A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois: Nem is tudtam, hogy van ilyen, Hédi rendszeresen kibújik/ kibújt az övből, mindig azt mondtuk neki, hogy búj vissza gyorsan, mert jön a rendőrbácsi és mgbüntet...1x mondtam neki, hogy azt mondja anyának, hogy 20.000 és akkor nem lesz ám fagyira pénz a Balatonon....azóta nem bújt ki és ha megkérdezzük mit mond a rendőrbácsi rávágja, hogy húszezer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo,

cumit én is így használom tesztelésre :lol: :lol: de legtöbbször csak még idegesebb lesz tőle, ugyanúgy, mint a víztől a cumisüvegben :evil: :evil: (legutóbb már a Nurofenes adagolóizével itattam - pl a Laevolac-ot is azzal kapta)

Hajmosáááás, alvás :shock: 8) 8) Ügyi!

Lois,

Ringató tábor - becarás :shock: :shock: 8) 8) 8) 8) 8)

Ha még nem rendelted meg a Houdini-izét, akkor nekünk is jöhet egy ilyen :lol: :lol: Apa mindíg befeszíti szegény Nimródot az ülésbe, merthogy azt úgy kell, meg egyszer már kibújt - hátha ettől megnyugszik :lol: :lol:

Tike,

húszezer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moncsy,

aztaaa, Benedek is mekkora fiú már!

Ronmay,

tetszik a Nati-keltő aljasságod :lol: :lol: :lol: :lol: Én is délutáni alvásfüggő lettem még Nimród alatt, most szenvedek is hogy csak nagy ritkán jön össze... remélem, én is hamar össze tudom őket hangolni :lol: :lol: :lol:

Voltunk ma délelőtt a Római-parton - szuper volt, nem voltak sokan, a kacsák kisétáltak a partra hozzánk, és a hekk is isteni volt, plusz a víz mellett egy fatörzsre ülve etetteem Borit, és hallgattam a vizet... jaaaaaaaaaaajjjjj, de hiányzik a tenger!!!!!!!!!!!!!
(és múlt héten a Kopaszi is összejött :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Nagyon ügyik vagytok! :lol: :lol: :lol:

Mi szülinapoztunk a hétvégén, rakok néhány képet...

Kép

Kép

Kép

Kép

A sátor volt a mi ajándékunk, az éjszaka abban akart aludni :lol: :lol: Gondolom jól érezte magát, mert reggel azt kérdezte anya ma is van szülinapom? nem kicsim majd sokára lesz megint reakció: hol a tortám? :lol: :lol: :lol:

tike

Lois! Engem is lehet,hogy érdekelne ez a Houdini.. Mennyiért veszed?

Boo! Ügyi vagy nagyon! Meglátod,nemsokára kidobhatod a tápszert :wink:

Pocok! Kopasziért irigy!! Mi ma elindultunk oda,de iszonyat sok autó volt a parkolóban,így lementünk a Duna partra inkább hekkezni :D Így is jó volt.. Lili dobálta a köveket a Dunába,aztán egyszercsak megszólal: "Több tő (kő)nem kell,töszönöm,megyek halacstát enni ":D

KépKép
KépKép
nyuszi81

NA, bocsi, de mozgalmas a hétvége, csak most értem ide :roll:

Nekem mégsem lesz jó ez a Houdini, átgondoltam, vagyis egyik ülésemhez jó lenne, de a Römerhez nem, mert azon vannak azok a buzi nagy vállpárnák, és nem lehet miatta annyira magasra tenni ezt, ahhoz meg ez túl széles, nem szűkítené le eléggé a mozgásteret a kibújás ellen. Pocok, Nyuszi, nektek sem lenne jó :oops:
Inkább direkt-kapcsosakat néztem most, ilyeneket:
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=car+se ... m270.l1313

Boo!

Magyarországon semmilyet sem lehet kapni, vagyis volt nemrég egy fajta a Brendonban, de azt is jól kivonták :?
Szerintem ezt a Houdini-s is biztonságos, vagyis annak gondolom, én is nehezen silabizálom ki, hogy kikapcsolni hogyan kell, elég béna ez a film :? Mondjuk ha a gyerek már kikapcsolja a rendes kapcsolóját az ülésnek, akkor megfejti ezt is, de az még messze van. Zétény üléseit én alig tudom kikapcsolni nemhogy ő.

Moncsy!

Szép szobácska, meg persze szép a család is :)

Boo!
Fejésben nagyon ügyes vagy :D

Tike!
NA az ilyenek Zétényre nem hatnak, vagyis ált visszabújik ő is, de előtte azért leveszi :? Én meg sík ideg vagyok tőle. Nem figyelhetem menet közben folyton ezt :?
Hédi dumája nagyon édes :) Képek cukik, milyen csokilányod van :shock: :lol: Haja meg jó szöszi lett a naptól :)

Nyuszi!

Árát nem tudom, ebay-en néztem, be is linkeltem, 20 $ körül. De amiket most néztem azok jóval olcsóbbak, kifejezetten találtam a Britaxhoz, az 8 $.
http://cgi.ebay.com/Britax-car-seat-che ... 53e89d0e68

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Nagyon ügyes vagy!!! Látod, rendeződik ez a tejmizéria :-)

Tike,

Képek klasszak!

