni, kb ilyet:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=32
nem a márkája lenne a lényeg, hanem az összecsukás módja! ha esetleg van eladótok vagy ismerős, aki eladná, gondoljatok rám! elég gyorsan kellene!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsani78 2011.03.07 16:55-kor.

Kép
 
 

 
 

Kép Kép
Kép Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Dokink rendelésén én is megakadtam, mikor anyumnak kerestem a dokija rendelési idejét. Amit én hallottam, hogy van a kórházban! Talán annyira felkapott lett, hogy már ő is csak magánt vállal. Azt hiszem mindenki előbb utóbb eljut ide, már ami a nőgyógyászokat illeti. Bár az is tény és való, hogy egy kisbaba, és egy kismama sok gondozást igényel, és hát jó apuka akar lenni! De ez nem az én dolgom.

Srácok jól vannak. legutóbbi hurutos megbetegedés jól alakult a srácoknál. Tehát egyre kevésbé viseli meg őket, egyre gyorsabb lefolyású, és már nem fulladnak be. Igaz, az elejétől kezdve mindig hörgőtágítót adunk, hogy ne legyen gond, és váladék pangás. Én is olvastam a SÓBARLAGN és van valami SÓDOBOZ ami hatékony, ha esetleg megint lesz komolyabb panasz, biztos utána járok, és beszerzek egy dobozt, addig pedig elég az inhalátor, és a babyhaler!
Veronikának húgyúti fertőzése van, Johanna viszont jár oviba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2011.10.01 22:18-kor.

Kata
 
 


Sziasztok!

Én is nagyon sokszor benéztem a fórumra, de mindenki eltűnt. Örülök, hogy újra felélénkült a csapat :-)

Ktc: őszintén sajnálom a történteket, fogadd részvétemet. Emőkének utólag is nagyon boldog születésnapot. Bori mandulaműtétjéhez pedig kitartást. Reméljük meggyógyul hamar és kap levegőt.

Cosmopolita: Petra nagyon édes lehet, ahogy csacsog. Gondolom jópofa mondatokat tud alkotni.

Vumenke: remélem semmi komoly és elmúlik hamar a gyulladás. Víta már 7 hónapos? basszus, hogy megy az idő. Lassacskán biztos elkezd mást is enni anyatejen kívül.

Zsani: Isti Bence nagyon aranyos, hatalmasat nőtt. Kész nagyfiú:-)

Labkat: örülök, hogy a fiúk meggyógyultak. Ezt a sóbarlangos dolgot én is hallottam már, hogy jó. Próbáljátok ki, biztosan segít.

Rólunk röviden: Máté fiacskám már 10 hónapos. Van már 5 fogacskánk és 2 félúton :-) Egyedül megáll ha elfeledkezik magáról és a járássegítővel nagyon ügyesen sétálgat már. A bútorok és a fal mellett, ahol meg tud kapaszkodni lépeget. Nagyon kis értelmes.
Én is jártam a dokibácsinknál kb. 1 hónapja. Szeretnénk kis tesót és egy uh-ra mentem hozzá, hogy nézze meg nem jött-e vissza az endometriózis a pocimba. Szerencsére nem talált semmit. Remélem, hogy sikerül természetes úton összehozni a tesót. Mint tudjátok Máté sajnos lombik baba. Doki bácsi azt mondta, hogy próbálkozzunk, nem látja akadályát hogy természetes úton ne sikerülne.
Én annyit tudok, hogy június és július hónapra hosszabb szabadságot tervez, emiatt nem vállal olyan kismamikat, aki ebben a két hónapban szül.

Kép Kép Kép Kép

Kép
 
 


De jó, hogy hoztatok képeket! Minden babánk olyan édes! És persze a nagyobbak is!

Jó hír, hogy van dokink, és ezek szerint vállal még terhesgondozást. Ugyan anyagilag nagyon szarul állunk, de azért még nem mondtunk le egy újabb babáról. És őt is szeretném dokinknál szülni. Az ő odafigyelése, támogatása nagyon fontos volt nekem végig.

