A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zafirom: Ez Szuper :!: :lol: :lol: :lol: Annyira Izgultam :D
Gratulálok!!!!! Mikorra várható a beülti, tán már holnap :roll: :lol: ?
katapetra

Kép subidubidúúúúúúúúúúúúú, jupijééééééééééé

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zafír,
de jó, gratula!!!!! :D :D
leeda

Katapetra: Holnap lesz a transzfer. Meglátjuk holnapra mennyi marad. Remélem az összes. :D Ez már a 2. laptetőd egymás után. Biztosan szerencsét fog hozni neked. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafíííííír, itt is hatalmas drukk +++++ még az is lehet,h tovább tudjátok Őket vinni :lol: nagyon drukkolok, hátha lesznek blasztobabáitok!

Katapetra, igen, repül az idő...visszagondolva talán a 18-19 heti genetikai vizsgálatig volt,h ólomlábakon ment az idő, de utána már elkezdett gyorsulni :lol:
Már akartam kérdezni, te szedsz méhpempőt? A nyálkahártya miatt ne aggódj, mire a transzfer lesz szép vastag lesz és jó nagyot tudnak majd harapni bele a bébik!
Szerintem,ha most valamiért nem sikerülne (de fog!!!) akkor a köv. hónapban már mehettek is.

Leeda, megint nem írtál magatokról :( Voltatok andrológusnál?

Pussz mindenkinek!

bari6

Bari,
bocs, igen, tegnap este voltunk. Nagyon szimpatikus volt ez a doki.
Ami a legjobb volt az egészben hogy ODAFIGYELT ránk, nem telefonált, nem rágózott, nem ült ki az unalom az arcára, nem nézte az órát hogy mikor hajíthat ki hogy jöjjön a következő páciens - és kerek 3/4 órát voltunk benn nála. Csinált vizsgálatot - nincs visszér, csak egy kicsi ciszta, de arról tudtunk és az állítólag nem befolyásol semmit, megnézte a leleteket, kérdezett, mi is kérdeztünk. Kell 2 fajta géndiagnosztikai vizsgálatot csináltatni + hormonvizsgálatot, és ennek fényében talán felír egy anti-ösztrogén (vagy valami ilyesfajta) gyógyszert. Amúgy nem kecsegtetett túl sok jóval, mert a leletek áttekintése után még így nem volt egyértelmű számára, hogy mi a gond. De mi már ennek is örültünk. Mármint a pozitív hozzáállásnak :roll: 2 hétre most megint oda lesz a párom, majd utána megcsináltatjuk ezeket a vizsgálatokat, + én még benevezek egy IR vizsgálatra is.
Ugye ott megint ilyen cukros lötyit kell inni? Vércukor-terheléses vizsgálaton már voltam, ha jól tudom, ez is hasonló lesz :wink:

Ennyi, röviden, tömören :wink: Remélem, jobb hírekkel is tudok majd jönni, mert így egyenlőre csak a tesóm kisfián gyakorlom a babázást, tegnap épp az énekhangommal sokkoltam szerencsétlent, viszont mikor elkezdtem neki németül beszélni (már nem tudtam neki mit kitalálni, hogy ne sírjon), hihetetlen mód totál beindult. Járt keze - lába, magyarázott, mintha értette volna.... :D :D
leeda

Barus: nem szedek méhpempőt, bár kaptam a tavasszal ajándékba, de pont most járt le a szavatossága, igy kuka-manó lett a vége!
Köszönöm a biztatást neked is! Ha nem sikerülne, akkor nagyon szeretnénk idulni egyből, mert a férjem most tuti itthon lesz januárig, és ezt az időt nagyon meg kell becsülni :roll: :lol: :lol:

Bizony Leeda, irj néha magatokról is..... :wink:

Zafir: De jó, mennyit kérnétek vissza? Bizti megmaradnak, ilyen szép számot produkálni, csak ámulok! :lol:

Rencsikém, te hogy vagy?

