Sziasztok!
Köszi a pocakbókokat
Melcsike, meglátásom szerint azért csalóka ez a pocak...még nem kemény, szóval tuti ott van még a zsírom is

de az tuti,h eddig minden ami rám jött felesleg az deréktól felfele jött...ezért is mindenki fiúkra tippel

Köszi amit írtál a keresztszülőségről. Nálunk több tesó van a férjem részéről, így egyenlőre félre is tettük ezt a kérdést! A mi családunkban ez nem is lesz majd gond, már beszéltünk is róla (Anyuval, Mamámmal...) de a férjem családja viszonylag mélyen vallásos...a bibi az,h tuti megint majd rám kenik,ha nem lesznek megkeresztelve,mert én egy pogány lélek vagyok...

Na de majd ezt is az élet eldönti
Jaj még egy kérdés. Lehet fura lesz, de mindenhol mást írnak...Ti cserélitek a vizet a babák fürdetésénél? Egy csomó helyen olvastam,h egy vízben fürdetik Őket, mert így nem kell annyit szórakozni és gyorsabban cicire kerülhetnek a babák. Kicsit fura, de ha belegondolok,h túlképpen nem is koszosak és a popójuk is rendesen "takarítva" van kendővel, akkor lehet még logikus is...
Nyuszi, neked is köszi a kádas tapasztalatot
Katapetra, már csak 4 nap és nagy napunk lesz mindkettőnknek
Krisztokám, örülök,h tudtunk beszélni
Kretty, sajnálom pirit ;( de lehet a szeptemberi kezdés jobb lesz Apa szempontjából

Akkor már hűvösebb van
Zafír, jaj pedig úgy vártam

de nem baj, mert szombaton találkozunk

aztán meg majd szeptember végén!
Kagyló, látod, ez a beszéd!!! Várlak nagyon!!!
Szélkisasszony, Téged is! Remélem szépen növekednek a tüszőcskék!!!
Primula, merre vagy?
EMERENC???PARANE???
Poszi, jó nagy a pocid, megkuksiztalak én is

Nevetek van már?
Era, üdv közöttünk! A katonáson jót nevettem

és igen, jól hallottad a telefonban. Túlképp az van és azt kell csinálni amit Ő mond, DE emellett egy szerethető, vicces nagy MACI, ugye csajok??? Van humora és szokta is gyakorolni, de mellette tényleg megköveteli a szabályok betartását

ha az megvan, akkor nincs gond!
Ha megvan az első konzitok, akkor minden papírt majd megnéz és megmondja,h hiényzik valami vagy sem. Ha minden OK, akkor sztem a következő pirivel már lehet is indulni. Ha piri van, akkor már nincs időpont. Hívni kell és menni a beállításra...
pfúú, első konzit már nem tudom,h mennyibe kerül

Mikor piri jön és indultok, onnantól kezdve "csak" a gyógyszerért kell fizetni.
Sajnálom a sikertelenségeket és drukk,h Dévisz Nektek is megadja a CSODÁT!!!
Pusza mindenkinek!
Bari
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bari6 2011.08.29 10:22-kor.