Labkat, nemrég vágattam Emőkének ékpárnát a hurutos megbetegedései miatt. Könnyebben kap így levegőt, nem kell az ágyát megemelni (mert akkor ugye a légzésfigyelő nem műkszik jól). Lehet, nálatok is beválna... Ha érdekel, szólj, s szívesen leírom, hogy hol, mennyiért, hogyan csináltattam.
ktc
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk, szerencsére jól, gyorsan le is kopogom. Kisebb taknyosságot leszámítva jól megúsztuk a telet. :)
Egyedül még mindig a kakilással szenvedünk, már voltunk vele orvosnál is, de közölték semmi baja nincsen, ilyen korban előfordul a gyerekeknél hogy valamiért ragaszkodnak hozzá. Látszik, hogy nyomja, de már szorítja össze a fenekét. Viszont pár nap múlva meg nagy szenvedések árán csak kijön, múltkor már nem sok kellett hogy rohanjunk vele a Madarászba, mert annyira rosszul lett kakilás közben. Sajnos a szobatisztasággal nem állunk valami fényesen, a pisilés 99%-ban megy a bilibe, vagy a WC-be, de a kaki csak szigorúan a pelenkába, vagy a bugyiba. Síkit, visít ha valamelyikre ráakarjuk ültetni ilyenkor. Mondjuk erre is azt mondta az orvos és a védőnő is hogy ne erőltessem az egész szobatisztaságot, mert még egyik gyerek se maradt pelenkás.
Csak hát bosszantó egy kicsit mert olyan kis értelmes, és ez valamiért még se fekszik Eszternek. Mondjuk múltkor közölte, hogy hagyatok békén majd az oviba a WC-be fogok pisilni és kakilni.

Imádja a meséket, a zenét, megtanítottunk egy 3 versszakos versikét, olyan szépen mondja. Múlt héten voltunk Alma együttes koncerten úgy otthagyott, elment a színpad elé a többi gyerekhez táncolni. Teljesen meglepődtem, máskor mindig anya gyere Te is, most meg simán elment. Remélem az oviba se lesz gond a beszokásnál.
Elkezdtem munkát keresni, hát nem könnyű. Sajnos ahonnan eljöttem szülni nagyon messze van, pedig nagyon szerettem ott dolgozni. Mondjuk ha nem találok semmit, akkor kénytelen leszek visszamenni.
Bocsi egy kicsit sok lettem.

Ktc - őszinte részvétem.
És persze utólag is Boldog Szülinapot Emőkének.

Nagyon szépek a gyerekek egytől-egyig. :D :D :D :D

Kép Kép

Kép
[url=http://www.noivonal.hu/][img]


Jaj, de sok szép gyerkőc :D Jó nézni a képeket!

Pronny: köszi az infót, akkor megvan az ok. Nagyon szerethetik a kórházban, hogy ennyiszer ilyen hosszú időre elengedik dokinkat 8) (persze, sokat dolgozik, de melyik orvos nem?).

Kriszta: az unokaöcsém nagyon sokáig csak pelenkába volt hajlandó kakilni, már vitték orvoshoz is, aki valami olyasmit magyarázott, hogy bizonyos izmai még nem fejlődtek ki rendesen és a pelenkába kényelmesebben, megfelelő pozícióban tud kakilni, míg ülve nem megy neki. /Persze ez akár belemagyarázás is lehet és ettől függetlenül piszkálták a nagyszülők a sógoromékat./ A lényeg, hogy aztán egyszer csak leszokott. Anyós erőltette, hogy nála nem lehet pelenkába, a szülők hagyták. Nem volt trükk, egyszer csak már nem kérte. Ne aggódj!