Nyuszi,

Lili dumája nagyon édes! Kődobálást Nimród is élvezte tegnap... Ti ott a Kopaszinál hekkeztetek a parton? Hol?
(Rómain kevesen voltak, csodálkoztam is...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Olvasgatok, csak a hétvége mindig "rohanós" :wink: .
Szombaton voltunk állatkertben, kicsi fiam nagyon élvezte, de hamar elpilledt a sok mókától, meg játszizástól, szóval a felétől csak ült a babakocsiban, és hanyagul odavetette az állatoknál, hogy mi micsoda. :lol:
A legjobban a "tanyasi" állatok jöttek be neki, meg az állatsimogató... A pacitól pl. teljesen odavolt, pedig az eddig nem volt nagy fovorit, de lehet, most rákattan :lol: . Apa meg úgy lebratyizott a bárányokkal, hogy kitalálta, hogy neki itthonra is kell :shock: :lol: :lol: . Mondjuk nem most, nehogy a kutyák kirnyírják, hanem majd "következő körben" egyszerre egy kiskutyával, meg egy cicával, mert az is a kutyák miatt nincs, így viszont összeszoknának.
Sztem olyan vicces, ahogy elképzelem, hogy a nagydarab maciférjem terelget az udvaron egy kis barikát :lol: . Pedig az tuti, hogy ő gondozná (amennyire kell), nála a látszat tényleg csal... :wink: .

Tegnap meg kijött anyu, mert ezer éve nem unokázott, nemrég ment el :wink: .

Övcsattizé:
Peeersze, hogy még több ideig tartson bekötni, mi?! :twisted: :lol: :lol: Amúgy Lois már nekem is ajánlgatta, de Botond addig talán ha egyszer próbált kiszabadulni... Viszont azóta már megpróbálta megint, és én meg azzal "szoktattam le", vagyis fékeztem meg (egyelőre), hogy félreálltam, és elmagyaráztam neki, hogy anélkül nem megy a kocsi :twisted: :lol: . De simán elhitte, mert mi mindig bekötjük magunkat, de ha esetleg a földúton még nem, akkor víjjog a kocsi :lol: . Szóval Botond most úgy tudja, hogy az autó biztonsági övvel megy :lol: :lol: :lol: .
Meg nagy segítségemre volt (megint) a Dóra rajzfilm, mert abban akármire felülnek, vagy beszálnak, egyből bekötik magukat (addig az sem indul :lol: ), és közlik, hogy "Biztonsági öv, így máris biztonságosabb! Mehetüüüünk..." :lol:

Amúgy meg nekem Pocokapu módszere is tetszik, mert valójában a biztonsági övnek annyira szorosan kéne lennie, hogy ne tudjon belőle kibújni :roll: :wink: . Az apa kocsijábal lévő Recaro eleve úgy van kialakítva, hogy abból nem tud kibújni :wink: ! Tényleg vhogy olyan szűk a forma, úgy bele van passzintva, hogy képtelenség. Mégis tök jókat alszik benne... A másik, a Brevi ülés, abból simán ki tud(na) bújni, mert nincs is (elég) szorosra húzva... :roll:
Sztem azért az elgondolkodtató, hogy nem lehet magyarországon kapni ilyen kütyüt, főleg, hogy lehetett, de már nem.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Olvasgatok, csak a hétvége mindig "rohanós" :wink: .
Szombaton voltunk állatkertben, kicsi fiam nagyon élvezte, de hamar elpilledt a sok mókától, meg játszizástól, szóval a felétől csak ült a babakocsiban, és hanyagul odavetette az állatoknál, hogy mi micsoda. :lol:
A legjobban a "tanyasi" állatok jöttek be neki, meg az állatsimogató... A pacitól pl. teljesen odavolt, pedig az eddig nem volt nagy fovorit, de lehet, most rákattan :lol: . Apa meg úgy lebratyizott a bárányokkal, hogy kitalálta, hogy neki itthonra is kell :shock: :lol: :lol: . Mondjuk nem most, nehogy a kutyák kirnyírják, hanem majd "következő körben" egyszerre egy kiskutyával, meg egy cicával, mert az is a kutyák miatt nincs, így viszont összeszoknának.
Sztem olyan vicces, ahogy elképzelem, hogy a nagydarab maciférjem terelget az udvaron egy kis barikát :lol: . Pedig az tuti, hogy ő gondozná (amennyire kell), nála a látszat tényleg csal... :wink: .

Tegnap meg kijött anyu, mert ezer éve nem unokázott, nemrég ment el :wink: .

Övcsattizé:
Peeersze, hogy még több ideig tartson bekötni, mi?! :twisted: :lol: :lol: Amúgy Lois már nekem is ajánlgatta, de Botond addig talán ha egyszer próbált kiszabadulni... Viszont azóta már megpróbálta megint, és én meg azzal "szoktattam le", vagyis fékeztem meg (egyelőre), hogy félreálltam, és elmagyaráztam neki, hogy anélkül nem megy a kocsi :twisted: :lol: . De simán elhitte, mert mi mindig bekötjük magunkat, de ha esetleg a földúton még nem, akkor víjjog a kocsi :lol: . Szóval Botond most úgy tudja, hogy az autó biztonsági övvel megy :lol: :lol: :lol: .
Meg nagy segítségemre volt (megint) a Dóra rajzfilm, mert abban akármire felülnek, vagy beszálnak, egyből bekötik magukat (addig az sem indul :lol: ), és közlik, hogy "Biztonsági öv, így máris biztonságosabb! Mehetüüüünk..." :lol:

Amúgy meg nekem Pocokapu módszere is tetszik, mert valójában a biztonsági övnek annyira szorosan kéne lennie, hogy ne tudjon belőle kibújni :roll: :wink: . Az apa kocsijábal lévő Recaro eleve úgy van kialakítva, hogy abból nem tud kibújni :wink: ! Tényleg vhogy olyan szűk a forma, úgy bele van passzintva, hogy képtelenség. Mégis tök jókat alszik benne... A másik, a Brevi ülés, abból simán ki tud(na) bújni, mert nincs is (elég) szorosra húzva... :roll:
Sztem azért az elgondolkodtató, hogy nem lehet magyarországon kapni ilyen kütyüt, főleg, hogy lehetett, de már nem.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mellkascsat mellett nem akarok vitát nyitni, nekünk kell és kész, mert ez nem állapot hogy ne legyen rajta, és így mit sem ér a méregdrága ülés.
Csak jófejségből kérdeztem hogy másnak is kell e, de már nem aktuális, én megrendeltem magamnak :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

Állatkertben nem volt tömeg? Mikor mi voltunk szerdán, rettentő tlsokan voltak, meg sem álltunk... A veszprémit tervezzük megnézni a héten...

