A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszto, email ment.... :wink:
Vendég

Kretty, Nyuszika, igen ezeket én is tudom, csak most erről nem tudom meggyőzni a férjem. Szegény, ő is nagyon elkenődött. Sajnos ő nem tudott a múltkor jönni velem a Dévaihoz, én meg nem tudom neki olyan jól elmagyarázni. Mindegy, jövőhét szerdára kaptunk időpontot andrológushoz, aztán meglátjuk.A Kopa valamiért ránézésre nem volt szimpi + fel sem vették a telefont többszöri próbálkozásra sem + Ti sem írtatok túl sok biztatót + Dévai azt mondta kb.6 hét a várólista.Kerestünk mást, remélem tud majd segíteni.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Emerenc: :cry: , csodálom az erőt , ami bennetek van! Sok sikert a további lépésekhez!

Melcsi, Nyuszi: csoda szépek a gyerkőcök! Köszönjük a fotót!

Kvzsuzsi: Neked mikor kell tesztelni?

Kriszto: annyira sajnálom.... :( Ölellek!

Kretty: örülök, hogy jobban vagy, és hogy jó hireket kaptál, kivánom, hogy mielőbb célba érjetek!

Nálam megtörtént az cukorterhelés, én szerintem javult a helyzet, de a netet böngészve, olyan kétségeim vannak!!!!
leirom, és ha valaki jártas, kérlek segitsen :(

Májusi eredmények :arrow: Szeptemberi eredmények :arrow: referencia
Glükóz 0' : 5.24 :arrow: 5.3 :arrow: 4.10-6.00
Glükóz 60': 6.26 :arrow: 5.6
Glükóz 120': 4.53 :arrow: 4.5 :arrow: 4.10-7.80
Inzulin 0' : 19.76 :arrow: 7.2 :arrow: 1.9-23
Inzulin 60': 96.30 :arrow: 69.6
Inzulin 120':80.55 :arrow: 29.4
Homa-IR :arrow: 1.7 :arrow: 0-4.4

Üdv MIndenkinek!
katapetra

Kriszto, engem is nagyon megérintett, amit írtál, és tudom, hogy ami a leginkább ideg- és lélekörlő az a várakozás, a bizonytalanság, az egy helyben toporgás, és az, hogy nincs garancia...
És hogy nincsenek válaszok...

Szélkisasszony, a megdermedt pillanat az, amit a legnehezebb kiolvasztani...
... és várni, várni, hogy hátha történik valami, ami megoldja, eldönti, segít visszatalálni az útra...

Nem tudok igazán vigasztalót írni nektek, de gondolok rátok így ismeretlenül is, és kívánom, hogy minél előbb találjátok meg a saját válaszaitokat!

Emerenc, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de valóban nagyon lenyűgöző és irigylésre méltó az optimizmusod!
Én ismerek egy olyan örökbefogadó családot, ahol ikerlányokat fogadtak örökbe, és ott az anya fogalmazta meg azt, hogy a két lánynak a természete olyan, mint az övé és a húgáé... Szóval ezek tényleg lehetnek valóságos dolgok!!

Kata, miért aggódsz az eredmények miatt? A javulás egyértelműnek tűnik... Anno az én eredményeim rosszabbak voltak, az endokrinológusom meg annyira nem esett kétségbe, azt mondta, nagyon a határ...

A babák meg hihetetlenül helyesek!
Üdv mindenkinek
gladiolus

Gladiolus: köszönöm a biztató szavakat!
Még egyben? :wink:
katapetra

Kata, igen, még egyben, ki tudja, meddig még...:-)
Írtam privit!
gladiolus

Szép jó reggelt!

leeda: nekem hál'istennek semmi fura, olyasmi érzésem nincsenek, csak a pocim feszít időnként, mondjuk én nem is eszem olyan sok húst!! :oops:

Era: megértem, hogy most még idő kell, nyalogasd is a sebeidet, ameddig jólesik :lol:

Emerenc: ahol felnőttem, ott is ismertem egy házaspárt, akik örökbefogadtak egy kislányt, még egész piciként, és ahogy nőt szépen, úgy hasonlított egyre jobban az örökbefogadó szüleire, úgyhogy biztos nem lehetetlen amit írsz! :lol:

Szélkisasszony: kitartást kívánok Neked is! Ölellek! :D

Kretty: örülök, hogy jó élménnyekkel jöttetek el a Káliból :wink:

Kriszto drága milyen laparos vizsgálatra készülsz?? :roll:

Katapetra: szerintem is jók azok az eredmények, tisztán látszik a javulás! Nekem még messze a tesztelés, még csak ma van ET+ 8 nap :) Meg hát beadtam már két ovitrelle-t, az ugye mint tudjuk bekavar!
Ezt a leletet mikor beszéled meg az orvossal???