Laptetü :roll: nem akarok hinni benne, hátha úgy bejön :oops:
katapetra

Leeda, örülök,h ha nem is mondott konkrétumot a doki de legalább normálisan foglalkozott veletek! Katonaviszgálat is lesz majd, ugye?
Majd megy a zuram is január-február környékén. Elküldte a dokinéni és így legalább azt is megtudjuk,h javult e valamit a helyzet,h lement a "stressz" bár mindig talál magának... :roll:
Az IR egy az egyben u.olyan mint a cukorterhelés. Sajnos ott is cukros lötyit kell inni, de ha viszel magaddal citromot (egy egész citromot nyugodtan bele lehet facsarni ;) ) akkor ha finomnak nem is lehet mondani, de legalább könnyebben lecsúszik!
Kapunk majd képet az unokaöcsiről? Olyan cukik mikor valami olyat hallanak, amit nem tudnak hova tenni. A barátnőm kisfiával (1 éves) szoktam "beszélgetni" , sikítani... volt,h a barátnőmmel együtt sikítottunk és csak nézett, ránk,h ezek megőrültek... :shock:

bari6

Katapetra, közben írtál :) szóóóóval, holnap is mész majd UHUra vagy csak hétfőn? Emlékszem volt olyan Dévisznél,h egy csajszi fagyis beültire ment és a min. hormonok ellenére is jól beindultak a tüszőcskék, így punkció is lett :lol: szóval hajráááááááá

bari6

Bari,
kösz az infót!
csatolom a képet az unokaöcsiről. A haja még mindig úgy áll, mintha folyamatosan be lenne zselézve...most még trendi, de nem hiszem, hogy mindig divat lesz a kakastaréj... :lol: :lol: Kép
leeda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Juj, de cukiiiiii

kriszto

kriszto82

jujdecukiiiii :lol: micsoda csábító szemek :lol: köszönjük a képet!!!

Most mennem kell, este majd még jövök ;)

Pusza

bari6

Kriszto, Bari,
köszönjük a bókokat :D Azzal a kis cuki fejével viszont olyanokat is tud ordítani, hogy csak na.... :lol: :lol:
leeda

Leeda: nagyon helyes kissrác :D Nálunk nincs a családban pici baba, 12 éve, akkor született Petikém, a kisöcsém.
Mivel én vagyok a legidősebb gyermek, unoka, uncsitesó....bla-bla, mindenki tőlünk kérdezi,hogy mikor lesz... bár igy 3 év után sokan tudják, vagy sejtik, hogy itt bibi van :?
Egyébbként, csak anyuék, anyósomék tudják a közvetlen környezetünkből, hogy milyen harcokat vivunk a háttérben. :roll:
na jó sokat irtam megint.....

Nektek nagyon sok sikert, hogy apa rendben legyen, és 2 hét múlva jó eredményeket kapjatok. Akkor megint egyedül leszel? :(
katapetra

Hajrá, lányok, babásodjatok csak!!!:-) Zafír, neked most különösen nagy-nagy drukk, a maradék drukkjaim pedig Kata, Rencsi a tiétek!! :-)

Leeda, tünemény a kissrác!:-)

Bari, te meg már mindjárt a finisben!! De izgi!!!:-)
Nekem a 30. hét volt a lélektani határ, mármint, hogy az már nagyon a vége, pedig még onnét is van jó pár hét. Be kell feküdnöd vmikor? Vagy szabadlábon vagy, amíg jól vagytok?

