A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Gladi, nagyon nagy gratula a csoda lánykátokhoz :) Gyere majd vissza, egy fotóval :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Írtam Lázár Erika doktornőnek a Gynevac injekció miatt. Tegnap este kaptam tőle választ, amit csatolok Nektek is, hátha más valakit is érdekel!

"Kedves Zsuzsa!

Átalakítás alattvan a honlap, mert Magyarországon receptköteles gyógyszerről nem szabad az interneten a laikus olvasó közönségnek információt adni sajnos! (Ez 13 év után jtott eszébe valakinek az Országos Gyógyszerészeti Intézetből!) Tehát a laikus betegeknek nincs joga tudni, hogy van egy lehetőség, ami az esetek nagy részében segíthet. Mert reklámnak minősítik, nem ismertetésnek.
Csatolt fájlban elküldök néhány közleményt. (Egyébként a www.babatakarok.hu honlapon laikus nyelven elég jól leírták.) Adja tovább az érdeklődőknek - a laikus betegeket nem büntethetik meg érte. Csak az orvost! :-(

Üdvözlettel
Dr Lázár Erika"

A csatolt fájlokat is továbbítom:

Jó olvasgatást
Zsuzsa
Bakteriális Vaginitis A MEDDŐSÉG KEZELÉSe

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Gladiolus: gratulálok én is lánykádhoz!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi: köszi az infót! Majd gyere, hogy mit mondott D.

Kretty: örülök, hogy olyan probléma derült ki, amit lehet orvosolni. Nagyon drukkolok nektek! Tudom, milyen érzés, ha kiderül egy probléma, amit viszonylag egyszerűen lehet orvosolni és eddig még senkinek nem jutott eszébe megnézni! De most már legalább ez is rendben lesz! :lol:

Kriszto: nagyon egy cipőben járunk! Tudom, ez nem vigasz, de majd csak jobb lesz! A barlang túráról még nem is meséltél! Vagy csak lemaradtam? :oops:

Bari: Mi volt Parragi-nál? Biztos minden rendben! :lol: :lol:

Kata: nagyon jó volt olvasni, hogy a párod haza tudott ugrani néhány órára. :lol: :lol: És legalább most egy kicsivel közelebb van. Pirivel mi újság?

Szép napot mindenkinek!
szélkisasszony

Zsuzsi: pont tegnap találtam rá én is erre a "babát akarok" honlapra, és elovastam a cikket erről a "csodaszerről". Nálunk nem nagyon játszana, hisz nekünk volt már egy terhességünk, csak m.k. volt.
Remélem nálatok meghozza a sikert, vagy csak még szemezgetsz vele?

Szélkisasszony: IGGGEEEEEN, itt volt tegnap a férjem :lol: , összesen 6 óra boldogságot tudtunk lopni, azután mennie kellett :(
Nekem meg ez a rohadt menstruáció sz...rik megjönni :twisted: :twisted:
Bocsánat, de nagyon nem szeretnék szombaton még hajnali szülinapos vérvételen részt venni :twisted: HAZA AKAROK menni pénteken anyuékhoz!!!
Elvagyok keseredve..... :(
katapetra

Gladiolus,
Én is gratulálok kislányotokhoz! És kitartás, később kicsit jobb lesz :lol:
Talán azért, mert mi is belejövünk a dolgokba, talán azért, mert kis időbe telik, míg összehangolódsz a babáddal, de tény, hogy könnyebb lesz. Őszintén ezt én sem hittem volna az elején, mikor mondták nekem, de bejött :wink:

Katapetra,
Nagyon örültem mikor olvastam, hogy ha csak kicsi időre is, de haza tudott jönni a férjed.

Zsuzsi, Barika majd gyertek mit mondtak a dokik.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zsuzsi: Köszönöm mégegyszer :wink:
és várunk a hirekkel!!!!!

Barikám Téged is! 8)
katapetra

Sos segítsetek csajok!!!!!
tudja valaki h melyik az a papír-vizsgálat ami csak 3 hónapig jó????
a kenet +chlamidia kiderült h ilyen van még más is?????
a hormonok 6 hónap ugye?
köszi

Kép
rencsi79

SZia Rencsi: Én úgy tudom, hogy a hormonok is 1 évig érvényesek. legalábbis inszemnél így van.