Lois,

Csak keményen :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Nem-nem, én sem akartam vitát, csak leírtam a véleményem/tapasztalatom a témában :wink: .

Pocok!

Nem voltak durván sokan, mondjuk mi 4 után mentünk a szunya miatt. De így is elég volt ennyi, sőt még én bírtam a legjobban, a fiúk hamarabb kidőltek :shock: :lol: :lol: . Rajtam volt a pocaktartóm, és az nekem vmi áldás, az a cucc: itthon fél óra ácsorgástól megfájdul a hátam (itthon mindig elfelejtem felvenni :oops: ), most viszont 3 órát sétálgattunk, és semmi (!) baja nem volt se a hátamnak, se pocakomnak :wink: . És Botondnál ugyanígy bevált anno :wink: . Nekem egyértelműen van hatása :wink: .

Vettem Triumph Plaint :wink: . 80 D-s, testszínű :D . Egyelőre nagy a kosár, és el is áll oldalt emiatt, de most is azt mondta itt a nőci, hogy úgy kell nézni, hogy a terhességhez képest ugyanakkora, vagy kisebb lesz a hátméret (mivel már a mellemig ér a pocakom :twisted: ), de min. eggyel nagyobb lesz a kosár. Akkor meg kell ekkora, még ha most fura is :roll: . Remélem igaza lesz... Vagyis tuti igaza lesz, csak nem akarom, hogy úgy járjak, mint az Anitával, hogy 1-2 hónapig jó volt, aztán kifogytam :twisted: .
Mondjuk 80 C-set alapból hordok, szóval annál tuti kell majd a nagyobb. Amúgy nagyon kényelmes, meg jónak tűnik :wink: . És feleannyi volt, mint az anita 8) .

3 napja elkezdődtek a jóslóim :twisted: . Annyiban más, mint a sima keményedés, hogy ez alulról indul, és "menszis" görcs jellegű, de közben ugyanúgy kökemény a hasam, és húz az egész, a hátam is meg minden. Király :twisted: :lol: . Botonddal is vhogy ilyentájt kezdtem...
Légszomj ugyanúgy űbergáz, és nem értem, hogy miért csak este, vagyis még ez sem igaz, mert tegnap pl. jól voltam este, aztán éjszaka mégis arra keltem, hogy kapkodom a levegőt :( :? . Párszor már bevált, hogy felállok, és gyorsan ringatom a pocakomat fel-le, közben meg a csípőmet lassan oldalra. Ez Botondot is megnyugtatta anno, én így is vajúdtam :wink: :lol: .
A Salvus víz meg kb. 3 napig volt jó a savamra, ugyanúgy csesztet... :twisted: :evil: .
Más bajom nincs :roll: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

4 után... Jaaaaa! Mi délelőtt próbáltuk, és a bejárat előtti placc fullra tele volt sorbanállókkal :shock:

Cicifixet én nagyon ceretem, kényelmes, és végre felvehetek normális felsőket :-)

Boo,

Altatás :lol: :evil: :twisted:

Mi tegnap a Millenáris játszóteret néztük meg... Nem is tudtam hogy kívül a vízben vannak halak is... Van haltáp automata, és lehwt hízlalni a kacsákat és halakat! Ez, és a szomszéd építkezés Bobcat-elb volt Nimródnak a legizgisebb a munkások is jót mosolyogtak rajtunk, ahogy a játszó kerítésén lévő lyukon át kukucskáltunk... A kávézók egyikében a teaszon meg is ebédeltünk, szuper kis progi volt, érdemes elmenni!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo

Egy gyerek nem gyerek...ugye hogy ugye? :lol:
A du. altatás nekem is nagyon gáz volt eleinte, én jobban jártam ha bent volt, szoptattam a kicsit, Rolónak meg nyomtam az utinert :wink: Így a Kiscsaj csendben volt, Roló meg el tudott aludni. Ma már más. Ma nem viszem be magammal, Nati jól elvan kint, és Roló is megszokta a huga sikongatásait simán elalszik mellette. Ha az autóban Natus kínlódik és Roló alszik nem ébred fel rá, pedig ott vannak egymás mellett. Egyszerűen megszokta. Pont most állapítottam ezt meg megint mert lejöttem Anyámékhoz Debrecenbe, hogy ne legyek otthon egyedül. Elég volt a múlt hét APa nélkül, báár a végére tök flottul működött minden. :wink:
De ami még gáz az aelején az az ebédeltetés, egyedül az esti fürdetés. Nekem még akkor Nati 60 percet szopott...most már örülök ha 10perc :lol:

Pár hónap és belejöttök, és Miron is megszokja az öccse jelenlétét. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Nemrég beszéltem egy háromgyerekes csajjal, és mondtam ezt neki, hogy "egy gyerek, nem gyerek, igaz?". Azt mondta, szte ez így nem igaz, mert az elsőnél meg még tapasztalatlan volt, sokszor kétségbe esett, voltak gondok, meg hát nála is zombi volt, nem tudta mire számítson.... szóval szerinte de, egy gyerek is gyerek, sőt, az a legnagyobb változás az összes közül! Viszont ő a következőképpen vázolta a "gyerek-számtant":
1 gyerek = 1 gyerek
2 gyerek = 4x1 gyerek
3 gyerek = 6x1 gyerek
...stb. Ergo hatványozódnak :twisted: . Sztem ez nagyon jól szemlélteti a dolgot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én már ilyen alapvető szitukat nem látok át, hogy hogyan hagyhatnám magára a kicsit anélkül, hogy ne kéne attól paráznom, hogy Botond bemászik hozzá, "megeteti" vmivel, eltologatja a babakocsiba, megnyomorgatja szeretetből, vagy mittomén... :roll: :lol: .
Meg éjszaka jutott eszembe, hogy a nagyok nem kelnek fel éjszaka, ha a kicsik ordítanak? :roll: Mert most úgy gondolom, a nappallal nem lesz baj (ha már egyszer Botond elalszik), mert nappal semmi se zavarja (Ricsi rendszeresen füvet nyír mellette traktorral, zenét hallgatunk nem hallkan, múltkor a redőnyösök fél órán át falat fúrtak az alvása alatt, de le se tojja :shock: :lol: ). Viszont éjszaka, ha a síri csendet egyszercsak megtöri egy fasza kis babasírás, sztem lehet, hogy felkel rá :roll: . Bár sógorom sose kelt fel Botond ébredéseire, amit nem is értettem, mert neki aztán már van hangja :twisted: . De vhogy pont úgy van a két gyerekszoba, hogy alig hallatszik át. Szóval reménykedem, mert apa reggel mindenre kapható, de az éjszakai műszak az enyém :roll: :lol: :lol: .