Nekünk nincs bilink, mi wc szűkítővel próbálkozunk, ha van kedve Petrának. Már volt eredmény is, de mivel még nem szól, ha kell neki, így nem siettetem, csak ismertetem a helyzettel. Szerintem Ő még nem érett erre.
Amúgy nálunk akkor van többször siker, ha van nálunk egy picit nagyobb gyerek és Ő a wcbe pisil. Utána pár napig, ha emlegetem, hogy xy is milyen ügyesen belepisilt, akkor Petra is megy.

Kép
Kép


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok! Csak gyors bekukk... Nagyon nagy és nagyon szép babáink vannak :D

Kép
 
 


Csajok!

Dokit mostanság hogy lehet elérni, eléggé sürgős lenne. Van Neki egy asszisztense a Kriszti, őt bármikor lehet hívni a mobilon? Köszi a segítséget előre is.

Kép
[url=http://www.noivonal.hu/][img]


Kriszta!

A doki asszisztensét Beának hívják, de bármikor hívható. Ha nem veszi fel, általában vissza szokott hívni. Rajta keresztül a leggyorsabb a Dokibácsit elérni.

Kép
 
 


Krisza! Jól írja Pronny! Remélem sikerült elérned!

Kép
 
 


Mától van doki, mert elutazott, én is csak most reggel értem el. Viszont jó hír: a bábám által javasolt 3 hetes tejsav-kúra bevált, az ismételt rákszűrés a mikrobiológiai vizsgálattal egyetemben (itt volt gáz), negatív!!!

És még jó hírek:
Aliz tejesen szobatiszta lett, éjjelre sem kap pelust!
Víta meg így 7 hónap, 3 hetes korára egyedül felöl, feláll és 6 foga van!
 
 


vumenke: örülök, h negatív lett az eredmény! gratulálunk nagylányaidnak, nagyon ügyesek :))

Kép
 
 


Vumenke, de jó hírek!

Helyzetjelentés: Bori túl van a mandulaműtéten, végre kap levegőt!!!!!!!! Most még 1 hétig itthon lesz, reménykedünk, hogy nem romlik el nagyon az idő, és sokat tudunk kint lenni.

Emőke néhány napja megint nem akar egyedül járni, csak ha fogja a kezünket. Pedig nem is volt durva esése, igaz, kisebb több is. Lehet, elvette a kedvét. Na meg a játszóterezés most a nagy újdonság, ismerkedik a homokkal, a kinti hintával és csúszdával (utóbbiakat bentről ismeri). Járkálni is szoktunk, mindenféle terepet megmászunk. Egyre többet beszél, értelmes szavai is vannak már. Olyan édes kis hangja van! Kaja még mindig csak kóstolgatási szint, de már nem izgatom magam rajta. Így is hízogat. :)
ktc
 
 


Katica: Ezeket a ruhákat te varrod? Gyönyörűek!!! Ez a foglalkozásod? El tudnám képzelni, hogy ilyen ruhákban járjak :)

Kata
 
 


Ó, Kata, bárcsak tudnék varrni! Egyik nagyon kedves közeli ismerősünk keze munkái (férjem a fogadott fia). Nagyon szívesen "reklámozzuk" őt. Nekem 2 ilyen ruhám is van, mondjuk azok hétköznapibb viseletek. De viseltem alkalmiakat is, amikor volt bemutatója - nagyon jó érzés!

Az én kezem által csak ilyenek tellenek: https://picasaweb.google.com/1022666426 ... lkotasaim#

Ha van kedved, nézd meg a többi albumomat is!
ktc
 
 


Pronny, Zsani - köszi a segítséget. Jó sokára kaptam időpontot április 20-ra, mindegy végül is már nem olyan sürgős addig kibírom.

Ktc - nagyon ügyes vagy, megnéztem a munkáidat. :)
Borinak jobbulást kívánok. :) :) :) :)

Kép
[url=http://www.noivonal.hu/][img]


Sziasztok!

Minden kis szülinaposnak utólag is Boldog Szülinapot!

