Lois,
aztaaaaaaaaaaaa, nem semmi méretek
Nyuszi,
Lili ügyes az ottalvással, grat! Te altattad amúgy?
Nálunk ez szóba sem került, eleve a gondozónő fektette le őket, az első nap is már. De ez tetszik, ahogy nálatok csinálják!
Kérdést köszi, Nimród már jobban. Vírusos torokgyuszi... Már ugye múlt hét közepén taknyos volt, de csak ennyi, nem is tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, mígnem szombaton lázasan kelt. De tegnap meg ma már csak 37,5 volt, azért dokinéni látta tegnap, de ugyanazt a gyógyszert írta fel neki, amit én már magánszorgalomból adtam, plusz orrcseppet valami speckót. Szóval már múlóban a kórság, csütörtökön mehet bölcsibe.
Tike,
Hédi zabálnivaló kis cserfes nőci!
Egyedüllétért én is megemelem a kalapom előtted!
Azért a reggeli hsz-od még igencsak messze áll a hormonzizitől, nyugi! Remélem, dokinkál minden rendben lesz +++++++
Ronmay,
szegény Roló! De ez milyen furi, hogy csak este tör rá... fura egy vírus
Dodi,
ez a vérnyomáspara nem hangzik túl jól
"belehúztak a kiemelésbe" 
furi, nekem úgy tűnt, hogy miután felfektettek a műtőasztalra, kb 1 perc múlva ki is emelték Borit, aztán a többi már minden utána volt, a húzás-vonás érzés. De ez engem szerencsére nem zavart.
jesszus, kivették a méhünket aztán visszarakták? Dejó hogy nekem nem közvetítettek
Kisembered még mindíg imádnivalóan nagyon cuki

Álombabaság meg

királyság!
Boo,
eszedbe ne jusson akár egy fél gyereket is magaddal vinnni a nőgyógyihoz

de tényleg... nálunk ez fel sem merült... max annyi, hogy mindannyian megyünk, együtt
Rólunk:
Manók tegnap kiborítottak... Nimród ugye betegen-nyűgösen volt itthon, mindíg akkor csinált valamit, mikor Bori a kezemben volt, és épp nyűgösködött vagy szoptattam vagy valami. Mindenért hisztizett, teljesn kezelhetetlen volt. Egyikőjük szinte mindíg sírt (Bori nem is tudott délelőtt aludni, mert Nimród mindíg hangoskodott, vagy játszott vagy hisztizett amikor épp elaludt volna)

Volt fél óra csönd dél körül, mikor mindkettő aludt, erre jött a postás, amire mindketten felébredtek

és folytatódott a reggeli szenvedés... Teljesen kifáradtam estére...
Nimródon egyre inkább látom hogy azért mégis megviseli Bori érkezése, meg az hogy osztoznia kell rajtam...
- megint nagyon anyás lett (mondjuk ennek azért Hurrá, mert élvezem), Apát egy csomószor elutasítja, kiküldi a szobából, és engem akar
- Este az a szokás, hogy fürdés után velem issza az esti tejet, addig Apa fürdeti Borit - utána ők elvonulnak mesét olvasni, én meg szoptatok

tegnap is és ma is csak bohóckodott, míg Bori fürdött, és akkor kezdett hozzám bújni meg tejet inni, mikor mondtam, hogy mindjárt jön Bori és adjon jóéjtpuszit , utána meg sírva csimpizett belém
- ma mikor délutáni alvásból felkelt, bementem hozzá, pár perc múlva Bori is felsírt, mondtam hogy kimegyek hozzá: csimpaszkodott a kezembe és nem engedett ki
- Valamelyik nap ültem vele a földön és legoztunk, egyszercsak feláll, odajbújik hozzám, és csimpaszkodik szó nélkül a nyakamba, nem akar elegedni
Az éjszakai felsírásokra meg egyre inkább úgy gondolom hogy a bölcsiben kell keresni az okot

most hogy nem jár, nyugodtan alszik

kíváncsi leszek, mi lesz csütörtöktől és jövő héten.