Hú csajok, tegnap reggel óta nem volt itthon net... majd' megőrültem, úgy hiányoztatok!
Most meg hiperszuper, mert Bori alszik, Nimród Bogyó és Babócát néz Apjával, és nyugi van és csönd
Barátnők

hát nekem a gimisek eltűntek, és utána minden suliból mindenki, amikor a közös link megszűnt. Munkahelyi barátnőség is pont emiatt látszik lazulni sajna.
Tej

hát, egyre kevesebb van szerintem

szopi után nem tudok fejni, max 1o-2o ml-t. DE ma pl szopi után 2 órával is tök üres volt a nagyobb hozamú cickó... jajjjjjj... tegnap éjjel Bori kb óránként kelt.
Ma este megpróbálom, hogy fagyis tejet kap, megnézem, mennyit eszik ha nincs limit... meg fejek mint egy barom...
Boo,
nem mentegetőztem, csak magamra vagyok baromi dühös, hogy egy hónapon keresztül nem jutott eszembe, hogy esetleg kevés lehet a kaja szerencsétlennek, mert annyi más indokot találtam a nyugtalanságára... még mondjuk mindíg reménykedek, hogy a mérleg szarakodik, mert nem hiszem el, hogy van amikor csak 5o-6o-at eszik, van amikor meg 14o-et. Szóval hülye voltam

most meg futhatok a tejem után... ja, és úgy tűnik, Bori nem fogadja el a cumisüveget... áááááááááááá
Dodi,
remélem, Andor mintagyereksége megmarad
Lois,
dokinéni kontaktját megköszönöm
Boo,
amit a kórságról írtál, azzal teljesen egyetértek. Tudom, hogy Anyukám mintáját követem, sajnos a "problémakezelés" tekintetében

sajnos nálunk nincs problémakezelés, ugyanis Apa kinyilatkoztat, majd elvonul, rosszabb esetben beszól majd elvonul.

Na ez az, amit utálok, mert még veszekedni sem lehet, de még megbeszélni sem az adott problémát, mert ha ilyenkor utólag felhozom, közli, hogy azt hitte, ezt már lezártuk. No comment. Csendes terror.
Én ilyenkor puffogok magamban, és hergelem magam sajnos, levezetni a feszkót nem tudom. És ez a bibi. Anyum is pont ezt csinálta, csak ő ilyenkor mosogatott dühében, de ugyanúgy fortyogott befelé.
Miron lakásdesign-ja... háááááááááááát, tuti sok a feles energiája... Nimród csak rajzolt az előszobafalra zsírkrétával, de azt sikerült leszedni szerencsére...
Heti 1-2 nap pár órára biztos jót tenne mindkettőtöknek. Én most gondolkozom, hogy Nimróddal bölcsi híján lemegyünk ovi-előkészítőbe, heti egyszer egy délelőtt. Csak kellene valaki, aki ilyenkor Borira vigyáz (babysitterem talált melót, nem ér már rá

)
Tike,
termosztát

Apa is valami ilyesmit magyarázott, de a kivitelezést meg semmi konkrétumot nem tud... rákérdeznél Teapánál? Annyira hálás lennék... és ehhez gázszerelő kell, vagy ki?
Ja, és fogytán a mézünk, úgyhogy ha van még, akkor szeretnénk kérni pár üveggel!
Teapa tényleg pirospontot érdemel!
Ronmay,
hol az a kép????? El sem tudom rólad képzelni, hogy sminkelsz
Hiszti nálunk is ugyanígy megy, ne aggódj... nálam is néha elgurul a gyógyszer, főleg, mikor ilyenkor Bori nyüglődik, és mennék hozzá, de mellette Nimród is hisztizik. Na az nagyon idegtépő tud lenni.