Hoztam én is képeket a ma 1 éves Marciról. :D

Kép Kép Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
 
 


Vikci - Istenke éltesse Marcit! :D
Nagyon jók a képek.
Mi újság veletek, jól vagytok?
Szerdán, idén először ismét voltunk csiribirin. Eszter már nagyon rég óta emlegette, így elmentünk. Nagyon élvezte, el is fáradt rendesen.
Ti nem jöttök valamikor?
Pusza

Kép
[url=http://www.noivonal.hu/][img]


Sziasztok!

Isten éltessen minden ünnepeltet, köztük az én 1 éves Fannimat is! :)
Látom dokink "menetrendje" megváltozott és már csak magánban elérhető... Jól értem? Szükségem lenne rá. :shock: A telefonszáma a régi?

Köszi, puszi régi ismerősök! :wink:

Kép
Kép
 


sziasztok!

Marci, Fanni nagyon boldog születésnapot kívánunk!

vikci: marci nagyon sokat nőtt, igazi nagylegény :)

Kép
 
 


Sziasztok!

Hogy teltek a húsvéti ünnepek? :)

Fanninak, és Marcinak utólag is Boldog szülinapot kívánok én is!!!! :D

Tegnap voltam kedvenc doki bácsinknál. Olyan jó, hogy vannak ilyen dokik is, kedves, megnyugtató, mindenre válaszol, és persze nagyon alapos.
Gratuláltam a kislányához, nagyon örült Neki, mesélt is pár szót, teljesen ki van virulva az apaságtól. :D
Csajok valaki ismeri a Mirena hormon tartalmú spirált? Dokink ezt javasolta, teljesen megbízok doki bácsiba, de azért szeretnék utána járni hogy valóban milyen.

Sziasztok

Kép
[url=http://www.noivonal.hu/][img]


Gratula a szülinaposoknak :)

Toldikriszta: én hallottam, de nem ismerem. Nekem olyan idegenek ezek a megoldások :roll:

Lányok, feleslegessé vált egy ajándékba szánt falvédő. Ha valakit érdekel, privizzen. Íme a kép róla: (természetesen a nevet áthímzem).

Kép

Kata
 
 


Kriszta: Írtam neked privit :wink:
 
 


Sziasztok! Itt a jó idő, mindenki kint a szabadban - gondolom!
Hogy vagytok lányok-babák?
Mi jól vagyunk, Pistikém nő, mint a bolondgomba :) Az elmúlt egy hónapban hihetetlen fejlődés látható: feláll, tárgyakat maga előtt tolva, bútorok mentén és kezünket fogva járkál, pár másodpercig kapaszkodás nélkül álldogál, integet, beszélget... nem is tudom hirtelen felsorolni, mi mindent csinál :) Most jön rágófoga, ez lesz a 9. Szépen eszik, egyre több mindent és egyre nagyobb mennyiséget, de szerencsére még sok a szopi is :) Szinte egész nap kint vagyunk a kertben, nagyon élvezi a jó levegőt. Kapott kis pancsolót, homokozót, csúszdát, hintát, kész kánaán neki a kert! Szoktunk babásokkal összejárni, imádja a társaságot! Megpróbálok feltenni pár képet.
Üdv mindenkinek :)

Kép
 
 


sajnálom, h már senki nem jár erre :( azért remélem mindenki jól van, vigyázzatok magatokra!

Kép
 
 


Mivel dokink már nem vállal új kismamákat, így nem tud frissülni a topic. Ma voltam nála kontrollon, már csak a MÁV-ban elérhető, a Honvédos rendelése hébe-hóba van.

Jól vagyunk, Bori 7 éves lett, szeptemberben sulit kezd. Viszonylag nyugodt, a műtét sokat számított. Emőke mindjárt másfél éves lesz, rohan, ha épp nem a hátamon van. Nagyon anyás. Jórészt még szopizik, de mindenből kér kóstolót. Rettentő okos és szépséges - utóbbi mondjuk Borira is igaz. Nagyon büszke vagyok a lányaimra! :P
ktc
 
 


Szia ktc!