Mné
mné

kata: Ne köszönd! ;) csak használjon!!!
Azt hiszem be fogom adatni ezt a gynevacot magamnak, szerintem ennyit megér! Csak mindenképpen el akarok menni ehhez a Lázár Erikához, mert a férjem azt mondta, hogy ne csak az interneten olvasgassuk, ő hallani akarja a doktornő szájából is, hogy mit tud a szer! :)
Jajj, drukkolok, hogy szombaton hazatudjál menni anyudékhoz!

Rencsi: az biztos, hogy a kenet, és a clamidia lejár 3 hónap után. Nekem ugyanis csak ezt a kettőt mondta D, hogy ismételni kell december elején!

Voltam D-nél. Petezsákot nem talált, sajnos! Látott 1 sárgatestet. Tehát valami elindult, csak nem tudott megtapadni! Kérdezte mikor indulunk, mondtam neki, ahogy lehet! Ez december 13 után lehetséges, de azt mondta, hogy akkor januárban, mert pont beleesne a karácsony, de amúgy is csak január lehetne, mert számításaim szerint hó elején fog megjönni!

Hát addig is úgy gondolom, hogy ezt a gynevacot kipróbálom. Asszem most már tényleg elmegyek talpmasszőrhöz. Valamint egy ismerősöm ajánlott az SVT-t (spirituális választ terápia), ami állítólag jobb, mint a kineziológia. Asszem ide is elmegyek.
Aztán hátha lesz valami!

Bari: mi volt Paraginál???

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Bocsi,h csak most jelentkezem, de úgy tűnik valami lappang bennem és amennyire a kupiban és a festék szagban lehet igyekeztem feküdni, pihenni...

Zsuzsi, tudom nem vigasz, de a sárga test is jó jel és reméljük legközelebb már petezsákot fog látni amit spontán hoztok össze ;) Majd mesélj a talpmasszázsról és az SVT-ről ;)

Rencsi, elvileg minden 1 évig jó, kivéve asszem a kenetek! Azokat indulás előtt szokta nézni. ;)

Kretty, olyan durva amit írtál :shock: Nekünk Albert dokinál volt ez aztán Erdei doktornő első látogatásánál már csapolták is a zuramat... Amúgy nagyon durva,h elkönyvelik az embereket meddőnek és sokszor lehetne segíteni, javítani az állapoton. Megint csak magunkkal tudok jönni,h mi egy évig jártunk a doktornőz, mire zat mondta,h ennél már csak műtéttel lehet több katona. Remélem rendeződnek a dolgok és a végén tuti bébibogyó/k lesz a vége!!!

Katapetra, örülök,h volt egy pár lopott órátok! Már nem sok és többet együtt lehettek! Pirinek meg üzenem,h monnyon leeeee! :evil:

Szélkisasszony, Kriszto léleksimit küldök Nektek!

Nene, Bálint az éjszakákat már átalussza?

Mné, látom túlélted a meetinget ;) hogymilyenuncsik tudnak azok lenni...grrrrr

Tegnap megjártam Paragit! Megint nagyon rendes volt! Cs.Andi képzeld én is voltam már Parvos... :shock: Úgy vettem észre,h kezdenek felgyorsulni az események :roll: jövő hétre kellett időpontot kérnem a SOTE-ra aneszteziológiai konzíliumra, h legyen meg a császárhoz. Több dolog miatt is esélyes a császár, de még mindig azt mondta,h ha befordul mindkét baba akkor jobb lenne a hüvelyi szülés. A babák jól vannak, a koruknak megfelelnek. Sajnos képet nem tudott adni róluk :( Most a magzatvíz is megfelelő mennyiségű volt, szóval úgy néz ki,h jó a diéta :) A méhszájam zárt továbbra is, úgyhogy megy minden tovább mint eddig. Kaptam még 9 és fél hét kimenőt utána elvileg kórház. Meg is jegyezte,h ugye tudom,h Dévisz 28 hetesen már kórházazik? :)
Szóval szerencsére minden OK továbbra is!

Még mindig sok a zugoló :(

Puszi mindenkinek!

bari6

Mné, köszi szépen!!!!

zsuzsika: és volt már ilyen h elindult valami??? akkor ezért nem jött meg korábban....még szépen kariztok egyet utoljára kettesben :D :D

nálam a pajzsmirigy eredény rendben így ha nincs ciszta akkor ahogy megjön kezdhetünk............

