A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziaszok!

Köszönöm szépen a sok kedves drukkot, nagyon jól esik és nagyon megható :D

2 termékenyült meg eddig, ma még 1 vagy 2 szurnak, holnap reggel még telefon és ha ugy lesz, akkor még aznap beülti :wink:
Ugyhogy izgulok tovább, hogy holnapra legyen mit beültetni :oops:

Most még dolgozok, de holnaptól pihi végre :D

Puszi: Anita
ancsi80

Ancsi: de jó!!!! Ne izgulj, biztos lesz beülti!!!!!! NAgyon-nagyon drukkolok!!!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony: A hústól nekem is hányingerem volt az elején, de tudom hogy TE leszel az erősebb. :D Nekem a különböző szószokkal (pl.barbecue) jól csúszott a husi. Neked most annyiból rosszabb még, hogy ilyen melegben még nehezebb husit enni. :?
Mivel mindenem lejárt ezért a hormonos és a nagyrutinos vérvételt is meg kell ismételni.

Ancsi: Ez nagyon jó hír!!!!! Ha csak 2 marad (de úgyis lesznek még szerelmesek pluszba :wink: ) az is nagyon-nagyon jó. Szorítok, gyere majd holnap reggel, hogy mit mondtak.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír: persze, persze írtad is már, hogy mindent meg kell ismételni. :oops: :oops: Ne haragudj, de ebben a melegben nagyon nem vág az eszem.
Én is próbálom valami csúszóssal enni a husit, úgy nekem is jobban megy. Nem is panaszkodnák, ha nem lenne ilyen meleg. De erős vagyok és elszánt... :lol: Épp az imént tízóraiként ettem is egy kis husit. Legalább délre kevesebb marad! 8)

Ancsi: és a laptető is tuti szerencsét hoz!!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Ancsi: Gratulálok a párocskához, kivánok még 1 párt melléjük! :wink:

Szélkisasszony: Hogy van a pocid? nem semmi lehet ebben a melegben husit enni.....váááá, holnap uh? ha igen, sok sikert, hajrá tüszik!

Zafir: ne légy szomorú......
katapetra

Sziasztok!

Ancsi, szuper hírek és még egy laptető is társult hozzá!!! Csak így tovább szerelmesetek!!!
Azt el is felejtettem kérdezni,h altatásban voltál vagy altatás nélkül? Sokan voltatok? Ma hogy van a pocid?

Szélkisasszony, juj az a sok húúús :roll: de így van! a cél érdekében le lehet csúsztatni. Nekem ezért ment a rántott hús. Többször csináltam zsemlében hamburgernek-sok-sok csúszós szósszal :lol: A jó hír,h kismamaként is marad a husi :lol: Hajrá tüszőcskék!!!!

Pusza mindenkinek!

bari6

Ancsi,
Ez szupi hír. Nagy drukk, hogy holnapra maradjon sőt nőjön a szerelmesek száma.

Barika,
Bálintot vasárnap szoktuk mérni, így azt tudom, hogy múlt héten vasárnap 5,5 kg volt :D

Melcsi,
Szerintem, ha nem a babákra megy közvetlenül a hideg levegő, akkor nyugodtan bekapcsolhatod a klímát, mert lehet, hogy Sárinak is jobb lenne az étvágya, ha nem lenne ennyire melege.

Képzeljétek Bálint kapott egy kis medencét, amiben szinte minden nap pancsol egyet, és úgy veszem észre, hogy szereti. A tetején keresztbe is van egy rész, amire 3 ugyancsak felfújható figurát lehet felrakni. Ha nem haragudtok meg érte, akkor felrakom az egyik kedvencemet.

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bálint nagyon édes kiskrapek, csak azt sajnálom, hogy pont a hurkácskákat nem lehet látni.
Nagyon szép az 5,5kg, Matyi vasárnap haladta meg a 6-ot.
Ancsi nagyon szép a 2db megtermékenyült, sok sikert holnapra.

KépKép
momelcsi

Jaj, ne is mond a hurkákat. Te tudtad, hogy figyelni kell őket, hogy egyformák legyenek a két lábon?
Bálintnak sajnos nem egyforma :cry: Ez valamilyen mozgásszervi problémára utal. Már voltunk csípő UH-on, ott mindent rendben találtak, tehát nem csípőficamos. Egyébként erre sehol nem hívják fel a figyelmet, csak a barátnőm kisfiának volt hasonló problémája, és kiderült, hogy le van tapadva valamelyik izma és most gyógytornára kell járniuk. hívta fel az én figyelmemet is rá, hogy figyeljek Bálintra. Így most a jövő héten megyünk mi is a gyógytornászhoz, hogy megnézze Bálintot.
A védőnő szerint nincs vele semmi gond, de én azért elviszem és megmutatom egy szakembernek, ha van valami az még most derüljön ki, amikor még könnyen lehet rajta segíteni, ne később.
Teszek fel egy képet, ahol jól látszik, hogy a jobb lábán nem annyi a hurka, mint a balon.