Gladiolus: mikorra vagy kiírva?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kvzsuzsi: Akkor megértem, hogy miért nem téma még a tesztelés :wink:
Remélem jól vagy, mi jókat csinálsz?

gladiolus: köszönöm, megkaptam :wink:

Hétfőn megyek endos dokihoz....csakhogy minél előbb be kellene jelentkeznem a lombikos dokihoz, mivel jövő7végére várom piroskát.
Egyébként tegnaptól, újra kerülget valami nyavalya, remélem nem otthonról hoztam magammal, mert anyum volt lázas beteg..... :roll:
na most végkép nem hiányozna :evil:

Szép napot!
katapetra

Kata: hát tulképpen semmi komolyat nem csinálok, olvasgatok, netezek, rendezem a pénzügyeimet, mert hónapok óta nem csináltam elszámolást, és már rám járt a rúd! :) egy kicsit mindennap dolgozok (könyvelés), amúgy most már tudom mikor megy a tévében olyan sorozat, ami engem érdekel :lol: , ezeket nézem! :)

Hát akkor drukk Neked hétfőre, hogy a doki mindent rendben találjon, és indulhass a köv(és egyben uccsó) lombikkal!
Hát a betegség az nem hiányzik, nekünk D azt mondja, hogy ha lázasak vagyunk azonnal abba kell hagyni a stimut! :) úgyhogy most már inkább vigyázz magadra!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Hol van mindenki????? :(
Már csak ördögszekereket fújdogál a szél.......

Tegnap voltam egészségügyileg a mélyponton, 17 órát aludtam, majdnem egyfolytában :shock:
Alig éltem....
Ma jobb, valami nagyon motoszkált bennem, remélem a szervezetem győzött!!!
Szerdán megyek konzira.....és úgy néz ki a 7végi ciklussal inditjuk a fagyis programot.
Hát csak ennyi....
Puszi Zsuzsi!
Szép Napot, ha valaki erre jár!
katapetra

Katapetra: gyógyulj meg!!! :D Örülök, hogy indultok! Mennek a drukkok! Puszi
szélkisasszony

Sziasztok!

Kata: gyógyulj meg mihamarabb! az alvás sokat segíthet, reméljük nálad is segített, és a nehezén már túl vagy! :)
Az tök jó, hogy indulhattok! Mennek a drukkok ezerrel! :)))

Nekem úgy dobog a szívem, mint az állat, az előbb szédültem is, meg most is egy kicsit.
Na ilyenkor kellene egy EKG-t csináltatni. Ezzel az eredménnyel D biztos nem engedne indulni! :shock:

Meg ma egy kicsit negativ is vagyok, eddig még csak feszített, meg érezgettem valamit, de ma már semmit nem érzek!
Azonkívül, hogy dobog a szívem! :lol:

Hol vagytok Mindenki! Hiányoztok! :cry:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Halihóóó!

Itt vagyok én is, de látom elég nagy a pangás :(

Zsuzsi, az,h nem érzel semmit, nem jelent semmit ;) Egyik nap érzel másik nap nem, de olyan is van,h egy hétig nem érzel semmit...szóval egyik tünet sem jelent semmit. Tegnap beadtad a szurit? A szívdobogás borzasztóóóó, kb. a 16 hét óta küzdök vele...
Megy a drukk tovább!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Nyuszi, ma beléptem a 24. hétbe, egyre közelebb vagyunk a bébikhez :) megy az idő rendesen...
A babaszoba a cukrom miatt egy kicsit tolódik. Ha minden jól megy hétvégén megyünk szekrényt és pelenkázót nézni (rendelni) mert 2 u.olyan kiságyat sikerült vennünk ikresektől használtan matraccal. Jövő hét vége fele elvileg kezdődik a szigetelés a szobában és a festés. A dekorációt ma rendeltem meg, szóval haladunk szép lassan :) Az "álombabakocsi" már az előszobában pihen :D
Dodó szopizik még? Van tejcid bőven?

Era, csatlakozom a többiekhez. Az ICSI semmit nem jelent. Egy csomóan vagyunk ICSIsek ;)

Kretty, csudás hírek! Ami a cukrot illeti, tőlem is egyfolytában ezt kérdezik, de pl. nálunk csak az Anyai nagynénémnek volt terhességi cukra, senki másnak nem volt és nincs a családban és én mégis az lettem...
Méhűri vizsgálat melyik lesz? Hiszteroszkópia vagy csak "sima" átjárhatósági?

Krisztokám, Zafír zugolvasónknak is volt laparja! Paragi csinálta a SOTEn.

Zafíííííííííííííííír, holtevagy???

Era, ha kell elérhetőség Erdei doktornőhöz, csak szólj ;) tényleg tudom ajánlani ;)

Katapetra, első és második ránézésre is rengeteget változott, javult az eredményed! Nagyon ügyes vagy :!: :!: :!: Szerény véleményem szerint közel tökéletes, de nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a dokid.

Gladiolus, mikorra vagy kiírva? Már minden készen áll a baba fogadására?

Szélkisasszony, Ti mikor indulhattok majd?

Kagylókám, merre vagy?

Kisalag???

Nene???

Többieeeeeeeeeek???

Csajok, bújjatok elő a zugból! Ne hagyjuk,h Zsuzsi kismamánk itt szomorkodjon!!!

Nálunk annyi van,h Paragi mondott egy cukros dokit, akinél voltam szerdán. 160 grammos CH diétára tett (szigorú méricskélés, számolás van) aztán majd meglátjuk,h szükség lesz e inzulinra, de elmondása szerint várható...

Pussz,
Bari

bari6

Bari: én évek óta "küzdök" dehogy küzdök, időnként elkezd dobogni, aztán abbahagyja, sokan azzal viccelnek, hogy örüljek, hogy dobog, de sztem elég szar érzés, amikor úgy érzed, hogy a torkodon keresztül kiugrik a testedből a szíved :?
És az EKG meg tökéletes :lol:

Annyira jó lehet ez a vásárlás, készülödés! Lécci küldjél képet a babakocsiról!
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen szép, fiús babakocsit szereztetek! :) Milyen dekorációt rendeltél??