Kép
rencsi79

Sziasztok

Zsuzsi :cry: :cry: :cry:
sajnálom, hogy nem sikerült.

Glad, gratula a kislánykához. Hát igen, kemény volt az első jó pár hét az ikrekkel, de tudom, hogy egy gyerekkel is lehet nehéz, főleg az elsőnél, amikor mindentől megijed az ember.

Bari, rosszul tudja Parragi, már a 24. héttől kezdve alá kell írni, hogy nem mész be a kórházba. Miután megjártam a kórházat, rájöttem, hogy halálra röhögték volna magukat a nővérek és orvosok, ha megjelentem volna a 24. héten problémamentesen.

Krisztó, annyira sajnálom, hogy ennyire rosszul érzed magad. Pedig te annyira vidám nő vagy, remélem, hamarosan magadra találsz.

Bari, puszi neked és a fiúknak. Kitartás, nem lesz semmi gond.

Rólunk annyi, hogy lassan megy a kúszás, de sok a nyavalygás is egész nap. Másfél hete taknyosak vagyunk, és nem sikerül belőle kilábalni. Pedig egy hét múlva megyünk a babawatsura.
Én voltam vérvételen, eredményt még nem láttam, de telefonon azt mondták, hogy nincs gond, pedig már 7 hónapja táplálok két gyereket.
Amúgy a hozzátáplálás egyre jobban megy, már Sári is megkóstol mindent, ma pl. spenótot próbáltuk.
Elmúlt két hétvégén suliban voltam, és nagyon jól elvoltak apával és a nagyikkal. Azért volt öröm, mikor hazahoztam a cicit.

:wink:
Valószínű, egy rossz felállás során (Sárival a szoptatós kanapéról) becsípődött egy ideg a derekam alján, tiszta nyomorék vagyok. Alig bírok felmenni a lépcsőn a gyerekekkel. Erre valakinek valami ötlet?

mindenkit puszilok, olvaslak titeket minden nap, és együttérzek azokkal, akik most ebben a periódusban vannak.

KépKép
momelcsi

Rencsi: Az EKG csak 6 hónapig jó + Barika infója helyes a kenetről.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Bari:Örülök, hogy a diéta hatásos volt, kitartást! és már csak 9 és fél hét!!!?????...iszonyatosan megy az idő......Láttad őket a monitoron?

Rencsi: Pajzsmirigy rendben?????Ez szuper!!!! nagyon drukkolok, hogy pirivel szerencsésebb legyél, mint én.... :( Cisztaűző DRUKKKK
katapetra

Melcsi: a melegvizes palack nem árthat, csak ha gyulladás van, akkor nem jó, pihentesd! De sajnos egyebet nem tudok mondani.....
Puszi
katapetra

Barika,
9.5 hét az mit jelent pontosan karit még otthon töltöd, ugye?

Kata,
amikor Domi összejött akkor 48 napra jött meg 30 helyett....azt mondta apánk a stressz.....és tényleg nagyon izgultam a kezdés miatt......szóval tudom ilyen ez, de most nem akarok maratoni ciklust, mert akkor pont le fog járni a chlamidia......hány napnál tartsz??

Zafír,
akkor te most mikor is kezdesz? a végén még tényleg együtt kezdünk.... :wink:

Kép
rencsi79

Rencsi: szegénykém, akkor te is jó ráhúztál, de megérte :wink:
Én ma vagyok a 33. c.n-on, de ma reggel már beköszöngetett, ami azért érdekes, mert akkor kell telózni, ha egyértelműen itt "a piros, hol a piros?"
Most elkezdtem vadul Béres Alexandrázni....hátha beinditja inteziven.
Ilyen még nem volt, hogy bal oldalról igy jöjjön meg.....nem értem, akkor ennek a fránya Met-nek nem sok haszna van, amit az IR-re szedek!
Nálad mikor derül ki, hogy nincs ciszta? mész UH-ra? Pirit mikorra várod?

Zafir: engem is érdekelne, hogy mi újsáááág?
katapetra

Kata,
nekem mindig vannak ciszták,mert pcom is van, de ha kicsik akkor nincs gond, ez sajna csak amikor megjön akkor derül ki.....jövő hét kedd-szerdára várom....de amilyen izgatott vagyok tuti késni fog :cry:

Kép
rencsi79

Na aggódj Rencsi, látod egy kis csúszás benne van a pakliban, és Ti vagytok az élő példák rá, hogy nem a ciklus hossza határozza meg a lombik sikerét!
De a ciszta az kerüljön el jóóóóóó messzire :wink:
katapetra

Sziasztok!