Boo!

Amúgy minden tiszteletem a tiéd, hogy "egyedül" csinálod ezt :roll: . Teapa melóhelyén nem jutottak dűlőre? Nem tud többet segíteni?
Csibe hogy csinálta, hogy ilyen jól vette az akadályokat? Nála olyan bíztató volt a szitu.... :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

csak egy kis életjel magunkról...
ma dolgozom a melóhelyen és így van netközelség,bár a t-sektől tegnap kaptam
ingyen egy mobilnetet 1 hónapig így arról is jövök már sztem és talán
a jövőhéen már lesz rendes net is meg minden...
mi múlthét szerda vagyunk kint fóton,de még mindig van mit csinálni..vasárnap csinálták a konyhát,de főzni még nem tudok,m ki kell hívni a szakikat beüzemelni...
még pár hét tuti lesz,h mindent elrendezzünk...

majd talán holnap jövök érdemben és megpróbálok visszaolvasni is...
de most melóznom kell...

pussz

Boo!
ma majd megpróbállak időben hívni,máer napok óta későn jut eszembe...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Roland ömm az nem német név? :roll: :wink: :lol:
Lehet hogy nem is volt éhes csak cummogni akart??Mármint este...

Dodi

Ettől ne félj, megszokja sitty sutty. Tényleg. Én három hétig paráztam ezen, kikapkodtam az ágyból, akkor még egy szobába voltam vele. Aztán három hét után azt mondtam, hogy bassza meg, nem bírom :oops: Így hagytam egy picit, de nem is sírt, inkább csak nyögdécselt. sztem Botond is hamar megszokja főleg hogy külön szobába lesznek. Itt anyáméknál egy szobába vannak..de meglepő mert nem zavarják egymást.
És etetni se fogja, mert elmondod neki egyszer kb. Rolónak ennyiszer mondtam el, és felfogta, hogy Natinak nem szabad adni. Mondja is.Nati cicizik.Édi..

Boo

Jaa nálunk is van ilyen hogy rajta van, meg ráteszi alábát, meg vad kutyát játszik, olyan mint egy kerge körülötte négykézláb pörög. Eddig még nem volt baj, bár mindig mondom hogy óvatosan, és hogy ne ugráljon körülötte, mert véletlenül ráesik. Már nagyon játszana vele...
Én sokszor hagyom őket egyedül, lehet hallani ha van vmi, persz enem sok időre, de míg főzök, muszáj. Közbe csekkolgatok persze. mondjuk Roló inkább szeretgeti, meg mutogatja a játékokat. A minap a Boribon mesekönyvből mesélt neki(puha lapos) közben Nati megette a fél oldalt :shock: :twisted: :lol: Erre mentem be hogy csend van...Egy két darab hiányzik, de visszaragasztottam. Néztem a kakáját hátha felfedezek egy betűt, de nem láttam semmit... :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi,

nálunk is Nimród simán alszik délután, még ha Boribon végig is üvölti az alvásidőt, 1 és 4 között :lol: :lol: :lol: éjszaka sem ébredt fel rá anno egyszer sem, pedig finoman szólva nem túl jó a szigetelés és csak egy fürdőszoba van a háló és a gyerekszoba között.

Egyedülhagyás :arrow: kénytelen leszel... én is, ahogy Ronmay vissza-visszanézek ilyenkor rájuk, és reménykedek... mondjuk Nimród odabújik mellé, fejét a pici fejéhez dugja, és "hejjó Boji", bújik hozzá, néha meg rá... játékot adogat meg cumit, néha ő is olvas Borinak.

Boo,

miért, eddig Miront elzártad a ráccsal magatoktól? :shock: :shock:

az éjjeletek és a hasmenés is elég cudarul hangzik... mi még ugyanúgy a szorulással küzdünk... most már Nimród is néha tök nehezen kakil, és fáj is neki, pedig eszik gyümölcsöt, joghurtot, stb... nem értem én ezt!

Fosira nyugodtan próbáljátok Vencelnél a Normaflore-t, nálunk a gyerekorvos javasolta Borinak, mikor a pocakfájásról beszéltünk, segíti a tejcukor lebontását is. 5 napig napi 1-et mondott. Ha az ABtól van, akkor segíeni fog, tuti.

Ronmay,

Nati könyvolvasása cuki :lol: :lol: :lol: nekem a sztoriról a betűtésztás paradicsomleves ugrott be :D :D :D

Nimród is mondja, hogy "Boji tej, cici", meg "cici másik"... annyira édesek...