Ch diéta monnyon le, de az inzulin megaztán végképp monnyon le!!!

Jajj, azt akartam még kérdezni, hogy akkor Te most a SOTE-n fogsz szülni Paraginál? Vagy ő máshol van?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kata,
remélem, hogy kialudtad a betegséget...nekem szokott segíteni, sőt ha beveszek egy kis Aspirin C-t meg iszok teát, akkor általában sikerül elkapni az elején... :D

Bari,
úgy néz ki, hogy visszaállt a ciklusom, bár nem akarom elkiabálni... :roll: Szuper, hogy azért lassacskán, de meglesz a babaszoba..milyen dekorációt rendeltél?
Tuti bele fogsz jönni ebbe az inzulinos témába, hamarosan már kirázod a kisujjadból, miből mennyit lehet enni..persze tudom, nehéz lehet megállni, hogy néha be ne csússzon egy kis süti vagy egyéb nyalánkság... :shock:

Zsuzsi,
igaza van Barinak, a feszítés hol jön, hol elmúlik....
nekem is elég szapora volt mindig a szívverésem, 90-100 körül, nézték a pajzsmirigyem (normális), majd gyógyszert akartak adni, de én nem akartam. Viszont mióta rendszeresen elkezdtem sportolni - pár hónapja járok fight aerobicra - csodák csodájára visszament a pulzusom 68-70-re...még sosem volt ilyen alacsony, úgy örülök neki, remélem így is marad....
Neked néztek pajzsmirigyet?

Zugmókusok!!! hahó!!! :D
leeda

Köszönöm a drukkot, igazából jövőhéten adják majd rá az áldást a dokkerek, erre hajtom most a drukkokat :wink: egyenlőre :D

Barika: jaj tudom, milyen ez a méricskélés, számolgatás, én eszek mindent, kivéve fehér lisztes dolgokat, és cukros cuccokat, igyekszem 4-5x enni egy nap (6x kellene :oops: )ezen kivül mást nem csinálok, ma bicózni fogok, persze, nem ebben a csodás időben :? csak a szobában :!:

TÖBBIEK: hiányoztok
katapetra

Sziasztok Lányok!

Zsuzsi, kitartást a várakozáshoz! Ha jól látom, már az idő fele el is ment, ez tök jó!:-) Végig otthon leszel? És mikor tervezel tesztelni?
Kata, jobban vagy? Remélem, meg is gyógyultál!:-) És akkor a jövő hét az orvosoké, és ha rábólintanak: hajrá fagyis beültetés? Nagyon szurkolok!:-)
Bari, a szívdobogásos-cucc tényleg rémes:-( Nekem is kb. félidőben kezdődött, aztán később egyre ritkább lett (bár korábban sem volt annyira gyakori...)
A CH diétához biztatásként: nekem 2 barátnőm is csinálta a terhesség alatt, és bár nem ez az elsődleges szempont: nagyon csinosak maradtak végig, relatíve kevés hízással, egyikőjük még fogyott is a kezdeti súlyához képest. A babák persze jól voltak, szép súlyokkal születtek:-)
Én két lombik között csináltam, igaz, 180-asat, tényleg viszonylag hamar rá lehet állni. Én nagyon szerettem benne a rendszerességet. Nem volt még egy olyan időszaka az életemnek, amikor ennyire normálisan ettem volna, és ez kifejezetten jót tett. Most a terhesség alatt nem volt gondom vele...

Kérdeztétek: 4-ére voltam kiírva (bár fiktív a dátum, mégis ezt veszik alapul...), és már 3. hete vannak jóslófájásaim, de a babám úgy tűnik, nagyon jól van még odabent... :-) Ha jövő szerdáig nem történik semmi, be kell feküdnöm a kórházba:-(
És igen, már minden kész az érkezésére, kivételesen nem az utolsó pillanatokra hagytam:-)

Csajok, mindenkinek jobb hangulatú napokat, bár ennek most az időjárás sem kedvez!:-(
Jó pihenést mindenkinek a hétvégére!:-)
gladiolus

Sziasztok!

Köszi a drukkokat a diétához!

Leeda, szerencsére még egész jól bírom és nem csábulok el. Mikor gyengélkedem csábulásilag mindig a babák jutnak eszembe,mert nekik sem jó...a sok cukortól meghíznak ill. Zalánnak így is több a magzatvize, nem szeretnék bajt....

Agnyes, köszönöm!!!

Gladiolus, na nem csodálkoznék,ha ma éjszaka kibújna a kislányotok :lol: hátha az idő kihozza ;) Én is októberi vagyok :lol: szóval hajrá picilány!!!

A szoba dekor ha minden igaz ilyen lesz: http://babyandmore.hu/product/wallies-a ... limatrica/

És a babakocsi (a hordozók még hiányoznak hozzá)

Kép

Szép hétvégét!

bari6

Sziasztok!