Mi jól, napirend még csak kialakulóban sem, de egyre jobban bírom a kevés alvást, és már kevésbé esem kétségbe, ha megveszekedetten sír a gyerek:-)
gladiolus

Gladi,
köszi :wink:
Örülök,hogy azért egyre jobban belejössz. A nővérem az első héten totál ki volt borulva a nem-alvástól (én sem tudok sokat ébren maradni), de most már egyre inkább kezd belejönni, bár állítása szerint szinte egész napját az etetés-böfiztetés-pelenkázás tölti ki... :lol:

Kata,
köszönjük :D
Nálunk már felhagytak a kérdezősködéssel, főleg hogy én meg is szoktam mondani, mi a gond, kerek-perec. Akkor aztán nyúlnak az arcok, és általában ők szokták kényelmetlenül érezni magukat. Vagy sokatmondóan hümmögnek ...na az a kedvencem... :roll:
Én vasárnaptól leszek megint egyedül, 2 hétig. Szóval csak akkor tudunk majd elmenni a vizsgálatokra. :? Köszi a drukkokat!!
Nem is mesélted, hogy vált be a konyha! Na jó, nem a konyhapultra gondolok..... :oops: :lol: :lol: :lol:
leeda

Leeda: Melyik dokinál voltatok? Nagyon cuki, azok a szemek gyönyörűek. :D

Katapetra: Természetesen a maximális 3-at. :D

Zafír
zafir100

Zafir: Helyes :!: :lol: nagy drukk holnapra :wink:

Leeda: nagyon szeretem a konyhám(megéri Kretty :wink: ), büszke vagyok rá, főleg, hogy a férjem agyba-főbe megdicsér miatta, amikor csak bemegy :D ritkán megy be, az is igaz.... :lol:
Sajnálom, hogy ismét egyedül leszel, mióta éltek igy?

Mné? Tudom, hogy sok a melód, de miss you!

Nene, Nyuszi: Hogy vagytok, babócák? Rég hallottunk felőlletek, ha tudtok gyertek, és fotót is szivesen veszünk :wink:
katapetra

Zafír,
végül is dr. Szabó Ferencnél kötöttünk ki, viszont tényleg egy "jó" élmény volt! :wink:
Köszi a tesóm nevében (is) :D
Holnapra hatalmas drukk Neked!!!!!!!

Kata,
örülök, hogy bevált a konyhád! :D
Már tavaly ősz óta gyakran kell külföldre járnia, de idén sűrűsödött be igazán. Összeszámolva, több mint a fél évet külön töltöttük/töltjük idén. És hogy jövőre mi lesz.... :roll:
De igyekszem magam lefoglalni. Hetente kétszer járok box-aerobicra, megyek haza a szüleimhez, stb...
leeda

Zafír, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sok tűsző szerelembe esett, nem is hallottam még senkitől ilyen szép számot.
Hatalmas drukk holnapra, és hajrá 3 babó!!!!!!

KépKép
momelcsi

Zafír, holnapra nagy drukk, csak este tudok majd jönni, de sokat gondolok majd RÁTOK!!! Ugye dobsz majd egy üzit ;)

Rencsike, várunk majd a méretekkel!++++++++++++++++++++

Katapetra, mész holnap Te is?

Melcsike, nem küldtél üzit :(

Holnap megyünk megint a cukros dokihoz ééééés a cukrom 6,2 lett :lol: olyan boldog vagyok! Remélem a doki is elégedett lesz :)

Puszi mindenkinek!

bari6

Sziasztok!

Én is itt vagyok, de sajnos most csak módjával. Zárásom van a cégben, és iszonyat, hogy mennyi a meló.
De mindezek ellenére nagyon drukkolok nektek! Zafir, Rencsi és Kata! Nagyon nagyon szorítok nektek!

Délutánra remélem elvonulnak felőlem a felhők, és tudok jönni függősködni, mert nagyon hiányoztok!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Zafír, ekkora szám, nem semmi!!!!!! Szívből gratulálunk, gyere majd ma és mesélj, hányan vagytok odahaza :)

Köszönjük a kérdést, Dodó jól van, kb. 7200 gramm körül van, masszívan érezzük is a derekunkat :) Nyűglődik néha éjszaka, s mivel nem éhes, nem szomjas, nem a pelus zavarja, a fogakra gondolunk. Jele még nincs, csak a felsírások..
Apa szabin van, ez azt jelenti, hogy én is, kicsit lazábbra veszem a figurát :) Megyünk hétfőtől wellnesselni kicsit, hármasban :) És már most a karácsonyra gondolok, én már ilyenkor el kezdek agyalni az ajándékokon :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Zafíííííííííííííííííííííír? helyzet???????

