Tényleg szép nagy a pocakod! És tényleg jól áll! Mint írtad nem híztál semmit, akkor meg nem a hájtól van. Ne aggódj! Ekkora és kész.
És különben is ! Nem vagyunk mi Rubint Rékák!
Nagyon klassz a kocsid! Ha hiszed, ha nem én is piros-ezüst-fekete színkombinációt nézegetek. Nekem is nagyon tetszik a piros! ( 35 éve vagyok a Ferrari csapat szurkolója
Annak ellenére, hogy szinte minden ruhám nekem is az ősz színeiben van, a piros az egyetlen szín, amit még ezeken kívül szeretek.
Bazsa!
Nem akartalak megijeszteni! Én mindenkit megpróbálok rábeszélni a légzésfigyelőre. (meg persze a hozzá tarozó tanfolyamra), azért írtam le.
A hátán fektettem. Az első babámat meg a hasán. Háton állandóan sírt.
Az oldalán nem, mert a mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy ha az oldalán fekszik, akkor a lába súlya húzza a csípő izületet és az nem jó.
Mindegyiknek van előnye, meg hátránya is.
A hason alvásnál nagyobb az esélye a bölcsőhalálnak, a háton alvásnál lenyelheti a tüdejébe a felbüfizett tejet, az oldalfekvésnél meg sérülhet a csípője. Ezek után legyen okos egy anyuka!
Dincus!
A Praxis a Bartók Béla úton van. 10000 Ft egy vizsgálat. Ha regisztrálsz itt a babaneten, akkor 1000 Ft-ot elengednek.
A dr. nő nagyon profi. Genetikus is egyben. Bálintkámnál 0.6 volt az AFp-m. Mentem egyből a SOTE-ra, de mire sorra kerültem, addigra már betöltöttem a 21 hetet is és nem csinálták meg az amniot. Akkor mentem hozzá. Mindent megnézett töviről-hegyire és azt mondta, hogyha az ő lánya lennék, akkor el sem küldött volna amniora. Akkor megnyugodtam végre.
Azt hiszem, hogy még mindig rendel a Praxisban, fel fogom hívni.
Babci!
Nyugodj meg, egészen biztosan nem lesz baj!
Bea

[/url]