Bari, nagyon tuti a babakocsi! Gondoltad volna valaha, hogy egyszerre két babát is kaptok ajándékba ?! :)
Ez az egész diéta, meg inzulin, ez legyen a legnagyobb probléma a terhességed alatt, a lényeg a két kandúr fiúcska, Ők jól legyenek, növögessenek :) Na meg Anyuka, pihenjen sokat!!! Olvasgatsz ezt azt szoptatásról, egyebekről?

Dodó anyatejezik, de már nem szopizik. Egyik napról a másikra leszokott, de hála ég, már kb. 3 hete cicimentes a gyerek, fejek ezerrel, de a tejem nem változott, azaz nem kezdett el apadni. Így is a napi kajamennyiség 80%-a anyatej, tartom ezt a szintet. De már nem is zavar, mert eleve el kezdtem hozzátáplálni, így majdnem minden nap kap alma-répa pépet is, és azt mondják, a babák 3 hónapos koráig fontos az anyatej, utána már csak ajándék. Na most Dodó kedden 4 hónapos lesz, így egyáltalán nem vagyok elégedetlen :) A pépet szépen eszi, szereti, csak ne kelljen tüsszentenie közben.... :wink: Múltkor tüsszentett, mentem is átöltözni.... :) A nyakamon is répák, almák lógtak :)

És mi újság a kismamákkal? Poszi, Parane... Ti lassan szültök is már!!!!!De izgalmas :)

Zsuzsi, nagyon izgalmas mi lesz Veled!!!!! Húúúúú, napról napra közelebb vagy a teszthez is!!!!!!! Szorítunk :)

Többieknek meg sok puszit küldünk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Bari: csodaszép a babkocsid :)
Hihetetlen, hogy Ti is mennyi küzdelem után, elmondhatjátok, hogy: MEGÉRTE!
És a kisautók is cukik, biztos nagyon fogják a későbbiekben értékelni a huncutkák :D

Nyuszi: Tényleg szerencsések vagytok anyatej terén....egyébként is :wink:
Dodó nagyon édes lehetett a pépes esetnél....tudom, számodra kicsit kellemetlenül sült el a kajcsizás....bocsi, de nagyon vicces :D
Puszi nektek is!

Zsuzsim: sokat gondolok rád!

Szélkisasszony: Hogy vagytok, drága?

Kriszto: nagyon hiányzol a fórumfüggők csapatából :(

Kretty: Nálatok mi a következő lépés?

Jó 7végét.....
katapetra

Bari: babakocsit akartam irni.... :?
katapetra

Csutink rakott fel képeket az iwiw-re! Elképesztően gyönyörűek a csajok!!!

Zsuzsi! Nagyon-nagyon szurkolok neked!

Kata! Remélem jobban vagy. Meddig leszel egyedül?

Anyukák pusszantás, szomorkodók ölelés és tuuuuudom mit érzetek...

Kismamikák kitartás!

Igyekszem jönni többet, csak annyira nagyon sok melóm van, meg itthon is ezer munka...

De holnap elmegyünk kicsit a sógornőmmel Szlovákiába barlangtúrázni. Jó lesz egy cseppet kikapcsolni a hétköznapokból.

Kretty! Nem jöttetek aquafitnessre... pedig vártalak titeket minden nap... :lol: :lol:

Kisalag köszi a privit, persze arra sincs időm válaszolni....

Kagyló hiányzol te is!
Emerenc! Lelked?
Ancsim puszillak téged is!
Andi?????
Rencsi?????
Era???

szóval mindenkinek pusszantás és csajok fel a fejjel mindenkinek! kinek miért, lesz ez még jobb is! :wink: :wink: (legalábbis muszáj lesz neki!!! :lol: )

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Bari, csudaszépek a babakocsik!

Katapetra, akkor te is nemsokára terhesedsz! :D

Krisztó, egész nap festettem a lakást... :? szívesebben mentem volna aquafitnessre, de a zuram kitalálta, LAKÁSFELÚJÍTUNK :cry: :cry: :cry:

Zsuzsi, drukkolok nagyon, ha még a háttérből is...

Sajnos nálam depi van megint. Valahogy így érzem magam:
Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít és minden emléket széppé tesz...Akkor kérek szépen valakit, hozza el nekem az időt,mert a sebeim még mindig véreznek, az emlékek borzasztóak!

Azt mondják, ahogy telik az idő, sokkal jobb lesz, pozitívan és boldogan élem majd az életem. De az én időm sajnos megállt. Jégbe fagyva, mozdulatlanul figyelem a körüköttem zajló eseményeket.

Azt mondják, okos vagyok, hogy ismét egyetemre járok és munka mellett megcsinálok még egy diplomát. Én csak azt érzem, muszáj történnie valaminek, ami az űrt kitölti. Ami az ugyanolyan napokból kimozdít. Muszáj egy cél, hogy legyen értelme élni. Egy kis változatosság, még egy papír, VALAMI, csak történjen már valami...

Azt mondják irígyelnek, mert jó munkahelyem van, sok pénzt keresek, utazgathatok, minden álmomat teljesíti a férjem. De minek keresek sok pénzt, ha nincs kire költenem...Vegyek még egy ruhát, az eddigi száz mellé? De minek utazzak, ha nincs kinek elmesélni az élményeimet, nincs kit megtanítani más országok kultúrájára? És minek a sok ajándék, ha a legnagyobb álmomat nem tudja teljesíteni!