Nálam egy gyors hír: megjártam az uzsokit, EKG,mellkasröntgen, vérvétel kipipálva, mindezt másfél óra alatt!!!!!!! Uzsoki-fan lettem....
És délután megyek az aneszteshez konzíliumra. Szóval pörgés van! Jupijééééééé :D :D

jövök még, csak munka van..... :( :(

kriszto

kriszto82

Kriszto,
ez szuper, gyors voltál? Mindez ugye beutalóval zajlott?

Nyuszi,
Dodó jól belehúzott, ahogy látom... :D A tesóm már most nem érzi a kezét, pedig ott még csak 4.5 kg körül van a baba. Hasfájás volt nálatok korábban?

Zafír,
majd jelentkezz, mi újság!!! :D
leeda

Sziasztok!

Itt vagyok, itt vagyok! Csak estére már mindig úgy elfáradok, hogy elalszom írás közben! :D

Zafir: juppijjéééé, nagyon szép számok! Majd írjál, hogy hányan mentek ma haza!!

Leeda: tüneményes a tesód kisfia! :D kitartás az egyedülléthez! :D

Katapetra: 2 laptető, meg csupa jó hírek, hogy a Zurad ilyen jó sokáig itthon lesz!!
Drukk, hogy minden szépen növögessen! Nálatok mikorra várható akció?

Bari: örülök, hogy jobb lett az eredményed! Hajrá javulás!!

Mné: sokmunkamonnyonle! Sajnos nekem is sok van! Most annyi minden összejött!

Nyuszika: hova mentek wellnesselni! Jajj de jó Nektek!!!

Kriszto: olyan jó látni, olvasni, hogy ilyen bizakodó vagy!!
Csak így tovább!

Én is voltam tegnap Lázár doktornőnél, a Gynevac-os.
Megvizsgált, és felírta a receptet!
Megpróbálom kiváltani valahol, és beadogatjuk magunknak!

Na most megyek még dolgozok egy kicsit
Majd még jövök!

Puszi Mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,

leálltunk....az állandó hormonadag változtatás miatt összezsugorodtak a tűszők... :cry: :cry: :cry: hát ez nagyon rosszul érintett, ráadásul idén már nem kezdhetünk...

Zafírom, Katapetrám, nagyon nagyon drukkolok nektek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Zafír,
Ez nagyon szép szám. Minél hamarabb gyere a hírekkel, hogy mennyit kaptál vissza.

Rencsi, Katapetra, hajrá hajrá hajrá, és gyertek majd a jó hírekkel :wink:

Leeda,
Gratula a tesódéknak, nagyon tünemény a picike.

Nyuszika,
Dodó nagyon szépen összeszedte magát, mert ezek szerint utolérte Bálintot, mert Ő is most olyan 7250g körül van.

Katapetra,
Én is itt vagyok, csak zugolok.
Nálunk annyi van, hogy elkezdtük a babaúszást. Már 2x voltunk. Az első alkalom nem volt túl jó, mert Bálint nagyon nyűgös volt, de a 2. alkalommal végig nevetett, pancsolt, és élvezte a vizet. Rakok fel egy képet, amin valamennyire látszik, hogy pocskolt a lábával :lol:
Nem a legjobb kép, de inkább videóztam, így nem sokat tudok válogatni a képek közül.