Nálatok is elkezdték a gyerkőcök kérdezgetni hogy "mi az?"
Védőnyanya kérdezte a két éves státuszon múlt szerdán, hogy megy-e már ez a dolog, mondom: nem. Erre még aznap elkezdte és azóta ez a sláger. De mindenre, "Miato?" - "mi az ott?", meg "mi az?" "mi ez?" - de képes a kismotorról leszállni, ha meglát egy bogarat, és gubbasztani fölötte hosszú percekig, de úgy, hogy lehetetlen elrángatni onnan.
Ma Apa úgy tette le ebéd után, hogy az ígéret a "délután megyünk bogarakat nézni" volt, állítólag úgy tepert be a kiságyba mint a kisangyal :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kis Mozartom :)

Kép

Majd még jövök :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Csak Rólunk mert hulla vagyok, és a kedvem is fos :? . (Kaptam pénteken egy androidos csillivilli telót apától, hogy tudjunk netezni - veletek is :wink: - ha a kórházban leszek, meg hogy ingyen beszéljünk...stb. Erre ma le kellett cserélni, mert tök váratlanul kikapcsolt többször, és még cseregaris volt. Erre most bűvölöm az újat, helpdeskes csaj adta az itinert, hogy állítsak be vmit, aztán kapcsoljam, ki, majd be... Simán kikapcsolom, semmi gáz, de be már nem lehet... :shock: :evil: :evil: :evil: . komolyan Uri Geller lettem, vagy nemtom :twisted: :lol: . annyi bennem az ösztrofeszkó, hogy kinyírom a telefonokat :twisted: :lol: :lol: . És igen, az ösztrofeszkó szót le fogom védetni, tetszik 8) :lol: :lol: :lol: :lol: )

Na, csak annyit gyorsban, hogy voltunk ma dokinál, "kicsi" fiam nem okozott csalódást, 35-36 hetesnek felelnek meg a méretei :twisted: :lol: . Minden mérete 1,5-2 héttel nagyobb, annak ellenére, hogy eddig mindig tök átlagos volt, szóval most faszán belehúzott, 2700g :shock: :lol: :lol: . Asszem ennyit a sima szülésről :twisted: . Szept. 18-ra kalkulálta már a gép, de ez nem mérvadó, ugyanúgy a terminust nézik.
Méhszájam teljesen zárt, ráadásul jó magasan van, szóval a doki szerint mindent szabad, ami jólesik (tehát semmit, csak aludni :twisted: :lol: :lol: ).
Nem a saját dokim nézett, szabin van, szóval az a párbeszéd melynek során a dokim közli, hogy nembajazjóvanazmegszüljük, vagy nembajazjóvanazcsászára43.héten, én meg kiakadok...még várat magára :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois
Hol van ezen a gyermeken a 14kg?Cukiii!

Pocok
Nálunk megy már két hónapja. Mi ez ez?Az mi az az? Ezzel telik az egész nap :twisted: :lol: Fárasztó...
Nálunk nincs szorulás, egyiknél se...sőt!Már szeretném ha picit kevesebb is lenne..

KépKép

KépKép
ronmay

Próbáltam a birkópartiról montázst csinálni

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Lois, Ronmay, Tike - meg kell zabbantani a gyerkőcöket!

Csajok - kellene nekem egy kis tanács Ábellel kapcsolatban. ..

Az a bajom, h általában minden éjszaka felébred 4 és 5 között és éhes, viszont 1-2 nap hetente alszik tovább. Ha eszik éjjel reggel nem éhes. Arra gyanakszom, h az éjszakai felébredés és evés csak rossz szokás, és meg kéne próbálnom teát adni neki, vagy semmit egy pár napig.....kéne még 8 hónaposan ébrednie éjszaka, vélemények?

Napközben teljesen rendesen eszik reggel tápi, utána gyümi, főzelés és este jó éjt tápi......

Kép

Kép
leo50

Leo: Ha jól emlékszem, mi kb ennyi idősen hagytuk el az éjszakai szopit.Mondjuk én gyanítottam, hogy nem éhes, mivel 3-4 perc szopi után aludt. Az akkori gyerekorvosunk szerint ekkora gyereknek már nincs szüksége éjszakai evésre és ivásra sem. Én először vizet próbáltam neki adni :arrow: üvöltött és hozzám vágta a poharat, 2.nap nem kapott semmit :arrow: már kicsit kevesebbet üvöltött, kb 4. nap után nem ébredt fel. Ha mégis éhes lenne, próbáld meg, hogy vacsira adsz valami laktatóbbat. Mondjuk nálunk vacsira soha nem volt tejpép meg ilyesmi, hanem rendesen főzelék és fürdés után még szopi.

Képzeljétek mióta Hédi az új szobájában alszik néhány kivételtől eltekintve végigalussza az éjszakát, nem esik le az ágyról és semmi.( kopp-kopp-kopp) Hétvégén volt 2 rosszabb esténk, de ráfogtam a teliholdra.

Moncsy: Hédi szobájának színe platinum festékből a tűzliliom, a plafon meg bodza.

Ronmay: Képek nagyon jók!

Mi ez -mi az nálunk is régóta megy, fárasztó....bár az újabb sláger pár napja a hol? na az még fárasztóbb... :lol:

Mi megint kettesben nyomjuk a héten, tegnap vércukorterhelésen voltam, szerencsére most jó lett az eredményem ( Hédivel nagyon a határon volt), viszont kissé vérszegény lettem. Mondjuk nem szedem a vitamint, csak amikor eszembe jut, hetente 1x- vissza kell szoknom a rendszeres szedésre :roll:

tike

Tike - köszi, én is erre gyanakszom. Vacsira kap még a tápiba sinlac-ot is, úgyhogy az együtt elég laktató. Te mit csináltál vele, amikor ordíott és nem adtál neki semmit?

Kép

Kép
leo50

Ronmay!

Bunyó cuki :lol: :lol: :lol: .

Leo!