Katapetra: Sajnálom, hogy piri nem köszöntött be még nálad, szerintem eltévesztette a házszámot, mert nálam viszont hamarabb kopogtatott, ami nagyon nem jön jókor... Igyekszem rábeszélni, hogy látogasson el hozzád is. Ha holnap megjön, akkor menne is kell még aznap vérvételre? Mit néznek ilyenkor?

Rencsi: Én is kívánom, hogy a ciszta monnyon le!!!

Momelcsi: De jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoltalak. Sajnálom a derék fájást. Nekem a meleg vizes palack szokott segíteni, illetve a voltaren tabletta. De gondolom Te még nem szedhetsz ilyet...

Bari: 9,5 hét, és utána kórház??? Azt a mindenit. Akkor pont Karácsony után kell befeküdnöd? Vagy azért a Szilveszztert még otthon töltheted? Üzenem a fiúknak, hogy viselkedjenek jól, és várják meg az újévet! Örülök, hogy mindent rendben talált a doki!

Zafir: Te hogy vagy? Ti is kezdtek nemsokára?

Pusza:

Mné
mné

Mné: hát akkor valóban eltévesztette a házszámot a vérgólya :lol:
A 3. ciklusnapon kell mennem egy tsh, szabad t4-re. Ez most fontos, hisz 2 héttel ezelőtt 2.5 volt, és jó lenne, ha lemenne a felére, mikorra esedékes a beülti. Ma már vannak ici pici előjelei, de csak egy nagyon halvány remény, talán holnap, csak akkor pont vasárnapra esik a 3. c.nap. váááááááááá
Miért jött neked rosszul, hogy piri előbb jött?
katapetra

Katapetra: Akkor most inkább azt kívánom, hogy várasson még magára piri. Vagy mégsem! Tudod mit, azt kívánom, amit Te szeretnél. :-)
Hogy miért nem jött jókor? Mert nagyon korai még, még csak a 30. napon vagyok, és általában 33 körül szokott beköszönteni. Így egy gyors számolgatás után a novemberi kezdésünk is előrébb jön, de maga az inszem is, ami lehet, hogy nekem megint a havi zárásom körül lesz... Ritkán szoktam annak örülni, ha később jön meg, de most jó lett volna. No mind1. Ez van. Gyorsan be is jelentkeztem a nőgyógyászomhoz rákszűrésre. Szerintetek a clamidiát és a kenetet is megcsináltassam, vagy az ráér induláskor Dévai dokinál?
Ja, és még egy kérdés a 2-3-4 napi hormon vv-re ha az 5. nap megyek az nagyon nagy baj? Egyszerűen nem tudom holnap megoldani, hogy elmenjek, hétvégén pedig nem tudom hova kellene menni, ahol van vérvétel.

Mné
mné

Figyu Lányok!

Holnap munkameghallgatásra megyek reggel. Kérhetek egy kis drukkot, hogy jól sikerüljön? Nagyon izgulok! :roll:

Mné
mné

Mné,
nagy-nagy drukk a holnapi munkameghallgatásra! A piri meg sajnos ilyen kiszámíthatatlan, és a legritkábban jön jókor...majd mesélj, mi volt az interjún!! :wink:

Melcsi,
jót nevettem a beszámolódon, mármint azon a részen, hogyan várták hogy végre hazaérj a cicikkel... :lol: :lol:
A derékfájásra én is a meleget javasolnám, persze ha nincs begyulladva, de szerintem ez egy rándulás lesz. De majd úgyis érzed, hogy kívánja-e a hátad a meleget, vagy sem....

Katapetra,
de jó, hogy meglepett a férjed...a piri remélem, már teljesen beköszöntött és holnap tudsz telefonálni!

Kretty,
bejelentkeztünk oda (andrológus), amit ajánlottál, nov. 2-n megyün konzultációra. Köszi és remélem, nekünk is szimpatikus lesz és fog tudni valami biztatót is mondani... :roll:

Rencsi,
én is küldöm a cisztaűző-ill. cisztakicsinyítő drukkokat!!! :D

Puszi a Zugolóknak is!! Kitartás! (ezt magamnak is mindig mondom...)
leeda

Bari: jobbulást, remélem, hogy csak lappang, és nem jön ki! :) Mindenképpen fogok mesélni! A soraidból úgy veszem ki, hogy hallottál már az SVT-ről? Voltál is talán ilyenen?

rencsi: elvileg a múltkor is látott sárgatestet! hát szívesebben kariznék, úgy hogy már van valami a pociban! ;)
Hurrá, hogy jók az eredmények! Hajrá kezdés!!!