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Rencsi,
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Kértétek, hogy számoljak be mi volt az első konzultávión a DOKI-nál. :)
Ott voltam 1 órával elöbb, így kellett összesen 2 órát várni, nem is volt vészes rosszabbra számítottam.
A DOKI nagyon rendes volt, kedves és alapos, mindenről kikérdezett. Csinált ultrahangot, emlővizsgálatot. Sajnos rákszűrést nem tudott, mert megjött pont aznap reggel.
Azt mondta mindenre, hogy első ránézésre tökéletes, gondolom az ultrahang alapján.
Megkaptam a beutalót, a teljes vérképre + fertőzőkre és el is kezdtem volna intézni, de hihetetlen milyen akadályokba ütköztem. A háziorvosom semmiben nem segít! :(
Mindenre azt mondja ők nem adhatnak beutalót.
Egyenlőre úgy néz ki 3 helyre kell mennem vérvételre:
háziorvos: teljesvérkép
ANTSZ:HIV, RPR, HBSAG, HCV, toxop., rubeola
vérellátó: vércsoport ellenanyag

Ez tényleg ilyen bonyolult lenne????
Kérélek segítsetek, hogy tudom a lehető leg ktgkimélőbben. :(

Előre is köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni!
kekuci
Budapest VI. kerület

Rencsi,
óó, nagyon sajnálom :cry: és mit mondott, legközelebb hogy lesz a hormonadagokkal? Vagy az majd még eldől?

Zsuzsi,
köszi! :wink:
És szimpatikus volt amúgy Lázár doktornő? Tudtatok vele hosszabban is beszélgetni?

Nene,
Neked is köszönöm!
Bálintka igazi kis hurka-gyurka, mosolygós tündérke :D Hihetetlen, hogy mennyit tud mosolyogni... :lol:

Bari,
ügyes vagy a cukroddal :D Ez ugye csak a diétának köszönhető?
leeda

Kekuci,
örülök, hogy szimpatikus volt a doki!
Ahogy itt a lányoktól hallottam, háziorvosa válogatja, hogy mennyire segítőkész. Nálam pl. az volt: a teljes vérképre, toxora ill. rubeolára is adott beutalót, a többit viszont a Mária utcában kellett megcsináltatnom, és az elvileg fizetős....
Kitartás! Ne veszítsd el a lelkesedésed már az elején... :D
leeda

zsuzsi
Írtam privit :) :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Szurika: Megkaptam válaszoltam is! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Rencsi: Borzasztoan sajnalom :cry: :cry: mi az, hogy valtozo hormonadagolas? Ez meg nem a ti idotok, de elfog jonni az is!Ez biztos!

Zafirka? :D

Puszilok mindenkit, egy gyors helyzetjelentes, csak at kell adnom a gepet :?
Nalam minden nagyon jol alakul, mnyh:11mm :!: ket napa alatt 7-rol, 11-re nott :D 5 napos balsztobabakat kapok vissza, SZERDAN....
most megyek, puszi
katapetra

Nemrég értünk haza. 3 baba van a pocakban, 3 pedig lefagyasztva. :D
Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat.

Krisztó: Azt a mindenit! Jó sok mindent elintéztél ma.

Nyuszika: Hová mentek wellnesselni? Dodó biztosan imádni fogja a pancsizást.

Rencsi: Annyira sajnálom. :cry:

Nene: Nagyon aranyos a kis pancsiherceged. :lol:

Katapetra: 11? Az nagyon jó! Csak így tovább, nagyon drukkolok.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Zafíííír, nagyon örülök Nektek!!! A babaszámoknak megfelelően küldöm is a ragacsokat!!!
Kép Kép Kép

Rencsi, nagyon sajnálom ;( A karácsony miatt nem kezdhettek?

Katapetra, szupeeeer! Örülök,h így beindult a nyálkahártyád! Látod jó lesz ez ;) csak így tovább! Nálatok blaszto lett lefagyasztva vagy korábban keltik őket?

Zsuzsi, Mné, Szurika Ti a munka hőse címre pályáztok? :lol:

Nyuszi, tyűűű jó nagy már Dodó! Képet nem is kapunk? Jó pihit majd és várjuk a beszámolót és a pancsis képeket!