Azt tudod esetleg, hogy régi kismamákat sem vállal a doki új terhességgel? Vagy mi módon lehet akkor hozzá kerülni? Hamarosan aktuális lehet a második baba. Előre is köszi, ha tudsz válaszolni.

lina
Vendég
 


Sziasztok,

egy-két információ: a "Doki bácsi" nem rendel a Honvéd kórházban, így ott nem vállal terhesgondozást. Magánrendelése működik, ott vállal. Családi okok miatt nem tud már olyan rengeteg kismamát ellátni, így kénytelen volt az egyiket megszüntetni. A Kislánya megszületése indokolta ezt a döntését. Aki szeretne hozzá járni terhesgondozásra, kénytelen magánrendelésre járni, de nagyon korrekt a rendelése és amit a pénzért kap ott egy kismama az kivételes, így szerintem mindenképpen megéri. Családja van és hát valljuk meg már nem elvárható tőle, hogy éjjel-nappal a kórházban legyen, mint állítólag azelőtt..

Üdv: Nordi
nordi
Budapest III. kerület
 
 


Szia Nordi! Köszi az infót! Te is a kismamija vagy?
ktc
 
 


Sziasztok!

Én csak bekukkantottam ide, mint egy vadonatúj kismama :D
A doki az első találkozás és vizsgálatok alapján teljesen korrektnek tűnik.
Jövök még...
emi79
Dömsöd
 
 


Szia Emi79 :D

Kata
 
 


Sziasztok
Lányok segítséget kérnék Dr.Spánik Gábor rol,én ugyan már szültem (ikreket) de most méhszájsebem van amit el kéne távólítani és ő rá gondoltam.
Tudnátok segíteni,leírnátok milyen orvos,hol dolgozik és milyen ember,hol lehet jelentkezni nála stb....
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
Sziasztok
Andi
 
 


Sziasztok régiek és újak! AMint látjátok a vonalzómon, ismét kedvenc doktorunk kismamija lettem, ezúttal a magánredelésén.

Mandi! Szerintem itt mindenki csak jót tud írni a dokiról, kedves, figyelmes, megbízható, csak néha talán kicsit nehezen elérhető. A Magánrendelője a II. Horvát utcában van, szülni a MÁV-ban lehet nála.
Vendég
 


Sziasztok!

lina: szívből gratulálunk :)

emi, mandi: üdv, nektek is gratulálunk! véleményem szerint a legjobb kezekben vagytok :) boldog, gondtalan babavárást kívánok!

mandi: www.drspanik.hu címen megtalálod a rendelőt és az elérhetőségét

Kép
 
 


Evelin, ez aztán a jó hír!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
ktc
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit eltűnve, de szerencsére jól.

Lina - gratulálok.

Én 1 hónapja ismét munkába álltam, 4 év után elég szokatlan volt, de azért már egy kicsit hiányzott.
Eszter elkezdte az óvodát, szerencsére rögtön beszokott, semmi gond nem volt vele. Egyszer volt amikor sírt, mint kiderült megijedt azt hitte szegénykém hogy nem fogok hazamenni munka után. Reggel amikor felkel már nem vagyok otthon, a nagymama viszi oviba és szerintem ezért következtette ki, de megbeszéltük, hogy minden este sietek haza. Így egy kicsit bonyolultabb lett az életem, este soha nem érem utol magamat, pedig nagyon pörgök, péntekre már hulla vagyok.
Eszter is elfárad az oviban, nyáron alig bírtam lefektetni 10 óra fele, most meg 1/2 9-kor beájul az ágyba, bár még az esti mesét meghallgatja amit mesélek, de utána 2 perc múlva alszik.
Olyan nagy lány lett, állandóan beszél, be nem áll a szája. Minden este eljátsza a babáival ami történt az oviban, ezeken jókat szoktam mosolyogni.
Már verseket is tanult az oviban, nagyon büszke vagyok rá. Elkezdte az ovit és 2 nap múlva úgy jött haza hogy egy rövidke verset elmondott, csak álltunk és bámultunk. :D
Remélem meg is marad a kis eszecskéje.
Bocsánat most elég sokra sikeredett, majd még azért írok magunkról, és majd egyik este teszek fel képeket.
Ha van időtök írjatok magatokról és a gyerekről.