Melcsike: remélem mihamarabb meggyógyul a hátad! Mi az a babawatsu??? Még sosem hallottam!

Mné: nagyon drukkolok a holnapi munkameghallgatáson! Dobjál be mindent! ;)

leeda: kívánom, hogy nektek is mondjon valami biztatót az andrológus!

Hogy egy kicsit felvidítsalak Titeket, meg a zúgolókat: Tegnap D-nél ott volt az egyik lány, akivel együtt voltam punkción. Neki továbbtenyésztett 3 embriót raktak vissza!
És egy petezsákot látott D tegnap a monitoron!!!! Már évek óta ide jár D-hez, itt volt az összes ovu indukciója, meg inszemje, és ez a 4. lombikja volt!!!
Úgyhogy hajrá mindenkinek ELŐRE!!!!
Nem feladni!
Mindenkinek lesz babája!!!

Puszi Nektek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: ez a biztatás, most nagyon jól jött....puszi

Mné: nagyon drukkolok, és gyere majd mesélni!

leeda: jaj de jó, hogy ti lépegettek a siker felé, sok sikert előre is!

Nálam egyenlőre még csak foltocskák, bizom a holnapi napban...

:!: (bocsánat ha, sok vagyok, és sokat irok, és a mesim miatt ennyit parázok) :!:

Jó éjt!
katapetra

Sziasztok!

Mné! Drukkolok nagyon!! Csak ügyesen, határozottan!

Lányok valaki ismer esetleg Uzsokiban dolgozó,műtő nőgyógyászt?
Fontos lenne.

Meg kell csináltatnom a hiszteroszkópiát és a lapart és nem az orvoshoz, hanem a kórházhoz ragaszkodom, sajnos, így kicsit nehezebb...

Katapetra! írtam privit... (vagyis remélem tudok írni..)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

úgy látom az óra begolyózott... nálam azt írja, hogy az előző üzit hajnali 2.18-kor küldtem.... :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: sajnos nem ismerek senkit :cry: , de ha úgyis kórházhoz ragaszkodsz, akkor menj be, és ott kérdezz körbe, hogy ki a jobb! :wink:
Még valami! :oops: Bocsi a tudatlanságomért, de mi az a hiszteroszkópia, és a lapar? És miért van erre szükség?

Ja nekem is azt írja ki, hogy hajnali 2:18, majd 2:28-kor írtad a levelet! :roll:

Puszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

én meg 3:08-kor, pedig most : 10:10 van!!! :roll:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Krisztókám, épp akartam kérdezni,h mitte csináltál itt hajnalban? :lol: Megnézem a dokit, én is csak jókat olvastam róla ;) Meg nekem a keresztneve is teccik :lol:

Melcsi,na akkor még durvább, pláne ha belegondolok,h a cukrom miatt tuti már bent pihennék.... :shock: azért ez így sokkal jobb. Igaz már a festéstől kezdek besokallni, de csak a mai napot kell kibírnom. Kupi, por és büdös van. Napok óta maszkban vagyok :x
Jobbulást a bébiknek! Mire mentek? Babawatsu?
A becsípődött derékra (napok óta szenvedek vele...) a meleg szokott jó tenni. Most is a derekamon van egy polár pléd. Kenőcsöt nem nagyon használhatsz rá, ugye? Talán érdemes lenne a Ricthofit Sport krémet megpróbálni az természetes és nem szívódik sztem fel belőle semmi ;)

Zafír, Ti mikor indultok?

Katapetra, remélem piri meglátogatott éjszaka rendesen!!! Nagyon durván megy az idő :) Ma 26 hetes lettem. Sajnos csak oldalról látta Őket és képet nem tudott adni, de tervben van még egy 4D-s UHU ;) Ha megyünk,hozok majd képet ;) de motiváló pocifotót teszek fel nektek!