Azt mondják, hálátlan vagyok. Hálátlan, mert lehetnék ennél rosszabb is. Lehetnék éhező, munkanélküli, hajléktalan. Lehetne egy agresszív férjem, aki minden nap megver. Lehtnék drogos vagy alkoholista. Lehetnék árva és elhagyott. Olyan sok minden lehetnék, csak anya nem!

Azt mondják a sors igazságos és ha jót teszel az emberekkel, veled is jó dolgok történnek majd! Fogtam már haldokló ember kezét, hogy átsegítsem az úton, ami mindenki számára eljön egyszer. Ápoltam elhagyatott, végstádiumú, reményvesztett betegeket, tisztességgel, szeretettel, alázattal! Segítettem időseknek, gyerekeknek, fogtam szülő nő kezét, láttam megszületni és meghalni embereket, segítettem a barátaimnak, támogattam a szeretteimet...

Azt mondják, egyszer mindenki megkapja, amit megérdemel. Én ezt kaptam, és állandóan azon járnak a gondolataim, mit rontottam el? Van visszaút? Jóvá tehetem a bűneim?
Vendég

Sziasztok!

leeda: Nekem teljesen normális a pulzusom, megmértem tegnap délután 69 volt. nekem a vérnyomásom is alacsony: 110/75 körül van a normális, de időnként rámjön egy ilyen szívdobogás, lehet, hogy az időjárás miatt volt, végül is 15 fokot csökkent a hőmérséklet
Nézték a pajzsmirigyem is, egész kis eltérés volt, de már az is tökéletes, mert kaptam rá gyógyszert, bár még mindig kell szedni

Gladiolus: most ezt a 3 hetet tervezem itthon tölteni, bár eléggé élvezem , de sajnos nem tehetem meg, hogy végig itthon legyek :( Tesztelni szerintem csak 7-8 nap múlva van értelme, mert tegnap még ovitrelle-t szúrtam :shock:
Mi van veled? Hogyan értesülünk, ha esetleg itt a nagy pillanat! Drukkolok nagyon, hogy minden jól menjen! :lol:

Bari: ez a babakocsi gyönyörű, :lol: annyira jól néz ki, hogy többféleképpen is lehet használni, hihetetlen hogy mennyire menők már ezek a babakocsik is, emlékszem, még azokra a képekre, amiken az én babakocsim van, hát azok egyáltalán nem hasonlítanak ezekre a modern kocsikra! :D

Kretty: nagyon drukkolok, hogy ki tudjál kerülni valahogyan ebből az állapotból, azt hiszem, hogy ezután az írás nem tudok semmi olyat írni neked, ami egy kicsit is vigaszt nyújthat. Neked kell megtalálnod azt a valamit, ami segít ebből az állapotból talpra állnod. :? Mindenkinek van valami kapaszkodója! Nekem az állatok azok, ők mindig megvigasztalnak bármi történjen! :D

Krisztó: neked is csak azt tudom mondani, amit Krettynek, hogy valamit keresni kell, ami segít átlendülni ezen a depis állapoton. Menj el túrázni, hátha az segít. Majd csinálj szép képeket nekünk! :lol:

Köszönöm a drukkokat, ma már pozitivabb vagyok sokkal, lehet ez a tegnapi is csak az időjárás változás miatt volt.

További szép estét Nektek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kretty: :cry: :cry: (megrikkatál)
Ugyanezek az érzések vannak bennem is. Tanuljak? kinek, minek, miért?
Utazgassunk? Jó lenne, de egyedül? :(
Vásárolgassak, minek? mikor már csak a bababoltokon, és a kismamaruhákon akad meg szemem......
Ezért ami kicsit is kikapcsol az egy tombolós koncert, mert akkor igaziból kiordithatom a világba, hogy:
Adjon az Ég! Mindent, amit szeretnék!!!!!!! (TCS: Adjon az ég)

Nagyon megértem, amit érzel!
Tiszta szivemből kivánom, hogy a változás meghozza számotokra a csodát!
ölellek drága!
katapetra

Jó reggelt Mindenkinek!

Bari, ez a babakocsi, tényleg gyönyörű!! Engem azért a babakocsik önmagukban nem hoznak lázba, de hát ez....! És szélességre olyan, mintha dupla lenne, csak az elrendezés más?

Kretty! Értelek, megértelek és egyetértek - minden szavaddal. Közhelyek...
Az idő: szerintem vannak sebek, amiket önmagában az idő nem tud begyógyítani, feledtetni... Csak egy dologra jó: a tehetetlenség, a döntésképtelenség, a dermedtség közepette abban lehet esetleg bízni, hogy idővel történik valami, ami eldönti, megoldja... Talán... Kinek így, kinek úgy...
Teljesen igazad van, azért keres az ember ilyenkor magának elfoglaltságot, célokat, hogy legyen értelme nap, mint nap felkelni...
És naná, hogy az ember ilyenkor "hálátlan", meg dühös, és meg lehet fulladni attól, hogy nincs senki, aki valóban segíteni tudna (pláne, ha te meg annyit tettél a világért, most a világon lenne a sor...).
De magadat ne vádold! Ez a "történet" nem igazságosságról szól, a baba nem méltányossági alapon, nem érdem szerint jár... :-(
És ne haragudj, hogy így ismeretlenül beleokoskodom, és tudom, hogy semmi nem segít, de talán egy kis vigasz, hogy mások megértenek...
Zsuzsi, azt hiszem, most te vagy az, akinek azért drukkol mindenki kétszer-háromszor annyira, mert sokak hitét kicsit visszaadhatnád:-) És már csak egy hét!!!:-)