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!

Köszönöm a fogadtatást!!!!

Kriszto írtad, hogy "szondázás" is várható vizsgálat.
Ez konkrétan miből áll??
A neve alapján is hátborzongató!!! :(

Gyógyszerekben mindenki azonos fajtát kap???
Mennyire tartják be az időpontokat???
Ha máshol végzik a vérvételt, akkor azt OTT kell megvárni, vagy ha nem akkor?????
Mennyiből jön ki egy punkcióig mindennel egybevéve???

A lányomat Saroltának hívják.

Nene, gratula a kicsikhez!!!
Példaértékű!!!

Gratulálok a babásoknak, és szurkolok a kismami jelölteknek is!!!!!

Köszönöm a segítségeteket!!!!
primula35
Algyő

Nene,
Bocsi, hogy félrenéztem a gyerkőc "darabszámot"!!!!
Megzavart a két kép a piciről!!! :shock:
primula35
Algyő

Primula,

Üdv köztünk.
Sok sikert a babaprojekthez. Sajnos vagy szerencsére én nem tudok válaszolni a kérdéseidre, mert mi nem lombikosok voltunk, csak ovu. indukcióig jutottunk, és olyan szerencsénk volt, hogy ott is az elsőre sikerült Bálint :lol:

Köszönöm a dicséretet, igen nekem 1 fiam van, de éppen elég is :lol:
Minden elismerésem azoknak, akik 1-nél több gyereket nevelnek. Nekem néha még ez az egy is sok :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, na ilyenről még se hallottam. pedig a férjem családjába gyakori az izomletapadás. Na, este megvizsgálom rendesen, de teljesen nála se egyforma. Mármint Sáránál, mert Matyinál nemigen beszélhetünk hurkásodásról. Korai fejlesztőnek ezt nem kellett volna észrevennie? vagy nézte, csak nem mondott semmit rá? levette a kisgatyájukat, bodyban mozgatta őket.

KépKép
momelcsi

Melcsi,
Én is csak most hallottam róla, amikor a barátnőm kisfiánál derültek ki a dolgok.
Azért nem priviben írom, hogy a többiek is tudjanak róla, akinek van vagy lesz pici babája, azaz mindenkinek jó, ha tudja.
Ide másolom a barátnőm levelének egy részét, hogy mikre érdemes még figyelni, és ezek legtöbbje sajnos Bálintnál is megvan, de majd a jövő héten kiderül, mikor megnézik.
Hogy nem kellett volna-e észrevenniük ezt nem tudom. Azt tudom, hogy az orvosok csak arra koncentrálnak, hogy ne legyen csípőficamos, mindenki megnézte, hajtogatta a combiját, de a redőre senki nem figyelt.
Ami érdekes, hogy mi is néztük élőben a levél után, de nem láttuk, aztán megnéztük ezt a képet, amit felraktam és ott vettem észre, hogy tényleg nem egyformák a redők.

A levél részlete:
"Mikor Mátéval mentem először Dévény tornára akkor mondta a gyógytornász, hogy volt neki is (itt a redőkre írta). Neki izomtónus eloszlási zavara volt.) pontosan nem tudom mikor kezdődött nála, de a 2 hónapos státuszon már nehezen tudtam kiegyenesiteni, nem szeretett hason feküdni, és mikor szoptatás után bufiztettem nem a valamra hajolt, hanem "c"- Ben megfeszitette magát.
És a feje ellaposodott."

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Matyi ugyanezt csinálta pontosan, homorított rendesen, de most már abbahagyta. Izomtónus zavart nála is megállapítottak, de semmi különöst nem írtak elő neki a neurológián. 12-én megnézik, hogy mennyit fejlődik magától. A lába kiegyenesedik, és már hason is jobban szeret lenni.
Remélem, Bálintnál se állapítanak meg többet, mert ezek gyorsan korrigálhatók vagy maguktól korrigálódnak.

KépKép
momelcsi

Sziasztok, csak egy szóra jöttem elköszönni mert holnap reggel indulunk.
Drukkolok a stimusoknak!!!!!!!!!
pusz

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Én is csak épp bekukkantottam.
A tüszőket 8-ig számoltam. 8-10esből van a legtöbb, de van 2 (talán) 5-ös is. Folyadék nincs (vállonveregeti magát :oops: ) szóval minden megy tovább. Csak Kisdoki volt és nagyon kedves, aranyos volt. Azt mondta most a helyzet csodás és ha így egycsokorban nőnek tovább, akkor 6-8-ra lehet majd számítani.

Elnézést, hogy most csak magammal voltam elfoglalva, de sok a meló és rohannom kell! Este megpróbálok még jönni! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony: Igen-igen, péntkekenként csak ő van egyes-egyedül. Nagyon nagyon gyönyörű számaid vannak, gratulálok. Tőlem is kapsz egy jó nagy vállonveregetést. :lol: Ügyes vagy!!!!! Az 5-ösök majd utolérik a többit, nekem is jól belehúztak a végére.

Ancsi?????????? Hányat kapsz vissza?

Barika: SEMMI ESETRE SE MENJ KI A LAKÁSBÓL!!!!! Írtózatos meleg van kint.

Rencsi: Jó pihenést nektek!

Primula: Isten hozott közöttünk. A szondázás témában én nem tudok neked válaszolni, mert azt piri alatt csinálják, de nekem a hormonleállító miatt nem jött meg, így anélkül szondáztak, ami szörnyen fájt. Bár nekem sosincs szerencsém, mert a punkciónál sem volt altatóorvos. :shock: Vérvétel a Podmaniczkyben van, nem kell megvárni az eredményt és kb. 5 perc alatt lehet végezni. Az eredményt emailon küldik Dévainak. Árat talán Ancsi tud neked mondani, ő már túl van a támogatottakon.

Nene: Húúúúúúú! Még a hurkácskákat is figyelni kell????? :roll:

Nálam nincsen változás. Piri se veled, se nélküled kapcsolatot ápol éppen velem. De inkább se veled. Már halványan elgondolkodtam egy teszten, hátha. Aztán meggyőztem magam, hogy ahoz igen nagy csoda kellene, hogy pozitív legyen. :? Ekkora csodák azért nincsenek.

Zafír
zafir100

Szélkisasszony: ezek nagyon szép számok, és biztató jelek, csak igy tovább!!!!!!

Zafir: én azért bepróbálnék egy tesztet...vesziteni nem veszitesz vele semmit, hátha! Csodák pedig vannak :wink: csak még nem jött el a mi időnk.....DE majd októberben, akkor kezdetek ti is, nem?

Ancsi: nagyon izgatott vagyok, mizujs?????????

nene: annyira cuki ez a fiú!!!!!!!!
Köszönjük a fotót, én nagyon szivesen nézegetem a babás fotókat, a hurikat én is hallottam, majd ird meg mit mondott a doki.
Puszi, és kitarást ebben a rekkenőben, már nem tart sokáig.....

Én készülök már a hazajövetelre.....és az utazásra.....ma megyek haza, anyukámékhoz....pusszantás nektek, jó 7végét!
katapetra

Katapetra: Valóban októberben, a kérdés csak az, hogy az elején vagy a végén. Hiányoznak még a hormonos vérvételek és ha piri így szórakozik velem, akkor ebben a ciklusban nem fogom tudni megcsináltatni csak a következőben. Akkor viszont nem lesz október elején indulás. :cry: De talán jobb is így, mert úgy tűnik valami nem stimmel most velem. Csodák vannak, de ekkorák????? :D A mi esetünkben valóban hatalmas csoda lenne.
Nagyon jó pihenést nektet, de remélem azért még az utazás előtt olvasgatsz majd minket.

Ancsi????????????????????????????????????????????????????

Kriszto: Van valami híred Ancsiról?

Zafír
zafir100

Szélkisasszony,
ez szuper, nagyon szép számok, csak így tovább!! :D és tőlem is megy egy nagy-nagy vállonveregetés (már majdnem hátbalapogatást írtam.... :lol: :lol: )

Zafír,
én azért csinálnék tesztet a helyedben, megnyugodnál tőle!! :wink:

Nene,
még kérünk hurkákat!!! :D

Momelcsi,
Tőled is, sőt dupla hurkákat a két kis manóról... :D :D

Katapetra,
jó pihenést hétvégén! A képeket még nem tudtam teljesen feltölteni, majd jelzek, ha kész vagyok... :roll:

Primula,
üdv itt! Nekem nem fájt a szondázás, csak egy műanyag, nyílszerű valamit dugott be a méhbe, kicsit szúrt, de nem volt vészes - nekem legalábbis, ismétlem. Remélem, neked se lesz rossz élmény!

Ancsi,
mi újság???
leeda

Úton vannak haza, mind a négyen, apu-anyu-és a két pöttöm a pociban!!!!

rohanok melózni, mert ki sem látszom a munkából....

pusza mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó: Köszi a hírt. :D

Ancsi: HATALMAS GRATULA! VIGYÁZZ A 2 PÖTTÖMRE A POCIBAN. :D :D :D :D :D

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Gyors bekukk: Ancsinak nagy gratula a két manóhoz, tessék vigyázni Magatokra :)

Nene, nem is mondtad ezt a letapadósdit.......... :( Szörnyű... Mi ma voltunk csípő, has és kutacs UH-n, elvileg semmi extra, max. az egyik lábánál kötött. De UH-n nem volt baj, így elvileg megnyugodhatunk. És még talán nem is refluxos, bár az UH alatt egy visszajövetelt látott a doki vizsgálat közben.

Amúgy tündérke Bálint még mindig. :)

Tegnap Dodó megkapta a fülbevalót :) Nagyon édi és ügyi volt. Majd ha lesz fotó, közzéteszem, de jövőhéten úgyis látjátok :)

Puszi Mindenkinek

Kriszto: van, akivel nem tartod a kapcsolatot ?!?! :shock:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Ancsi, küldöm a ragacsot ;) Kép Kép
Pihizz sokat! Puszaaa

Szélkisasszony, ezek tényleg csodás számok, csak így tovább tüszőcskék!!!

Nene, nagyon cukker Bálint ;) és durva amit a hurkákról írtál....h mi mindenre nem kell figyelni...

Rencsi, jó nyaralást Nektek!

Nyuszi,várjuk majd a képet!

Melcsi, Tőled is rég kaptunk mér képet!

Megyek csajok, majd később sztem még jövök!

Pussz minenkinek!

Bari

bari6

Akkor pótolom elmaradásom hurka ügyben. Kép Sárikám

Kép Matyikám

KépKép
momelcsi

Istenem de cuki hurkák :lol: Azért Matyinál is van :wink:
Nyusziiii, tőled is kérünk hurkácskát :lol: :lol: :lol: ez lesz a hurkás oldal :lol:

bari6

Húúúú, mennyi hurka ezen az oldalon :) Kerestem én is aktuális, hurkás képet, de egyiken sem jön ki annyira. Egyet csatolok, ezen látszik, hogy mindenhol van mit fogni (toka, kar, combi). Látszik az az 5,5 kg :)

Melcsi, Dodó is pont ilyen maciban fürdik, csak éppen zöld színben pompázik :)

Kép

nyuszika85

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de ismét kicsit felfordult az életünk. Bent iszonyatosan sok a meló, nem is tudlak benneteket napközben olvasni, délután pedig kórház látogatás, mert sajnos anyósom bekerült tüdő-embóliával.

Nyuszi: Sajnálom a dédit. Részvétem!

Nene: Bálint csuda helyes kiskrapek! És a dédis kép tényleg nagyon megható!

Ancsi: Gratulálok a két pöttömhöz. Mennek a drukkjaim ezerrel! ++++

Bari: Ha a doki is azt mondja, akkor tényleg otthon kell hűsölni a lakásban. Nincs véletlenül új képed a manókról?

Kriszto: Kitartást a munkához és a gyakornokokhoz. Már nincs sok hátra. Mi újság pirivel? Ha jól emlékszem Te mondtad, hogy valahol a Blaha közelében tudsz endokrinológust, ugye? Esetleg elkérhetném én is az elérhetőségét? Jó lenne elmenni, de az sztk-ba nem tudtam elmenni az időpontra, mert pont akkor volt a fiúk balesete. Előre is köszönöm!

Momelcsi: Sajnálom, hogy Sári nem eszik. Remélem, hogy tényleg csak a melegtől van. Matyi pedig már eszi a gyümölcsöket?! Pikk-pakk lehagyja a kisasszonyt kilóban, és hurkákban. Nagyon édesek a pancsolós képek.

Zafir: A lányok szokták javasolni az aviva tornát. Sokaknak bejött. Nem akarod kipróbálni? Hátha!

Kagyló: mi volt ma UH-on? Hány tüsző növekedik a hasadban?

Szélkisasszony: Nagyon szépek a Te számaid is. Azért az nem semmi, hogy már az első UH-on ekkorák! Ugye jól emlékszem, hogy ma mentél először? Hogyan módosították a gyógyszereket?

Katapetra: Nagyon ügyi vagy a konyhával. És már csak egy hét, és itthon van a férjed.

Primula: Én is üdvözöllek közöttünk!

Ne haragudjatok biztosan kihagytam valakit/valakiket. Ebben a melegben sajnos én sem tudom, hogy hol áll a fejem.

Pusza:

Mné
mné

Halihóóóóó, megjöttem! :D
barnán, kipihenten...visszaolvasok és jövök! :D
Vendég

Mné! Jesszusom, remélem ezek után már csak pozitív dolgok történnek veletek! Kitartást é sok erőt kívánok!

Ancsi, gratula a két bogyóhoz!

Melcsi, Nyuszi, Nene, édibébik a gyerkőcök!

Szélkisasszony, akkor mostmár te is terhesedsz! :D

Krisztó, nekem 44 napos volt a lombik utáni ciklusom... :? Mellesleg most citromot zabálok kétpofára, nehogy szerda előtt megjöjjön...mert akkorra lesznek meg a vizsgálati eredmények.

Katapetra, hová mentek Egyiptomba?

Kagyló, mikorra várható a randi okoskával?

Pusszantás mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Ahogy Krisztoo is írta (köszönöm) pénteken meg volt a transzfer, 2 db 2 sejtes embriót kaptam vissza.
Sajnos elégé el vagyok keseredve, mert nekem még ilyen rossz megtermékenyülési arány nem volt még soha és ilyen gyenge osztódás.... :cry: :cry:

Mondjuk nem is volt még 2 napos transzferem ....

Szerintetek ilyenkor hány sejtes szokott lenni az embrió?

Amugy megpróbálok sokat pihenni, ja és enyhe hiperstimum van (40mm folyadék van a hasuregbe) ugyhogy eszegetem a husit

Most megyek vissza pihizni...

Puszi
ancsi80

Ancsi: Én 2 db 4 sejteset kaptam vissza, de nekem nem sikerült. Melicsi, ha jól emlékszem szintén 2 db 4 sejteset és 1 db 7 sejteset kapott vissza és most ikerbabócái vannak, akik csodaszépek. Ezek után nehéz eldönteni, hogy hány sejtesből lesz biztosra baba. Higgy benne és sikerülni fog. Nekem a hamburger (házi!) nagyon bejött és a fehérjepor is segített. Pihenj sokat!

Kretty: Néztem a képeket, szép helyen voltatok. Mi 2004-ben voltunk ott és elvarázsolt.

Nene,Melcsi,Nyuszika: Nagyon édes mindegyikőtök babája/babái. Azok a hurkák nagyon kis csinosak. :lol:

Kagyló: Gyere elő és mond el a többieknek, hogy mi van veled, mert ha nem megteszem én. :D

Mné: Nagyon sajnálom a történteket, remélem az anyósod hamar kikerül a kórházból. Ha bármiben tudok segíteni szólj.

Lorena: Tőled nem kapunk hurkás képet?

Kisalag: Hogy megy a fogyókúra? Jól vagy?

Nálam megérkezett piri, tulajdonképpen 28 napra csak mókás előnapokkal. Így a vérvétel szeptemberre marad. Kezdés ha minden jól megy október közepe, a fránya 90 napos várakozás miatt.

Zafír
zafir100

Sziasztok
Tudod az egyik ismerősőm 2 db fagyi babát kapot vissza 2 sejtesen.Azt mondta nekem a telefonba,hogy olyan kis nyanvadtak,ez nem fog sikerülni...És lett egy kislánya!!!Nem az számít hány sejtes!
Szórítok neked,és ne szomorkodjál...hamarosan pozítv lesz az a teszt. :wink:
Kretty
Milyen volt a nyaralás?Képet nem kapunk?
Szélkisasszony
Neked is szórítok!Nyugi,lesz itt kisbaba! :wink:

Imádom nézegetni a baba képeket,olyan szépek és úgy megtudnám öket szeretgetni! :D :oops: :wink:

Zafir
Na ne már! :roll:
Nem lehetsz ennyire gonosz velem... :(

Hétfőn lesz az inszem okoska apucival.De nem hiszem,hogy meg is fogom kapni,mert tegnap 13 óta fáj a hasam,megállás nélkül. :(
Szerintem már kint vannak....hogyan is érzem magamat,hát úgy,hogy csak bögök és bögök! :cry: :cry: :cry:
Apánk meg fog engem folytani...és igaza is lesz! :( :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Csak azt akartam megírni hogy mikor lesz az inszemed. :wink:
A lényeg az volt, hogy előcsalogassalag. Ne stresszlj, az aztán igazán nem tesz jót.

Zafír
zafir100

Kagyló, csak pozitívan állj a dolgokhoz! Drukkolok!

Ancsi, 2 gyönyörű babad lesz és kész! Erre gondolj!
Vendég

Micsoda hurkás oldal :lol: :lol: :lol: Annyira cukik. Unokaöcsinek mindig fújtuk a szánkkal a combikákat és istenem de szerette... :D

Ancsi, na neeee! Lehet,h pont ez lesz Neked a jó! Mint a többiek is írták, sok baba született már ennyi sejtesen ;) Szóval tessék biztatni a picikéket! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mné, jobbulást az Anyósodnak!!! Férjed, Zsepike jól van? És Teeee? Te viszel az utóbbi időben mindent :(

Kretty, nagyon szép helyen volt a nyaralás :)

Zafír, akkor most nem jössz hozzánk???

Kagylókám, imádlak, ugye tudod??? Olyan pozitívak a soraid és érezhetően erőt adóak, de magadon soha nem gyakorolod? Bízz benne,h lesz kisbabád, tudod,h ez másképp nem megy! Dévisz meg miért ölne meg???rosszat csináltál?

Kriszto, hogy telt a hétvégéd? Piri???

Melcsi, látom ilyen babamegtartós kádatok van? Jó benne fürdetni? Gyorsabb? Még egy kérdés, nálatok a keresztszülőséget hogy oldottátok meg? Külön keresztszülők vannak vagy egy minkét bébikez?

Hoztam egy mai képet, ez tök friss :)

Kép

Pussz és szép estét!
Bari

bari6

Sziasztok!

Picit pontosítanék, én két négysejtes babót kaptam vissza, és belőlük lett Sári és Matyi. De már én is több kétsejtes babót ismerek, úgyhogy hajrá, fel a fejjel én nagyon drukkolok nekik, beszélgess hozzájuk, ne éreztessd velük, hogy nem bízol bennük.

Hú, Bari de szép nagy pocakod van, és milyen csinos vagy. Nekem kb. ekkora hasam a 28-30. héten volt.
Igen, kényelmes ebben fürdetni, mert ha már bízol benne (kb. egy hónap) nem kell görcsölni a gyerek tartásával, megtartja a maci. Nem törik le a derekad. De az én gyerekeim már nem sokáig tudják ezt használni, mert lassan kinövik.
Sárinak a tesómék, Matyinak férjem tesójáék lesznek a keresztszülei. Nem biztos, hogy lesz még babánk, úgyhogy nem akartunk senkit megbántani.
Remélem, mindenki élvezte a pici egyhülést, nálunk a babók végre kinn voltak egész délután az utazóágyukban.
Mi lesz jövőhéten? Hol? Mikor? B terv?

KépKép
momelcsi

Bari, mi is ezt a macit használjuk már Dodó 1 hónapos kora óta. Biztonságos, megtartja, és jó, mert tudsz vele kicsit játszani is. Azaz van szabad kezed :) És most már el kezdett pacsálni is a lábaival.... Úszik a fürdőőő :)

Tényleg, lassan szeptember 3. Ezt is pontosítani kell, ahogy elnézem, az idővel nem lesz gond. :)

nyuszika85

Barika
Nagyon remélem rosszul érzem és ott vannak még! :roll: :oops:
Már miért ne sikerülne?!Hiszen én is azt szeretném!!! :wink:
Muszáj lesz! :wink:
Szép nagy pocid van. :D :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Melcsi: Bocsánat, úgy emlékeztem volt egy 7 sejtes is. :cry: A 2 db 4 sejtes jól megragadt bennem, mert nekem az adott annó erőt, hogy nekem is sikerülhet. :wink:

Barika: Most nem megyek, majd csak szeptember vége felé. :(

Zafír
zafir100

Sziasztok Csajok! Megjott ez a franya piri, igy most 1 honap mulva tudunk kezdeni, mert szept 13 elott nem lehet transzfer... :cry: No mindegy, felhivom Deviszt, szerdan kell mell UH-ra mennem. :cry:

Bari, gyonyoru kismami vagy! En is akarooooooooooooook ilyen pocit! :wink:
Vendég

Csajok, csak annyit írjatok légyszi meg, hogy ki jön a talira...
csinálom a táblit és beírnám :D...., az is kellene, hogy ki az aki tuti nem... :(

Pincurit később jövök, visszaolvasok és egyeztetünk, hogy s mint tervezzük a hétvégét...

Kretty! Piri...a kis szemét.... bezzeg nálam esze ágában sincs jönni immáron 47 napja :shock: :shock: :shock: (nagyon úgy fest egy ciklus kimaradt, mert most két napja peteérés érzésem van... és a jelek is arra utalnak... fura... teljesen be tud golyózni az ember szervezete.... )

Kagyló, csuriban a kezem, lábam...

kriszto

kriszto82

Akit nem tudok, hogy jön-e vagy sem: Loreena, Kisalag, Kisgaby, Ági, Almendra, Mné, Monilla, Julcsiék, Zafírék, Zs76-ék, Szivi, Primula....... valamilyen formában jelezzetek légyszi.... (akár priviben is)

Parane, Poszi, úgy sejtem ti nem, a távolság miatt főként...

kriszto

kriszto82

Puszi lányok!

