Lois,
ez a zsák nagyon fantasztikus! Nem is tudtam, hogy van ilyen
Csibe,
mutimutimeg a képekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...
Dodi,
ajvé, nem hangzik túl jól a történet... Remélem, hamar rendbejöttök családilag
Éjszakára tápi nekem pont ma reggel fordult meg a fejemben...szóval szerintem jó ötlet

persze fejéssel lefekvés előtt megspékelve.
Én általában 6-7 körül etetek, utána fürdés és 8-fél9 körül rakjuk le, előtte még van egy szopi. Ilyenkor az a gáz, hogy már hulla fáradt, ugyanis általában du 5 óta már ilyenkor fennt van, nagyon ritka az, amikor sikerül 7 körül egy fél órácskára bealtatni. Tehát hullafáradt gyerek, plusz egy alig megtelt cici

tök hamar beájul, pocak félig üres marad. Erre kel 11-éjfél körül, de nem kajál rendesen, mert hamar beájul... (most éjjel kelt éjfélkor, 3kor és 6kor és ez megy már egy hónapja...).
Ezért gondoltam, hogy
- vagy bealtatom 8 körül szopi nélkül, hogy rendesen éhezzen meg és akkor hátha eszik normálisan 1o-11 körül

tegnap 1o perc ordítás után nem bírtam tovább, és cicin bealtattam
- vagy eszik tápit este és meglátjuk, mi lesz...
Boo,
Mironos motorral megindulás

teljesen átérzem, én ezért nem merek velük egyedül elindulni, néha Nimród is megiramodik. Bölcsiből hazafelé fellépőztünk, de mostanában már hazasétált, ergo a 12 perces út 4o-5o perc volt, de közben megvitattuk az élet nagy dolgait, gesztenyét szedtünk, cicát néztünk, csatornafedélen ugráltunk, számoltuk a mikoszbuszt (mikrobusz

), stb. Ahhoz is kell idegrendszer...
Nem is mondtad, hogy megvettétek a fellépőt

akkor bejött?
Ja, nem túl kényelmes, a két gyerkőnek van súlya rendesen... nekem a kanyarodás szokott nehézkes lenni

ráadásul nekem egybetolókaros a babakocsim, tehát még Nimród is beveri néha a buksiját

de jobb lesz, ha már nem mózesezünk Borinak, mert akkor jobban elfér, remélem.
Viszont pont ma gondolkodtam rajta, hogy télen ezt hogy a tökömbe fogom tolni? Hóban szerintem konkrétan sehogy... lehet hogy az lesz a testvérkocsis időszak? Mert ugye a séta nem túl vicces latyakban-hóban, motor szintén kilőve. Te erre gondoltál már?
Nimród nem bölcsizik... a hétvégi betegség után itthon tartottam megint, szerintem nem is fog menni tavaszig. A gáz csak az, hogy így elveszíthetjük a támogatást (csak 1/3-ot fizetünk jelenleg), mert nincs a támogatott hely kihasználva. A full árat meg nem fogom tudni fizetni, meg hát nem is lenne értelme egy valag pénzt kidobni az ablakon, ha nem jár... viszont úgy meg elveszítjük a helyet...
Vendégeskedés

neked legalább megmaradtak a barátnők... nekem a gyerektelenek elkoptak...