Nálam semmi változás, tegnap két körös ctg-n voltam (az első nem sikerült jól, lánykám a füle botját nem mozdította, úgyhogy ismételni kellett). Viszont kicsit el is keseredtem: azt gondoltam, a 3 hetes jósló fájásaim hatására már történtek dolgok odabent, de semmi... Úgyhogy most hangolódom a szerdai befekvésre, meg hosszú-hosszú, nehéz (lehet, hogy indított) szülésre.
Bari, én is októberi vagyok (egy hét múlva), anno bíztam benne, hogy szülinapi baba lehet, de most már inkább megijeszt a gondolat, hogy még egy hét...
Hát így van ez... Most már csak a házi praktikák maradtak:-)
gladiolus

kriszto
Köszi :lol:
csuti
Ha van annyi időd és energiád hogy benézzél ide: meglestem a babáidat,hát csodálatos,gyönyörű mindhárom kislány. És nem is olyan picikék. :) Remélem jól vagytok,és boldogulsz ezzel a hatalmas,de egyben boldog feladattal. Nagyon jó egészséget és minden jót kívánok az egész Családnak.
bari
Klassz a babakocsi :) és remélem praktikus is lesz,jól kitudod majd használni.
Szép vasárnapot mindenkinek :) (Én dolgozom.... :evil: :( )

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Köszönjük a babakocsi dicséretet!

Kretty, remélem visszajön a hited és hamarosan Te is boldog kismami leszel! Nyami masni és krémes :wink:

Szurika, vasárnap ha dolgozol azért nyugtass meg,h nem reggeltől estig... :shock: Többen ajánlották ezt a fajta kocsit, így esett rá a választás ;) Azt már tudjuk,h hova nem megyünk vele...de szerencsére egy csomó helyre be fogunk vele férni :lol:

Gladiolus, óóó akkor nincs sok közöttünk ;) én is jövő heti vagyok :lol: drukk,h a kicsilány kibújjon a befekvés előtt. Bízzunk benne,h a keddi egy kicsit melegebb idő meghozza majd! Hogy fogják hívni?
A babakocsi engem mindig lázba hoztak :oops: most biztos kinevettek, de mikor itthon voltam beülti után és pihengettem már néztem a kocsikat és mutogattam a babóknak,h ha ikrek lesznek ezek jöhetnek szóba,ha egyedüli baba lesz akkor milyen lenne...kampányoltam keményen :roll:
Amúgy sztem csalóka a kép, ez a kocsi egymás mögötti. Pontosan olyan széles mint egy normál babakocsi, csak jóval hosszabb.

Katapetra, holnap mész dokihoz?

Krisztokám, láttam fészen,h szerencsésen hazaértél! Milyen volt? Mesélj majd és várjuk a képeket!

Nyuszi, igen, hihetetlen,h itt vannak a pocimban! Egyre erőteljesebben mocorognak :D Szoptatással kapcsolatban a Hurrá ikrekben nagyon jó dolgokat írtak és sikerült ikresekkel itt Battán megismerkednek, így sokat tudnak segíteni, meg van szoptatási tanácsadó is szerencsére, bár nem bánnám ha nem lenne rá szükség,hanem a fiúk ügyesen szopiznának majd...na de majd kiderül, mert már tudjuk,h ember tervez isten végez...

Zsuzsi, hogy vagy?

Csajok, Mné, Kisalag, Zafír és a zugolók Ti már tényleg nem jöttök közénk??? ;(

Puszi mindenkinek!
Bari

bari6

gladiolus: drukkolok, hogy magától kibújjon kicsi lányka! :)

Csuti: én is megskubiztam a babákat a wiw-en, és tényleg csodaszépek :lol: , és igaza van Szurikának, hogy nem is olyan picik :) Kívánok neked sok erőt, és kitartást a 3 lánykához! :D

Bari: csatlakozom hozzád, engem is mindig lázba hoztak a babakocsik, meg a hordozók, meg minden ami a babákhoz kell! :D

Köszi, jól vagyok, hol érzem a pocim, de olyan mensis görcsök, hol nem érzek semmit. Megpróbálok pozitiv lenni! Végül is a múltkor ilyenkor már megjött! Most még semmi előjele. Bár a múltkor csak 1 ovitrelle-t kaptam, most 3-at!

Többiek tényleg hiányoztok!

Mné: olyan szép, de egyben szomorú verset raktál ki a fészre, csak nem történt valami szomorú??? Kérlek gyere mesélj nekünk, hogy tudjunk vigasztalni!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,
Tegnap volt Bálint keresztelője és ezt a két tortát kapta a barátnőmtől, aki cukrászmester.

Kép

Kép

Ha valakit érdekelnek a különleges torták, akkor nézzétek meg az oldalát www.csiribiritortak.com

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Barikám: Ügyes vagy! Minden tekintetben, kezd eltűnni a paramami szindróma :lol: Puszi
Igen, ma reggel döcögtem végig az üllói úti, és a lágmányos hidi dugót :?
De időben elindultam, igy időben is érkeztem.A dokinő annyit mondott, hogy rendben minden: kezdhetünk, csak a pajzsmirigy gyógyszert újra szednem kell, hogy addigra levigye 1 körülire a TSH-mat.
Szerdán megyek konzira, és ha hétvégén megjön piri :twisted: ajánlom neki, és a dokker is jónak látja a helyzetet, akkor belevágunk a fagyizásba :wink:
Persze, az előbbiekből tanulva: csakis NEGATIVAN....
Nem birnám újra azt a csalódást feldolgozni!A maximális pozitiv hozzáállásom rángatott abba a hitbe, hogy ez sikerülni fog.és mekkorát zuhantam......
Ha összejön, akkor már úgy is boldog leszek! :wink:

Szerdán jövök a hirekkel! Addig is puszi!

Zugolvasók, héjka!!!!!!!
katapetra

Nene: VAÚÚÚÚÚÚÚ
Gratulálok, remélem Bálintka is jól viselkedett :wink:
A torták gyönyörűek ! Mond meg a barátnődnek, hogy nagyon ügyes!
katapetra

Lányok, bocsánat megint én vagyok, csak egy kérés: mivel én nem vagyok már se iwiw, se fb tag, de a férjem még fennt van az iwiwen, hogy leirná nekem valaki PRIVIBEN Csuti teljes nevét, hogy megnézhessem én is a babákat :( Köszönöm :wink:
katapetra

Katapetra,
Nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen, és visszakaphasd a fagyibabákat!
Köszi, majd megmondom a barátnőmnek :lol:
A hétvégénk zsúfolt volt, mert szombaton fotózáson voltunk, vasárnap meg keresztelő, és hát ez a hidegfront+ szél nem tett túl jót Bálintnak :?
"Kicsit" nyűgös volt, de az a lényeg, hogy a templomban nem sírt, Ő volt a legügyesebb a 3 baba közül, akiket kereszteltek. A többi időben meg voltunk éppen elegen, hogy foglalkozzunk vele :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: gyönyörűek ezeke a torták! Rögtön meg is kívántam őket :) Majd Bálintról is kapunk képeket! Ugye??

Kata: örülök, hogy indulhatsz, drukkolok, hogy hétvégére nálad legyen piri, még véletlenül sem nálam! :wink: És arra szeretnélek kérni, hogy csak POZITIVAN!!!, szerinted miért maradna meg nálad az a kis magzat, ha Te sem hiszel benne!! Neked akkor is hinned kell benne, ha attól félsz, hogy csalódni fogsz, mert különben már eleve elvesztetted a csatát. Én a mostanihoz még sokkal biztosabban álltam oda, hogy sikerülni fog, és kész! Mert muszáj neki, és ha nem, persze ilyenre nem gondolok, majd akkor is talpra állok valahogy, de én annyit megteszek, hogy HISZEK BENNE(BENNÜK)!!!! Mert muszáj!!!! kérlek légy pozitiv!!
Priviben megy Csuti neve!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

bari
Köszi az aggódást,leírom: kedd éjjel, ( 8 óra ) utána csütörtök reggeltól egyfolytába vasárnap 14 óráig. 3x 24 óra + 6 óra. :shock: Utána hazajöttem 1 órát!!!! :( és volt még egy fekvőbeteg mosdatás,kb 3 óra.Úgyhogy este fél 8 után estem haza. Ma reggel pedig kezdtem a szokásos körömet járni.Hát így telnek a napjaim...... nem könnyű a háziápoló sorsa :)
nene
Szépek a torták :) Bálint az 1 éves szülinapján már a kis kezével simán szét fogja kenni :lol: mondjuk ha megengeditek Neki. Mi az unokáknak pluszba vettünk egy kisebb tortát,had dolgozzák meg :) olyan élvezettel nyúltak hozzá. Nagyon tetszett nekik. A szülőknek már kevésbé :shock: de nem baj.

szurikáta
szurikáta56

Zsuzsim:köszönöm a biztatást, de most annyira féltem a lelkünket, hogy a férjemmel igy döntöttünk. Biztos furcsa, és valakinek érthetelen is, de jobb lesz igy. És ez nem azt jelenti, hogy nem szeretném őket, vagy nem vágyódnék rájuk...hisz mindenemet odaadnám, ha velünk maradnának....de most megpróbálom nem beleélni magam, talán ez a jó kifejezés.
Az imáitokat azért fogom kérni :wink: DE én ezt most teljesen az akaratunktól függetlenül, az Istenre fogom bizni!
Puszillak
katapetra

kata
Írtam sms-t :)

szurikáta
szurikáta56

Barikám: Én itt vagyok. Csak zugolok. Nincs igazán mit mondanom. Az energiám igen kevés. Vizsálatok rendben, bár a mell UH majd csak szerdán lesz. De hátha ott sem lesz gond. Donor még nincs, ahoz több erő kell. De figyelek mindenkit, drukkolok mindenkinek.

Katapetrám: Minden rendben lesz. Én megértem, hogy negatívan indulsz neki, most én is így fogok. :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir: örülök, hogy jelentkeztél,már izgultam érted, biztos nem egyszerű ez a donorkeresés...DE ne adjátok fel kérlek! Ölellek drága!

Mné: ha olvasol ölellek, és nagyon hiányzol :(

Poszi: Merre jársz kismami? Jöhetnél mesélni, hogy mi újság!?