Pusza Mindenkinek

Kép
[url=http://www.noivonal.hu/][img]


Sziasztok!

Mindkét gyermekemet kedvenc doktor úrunknál szültem én is.
Hajnalka 2010. 04.27; Dorottya 2011. 11.19.
A második alkalom szombat reggel volt, és szabaddá tette magát nekünk egy óra hosszára, amíg a baba meg nem lett.
Múlt héten voltam nála a 6hetes szülés utáni kontrollon.Mivel szeretnénk majd még babát, mondta, hogy akkor is szívesen fogad majd.Kép :D
 


Szia ghkriszpi!

Gratulálok lánykáidhoz, nagyon aranyosak! Jó gyorsan jöttek egymás után. :)
ktc
 
 


Sziasztok,

remélem, jártok erre néha többen. :) Orvost keresek, Spánik Gáborról többektől csak jót olvastam, hallottam. Azt viszont nem tudom, hogy a MÁV kórházban van-e még, illetve, hogy a nem problémamentes terhességeket mennyire tudja jól kezelni? Ha utóbbival kapcsolatosan van tapasztalatotok és megosztjátok velem, azt nagyon köszönöm!

Judit

Kép
 
 


szia judit 29!
A MÁV-ban rendel minden hétköznap (ha egyéb elfoglaltsága nem hívja) reggel 7-14/15-ig. Amikor nem volt, akkor nekem mindig szólt, hogy melyik nap nem lesz.
Szerintem problémás terhességgel is fordulhatsz hozzá. Bár ebben nincs tapasztalatom. Kérdésekre mindig készségesen válaszol, tehát bátran lehet kérdezni is tőle.
Mielőtt mennél hozzá, hívd fel és mondd el neki az esetedet.





 


Szia Judit29!
Szerintem nyugodtan hívd fel, mert nagyon körültekintő és alapos. Bármilyen kérdésed van szívesen válaszol. Sőt nekem anno mondta, hogy két találkozás között ha felmerül bármi kérdésem írjam le egy papírra és legközelebb megbeszéljük.
Teljesen én se voltam problémamentes és nagyon vigyázott rám.
Üdv. Kriszta

Kép
[url=http://www.noivonal.hu/][img]


Lányok,
köszönöm az infokat! Mindazok alapján, amiket eddig megtudtam, nagyon szimpatikus. :)

Kép
 
 


Szia Judit,

Spánik doktor már csak magán rendel, a régi, már többször nála szült kismamákat vállalja a kórházban, de amúgy Ő nem rendel a kórházban, hanem ott dolgozik és munkaidőben esetleg behívja a régieket, de állítólag ezt is leépíti, családi okokra hivatkozva..Ő is apuka lett.. Terhesgondozást csak magánban vállal, mert nem rendel a kórházban. Amúgy csodálatos orvos és profi szakember, bátran fordulhatsz hozzá..Remélem hasznos infókkal szolgáltam..
üdv
nordi
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok!

Tud vki. valamit a most előszedett 2008-as MÁV kórház szülészeti osztályán végzett érzéstelenítős témáról, hogy kiket érint? Spánik doki benne van?





 


Sziasztok!

Spánik doki nincs benne! Kicsit homályos, hogy kit érint, de azt, hogy kit nem, tudni lehet..
nordi
Budapest III. kerület
 
 


ghkriszpi!

nem tudom elképzelni a dokiról, hogy előre kért volna pénzt bárkitől is és ha van időd visszaolvasni itt a fórumon is többször felvetődött a pénzkérdés és mindenki pozitívan nyilatkozott. Nagy általánosságban annyi: hogy akkor és annyit adtunk, amennyit tudtunk/jónak láttunk. De hogy elvárás lenne??? Akkor most se hozzá járnék :wink:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: