A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

primula:
én a mensi első napján bejelentkeztem, D még aznap fogadott, felírta az összes gyógyszert, a tablettákat már a 3. napon kellett kezdeni, a szurikat a 4. napon, aztán a 7. napon volt az első UHU
Ultrahang mindig hétfőn-szerdán-pénteken van. Nekem vérvétel a 2. UHU-s napon volt, erre D a Podmaniczky utcai szakrendelőbe küld, ott van egy labor, ők végzik a vizsgálatot.
Nekem most szerencsém volt hétfőn is, és szerdán is. 6-ra értem oda, így voltam az első. Ha így érek oda, akkor már 3/4 8-kor az injekciót is beadták, és indulhatok. Simán beérek a munkahelyemre fél 9-re mint egyébként! :)
Szerintem, hogy mikor kell szurit adni, ez egyén függő, bár én azt gondolom, hogy mindenkinek mindennap van szuri. Ezeket reggel kell beadni magadnak. Illetve UHU-s napon ott beadják.
Nekem az első szurikat ott mutatták meg, hogy kell. Felmentem reggel, és kértem segítséget. Azóta magamnak adom be! :)

Remélem tudtam segíteni! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

sziasztok bújdosók és zugolvasók :lol:

Megjártam ma is a vérvételt :) Most már kezd hasonlítani a vénám egy kábszereséhez! :))
Az UHU-n minden rendben volt, D mondta, hogy elértem a minimum szintet, mivel van 4 nagyobb tüsző! Én már csak mosolyogtam, mert a múltkor is punkció előtti UHU-n 3 volt, aztán 6-ot szívott le! Bal oldalt van két 18-as, meg egy 17*valami, jobb oldalt ott van az az 1, de már nem emlékszem a méretére, és itt még látott 2 kisebbet, azok most kerültek oda :)

Úgyhogy hétfőn punkció!

Ma nagyon durva volt 6 műtétes van!
Már 8-kor elkezdte a műtéteket, még jó, hogy első voltam, a második lány után már ment is műteni!

Szép napot Nektek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Ez nagyszerű! csak igy tovább, akkor 7végén még hozzánövögetnek a picurik is...lesz itt tüszőcske!!!!!.....Puszi

Primula: köszönöm a jókivánságot, most már jobban vagyok, csak valami meghülés lehetett, bár egy teljes délelőttömet elvette....
Sok sikert a szurikhoz!
katapetra

Sziasztok!

Sehol senki.... hmmmm... akkor nektek is hasonlóan sok melótok van, mint nekem....

Zsuzsi! Szupcsi, hogy hétfőn punkcióóóóó. Drukkolok, hogy szép számod legyen és szerdától te is terhesedj majd, ahogy Emerencünk is teszi már egy ideje....

Emerenc! Hogy vagy? Helyzet? Érzet? Lelkecske?

Katapetra örülök, hogy jobban vagy. :D

Ki mit csinál a hétvégén? Mit főztök? Én teljesen meg vagyok lőve... semmi ötlet... vagyis stíriai vagy vargabéles... de ez ugyebár nem kaja, csak édesség.... :lol: :lol:

Jaj, nagyon péntek van! mehetnékem van haza...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok

Mi holnap megyünk fotóshoz a gyerekekkel. Aztán vasárnap anyós szülinapja, úgyhogy ebédre megyünk. Végre, történik valami.....
Emerenc, nagyon drukkolok, hogy most tényleg jól sikerüljön a vége is. Mikor kell tesztelni és mikor fogsz???
Na mi van a talival? Nekem még a jövő hétvége jó lenne, aztán két hétvége suli.

KépKép
momelcsi

Sziasztok, nálunk is családlátogatás a program, és háznézés ezerrel. Most ez az új projekt :)

Tali? Jövő hétvége nekünk nem jó, egyik nap vendégek, másik nap Dodó keresztelője.... Egyáltalán hova tervezzük menni? Mert kintre egyre inkább nem lesz megfelelő, de akkor?!?!

Zsuzsi, Emerenc, nagyon szurkolunk :)
Jajjjjj, ma nosztalgiáztam, Dodó egy éve már pár sejtes állapotban megvolt és ilyenkor éppen az intézetben pihent és várta anyát másnap:) Duuuurva, több mint egy éve volt mindez.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szép hétvégét Mindenkinek!!!!

Megyünk Pestre a Rendőr avatásra!!!

Jó kis álló programm..... :D
primula35
Algyő

Sziasztok!

Zsuzsi nagy drukk hétfőre!!!Majd lesem a híreket!!!

Emerenc, hogy vagy? Tesztelned mikor kell?

Melcsike, majd várjuk a képeket! Ja, majdnem elfelejtettem mondani, egy barátnőm elhozta a haskötőjét ;)

Csajok, mi ez a nagy pangás?

Nálunk semmi jó :( Sajnos a vérképem elég rossz lett :(
Magas lett a cukrom, így 180 grammos CH diétát kell tartanom (egyenlőre a védőnő ajánlotta, míg el nem megyek dietetikushoz...) A vérképnek köszönhetően kedden megyek Paragihoz és majd megmondja,h mi legyen.
A vasam sok lett, de közben a fehérvérsejtem alacsony... A rengeteg magnézium mellett alacsony a magnéziumom. Ja és magas a koleszterinem. A jó hír,h a fehérjével minden OK :)
Mi ma itthon vagyunk (ennyi kaja mellett nincs is kedvem semmihez-egyfolytában éhes vagyok...:( ) Holnap megyünk Petre beszerző körútra...jó hosszú nap lesz.

Pusza mindenkinek és szép napot, a Forma1 rajongóknak jó szurkolást!!!

bari6

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem. Ne haragudjatok, de nem tudok jönni többet.

Anyósomat tegnap ismét kórházba vitték, és sajnos az orvosok már nem tudnak rajta segíteni. Egyedül a fájdalom csillapítás maradt hátra.

Nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok, szorítottatok nekem/nekünk.

Köszönöm, hogy megismerhettelek benneteket, és hogy a barátaim voltatok!

Mné
mné

Draga Mne!!! Nagyon sajnalom az Anyosodat es kivanom, h ha a leheto legrosszabbul alakul az allapota akkor se szenvedjen! Egy dolgot kernek toled: ne menj el!!! Hidd el szukseged lesz rank, gyere es ird ki a fajdalmadat!!! Puszillak es most sajnos megyunk el, de kuldok majd privit ;)

bari6

Kedves Mné!
Én is szívből sajnálom, hogy ez történik most Veletek! De hidd el, hogy bármi történjen is ide mindig jöhetsz hozzánk! És gyere is! :) Tudod, hogy nekem is most lesz egy hónapja, hogy apósom itt hagyott minket!Ez minket is nagyon megrázott, a férjemet még jobban természetesen, de mivel kijelöltük magunknak ezt az utat, ezen megyünk tovább. Az apósom sem örülne neki, ha most amiatt, mert ő már nincsen, abbahagynánk azt ami nekünk a legfontosabb, hogy gyermekünk legyen!
Persze most az a legfontosabb, hogy ott legyetek anyósod mellett, de később folytassátok azt az utat, ami Nektek is a legfontosabb, hogy gyermeket hordjál a szíved alatt!
Várunk vissza!

Ölellek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

mné
Nagyon sok erőt kívánok Nektek,hogy végig tudjátok kísérni Őt.Megértelek,hatalmas ölelést küldök. És természetesen visszavárunk és nagyon fogunk örülni Neked.

szurikáta
szurikáta56

Zsuzsi, holnapra nagy drukk és várunk nagyon majd a hírekkel!!! :wink:

bari6

Mné: Borzasztóan sajnálnám, ha elmennél :cry: :cry:
nagyon megértem a fájdalmatokat, annyi, de annyi minden történt veletek....miért? Bárcsak tudnám a válaszokat...... :(
Kivánok nagyon sok erőt ezekben a napokban, és könnyű napokat anyósodnak....
DE TE, NE MENJ EL KÖZÜLÜNK... légyszives......kellesz ide.... :(
Ölellek

Szélkisasszony: veled mi újság? Olyan régen nem jártál erre? Hiányzol....

Olyan szomorú ez a hétfő :cry: :cry:

remélem Zsuzsinkkal jó dolgok történnek!!!!!!
katapetra

Mné,
én is megértem a fájdalmadat és a csalódottságodat, de csatlakozom a többiekhez: NE MENJ EL!!! :? Nagyon sok kitartást kívánok Nektek, de majd gyere közénk!!! :roll:

Zsuzsi,
remélem, már túl vagy rajta, és szép számokkal örvendeztetsz meg minket!!!

Kata,
fel a fejjel, ne legyél szomorú...most nincs, amivel el tudnád magad foglalni? Például süthetnél valami finomat az új konyhádba, és meg tudnád nekünk mutatni, hogy csorogjon a nyálunk... :D :D

Bari,
sajnálom, hogy rossz lett a vérképed, de remélem a diétával karban lehet tartani! Már a babaszobához vettetek hozzávalókat?
:D

Melcsi,
hogy sikerült a fényképezés? Hogy viselték a gyerkőcök? :lol:

Többiek? Remélem, mindenkinek jól sikerült a hétvégéje!
leeda

sziasztok

Mné, csatlakozom a többiekhez, szeretettel várunk vissza, amikor úgy érzed, hogy közöttünk a helyed. Viszont én ebben biztos vagyok.
Jó volt a fényképezés, gyorsan pörgette, de ilyen kicsikkel nincs is mit totojázni. Várjuk a képeket, a legjobbat majd felrakom.

BAri nyugi, ha adsz egy mailcímet átküldöm a vérvétel eredményem, pont ezek az értékek voltak eltérőek.
A vas jó hogy magas, mert az szállítja a fehérjét, amire nagy szükséged van. A koleszterin a hústól magas, nekem is 7 volt. A magnéziumot nem tudom, a fehérvérsejt mindig változik a terhesség alatt, az sem gáz.
Sajna a cukor az nem jó, be kell tartani a diétát, nehogy inzulinos legyél a végén.

KépKép
momelcsi

Melcsike: én is nagyon kiváncsi vagyok a szépséges gyerkőceitekre :lol:

Barika: a diéta tényleg fontos, tudom milyen nehéz betartani :roll: :twisted:
De muszáj :(

Leeda: aranyos vagy, hogy aggódsz, tennivalóm most van bőven.....mné miatt lettem szomorú....meghogy mostanában semmi nem megy lefelé, és jövőhéten terhelés....
katapetra

Sziasztok!

Mné! Úgy sajnálom ami történik veletek. Kívánok nagyon-nagyon sok erőt! Én is szeretném ha maradnál, hiszen azért vagyunk, hogy meghallgassuk, támogassuk egymást! Jó néha kisírni magunkat itt, olyan emberek között akik tudják mi zajlik az életünkben, vagyis nem is csak hogy tudják, hanem értik. Itt nem csak a babavárásra gondolok, hanem a családra, barátokra, környezetre, sajnos rossz dolgok mindig is lesznek és saját tapasztalatból mondom, hogy folyamatosak, amikor már azt hinnéd, hogy végre jön egy szusszanásnyi nyugalom akkor megint és megint...
Tudom, hogy erős csaj vagy és sok-sok erő lakozik benned, mindig gondolj arra, hogy nem hagyhatjátok el magatokat.
Óriási ölelést küldök nektek és várunk vissza bármikor is legyen az, ha majd úgy érzed. Puszillak

Katapetra! Mi jókat csinálsz? Mi az a sok-sok tennivaló? Ez a fogyás dolog gonosz.... nekem is hol megy le, hogy meg stagnál napokig... úúúúúúútáááááááálom.... :D

Melcsi! Engem is nagyon érdekelnek a képek. Várjuk majd. Pusza

Barika! Puszillak, és kitartás! Jó volt reggel kicsit dumcsizni a hímekről... :lol: :lol:

Kagyló! Merre vagy?

Zsuzsi! Nagyon-nagyon szurkoltam neked ma! Remélem szép számod van. És hajrá szerelmesek, most már egymásnak lehet esni!!!

Primula! Mikorra várható kezdés????

Era! Veled mizu?

Kretty! Remélem már jobban vagy, nincs nyavalya... Aquafitnessre fel!

Emerenc! Nagy a csend.... én szorítok ezerrel!

Nálunk megint depi, de egyszer csak elmúlik.... amúgy semmi extra... rendőrök semmit sem tudnak, és szerencsére még nem jött vissza a gazember... remélem nem is fog! Munka van sok.
Pang a fórum... senki sem akar csacsogni, hogy Szurika mamink jókat derüljön és olvasgasson minket??

Pusza csajok :D :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!!!!

Mné, bár Én még nem nagyon ismerhettelek meg, de a lányoknak én is osztom a véleményüket.
Jó megosztani másokkal, néha csak kiadni másnak, mint a szeretted, aki épp úgy érintett mint Te.
Mert ha az ember magában tartja, akkor félő a depresszió!!!
Kívánok sok erőt és kitartást!!!!

Kriszto, a következő ciklusban elvileg indulnánk....
Kissé magas /9,9/ lett az FSH-m, ami D-nek nem tetszett, de a progimat meg külön megdícsérte!! :D :(
Így 1:1!!!!
Tud valamelyikőtök erre gyógyírt???
Bár olvastam, hogy a fogyókúra is emelheti az értéket!!! Hát szép, mi???

Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy úgy tewrvezem, hogy a transzferig fent lennék Pesten, de a szurikkal hadilábon állok.
Mint vidéki emberke, hol tudnám azokon a napokon beadatni a szurit, ami nem Dévais nap, mert ott ugye beadják????? :cry: :cry:

Mitől változik a gyógyszerezésben való eltérés az lombikosok között???

Bocsi a kérdésekért!!! :oops:

primula

ui.: volt valaki hétvégén a virágkiáálításon a Syma csarnokban???
Ha igen, írnátok róla??? :wink:
primula35
Algyő

Primula! Az intézetbe minden reggel bemehetsz beadatni.
Passz, hogy mitől függ, hogy ki milyen injekciót kap, bár leginkább a hormon eredményekre, az életkorra, a ciklusokra, egyéb betegségek meglétére, nemlétére stb. gyanakszom, hogy ezek befolyásolhatják, hogy D milyen gyógyszerezés mellett dönt, elvileg így lenne logikus, hiszen ezeket globálisan nézi és törekszik a legjobbra.

FSH-ra nem tudok jó megoldást... sajnos...
virágkiállítás és én lemaradtam??????????.... hmmmmmm... :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Minden a legnagyobb rendben volt. Az elvárásoknak és a tradíciónak megfelelően 6-ot sikerült leszívni.
Még a műtét előtt bejött Kálmán, és közölte, hogy meg fogják szúrni őket, mert ugye a múltkor alacsony volt a megtermékenyülési arány 6:1, azt mondta, hogy megfelezik, és egyik felét megszúrják, a másikat meg hagyományosan. A műtét után bejött Györgyi, és mondta, hogy akkor megszúrják az összeset!
Végül 4-et sikerült megszúrni :lol:
Holnap 9-kor kell telózni!

Addig imádkozom, hogy legalább 3 (és legfeljebb is) induljon el! :D

Mindenkinek köszönöm, hogy drukkoltatok!
Puszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Zsuzsiiii, szuper hírek!!! Ha meg lett szúrva tuti minden OK lesz!!!, de nagy drukk és írj majd reggel ;) Sokan voltatok? Hogy van a pocid?

Krisztokám, remélem jól megcsuklattuk a fiúkat :lol:

Emerenc, merre vagy?

Primula, csatlakozom Krisztohoz,h nem igazán lehet tudni,h ki mit kap, hacsak nem a csomagokon múlik. Anno Dévisz kérdezte,h a 130as vagy 150es csomagot kérjük... :roll: Szurira talán Nyuszi járt be az intézetbe, jól emlékszem Nyuszi?

Melcsike, priviben elküldöm az e-mail címem ;) és várjuk majd a képeket!

Leeda, én is remélem,h a diéta elég lesz. Tegnap voltunk a babakocsiért és mózesért. A Cirises topicból az egyik csajszitól kaptunk egy csomó ruhát meg tőlük vettünk egy mózest, így kész a babakocsi. Majd kapunk hozzá egy barátnőmtől hordozós és a Cirises lánytól tudunk venni még egyet így az is meg lesz.
A babaszoba: úgy néz ki sikerül fél áron 2 ágyikót venni, már csak ahhoz kell keresni bútorokat, ami már elvileg megvan, csak a zuramat kell puhítani :roll:

Katapetra, mi jót csinálsz majd?

Kretty, Szélkisasszony, többiek merre vagytok?

Nekem egész jól megy a diéta, csak meg kell találnom a megfelelő kenyeret. Ma próbálok egy újat...vezetek étkezési naplót, így majd a dieabetológusnak is lesz már egy támpont. Holnap délután megyek Paragihoz aki remélem megmondja,h mi legyen a többi eredményemmel és a hajhullásommal...mert a TSH tökéletes volt :shock:

bari6

Bari: punkciós egyedül voltam, de később jött vissza ET-re 4 lány, így mire kialudtam :D magam, már beszélgetőpartnereim is voltak.
De ha jól tudom szerdán sem leszek egyedül, bár punkció nem lesz, de a pénteki punkcióból ketten továbbtenyésztést kértek, így velük szerdán találkozom! :lol:
Nem semmi, hogy már hogy fel vagytok készülve a fiúk fogadására!
Ügyes vagy a diétéval! Csak így tovább! :wink:

Emerenc :!: :!: én is hiányollak! Hol bújkálsz :?: :roll:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Hurrá!!!!Holnapra is szórítok nagyon! :wink:
Emerenc
????Leendő kismami???? :D :wink:
Kretty
Jobban vagy már?
Kriszto
Nem semmi,hogy nem tudnak mit mondani a rendőrők! :( Bíztosan nem is merne már vissza menni,legalábbis úgy legyen!
Barika
Olyan jó neked,már én is szívesen tartanék itt. :oops: Teszel majd fel baba szoba képet?
Mné
Nagyon sajnálom,megértem a fájdalmadat én is,de ne menjél el!Nagyon hiányoznál! :oops: Ölellek!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kagyló 2013.05.16 20:03-kor.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Zsuzsi:de jó, ez szuper hír!!! Drukkolok. (a zugból, mert állandóan ledob a net) olvasni tudlak titeket, de az írás valamiért akadozik.

Kriszto, a leletek beszerzésével ma végeztem, hívtam Dévait, holnap reggel fél kilencre megyek hozzá.

Primula: a gyógyszerezést én is úgy tudom ahogy Kriszto is írta, még az számíthat hogy ha már volt stimud, akkor az milyen gyógyszerrel, és milyen eredménnyel. Legalábbis remélem, mert nekem a gyógyszerekkel nem volt gondom.
era33
Biatorbágy

Zsuzsi, ohh azt gondoltam egy csomóan vagytok...de azért, jó,h volt legalább társaságod ;)

Kagylókám, hát persze,h hozok majd képet, de az még sajnos nem most lesz. Először festés lesz okt. elején valamikor, de megbeszéltük,h nem csináljuk az egész lakást, csak a babaszobát. Majd ráérünk maszatolás után festeni :lol:
Apudat sajnálom, de nem lehet,h így vezeti le a múlt heti kórházat? Amúgy nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de sajnos egyre nehezebb a szüleinkkel. Olyan dolgokat képesek csinálni,h csak na... :shock:
Donorkához drukk továbbra is!!!

bari6

És ismét sziasztok!

Azon gondolkodtam, hogy nem nagyon láttam olyan hozzászólást hogy 5 naposan kapta volna valamelyikőtök a pöttyöket. Mik a tapasztalatok,Dévai mindig 2 naposan ülteti vissza őket, vagy csak átsiklottam ezen a dolgon?
Holnap megyek, az elmúlt 20 napban 1000 kérdés felmerült bennem, de persze most semmi nem jut eszembe. Kimosták az agyamat!!!!!
era33
Biatorbágy

:(
Nincs itt senki?
Most az egyszer nem dob le a gép, erre egyedül maradtam..
Na nem baj, akkor:
a tüszinövesztőnek üzenem: hajrá tüszőcskék
a terhesedőknek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++
a várakozóknak: sok-sok türelem
era33
Biatorbágy

Szia Era!

Általában 2 naposan ültet vissza, kivéve a hétvége, ott van azért +1 nap. Ami az 5 napos állapotot illeti, itt a fórumon nem is nagyon tudok olyat akinek lett volna továbbtenyésztés. Most Zsuzsi írta,h szerdán lesz 2 lány akiknek továbbtenyésztés volt, és Én is ismerek ilyet ;)

bari6

Zsuzsi, de jó, drukkolok!!! :D :D

Bari,
biztos szép lesz a szoba, és tök jó, hogy már ennyi mindent beszereztetek. A tesóm csak nagyon kevés ruhát kapott, viszont rákaptam a turkálóra, és fantasztikus cuccokat sikerül kitúrnom, tök büszke vagyok magamra... :D :D Szóval most én látom el őket ruhával, neki úgyse lenne ideje keresgélni....
Majd mesélj, mit mondott Paragi!

Kagyló,
nekem is bevitték 2 hete anyukámat, mert neki meg 180 felett volt a vérnyomása, nem tudták, miért. Mondjuk nála amúgy is veszélyes lehet ez, mert 3 éve volt stroke-ja, és lebénult a fél arca - viszont csodálatos módon helyrejött, hála a sok tornának meg kezelésnek!! Az alacsony vérnyomás még a jobbik kategóriába tartozik - de azért jó, ha vele leszel egy kicsit.
A párod abszolút elzárkózik a külföldi donortól?

Era,
szerintem majd írd össze gyorsan a kérdéseidet, én is így csináltam, mert tuti, hogy ott semmi nem jutott eszembe.... :shock:

Kriszto,
remélem, hamarosan jobban leszel, a depit zárd be a kamrába, és töltődj fel a napocskából :D :D

Szép estét Nektek!!!
leeda

zsuzsi
Küldök varázslatot a pöttyeidnek :lol:
Kép :) :arrow:
primula
Írtam Neked privit :) :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Leeda
Igen a párom azt nem szeretné. :( Remélem októberben ha telefonálok majd lesz valami,különben nem lesz indulás. :(
Barika
Ha készen lesz,akkor is jó nekem. :wink: Én csak álmodozok róla,hogy babaszobát rendezek be.
:( :(

Az a baj,hogy én meg rohanok haza,és mintha még játszadozna is velem. :shock: Pedig nekem egyáltalán nem vicces,mert egyből megijedtem. :(

kagyló

Leeda, köszi az ötletet, de már most nem jut eszembe semmi. Tiszta őrület, mintha először mennék ilyen konzultációra. Pedig.....
Amúgy mindig megfogadom hogy felírom ha eszembe jut valami, csak abban a pillanatban olyan banálisnak tűnik.....,áh ezt vagy azt úgysem felejtem el. :?
era33
Biatorbágy

Era, Te pesti vagy???
primula35
Algyő

Bocsi, most látom.... :oops: :oops:

Azt felejtettem el Tőle megkérdezni, hogy az utiköltségre igazolást adnak-e, mert a Kaálinál támogatta a TB az utiköltséget.
Hogy állsz a ciklusoddal???
Mikorra várható a kezdés???
primula35
Algyő

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy csak igy eltuntem, de megvan az okom ra. Sajnos, az otodik kudarc utan nem birok felallni. Elfogyott az erom, kitartasom, es minden remenyem. Miutan megfordult a fejemben, hogy eldobom magamtol az eletemet, felkerestunk egy pszichiatert. Remelem tud segiteni, mert egyszeruen nem latom az alagut veget, nem erzek mast, csak uresseget. Zombikent elem az eletem, megcsinalom a kotelezo feladatokat aztan megyek haza az ures lakasba. Nagyon el vagyok keseredve, es igyekszem tulelni, de jelenleg keptelen vagyok barmire! Meg az is nehezemre esik, hogy reggelente felkeljek.

Sok sikert kivanok mindenkinek!
Vendég

Kretty: annyira, de annyira tudom, hogy mit érzel...
Ez az írásod kihozott a zugból engem is. A psycho-doki remélem tud majd segíteni.

Zsuzsi: örülök, hogy ilyen szépen alakultak a számok. Biztos szépen meg is termékenyültek! Drukkolok, hajrá!

Bari: a 4D-s képek is csodaszépek voltak. Sokat gondolok rátok (is)!

Katapetra: remélem, mára már teljesen meggyógyultál! Októberben én is a párom nélkül leszek egy hetet. És az jutott eszembe, hogy ha én ettől kiborulok, akkor Ti mit érezhettek! Sok erőt kívánok!

Kagyló: sajnálom, ami apuddal történik. Remélem, semmi komoly.

Mné: basszus, hihetetlen, ami mostanában veletek történik. Talán egyszer majd jól fog esni leírni a fájdalmad nekünk. Visszavárunk!
szélkisasszony

Kretty,
Te erős vagy, szóval nem feladni!!! Menjetek el dokihoz, biztos tud segíteni, már ha kibeszéled magadból, az is jó..Nézz körül a környezetedben, biztos vannak olyanok, akikről példát vehetsz, akikből erőt meríthetsz...Szorítok!!!
:roll:

Szélkisasszony,
remélem, Ti is gyógyultok azért lassacskán...nagy ölelést küldök Nektek is!!

Era,
igen, ezzel én is így voltam: "á, ezt úgysem felejtem el"...aztán mikor ott voltam, csak ültem, mint a sült hal és hülyeségeket kérdeztem :roll:

Kagyló,
legyél pozitív, előbb - utóbb biztos lesz jelölt!! :wink:
leeda

Primula, és Biatorbágyi vagyok, de az utiköltséget nem tudom,mert én nem igényeltem soha.Amúgy pár napja pöttyözök, szerintem holnap vagy holnapután jön piri. Dévai azt mondta hogy akkor hívjam. Merthogy azonnal akar kezdeni. A spermiogramot viszont kicsit benéztük, merthogy még nem csináltattuk meg. (azt gondoltam hogy csak jövőhónapban akar D. indítani és így még lett volna rá csomó idő) Most viszont azonnal kell. Szegény férjem meg beteg, vasárnap nagyon durván megfázott, meg eléggé stresszes volt neki az elmúlt hónap. Eddig vele nem volt gond, remélem most is minden rendben lesz.
Kretty, ne mondj ilyeneket! Azt hiszem át tudom érezni a helyzeted (4 sikertelen beülti után), bár más a problémánk. De Te erős vagy (tudom most nem így érzed), de fel kell állni, és felemelt fejjel menni tovább, mert aki már ennyi mindenen keresztül ment, annak az út végén ott lesz a eredmény. Kérlek bízz a váltás sikerességében, én is ezt teszem. Jövőhéten mész a Kaáliba a dokinőhöz, és én nagyon szorítok hogy szimpatikus legyen és mielőbb hozzá tudjon titeket segíteni egy kisbabóhoz.
Ölellek.
era33
Biatorbágy

Zsuzsi, mi újság? Hogy vannak a pöttyök? Voltam bent ma reggel, és gondoltam rájuk,remélem érezték hogy nagyon szorítok nekik.
Holnap lesz a beültetés?
Tényleg lányok, Dévai mennyi pihit ír elő beültetés után?
Kaáliban 2 hét.
era33
Biatorbágy

Zsuzsiiiiiiiiiiiiiiiiii, hol vagy?????

kriszto

kriszto82

Mné, nagyon sajnálom.... De ne menj el, én is azt mondom.

Zsuzsi, reméljük szépen növögetnek a manók :) Holnap már a pocidban :)

Bari, hogy bírod a diétát? Nézd a jó oldalát, legalább tuti nem hízol többet, mint kellene :)

Nálunk minden rendben, Dodó eszik, alszik és be nem áll a szája. Hajnalban is dumál....... Szófosása van. :) Most is ordít, legújabb szava: "büüüüü" :) Vasárnap lesz a keresztelője, van szép kis rucija. Keresztelő után meg nálunk lesz összeröffenés a családdal.
Kóstolgat is, kapott fincsi almalevet, ízlik neki. Most majd répával próbálkozok :)

nyuszika85

Sziasztok!

Itt vagyok! :)
Csak ma még bejöttem dolgozni, és van mit csinálni! :(
Meg egy kicsit érzem, hogy pszichésen elfáradtam megint, de jó is lesz holnaptól otthon! :) Rám fér a pihenés!

Szóval a tegnap megszúrt 4ből, mára 2en vannak! :)
Remélem ez a szám holnapra már nem változik!

era: köszi, hogy gondoltál rájuk! :) A pihenéssel kapcsolatban én azt tudom mondani, hogy pl nekem az előzőnél sem mondta D, hogy ennyit és ennyit legyek otthon, vagy pihenjek, nekem annyit mondott a múltkor is a beülti napján, hogy 21 nap múlva teszteljen, és jelentkezzen, hogy terhes! :D
Tehát szerintem itt akkor 3 hét!

Kretty: borzasztóan sajnálom, hogy így éled meg! DE megértelek! Ahogy a fizikumnak is szüksége van időre, hogy feldolgozzon dolgokat, úgy a pszichének is! Most úgy látom, hogy Neked azt kell ápolgatni! Kívánom, hogy a doki tudjon rajtad segíteni! Azért kérlek ne tünj el nagyon, időnként jelentkezz be, hátha tudunk 1-2 vigasztaló szót mondani! :lol:

Köszi a drukkokat!