Parane: Olyan régen nem jöttél........
katapetra

nyuszika85

Csutinak bíztatásképp, hogy eljön ez az idő is:

http://www.youtube.com/watch?v=9lbNRzVnO_k&NR=1

KépKép
momelcsi

Melcsi, képzeld, amikor nyáron a csajokkal Balatonföldváron nyaraltunk, és nem találtuk az OTP automatát, akkor odamentünk egy üldögélő babakocsis párhoz, és ők voltak azok, 3 gyönyörűséges gyermekkel, valahonnan olyan ismerősök voltak már akkor is :roll: :lol:
katapetra

hát irigyellek, hogy találkoztál velük. a képeken is süt a boldogság és harmónia erről a családról.
a gyerekek meg egyszerűen gyönyörűek, és milyen szépen fejlődtek.
mi az első betegséggel küzdünk, tiszta takonypóc mind a két gyerek. kicsit későn kaptunk észbe, és a kazános csak tegnap jött ki, és így hétvégén nem volt fűtés.
amúgy csendesen telnek a napjaink, jó ötlet volt külön költöztetni a két porontyot, azóta többet alszanak és éjjel se ébresztik egymást.

Zsuzsi neked mennek a drukkok, nagyon ránkférne egy pozitív teszt, és talán akkor a többiek is jobb hangulatba kerülnének. bár tudom, hogy nehéz nagyon, és mindenkivel együttérzek és együttsírok. (még szoptatok, és a hormonok.....)

puszi

KépKép
momelcsi

Melcsi, ez valami tünemény..... A hormonjaim nekem is beindultak.........................

Ennek örömére megyek kakis pelust cserélni :)

nyuszika85

Sziasztok!

Melcsike, jobbulást a bébiknek. Ezek szerint működik a külön alvás. Mi az ágyukat egymás mögé terveztük, de szerencsére olyan,h a rácsot le lehet engedni így majd tudnak egymás mellett is lenni és elvileg a rács olyan magas marad majd,h nem esnek majd le, de közel lesznek egymáshoz...

Szurika, :shock: nem semmi :shock: de tudom,h ma már akkor és addig kell dolgozni, míg van meló ill. Te biztos fogod tudni,h mikor kell leállni ;) Kitartást!!!

Zafír, de jó,h jöttél! Voltál Battán is már? A cicihez drukk és gyere néha!

Katapetra, szuper,h minden OK és zöld utat kaptatok! GYere majd holnap!!!

Nene, valami csodálatosak a torták! Gondolom fincsik is voltak! Várjuk a képet Báluintról is ;)

Zsuzsi, hogy vagy???+++++++++++++++++

Többiek, merre csavarogtok???

Gladiolus, csak neeeeeem??? :lol:

Én hétfőn voltam Paragi által javasolt étkezési segítőnél ill. vérvételen! A hölgy megdicsért,mert javarészt OK volt az étkezési naplóm, csak ki kell ennem a megadott CH-t, mert ha nem, akkor nehogy elkezdjenek fogyni a babák. Most egy hete tartom a súlyom és már éhes sem nagyon szoktam lenni. Szóval megy a dolog! Holnap megyek a dokihoz, szorítsatok,h a vv eredménye jó legyen!

Pusza mindenkinek!

bari6

Sziasztok Csajok!!!

Kata, szeretném megkérdezni, hogy a dokid mennyi időt ad a TSH 1-re való lemenéséhez???
Én is ezzel küzdök :( :(
A héten megyek kontrollra....

Bari, a babakocsik tutik, bár én még ilyen modellel nem találkoztam, inkább a klasszikus egymás melletti megoldásúval.

Zsuzsi, mikor kell tesztelned???

Viszont holnapra várom a menzeszem beindulását, így Dévait hívhatom és talán indulhatunk!!!

Bár azaz igazság, hogy nem vagyok teljesen biztos abban, hogy akarom-e??!!!
-Anyagilag ebben a "hitelvilágban" kissé megterhelné a házipénztárunkat, bár a férjem szerint ez már nem számít a már meglévők ellenében,
-Terveim szerint az uhu-s időszakban fenn aludnék Pesten, ami a gyermekem mellőzését jelentené, de ezzel ellentétben nyugodtabb lenne a stimu,
-Munkámnak ezen időszakban minden kézre szüksége lenne, bár 5 éve ilyenkor született as lánykám és akor is megoldódott vhogy...,
-Félek a kimenetelétől, az eredménytől, hisz annyi sikertelen példa van előttem, bízva most Zsuzsi sikerében!!! ,

Szerintetek????

Elnézést a lelkizésért, de ezen aggályokon nem tudok átlépni.. :cry: :cry: :cry:

Szép estét!!!

primula
primula35
Algyő

Ismét Én....

A fülgyuszim eredménye: MŰTÉT!!!! :? :?

HIHETETLEN!!!!
primula35
Algyő

Barika: Akkor voltam RTG-n amikor a 4D-s UH-n voltál, de ezt írtam is. Vérvételen korán voltam ezért akkor nem tudtunk volna találkozni. :(

Primula: Sajnálom! Mikor lesz a műtét?

Zsuzsi: Hogy vagy? Mikor kell tesztelned?

Reni ti elindultatok?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír,
A fülműtét még ráér 1-2 éven belül, ha persze nem lesz jobban belobbanva a fülem.
Előtte hallásvizsgálattal lesz kontrollálva....

primula
primula35
Algyő

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?