Rencsi, szuppppper,h OK lett az eredményed! Hajrá piri!!! A mai nappal már csak 9 hét :roll: és nagyon remélem,h Karácsonykor még itthon lehetek. Bár ha muszáj lesz akkor megyek,de jobb lenne itthon megenni a halász levet és a rántott halat :lol:

Mné, köszönöm és minden nap mondjuk a fiúknak,h legyenek jók és min. Kariig maradjanak bent,mert nekik ott a legjobb. Ti mikor fogtok kezdeni? Munkameghallgatás??? Majd mesélj,h h sikerült! Addig is drukk! :wink:

Leeda, de jóóó, akkor nemsokára nálatok is lesz friss eredmény!!! Drukk!

Zsuzsi, köszi, úgy néz ki,h csak fáradt voltam :oops: szerencsére nem lettem beteg :lol: Engem is felvidítottál a jó hírrel,mert épp tegnap beszéltük Krisztoval,h milyen jó lenne már kismamáról hallani!!! Nem hallottam még az SVR-ről,de kíváncsivá tettél és ha mész meséld el mindenképpen!

25hetes5napos pocaklak :)
Kép

Pusza mindenkinek és szép napot!

bari6

Bari: csudaszép pocid van! :lol: :lol: :lol: Annyira hihetetlen, hogy ott van bent a két kissrác! :D Nagyon drukkolok, hogy a karácsonyt még otthon töltsd!!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Bari, gombolyodsz rendesen....:):):)

Lanyok, a ferjem ma volt andrologusnal... :shock: :shock: :shock:
58 millio katonat produkalt... :shock: :shock: :shock: Igaz, vannak "hibasak" de Hetfon megy kontroll vervetelre, es elkezdig a kezelest a hormonjaira...no ezert nem ertem D miert tartotta feleslegesnek az ujabb andrologiai voszgalatot... :evil: Meg jo, hogy makacs vagyok! :roll:
Vendég

kretty: jajj de naccerű hír!!!!! drukkolok, hogy már nektek se kelljen sokat várni a gyermekre! :lol: :lol: Hát igen makacsság, vagy kitartás egy idő után meghozza az eredményt!!! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Barus: Óriási a pocid, nekem legalább is annak tűnik....ilyan pocakkal szoktak szülni menni a kismamik..... :D nagyon szép vagy, és köszi, hogy egészalakos képet tettél fel! A festés biztos nagyon utálatos lehet már......nemsokára vége, és akkor gyünyürű lesz minden! Vigyázz magadra! Ez a porálarc tök jó ötlet!

Kretty: nagyon örülök, hogy igen is, és makacsok voltatok, sajnos ezeket a harcokat, sokszor nekünk kell kiharcolni, végigjátszani mindenképpen.! Grtaula a sok kis katonához! Drukkolok nektek is folyamatosan!!!!

Mné: hogy sikerült a munkameghallgatás?

Kriszto: ment a válasz :wink: puszillak!!!!!
katapetra

Köszi csajok ;)

Kretty, majdnem lefordultam az ágyról mikor olvastam,h mennyi az annyi... :shock: csinált valamit a férjed vagy csak úgy hirtelen lett ennyi? :shock: Nincs valami stresszforrás ami nemrég megszűnt neki? Azért ez durva...és hatalmas gratula!!! Lesz itt asszem még spontán baba is Posziék, Gladiék után :lol:

Katapetra, köszi ;) Piri???

Zsuzsi, télen szoktatok járni kenyérlángosozni? Már akartam kérdezni,h otthon magatoknak szoktatok csinálni vagy már nagyon unjátok?

bari6

Bari: hát tavaly télen kint voltunk adventi vásárban az Euro park előtt, meg a Pólus Center előtt. Ami elég kemény volt, legalább is nekünk, mert mindketten 2 műszakban nyomtunk 1 hónapon keresztül. Reggel 8-5-ig a munkahelyünkön, utána én a pólushoz, Tibi az Euro Parkhoz ment, mert az alkalmazottakat el kellett engedni! Így minden este 10-11- re értünk haza! Na ezt nem szeretném csinálni, most megint. De Tibi már kacsingat, hogy talán ki kellene települni a Pólushoz megint! Háááát nem tom! :roll:
Amúgy otthon nem szoktunk, csak ha már régen csináltunk, és megyünk vásárba, akkor sütünk egyet, hogy felelevenítsük a tudást! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsiiiiii! Gyertek a Pólushoz, légyszi, légyszi, légyszi, én pedig megyek azonnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaal KÓÓÓÓSTOLNI!!! :lol: :lol: :lol:
Szóval szóljál és megyek!

