Sziasztok!
Zafíííír, nagyon örülök Nektek!!! A babaszámoknak megfelelően küldöm is a ragacsokat!!!
Rencsi, nagyon sajnálom ;( A karácsony miatt nem kezdhettek?
Katapetra, szupeeeer! Örülök,h így beindult a nyálkahártyád! Látod jó lesz ez

csak így tovább! Nálatok blaszto lett lefagyasztva vagy korábban keltik őket?
Zsuzsi, Mné, Szurika Ti a munka hőse címre pályáztok?
Nyuszi, tyűűű jó nagy már Dodó! Képet nem is kapunk? Jó pihit majd és várjuk a beszámolót és a pancsis képeket!
Nene, de jó,h jöttél! Bálinton is láttszik,h széép egészséges kisfiú, micsoda hurkái lehetnek a víz alatt

! Nőnek mint a gomba
Gladi, Tőled is várjuk ám a képet
Melcsike, köszi a lehetőséget még egyszer!
Krisztokám, nagyon ügyes voltál ma!!!
Kekuci, az ilyen háziorvos monnyon le

Mi vidéken lakunk és itt is simán megcsinálnak egy csomó mindent. Vércsoport-ellenanyagra, toxora és rubeolára is simán elküldhet/ne. Amúgy nincs sima nőgyógyászod? mert elvileg Ő is mindenre beutalhat...
Még valami, ez közérdekű és ugyan kérik az eredményeket, de tavaly utána jártam a rubeolának. Én 80as vagyok és a suliban beadták (ezt a eredmény is bizonyította) Ha jól emlékszem azt mondták,h a 90-es években kezdtek minket oldani, de az oltóközpontot,ha felhívjátok meg tudják mondani
Leeda, igen, sokat segít a diéta, de ma mondta a doki,h sajnos lehet olyan,h nem lesz elég,mert a szervezetemnek több inzulinra lesz szüksége, DE bízom benne,h elég lesz,mert ha jól tudom a fiúk már maguknak termelik....szóval bizakodó vagyok

és annyira nem is gáz. Ma pl. vettem diétás marcipános csokikát

és vettem 0 CH-s "cukrot" igaz előbbi 490 volt, utóbbi fél kg 1500....

még jó,h lehet kapni....
Tegnap nem sokat, de beszéltem Csutinkkal! Kivan mint a liba...fáradt és nem jut semmire sem ideje

azt mondta,h még hajat mosni sem nagyon van ideje...
Laurájuknak úgy néz ki elindult a fogzás...na még csak nyálzik, de állítólag ez már az, ja és nagyon nyügi is...
Én ma megjártam a cukkeres dokit. Minden OK, u.így megy tovább minden. Ma kiváltottam a cukormérőt, így már csak elvileg egyszer kell mennem laboros vv-re.
Pusza és szép hétvégét mindenkinek!