Krisztóm: nagyon sajnálom ezt a fránya pirit, hogy igy várakoztat magára, egyébként, olyan szemét tud lenni az ember szervezete....állandóan szórakozik vele....nekem mesi előtt mindig olyan terhességi tüneteim vannak, kivéve, most, hogy tudom, hogy nem lehetek terhes.....KIKÉSZITŐ
Én sajnos, ahogy irtam :( , nem tudok menni, kisbabát kell csinálnunk :lol:

Kretty: neked meg megjött????? :evil: olyan igazségtalan!!!!!!
Egy kis képecskét nem raksz fel ide? ugyanis elegem lett a facebook-ból és felfüggesztettem.....csak olyat, amit te is nagyon szeretsz....
Sharm el sheik volt a cél :( , de oda nem jött össze,igy Hurghada lesz, 12 napra :D , ennek is örülök, de leginkább annak, hogy Szabival!!!!!!

Ezek a hurkás képek: GYÖNYÖRŰEK......

Bari: a pocakod hatalmas, és nagyon csini vagy! Vigyázzatok magatokra!

Kagyló: Mennek a drukkjaim! És csak POZITIVAN!

Szélkisasszony: Hogy vagytok? Mi újság?

Mné: Jobbulást kivánok anyósodnak, hidd el nemsokára vége ennek a sok rossznak, és eljön az az idő, amikor CSAK jó dolgok fognak történni!
Ölellek!

Zafir: gyorsan itt lesz szeptember...puszi

Szerdán jön az asztalos, és vége ennek a felfordulásnak, pénteken a drága férjem...és utána már minden jó lesz......

Puszilok mindenkit!
katapetra

Sziasztok!

Új vagyok itt nálatok, kérlek segítsetek.Szept.6-ra kaptam időpontot a Dévai dokihoz.Mire számítsak? Milyen ember?(telefonban úgy tűnt eléggé"katonás":) ) Hogy mennek a dolgok a klinikán? Sokat kell várni,vagy időpontot adnak a vizsgálatokra?A vizsgálatokért kell fizetni?És úgy egyébként, minden info jöhet!!!

Előzményeim: endoskopos műtét endometriózis miatt
2 lombik+ 2 fagyis beülti (másik intézetben)- sajnos sikertelen
köszi Era
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

A hurkások egytől -egyig csuda helyesek. Jaj, annyira szeretnék már a karomban tartani egyet én is!!!!! :lol:

Ancsi: bízz a picikben!!! És told a husit!!! Az is segít nekik is! NAgyon-nagyon drukkolok!! :lol:

Mné: nagyon sajnálom anyósodat. Nekem apumnak volt már egy tüdőembóliája, de jól van azóta is! Szóval remélem, anyósodnál is minden rendben lesz nem sokára!!!!
Igen pénteken mentem az első UH-ra, de csak mert kedden indultak a szurik, csütörtökön meg ugye nincsen D. Szóval azért voltak ekkorák. A gyógyszereim úgy változtak, hogy több lett! :shock: A múltkori Puregon helyett most Gonal volt, abból is 2 egység. Merional maradt, de bejött a Prednisolon tabl. Maradt a Closty is. Érzem is rendesen. A hétvégén 5 percenként elbőgtem magam egy rajzfilmen! :shock: :oops:

Kretty: milyen volt a nyaralás, mesélj!!!! Piri meg .... dög. De a következő is itt lesz mindjárt.

Bari: annyira szép a pocakod! És tényleg csinos vagy!! :wink: :lol: :lol: Jobb már, hogy nincs olyan meleg? Mikor is tudjátok meg a nemeket?

Kagyló: kitartás!!!! Gyere majd, hogy mi volt!!!!! Olyan sokat gondolok rád!!! Sikerülni fog!!! :lol: :lol:

Zafír: Október is nagyon hamar el fog jönni, majd meglátod! Addig meg élvezheted a kései nyarat, a fesztiválokat! :wink:

Kriszto: piri menjen a tudja hova.. :twisted: Nem beszéltél D-vel?

Hát én "sajnos" nem tudok ott lenni a 7végén, bármennyire is szeretnék! Ugyanis a szerdán punkció!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Számokra nem nagyon emlékszem, de ahogy tudtam követni kb. 6 db versenyző van! Az endometrium 8 mm. Szélúrfi kint ült D asztalánál és amikor ment ki az UH után D, akkor mutatta neki, hogy minden OK, és nagyon mosolygott. :lol: :lol: :lol: Eléggé paráztam, mert a husi és én szkanderoztunk egy nagyot a 7végén, de még mindig én állok nyerésre. Folyadék nincs!! (egyébként a túlstimu már látszana?. bocsánat, ha hülyeséget kérdezek).
Szóval boldogság van! És pénteken kaptam meg Szélúrfi is a friss eredményeit! A tavaly ilyenkor nullás eredményhez képest most 1 milliós sereggel indulunk a harcba!! :lol: :lol: :lol:
Így igazolt hiányzóként maradok távol a találkozótól! DE... ígérjétek meg, hogy lesz még, és azért küldtök vagy tesztek fel képet! És majd sűrűn fogok gondolni rátok! :lol:
szélkisasszony