Szép napot Nektek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Nyuszi,
hm, vajon kire üthetett Dodó, hogy ilyen beszédes?? :lol: :lol:
Majd kérünk képeket a keresztelőről!! :D

Zsuzsi,
de jó, szorítok a holnapi 2 kis manóhoz!! :D
leeda

Kedves Lányok!

Akartam nektek írni, de olyan nagyon hosszú lett, hogy inkább így mellékletként.

Meg legalább nem terhelek senkit feleslegesen...
Üdv

levél
gladiolus

Gladioulus,
én nagyon örülök, hogy leírtad ezt nekünk, köszönöm!! És tényleg fantasztikus, hogy ilyen jól alakult a végén... :D
leeda

Sziasztok
Gladiolus
Köszönjük szépen a leveledet!Jó olvasni,hogy sikerült spontán teherbe esned ilyen sok megpróbáltatás után. :wink: Én emlékszem rád,igaz nem sokáig voltál közöttünk. :( Nem terheltél minket!Sőt mindig jó valahonnan erőt meríteni. :wink:

Kretty
Nem hittem volna,hogy valaha is tőled fogok ilyet olvasni.
:shock: Tudom(tudjuk) mi zajlik most le benned.De muszáj talpra állni,mert "mindent a cél érdekében" kell tennünk.Ha ennyi szenvedéssel jár,akkor ezt kell végig járnunk.
Nem igazán akartam megírni,de aztán végül úgy voltam vele,ha neked evvel egy picit is tudok segíteni... :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kagyló 2013.05.16 20:04-kor.

kagyló

Nagyon sajnálom, hogy igy érzel, pedig biztos van megoldás. Nekem a hite ad erőt, rengeteg a kisgyerek körülöttem, mégsem keseredem el, hanem minden nap azt hajtogatom, hogy nemsokára nekem is lesz egy. Pedig erre most nem létező ciklussal, multicisztával, IR-el, alulműködő pajzsmiriggyel elég kevés esély van... én soha nem adom fel!!!
A párod sérvét szerintem lehet műteni! Egyik nagyon kedves barátunk, kezelő orvosunk Prof. Dr. Tenke Péter, aki hihetetlen jó urológus, már több barátunkat műtötte és zseniális a szakértelme! Mielőtt nagyon elkeserednétek, a férjeddel menjetek el hozzá! Úgy tudom, már több ilyen sérvet műtött!

Az elérhetősége: http://videoklinika.hu/orvos/prof.dr.tenke_peter

Ne add fel, kérlek!!!
mortisha

Drága fórumtársaim.....

Zsuzsim: nagyon örülök a két kis petikének!!! nagyon drukkolok , hogy visszakapd őket!

De Kretty....a soraidat olvasva, annyira szomorú lettem....
Szegénykém....nagyon sajnálom, hogy ennyire megvisel ez az egész....De tudnod kell, hogy nagyon -nagyon szeretünk(mégha most nem is érzed), és bármelyikünk ha tudna csodát tenni érted, biztos, hogy megtenné!
Sirj, ha kell, üvölts, ha muszáj.....csak gyógyuljon be a lelkecskéd!
Milliószor ölellek!nagyon várunk....

Gladiolus: privi ment!, és köszönöm.....

Nyuszika: Dodó tüneményes lehet, és amiket irni szoktál róla, nagyon kis aranyos, kiegyensúlyozott kishölgyre vall a természete. Szép Ünnepet kivánok a hétvégére :)

Puszi mindenkinek: nem lenne jó ezt a talit tényleg összehozni, most van erre talán a legnagyobb szüksége mindenkinek!legalább is ahogy én érzem....
katapetra

Gladiolus, örülök, hogy itt vagy és elmesélted a történetedet, érzéseidet. Teljesen igazad van benne, minden sorral egyetértek, ha a helyedben lettem volna, én is így éreztem volna.... És szívből gratulálok a manóhoz, aki már biztosan meg is született :) Ha gondolod, és szeretnél, szívesen vesszük a képet a kis csodababáról!!!!!

Kretty, jajjj, annyira sajnálom..... Remélem hamar talpra állsz!!!! :(

Zsuzsi, de jóóóóó, 2 kis manó szunyókál az intézetben, holnap pedig költöznek a pocakba!!!!! Várunk holnap vissza Benneteket!!!!!

Többieket pedig puszilom, nagyon fáradt vagyok, mára leteszem én is a bubómat.

nyuszika85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?