Barikám! Elképesztően gyönyörű a pocak! Lassan megyek megsimizem, ahogy megbeszéltük! :wink:

Mné! Drukkhegyek!

kriszto

kriszto82

Zsuzsiiiiii! GYERTEK A POLUSHOOOOOOOZ!!!!! Megyek enni minden nap! :wink:

Bari, a FEr14-et lecsereltuk Feluran kapszulara... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Akkor majd bandázunk a pólusnál! :lol: :lol: 8) 8)

kriszto

kriszto82

Bari,
nagyon szép a pocid, kár, hogy a mozgolódást nem láthatjuk a fényképen... :lol:

Kretty,
hát én is lefordultam majdnem a székről, de örömömben!! :D :D ez hihetetlen!! :D :D ezek után kell még egyáltalán gyógyszer a hormonokra??? :lol: :lol:
leeda

oké csajok! :lol:
ahogy a férjem leszerződik a pólussal, azonnal fogjátok tudni!
és akkor lehet jönni, és ott fogunk bandázni
eszünk finom kenyérlángost, és finom forralt borral locsolgatjuk! :lol:

Kretty: erről a ferulanról már én is hallottam! nekem is használja egy ismerősöm! :)) Mennek továbbra is a drukkok Nektek egy csodababáért! :))

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

na VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

azt hittem ez a hónap kimarad, pedig olyan nekem 16 éves korom óta 3x volt...
szóvalitt van, mindjárt hivom őket, hogy most akkor mikor kell bemennem tsh vérvételre....nagyon nincs kedvem vasárnap hajnalban kelni, hogy vidékről felbumlizzak egy vérvétel miatt....jobb lenne a hétfő....
katapetra

hajrá Kata! :lol: drukkolok, hogy elég legyen a hétfő!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

pólushoz én is megyek!!!!!!!!!! anyuék ott laknak nagyon közel bár tőlünk sincs messze mert én zuglói vagyok...

kriszto,
ismerni nem ismerek dokit de azt eldöntöttem h ha majd szülök akkor csak az uzsokiba, így kérdezősködtem doki ügyben és kettőt mondtak többen is: Tiba főorvos és Csapó Csaba..... az első állítólag nyugdíjas így nem tudom h vele mi van....

Kretty, ez valami csúcs eredmény.....tuti a végén nmég lombik se kell!!!! :wink:

Kép
rencsi79

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm Mindannyiótoknak a gratulációt!:-)
Szóval: pici lányom, Léna, 3300g-mal, és 55cm-rel született. És rengeteg fekete hajjal.
Kedves Anyukák, köszönöm a biztató szavakat! Az igazság az, hogy én azt gondolom, Léna könnyű baba, tudja, amit tudnia kell, csak alkalmazkodnom kell hozzá. A praktikus dolgokat a kórházban nagyjából megtanultam, második naptól velem volt állandóan. Nekem az a nehéz, hogy az elveken, iránymutatásokon, stb-n túl, elsősorban az ő jelzéseit, szükségleteit vegyem figyelembe, és sokkal inkább az ösztöneimre hagyatkozzam, mert az működik igazán jól. Ja, meg az nehéz, hogy tök hülye vagyok mert nem alszom nappal, így sokkal nehezebb az éjszaka:-)

Kata, tök jó, hogy férjed villámlátogatott, bár gondolom, ilyenkor még nehezebb az elválás...:-(

Mné, hogy sikerült az interjú?

Bari! Ez ám a csodaszép, hatalmas pocak! El nem tudom képzelni, milyen, amikor 2 lurkó hancúrozik odabent:-) Én még mindig furcsának találom magam a hasam nélkül, annyira megszoktam:-)

Kretty, 58 millió???!!! Anyám! Az több nőnek, többes ikrekre is elég lenne! De ez nagyon jó hír!!! Hajrá! Tök jó, hogy így utána mentek a dolgoknak!

Ja, és látom, a pajzsmirigy a téma. Nekem volt 1x majdnem 5 volt a TSH-m, de rendszeresen 2-3 között. A 2. lombik előtt csináltam (ha jól emlékszem) 2 Gynex-kúrát. Ez egy gyógynövényes (talán homeós) cucc. Hormonális problémákra, elsősorban nőknek, de férfiaknak is javasolt. Én azt gondoltam, ártani nem árt... És még most sem vagyok meggyőződve az egyértelmű összefüggésről, de ami tény: TSH jóval 2 alatt volt a 2. kezdés előtt.
Csak egy tipp...