Nene, de jó,h jöttél! Bálinton is láttszik,h széép egészséges kisfiú, micsoda hurkái lehetnek a víz alatt :D ! Nőnek mint a gomba :lol:

Gladi, Tőled is várjuk ám a képet ;)

Melcsike, köszi a lehetőséget még egyszer! ;)

Krisztokám, nagyon ügyes voltál ma!!! :wink:

Kekuci, az ilyen háziorvos monnyon le :!: Mi vidéken lakunk és itt is simán megcsinálnak egy csomó mindent. Vércsoport-ellenanyagra, toxora és rubeolára is simán elküldhet/ne. Amúgy nincs sima nőgyógyászod? mert elvileg Ő is mindenre beutalhat...
Még valami, ez közérdekű és ugyan kérik az eredményeket, de tavaly utána jártam a rubeolának. Én 80as vagyok és a suliban beadták (ezt a eredmény is bizonyította) Ha jól emlékszem azt mondták,h a 90-es években kezdtek minket oldani, de az oltóközpontot,ha felhívjátok meg tudják mondani ;)

Leeda, igen, sokat segít a diéta, de ma mondta a doki,h sajnos lehet olyan,h nem lesz elég,mert a szervezetemnek több inzulinra lesz szüksége, DE bízom benne,h elég lesz,mert ha jól tudom a fiúk már maguknak termelik....szóval bizakodó vagyok :lol: és annyira nem is gáz. Ma pl. vettem diétás marcipános csokikát :P és vettem 0 CH-s "cukrot" igaz előbbi 490 volt, utóbbi fél kg 1500.... :evil: még jó,h lehet kapni....

Tegnap nem sokat, de beszéltem Csutinkkal! Kivan mint a liba...fáradt és nem jut semmire sem ideje :( azt mondta,h még hajat mosni sem nagyon van ideje...
Laurájuknak úgy néz ki elindult a fogzás...na még csak nyálzik, de állítólag ez már az, ja és nagyon nyügi is... :roll:

Én ma megjártam a cukkeres dokit. Minden OK, u.így megy tovább minden. Ma kiváltottam a cukormérőt, így már csak elvileg egyszer kell mennem laboros vv-re.

Pusza és szép hétvégét mindenkinek!

bari6

Zafírom,
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :lol: :lol: :lol:

köszi csajok, biztos jobb lesz de most elég a padlón vagyok....tegnap azt álmodtam h mentem az oviba Domival ami ugye nem mostanában lesz és nem voltma még mindig pocakos..... :cry: erre persze próbáltam elhesegetni, de hülye egy álom hiszen mindjárt beköltöznek és ott is marad egy baba....erre tessék....

Leeda, a tsh-ra fogta pedig annyi mint amikor Dominál volt....azt mondta legközelebb túlstimulál inkább h nehogy ez legyen megint.....de akkor meg simán attól is leállhatunk....

Katapetrám, a változó adagolás azt jelenti hogy kaptam 1 adagot majd amikor 30 tüszőm indult akkor akkor megijedt és levette 1/8-ra...erre alig nőttek akkor felemelte 1/4 re ettől elkezdtek nőni, de volt 3-4 ami baromi nagy volt, végig azt hajtotta h nem adhat Cetrot mert túl kicsi a hormonadag és meg fogja őket aztán mégis kaptam cetrot....így nem csak megfogta őket hanem összementek most megint 10-11es méretűek voltak pedig a 14.napon vagyok....ez nagyon nem sikerült jól.....az a géz h most nekifuthatnánk újból, de D azt mondta még lejjebb vigyem a Tsh-t és majd akkor menjünk újból....viszont decembernben meg már nem lehet menni hozzá.....szóval majd januárban valamikor.....
bocsi sok lettem....csak szomorú vagyok az a sok hormon idő pénz stb ami elpocsékoltunk.....