Era: üdv köztünk! :lol: D elég katonás, azt meg kell hagyni. Egyáltalán nem mézes mázos, de megmondja ami van, nem kertel. De nagyon kedves és vér profi! Időpontot ad ugyan, de azért készülj fel, hogy várnod kell. Most egyelőre elég kevesen vannak, de szeptembertől biztos többen lesznek indulók is! A vizsgálatokért a stimulációig (lombikról tudok csak írni) kell fizetni! Nálatok mi a baj, ha megkérdezhetem?
Hidd, el a legjobb helyen vagy! Az intézetben mindenki nagyon kedves és figyelmes! De majd úgy is meglátod! :wink:
szélkisasszony

Sziasztok!

Köszi a pocakbókokat :lol:

Melcsike, meglátásom szerint azért csalóka ez a pocak...még nem kemény, szóval tuti ott van még a zsírom is :oops: de az tuti,h eddig minden ami rám jött felesleg az deréktól felfele jött...ezért is mindenki fiúkra tippel :) Köszi amit írtál a keresztszülőségről. Nálunk több tesó van a férjem részéről, így egyenlőre félre is tettük ezt a kérdést! A mi családunkban ez nem is lesz majd gond, már beszéltünk is róla (Anyuval, Mamámmal...) de a férjem családja viszonylag mélyen vallásos...a bibi az,h tuti megint majd rám kenik,ha nem lesznek megkeresztelve,mert én egy pogány lélek vagyok... :oops: Na de majd ezt is az élet eldönti :)
Jaj még egy kérdés. Lehet fura lesz, de mindenhol mást írnak...Ti cserélitek a vizet a babák fürdetésénél? Egy csomó helyen olvastam,h egy vízben fürdetik Őket, mert így nem kell annyit szórakozni és gyorsabban cicire kerülhetnek a babák. Kicsit fura, de ha belegondolok,h túlképpen nem is koszosak és a popójuk is rendesen "takarítva" van kendővel, akkor lehet még logikus is...

Nyuszi, neked is köszi a kádas tapasztalatot ;)

Katapetra, már csak 4 nap és nagy napunk lesz mindkettőnknek :lol:

Krisztokám, örülök,h tudtunk beszélni ;)

Kretty, sajnálom pirit ;( de lehet a szeptemberi kezdés jobb lesz Apa szempontjából ;) Akkor már hűvösebb van ;)

Zafír, jaj pedig úgy vártam :( de nem baj, mert szombaton találkozunk :lol: :lol: :lol: aztán meg majd szeptember végén!

Kagyló, látod, ez a beszéd!!! Várlak nagyon!!!

Szélkisasszony, Téged is! Remélem szépen növekednek a tüszőcskék!!!

Primula, merre vagy?

EMERENC???PARANE???

Poszi, jó nagy a pocid, megkuksiztalak én is :) Nevetek van már?

Era, üdv közöttünk! A katonáson jót nevettem :lol: és igen, jól hallottad a telefonban. Túlképp az van és azt kell csinálni amit Ő mond, DE emellett egy szerethető, vicces nagy MACI, ugye csajok??? Van humora és szokta is gyakorolni, de mellette tényleg megköveteli a szabályok betartását ;) ha az megvan, akkor nincs gond!
Ha megvan az első konzitok, akkor minden papírt majd megnéz és megmondja,h hiényzik valami vagy sem. Ha minden OK, akkor sztem a következő pirivel már lehet is indulni. Ha piri van, akkor már nincs időpont. Hívni kell és menni a beállításra...
pfúú, első konzit már nem tudom,h mennyibe kerül :roll: Mikor piri jön és indultok, onnantól kezdve "csak" a gyógyszerért kell fizetni.
Sajnálom a sikertelenségeket és drukk,h Dévisz Nektek is megadja a CSODÁT!!!

Pusza mindenkinek!
Bari
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bari6 2011.08.29 10:22-kor.

bari6

Szélkisasszony, kerültük egymást :lol: Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! Húúú de izgi, megy majd a terhesedés ezerrel (Ancsi, Kagyló, Te) Utána követnek benneteket a szeptemberiek :lol: :lol: :lol:
Nekem eddig a folyadékot mindig csak a punkció után, vagyis transzfer előtt látta ;) Punció után kell nagyon megnyomni a husit,h ne legyen annyi folyadék!Ma már repesztés lesz éjfélkor?

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?