És megpróbálok fotót feltölteni. Az egyik kedvenc képem, lánykám születése másnapján...

Mindenkinek szépeket, most csak gyorsan ennyire futotta!:-)

Szóval, próbáltam a fotót, természetesen túl nagy, később újra nekifutok!
gladiolus

Hétfőn uh, és vérvétel, igy mehet a buli szombaton, férjecském meg kedden jön, juhúúúúú!!!!

Gladiolus, paint-zel gyorsan megvan......köszi :wink:
katapetra

Kata, a piri megvárta, hogy megszeressétek egymást a férjeddel! :D Mostmár hajrá terhesedés!

Lecsekkoltam a férjem leletét...hát tényleg 58 millió/ml... 8) 8) Na azért a 70% még inmobilis, és fejhibásak, de másfél éve 0.7 millió/ml volt a katonák száma...szóval apát most 58 lilliósnak hívom! :lol: :lol: És azt mondta a dokker, hogy kontroll hormonlelet után még turbózhatóak...Szóval karácsonyra kisbabát kértem a páromtól... :D Nem tudom, hogy a feluran-e vagy az, hogy D-től való távozás után megszűnt a stressz, a dohányzásról való leszoktatás vagy csak beijedt a donortól és elkezdett katonát termelni... :lol: :lol: :lol: DE az a lényeg, hogy ennyi még soha nem volt és valami segített! :roll: :D Ja és a doktor nem látott viszeret... :shock: :shock: :shock:

Puszi nektek!
Vendég

Hú, Bari nagyon nagy a pocid. Nekem a végén volt max. ekkora. De nekem oldalt is terült, mert széles vagyok. :lol:
Jó, hogy nem lettél beteg, ez most nem hiányozna.
Babawatsu az a babaúszás előszobája, a babákat a szüleik lebegtetik a vízben. Majd szerdán kiderül.....

Köszi a sok jó tanácsot a becsípődésre, pihentetni nem tudom, lépcsőzőm eleget a gyerekekkel.

Kretty, tényleg jó, hogy makacs vagy és nem hagyod magad. Gyors javulást a férjednek, hogy minél jobb eredménye legyen a köv. alkalommal.

Nekem is volt hiszteroszkópiám, de a Szent Imrébe, ha nem ragaszkodsz a kórházhoz, ott tudok jó orvost. és a körülmények is szuperek voltak abban a fél napban. (Jánoshoz képest.)

Mné, mi volt ma a meghallgatáson? gondoltam rád.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Kriszto: Nekem a nőgyógyászom az Uzsokiban dolgozik, és csak jókat tudok mondani róla. Csapó Csaba. Rendkívül rendes ember, és kitűnő orvos. Nem bőbeszédű, de nagyon alapos. Engem is ő műtött márciusban. Van hozzá mobil számom, ha gondolod, szívesen megadom. :-) Elküldjem priviben?

Bari: Azta mindenit, milyen gyönyörű pocakod van! Irigykedem ám rendesen. :roll:

Kretty: Nem semmi a férjed eredménye! Juhúú, hajrá karácsonyi ajándék baba!

Katapetra: Örülök, hogy nem kell a hétvégédet vérvétellel töltened. Ha esetleg holnap em látogatsz be hozzánk, akkor előre is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!

Momelcsi: Sajnálom, hogy nem tudod pihentetni a derekad, pedig az biztos jót tenne neki. És még egyáltalán nem javul?

Gladiolus: De jó, hogy jöttél. Léna, nagyon szép név! Kívánom, hogy minél hamarabb összeszokjatok a lánykáddal. És várjuk ám a képet nagyon!

Kvzsuzsi: Én is mennék ha nem baj. És csapunk egy nagy partit a pólus előtt. :-)

Köszönöm szépen a drukkokat. Hát... Mit ne mondjak! Ezeknek elgurult a gyógyszerük! :shock: Olyan összeget ajánlottak, amiből csak éhen halni lehet! Úgyhogy nincs mese, keresgélek tovább! Hátha egyszer összejön valami jó meló!

Még egyszer köszönöm!

Pusza:

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?