Kép
rencsi79

bari
Nem,csak szigorú főnökünk van :lol: :lol: :lol:

zafír
babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :)

Újak!
Üdv itt közöttünk,a legjobb helyen vagytok :lol: :lol:

katapetra
A varázslat megy az intézetbe a kis blasztóidnak :)
Kép :arrow: :)
kriszto
Gyorsan lezavartad a vizsgálatokat,ügyi vagy :)

nene
Bálint nagyon édes,és milyen nagy már :)

rencsike
Sajnálom,ölelés Neked :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Zafír,
de jó, de jó!! :D :D

Bari,
na ezek jó hírek, én is remélem, hogy minden ilyen szuperül fog a továbbiakban is alakulni! Mocorognak sokat a fiúk? Megy a box? :lol:

Rencsi,
igen, nekem is mondta anno D., hogy mindig változik a hormonok mennyisége/töménysége a szurikban, szóval nehéz meghatározni, hogy mikor miből mennyi kell, ill. gondolom, a szervezetünk sem mindig ugyanúgy áll a kapott adagokhoz...azért remélem, hogy legközelebb már sikerrel jártok!!!

Csutinknak kitartás!!! :wink:
leeda

Sziasztok!

Koszonom a drukkokat!

Zafir: Ez csodas, meglasd, minden rendben lesz....csak igy tovabb :lol:

Rencsi: akkor ertem, hidd el ennek most igy kellett lennie, jovore minden rendben lesz, hisz nektek ott a remeny, hogy lehet kozos babatok, es ciklus- ciklus kozott is ezek szerint oriasi a kulonbseg...ne szomorkodj, januar gyorsan itt lesz!Olellek!

Nene: Koszi a fotot Balintkarol! Olyan nagyon cuki!Mennyit nott a haja, es a szemei igezoek, meg mindig :D

Nyuszi:olyan reg lattam Dorikat, nem tennel fel kepet, en nem vagyok fb-os, igy csak itt tudok gyonyorkodni benne.

Bari: Orulok, hogy jol vagy, es hogy a cukor eredmenyed ilyen jo lett :wink:
5 naposan lettek lefagyasztva a petikek, igy az Oviterrel beadasat koveto 5.napon rakjak vissz, az az szerdan. Nagyon biztattak, hogy fel fognak ebredni, mar nem is tudtak megmondani mikor volt az, hogy egy fagyasztasbol nem ebredtek volna fel a csemetek. ES nem a petektol fugg, hanem a fagyasztas minosegetol, hogy beindulnak-e, tudtatok ezt?
Mert en mindig azt hittem, hogy ezt a sejtek dontik el.Szerda reggel fognak hivni, hogy mi ujsag :roll: Ha tenyleg minden ok, akkor fel ora alatt kell beerni.

SZuri: pusszantalak :wink:
katapetra

Zafír, Kata, terhesedésre fel!

Rencsi, sajnálom, tudom milyen rossz most! Nekem 5 stimuból csak 2 transzfer lett...DE nézd a jó oldalát, békés, nyugodt karácsonyotok lesz és januárban újult erővel idnultok ismét útnak!

Krisztó-uzsoki fan... :lol: :lol: :lol: Én ott dolgoztam :roll:

Nene, ez az úszós kép gyönyörűséges!

Kekuci, mikorra várható az indulás?

Szép napot mindenkinek! Én megyek szakdolgozatot írni... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok, rencsi, nagyon sajnálom.... :( És teljesen megértem, mert bár közel van a január, de mégis messze.... :(

Zafír, éljeeeeeen, vigyázzatok Magatokra!!!!!

Bari, fogzás..... Az nálunk is megy hónapok óta, de fog még sehol... Most olyan Dodó szája mint a niagara, lassan fürdenünk sem kell, ömlik a nyál belőle..... Nagyon sokszor alszik és hirtelen felsír, majd alszik tovább.... Gondolom nyomja..... :roll: Ami a legrosszabb, nem tudsz igazán segíteni neki és még lehet, hogy több hónap, mire kibújik a fogacska....