Botond 8,5 hónapos koráig felkelt hajnalban enni, pont 4-5 körül. Én hiába próbáltam leszoktatni, vagy "átállítani", ez volt az egyetlen dolog, amiben "kudarcot vallottunk" (lehet, hogy közre játszott, hogy apa ebben nem vett részt, én meg ellágyulósabb vagyok :oops: :lol: :lol: ). De annyira nem is zavart a dolog, mert ő pikkpakk lezavarta a kaját, és aludt is tovább. Úgy voltam vele, hogy ha ő ennyire igényli az az 5-10 percet, akkor legyen... Aztán amikor magától eltolta a cicimet 8,5 hónaposan, nem is kelt fel többet :shock: :D . Én próbálkoztam párszor álometetéssel, mert tejem az volt, csak ő nem kérte már, de úgy is ellökte, álmában :shock: :? . Viszont, ha Ábel 1,5 koráig szopni fog mondjuk, akkor az szívás így, szóval én is mindenképp megpróbálnám leszoktatni. De a teát, vagy a vizet sztem se adj neki, mert az csak egyik rossz szokás kiváltása a másikkal :roll: :? . Apa is, meg a sógorom is 5-5 éves korukig felkeltek éjszaka teázni, anyósom imádta :twisted: :lol: .
Egy ilyen korú babának, ahogy Tikééknél is, általában 3-5 nap alatt sikerül a "leszokás". Ha viszont egy hét után is felkel, sztem ne erőltetsd. Botond mindig jó evő volt, meg nagy, erős baba, mégsem bírt ki 6-8 óránál többet kaja nélkül. De sztem ez vhol normális. Általában a tápis babákról hallom, hogy 12 óráznak :lol: . Persze próbáld meg, mert már nem indokolt egészen az ébredése, és légy következetes, és kitartó. Aztán meglátjátok :wink: .

Tike!

Örülök, hogy Hédi jól alszik 8) :D .
Botond is "megjavult" :lol: . Továbbra sem tudom, mi lelte akkor, de most megint vigyorogva fekszik, alig akar kijönni a kiságyból, és ha álmos, kéreckedik be :wink: . Továbbra is kimászik, ha olyanja van, aztán meg röhög rajta, és hiába veszem ki a rácsokat, követeli, hogy tegyem vissza. Neki móka, hogy kimászkálhat :twisted: :lol: . De ha rászólunk nem jön ki, szóval így remélem nem lesz majd akkor harc, ha lekerül a rács :wink: .

Vitamin: Én Hipp Natalt ittam, és szuper volt a vérképem tőle, pedig Botonddal full vashiányos voltam. De most pont elfogyott pár napja, és nem is fogok venni sztem, mert sok gyümit eszem, és így is nagy a baba, hátha tényleg számít vmennyit a vitamint is... :roll:

Mi ez- nálunk nincs (még). De azt mondta a védőnő, hogy az olyan gyerekeknél gyakran ki is marad ez a korszak, akiknek az anyukája eleve nagyon beszédes, és kérdés nélkül magyaráz, szóval nem lepődne meg, ha Botondnál nem lenne. (Nem értem mire alapozza, hogy én ilyen vagyok :twisted: :lol: :lol: ). Bár mostanában kicsit kisebb a lelkesedésem ( :oops: ), de alapból én az a típus vagyok, aki úgy beszél a gyerekhez, hogy Ádámtól és Évától magyarázom a dolgokat, gyakorlatilag nincs mire rákérdezzen :twisted: :lol: :lol: . Aztán simán lehet, hogy nem ússzuk meg, főleg ha a kicsi mellett nem leszek ilyen lelkes mesélő. :roll:

Most nézem menniy az idő :shock: . A gyerekem egy órája alszik, azt hittem egy órával később van, elnéztem :oops: :oops: :oops: :lol: . ehhez képest egy hang nélkül elaludt :shock: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike
Igen ez a másik, Hol van..?Hova ment...?
mi markoló mániások lettünk. minden munkagép érdekli már egy ideje, na de most ha építkezés van vhol akkor ott kell maradni és nézni a markolókat.

Dodi
Aztaa, enyémgyereket még 13órakkor is nehéz lelőni, pedig 7-7.30 körül kel. Viszont ha alszik akkor képes 16ig s aludni vagy még tovább is ha rajta múlna, de én nem engedem..

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi: Vitamint én orvosi tanácsra hanyagoltam, nyár van-egyen inkább sok gyümölcsöt, formában hangzott el és valószínűleg nálunk is a méretek miatt is mondta...elvileg jövő szerdán megyünk uh-ra, kíváncsi leszek mekkora Bogi, mert most 1-2 nap alatt észrevehetően nőtt a hasam, meg valahogy máshogy is fekszik, mert lent kaparászik az eddigi köldök feletti box helyett...

Leo: én ott voltam végig mellette, nyugtattam, meg simiztem, meg mindenki alszik és társai és majd megszakad a szívem közben, de szerencsére csak az a pár nap volt ilyen.

Tegnap a délutáni alvásnál volt műsor, elaludt a kocsiban hazafelé ( ezt már megszoktam), kivenni ugye nem tudom, így felébresztem és félálomban bekísérem a szobájába ( ezzel sem szokott baj lenni), viszont hétfő óta bugyiban járhat bölcsibe, viszont alváshoz adok rá pelust.Annyira felébredt a bejöveteltől, meg apelustól, hogy csak fél 2felé aéudt vissza. Egy darabig feküdtem mellette, meséltem stbstb. Cukorterhelés után, ebéd nélkül elfogyott a türelmem és mondtam neki, hogy te szórakozhatsz az ágyadban, anya kimegy, itt leszek ha kell valami csak feküdj :arrow: bömbölés, csönd, kis idő múlva jön utánam, visszakísérem, duma, bömbölés, csönd, jön utánam....kb 4x eljátszottuk, utána már annyira fáradt volt, hogy amior visszakísértem elaludt. Mikor felébredt bementem hozzá, első szava: visszajöttél? Mondtam kicsim, hogy itt vagyok, ha kellek jövök. válasz: leszálhatok az ágyról? :roll: :lol: nem tudom, hogy jó uton indultunk-e el az egyedül alvás felé, remélem nem zakkantom meg nagyon a lelkét :roll: :twisted:
Ma balesetmentes volt a bölcsiben, indulás előtt viszont nem volt hajlandó pisilni. Mivel nem akartam a tegnapi műsort újrajátszani, nem adtam rá pelust, hanem terítettem egy vastag törölközőt alá- még alszik :roll:

tike

Egy szavam sem lehet a lányom háziasságára... :lol: :lol:
Amíg engedem a fürdővizét, ő dobálja bele a játékait én meg közben megcsinálom a kakaót, előkészítem a pizsit stb. Ma hallom a fürdőben magyaráz magának, hogy segítek anyának...megyek be és a következő kép fogad. A kád szélén körben és a földön véégignyomott egy 3/4 doboz fürdetőt és a mosdószivacsával sikálja a kádat. Kérdezem tőle mit csinálsz kicsim? Segítek kimosoma kádat Mivel mosod ki kicsim? hát szappannal :lol: :lol: :lol:
Annyira aranyos volt, hogy szó nélkül szépen megköszöntem a segítséget, megfürdettem, elaltattam most meg megyek romeltakarítani :lol: :twisted:

tike

Tike

Hédi :lol:

Roló két hete felfedezte hogy hogy húzza hátra a fütyköst. azóta ha teheti ezt csinálja :lol: Én mondtam neki, hogy otthon nyugodtan, de ha máshol vagyunk nem illik. Ő ugy hívja hogy kukizza magát :lol:
Ennek aztán van előnye is, mert a kis letapadásunk szépen feljött :wink: Úgyhogy mára már teljes értékű fütyköse lett a fiamnak, látszik minden alkotórésze :lol:

Nati meg elkezdett kúszni 8) Nem tom hogy örüljek-e neki vagy sem, de egy játszótéri nap elég zúzós most. Mert amint nem figyelek lemászik a pokrócról és bezabálja a környezetét fű homok bármi. Szal Roló hirtelen felnőtt, úgyhogy mehet mindenhova egyedül :lol: Amit egy cseppet sem bán, mert mikor visszajön büszkén mondja, hogy Roló ügyes és erős volt :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ma apám megkérdezte tőle, hogy hogy hívják Apukádat?:
Áron
és téged?
Urbanics Roland :shock:
és a hugodat?
Nati Nataji és miáúúú(mert Nati úgy beszél mint egy kismacska :lol: )

KépKép

KépKép
ronmay

Lois, Ronmay,

képeket már FBon megcsodáltam :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

telefon rendeződött azóta?
Kisfiadnál mondjuk nem is számítottunk másra a méretek tekintetében... jó, hogy minden okés :lol: :lol:

Botond még mindíg ilyen korán alszik el napközben? Nálunk is 1 körül van csicsi mint Ronmay-éknél.

Boo,

Miron műsora :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez a Protexin hogy működik? Mire hat? Pocakfájást sajnálom... mi úgy tűnik, túl vagyunk rajta, csak az emésztést kell megreformálni valahogy, hogy 3 naponkénti Laevolac nélkül is működjön...

MÁK - miért nem postán intézitek?

Leo,

szerintem se helyettesítsd teával vagy vízzel az esti kaját... tuti eszik/iszik napközben eleget? Nem lehet hogy azt akarja éjjel pótolni?
Vacsit mikor eszi a lefekvéshez képest? Iszik közvetlen elalvás előtt tejet/tápit? Vagy mi lenne, ha akkor, mikor ti lefekszetek aludni, félálomban megitatod még tápival (suttogós álometetés)?

Ronmay,

markoló és egyéb munkagépmánia nálunk is dúl - a hétfői Millenáris játszóterezés helyett ugye bobcat-et néztünk, múlt héten meg nagy traktoros fűnyíróval dolgoztak a patakparton, amit azóta is emleget... ja, és a fűnyíró... minden szerdán a társasház kertjében lenyírják a füvet, így ma pizsiben, tejjel a kezében már reggel ott állt a teraszajtóban, majd a teraszról csodálta, később a kertből...

Bemutatkozása nagyon durvaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Mondjuk Roló mindíg hamar csinált mindent.

Tike,

Hédi alvása miatt ne aggódj, szerintem a lelke ettől nem sérül :lol: :lol:

Bölcsi hogy megy amúgy mostanában? Szobatisztaság meg szuper!

NImród egyre cukibban dumál... ma közölte, hogy "motorozni szeretnék" :shock: 8) :lol: :lol:

Apa talált fini fagyit, ami még az én firnyákos ízlésemnek is megfelel - Carte 'd Or banános-csokis :lol: :lol: :lol: :lol: banánnal és Nesquick szósszal... nyammmmmmmm...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.08.17 21:25-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

fütyidolgot most olvasom :shock: :shock: :shock: akkor tényleg jogos, hogy Roló korán érő típus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati mászásához gratulálok! Roló ügyes és erős :lol: :lol: igazi bátyus!

Tike,

Hédi de édeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Na csajok, most akkor lesz tali vagy nem lesz tali????????????????
Mindíg feldobom, Lois és Dodi lelkes, aztán annyiban maradunk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jövő héten mamatali? Mehetnénk a Leroyba Boo-ék mellé, és akkor etetni haza tudna szaladni... naaaaaaaaaaaa????????????

Melyik nap? Ki jönne?

Esküszöm, elmegyek egyedül, mert már kezdek bekattanni hogy sehova sem megyek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Végre felraktam a videókat:

Nimród első pelenkázási kísérlete (azóta már sokkal flottabbul megy). A törlőkendőt is ő rakta a nyakára, előke gyanánt...
http://www.youtube.com/watch?v=K6Q393_A8yI

Hintázás
http://www.youtube.com/watch?v=EWvBxV2qlzk&feature=related

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
nekem oké a jövő hét, a keddet kivéve :)
Jelölj ki egy napot kezdetnek :)
Pelenkázás nagyon cuki, Elmo kész akrobata :)
Hintázás :arrow: Hősiesen megnéztem, bár majdnem kiestem a székből én az ilyen látószögektől tisztára beszédülök :oops:
A Hintapalintát Zétény is pont így nyomja :)