Wellness? Kétpóra megyünk, Szolnok mellett, kastélyszálló, állítólag gyerekbarát :) Nagyon tuti lesz :)

Szívesen csatolok fotót a kismanóról :)

Szép napot mindenkinek, élvezzük ki ezt a csodás napsütést, ritkán van novemberben ilyen szép idő :)

Kép

nyuszika85

Nyuszi,
tündéri, mekkkkora szemek..... :D :D
jó pihenést!!
leeda

Dodó egy istennő, gyönyörű színű szemei vannak.
Bálint nem különben, imádom, hogy a babák ílyen jól viselik az úszást, a mieink se különbebbek.

Rencsi, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ha bármi bíztatást tudsz belőlem meríteni, akkor nekem is az első stimut leállította Dévisz, és a második hozta meg a babókat.

Zafír, boldoggá tettél. 6 kis szerelmes lurkó, sosem hallottam ilyen nagy számot. És remélem 3 hét múlva annyi babó lesz a pociban, ahányat szeretnétek.

Katapetra, most neked mennek ezerrel a drukkjaim és a kis fagyibabáknak.

Mi ma elmentünk sétálni Kamaraerdőbe. De ja vu érzésem volt, pont egy éve terhesen Sopron környékén túráztatott meg a férjem, na most is elég jó ösvényeken tolta a babákat én meg a fájós csípőmmel kullogtam hátul. De most napok óta egyre többet mozgatom, és talán jót tesz neki.
Aztán volt egy Tesco kör is, és NEM sírt Sári a kocsiban, na ez nálunk mostanában nem fordult elő.
Holnap uncsitesó 1 éves szülinapjára vagyunk hivatalosak, szűk családi kör kb. 30 ember, ebből 8 gyerek. Úgyhogy kiöltözünk.

Mindenkinek szép vasárnapot!!

KépKép
momelcsi

Nyuszi, nálunk 3 hónapos kortól kezdve megy a nyálzás, már akkor vártuk a fogakat (doktornő is), és lassan 8 hónaposak leszünk, és egy darab sincs!!!
Napok óta (kopp-kopp) tök jól alszanak, nem kelnek fel éjjel, max. Sári negyedóra szopira. Nem úgy tűnik, hogy hamarosan fogak lesznek.

KépKép
momelcsi

Nyuszi: Többször visszagörgettem az oldalnak azt a részét, ahol szépséges kislányod van, nagyon köszönöm a fotót, nagyon szééééép!

Melcsi, Kretty: köszönöm a drukkokat nektek is,............... elkél :roll:
Kretty:a szakdogához, sok sikert, és enerdzsit kivánok! :D
Melcsi: Örülök, hogy Sári is jól viselkedett a kocsiban, az élet apró örömei, igaz?
és jó hallani, hogy Te is gyógyulgatsz, további jobbulást kivánok!

Kriszto:nagyon ügyi van :lol:

Szép estét!
katapetra

Köszönjük szépen a dicséretet :)

Melcsi, nálunk is 2,5 hónapos kora óta folyik a nyála, de most, az elmúlt kb. 1 hónapban nagyon durva............. És pont ez az, tudom, hogy ez semmit nem jelent...... Azért attól tartok, hogy Nálatok egyszerre jön majd egy csomó fog... Szegénykéim, biztosan szenvedni fognak, de reméljük hamar túlélik ezt az időszakot! Na meg Ti is!!!! 8)

Kata, Zafír, nem csináltok vonalzót?! :)

nyuszika85

Nyuszi: Gondoltam hogy csinálok majd vonalzót, de csak szerdatól....ha sikeres lesz az ET. :wink:

Zafir: leendő kismami, hogy vagy? :D
katapetra

Sikeres lesz. Punk-tum! :!:

nyuszika85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?