Elveszésünknek oka, hogy egész délelőtt Ringatón vagyunk (annyira jó, Zétény naggyon élvezi), délután meg strandolunk, találtunk egy annyira f@sza strandot, hogy lassan odaköltözünk :roll:
Nem hittem hogy idén nyáron megérem, de ma ültem a strand kajáldájában ittam a lattémat, közben a kölköm játszóterezett én is és ő is békés boldogságban. Körbekerített strandocska, szuper játszó, körben motorpálya, ingyenes kézműves foglalkoztató, ezer játék vízben és szárazföldön :)

Ronmay!
Urbanics Roland nagyon ügyes :D
ÉnFiam még mindig csak Tété :roll: És nem is 14 kiló, hanem 14 és fél :oops: Hogy hol?? Nnemtom, eloszlik rajta, olyan szélesvállú deltás típus :roll:
Nati mászása :arrow: Most komolyan csodálkozol??? :lol:

Nálunk a miaz, csak szimplán Aaaz???
Most a vonatokra lelkesedünk (mármint az igaziakra nem a nyomi Thomasra, bocs Boo :wink: ) és mától minden vízi lény bálna :shock:
Ja és sikerült a kölkömnek eltörni ma nagylábujjamat a zenei fejlesztése közben mikoris rázuhant a zongoraszékkel együtt.... eléggé fekete...lehet mégis be kéne vele szambáznom a kórházba :oops: :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok - én megyek veled, csak nem hívtál :-), meg jöhetsz hozzánk is!!!!

Kép

Kép
leo50

Lois,

okés, akkor jövő csütörtök, mamavacsi!

Holvanezaszuperstrand? Tervezünk esetleg egy pénteki kirándulást (az első hosszút két gyerkőccel, nem tudom, hogy sül el, de valahogy csak el kell kezdeni), lehet hogy akkor arra kanyarodnánk és megnéznénk. (Bár lehet hogy apát megint berángatják dolgozni, szabi alatt... holnap megy be délután... komolyan el kell beszélgetnem a főnökével :twisted: :twisted: )

Hintás videó Apa "bűne" - közben a hintát is lökte, és annyira nem multifunkci a Drága, hogy fixen tudja mellette tartani a telefont :lol: :lol:

Zongora nem hangzik túlságosan jól :arrow: szerintem mutasd meg dokinak a csülköd!

Leo,

:lol: :lol: :lol: :lol:
köszi a meghívást, de az a dolog lényege, hogy lakáson kívül legyek, és világot lássak a játszótéren kívül is :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.08.17 22:28-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Enyémgyerek "Mintó" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagy szimplán "én", és közben mutat magára.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nekem csüt. bevésve a naptárba :)

Strand :arrow: Jujjjgyertek :lol: :lol: Tök jó lenne :) helyet csak titkosan árulom, még oda gyűlik a sok pesti nép, oszt' lesz nagy tömeg :wink: Vagy majd bekötött szemmel odaviszlek :lol:

Ja Zétény meg mondja magára ugye hogy Tété, és közben döngeti a mellét mint egy gorilla :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én ma babaszobát ganéztam, és még a szekrény kitörlése hátra van, de már nem bírom tovább :oops: :? . Lassan-lassan fogadóképesek vagyunk :lol: .
Bocsi, de csak egy-két dolog...

Pocok!

Neem, Botond dél-fél1 felé szokott lefeküdni, és 3-ig alszik kb. De tegnap, meg ma korán kelt, és tegnap is kidőlt fél12-kor, gondoltam ma is leteszem akkor, mert nem merem mostanában rizikózni, hogy túlpörög, mert akkor van a hiszti. Ha időbe letesszük, sosincs :wink: . sztem nálunk ez a kulcs... Na, a lényeg, hogy időbe le akartam tenni, de benéztem az időt, és még csak fél11 volt :oops: :oops: :oops: . kismamaagy :twisted: :lol: :lol: . De amúgy akkora bakit nem követtem el, mert láttam rajta, hogy fáradt, és el is aludt azonnal, aztán kettőkor kelt, és átrendezte a kertet: 7-kor úgy kellett kikönyörögnöm a pancsolóból, hogy fel ne fázzon, aztán ahogy szokott, fél9-kor kidőlt :wink: .

Pelenkázást megzabáááálom! :D:D:D . Éneklés cuuuki :lol: . Botond úgy énekli, hogy :
Hítta, palítta, jégi dunna, hmhm dunna, zsupsz. :lol: :lol: :lol:

Jövő hét nekem is oké, de ne mi mondjuk melyik este, hanem ti, bébisek! Nekem mindegyik este jó!!!! :wink: De ha nem mondtok, szívesen benyögök egyet én :twisted: :lol: . Szerda?! :lol:

:arrow: Szunya :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mostakkor mi vaaan?! Pocok szerdán megy vacsizni, Lois meg csütörtökön :roll: ? Most megint én vagyok a hülye? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

ooooks :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Melldöngetést szinte látom magam előtt... :D :D

Dodi,

jaaaaaaaaaa, akkor azért... Osztottam, szoroztam, hozzáadtam egy órát a hsz-ed idejéhez, de még így is gyanús volt...

Talira szerda is jó, sőőőőőőőőőőőőőőőőőt, jobb, mert szerdán jön a srác Borihoz, aki Dévényezés után mindíg kidől, így lesz esélyem aludni is :lol: :lol: :lol: (ma pl az egész kicsi család nyomta a szunyát fél ötig fél 2-től, Bori fél 1-től - már naaagyon hiányzott, mert ugye Bori mindíg Nimród alvásidejében műsorozik)
Lois, Boo?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ööö...most őszintén??? :lol: :lol: :lol:

Én nem értem mit nem értesz, szerintem mindketten csütörtökről beszéltünk :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nem te vagy a hülye :lol: :lol: csak én a döntésképtelen.

Először csütörtök volt, de aztán mivel még senki nem reagált,átírtam szerdára, csak közben Lois olvasta és a csütörtökre írt vissza. Utána visszaírtam csütörtökre, de te meg még a szerdát olvastad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?