A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo: erősen bölcsiérett a gyermeked................................ :roll: :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo!
emlékszel erre a foltra a falon???
Kép
még 1 hónapja sem laktunk itt,amikor a Kiara lekaparta...

Kép
Kép
csibe83

Ég a pofám, de csak olvasóban... :oops:

Nem tudom, mi történt, de a bébim ma egy Kisangyal volt :shock: :D :D :D . De úgy igaziból, Suttogósan :lol: . Evett, barátkozott, és egyedül elaludt egyész nap!!! Eddig is volt egy-két jobb napunk, és akkor is nagyon jó baba volt, de akkor azért vagy nyüglődött kicsit napközben is, vagy sajnos estére azért bezavart a poci, de ma semmi hasfájás nem volt. Semmi, nuku fájás, nuku rinya 8) :lol: . Imáááádom a kisbabámat :P :lol: :lol: :lol: . (Persze amúgy is, de úgy azért egy kicsit meg kell magam erőltetni hozzá :twisted: :lol: :lol: :wink: )

Barátnők:
Háát, nekem bizony lekoptak :( :cry: . Senkivel sem vagyok haragban, neten tartjuk a kapcsolatot, néha telefonon beszélünk, és időnként összefutunk, jól érezzük magunkat, röhögcsélünk...szóval semmi problémám nincs velük, nagyon szeretem őket, és remélem örökre az életem részei lesznek azért. De most más életszakaszban vagyunk :roll: :( . A régi bnőim (gyerekkoromból, meg sulikból) mind huszoneleiek, egyetemre járnak, vagy pályakezdők, féktelenül bulizgatnak, nyűglődnek a pasikkal...stb. Én meg kétgyerekes családanya vagyok, férjjel, és háztartással :roll: . Egyszerűen máshol tartunk. Én imádom az életem, mindig így terveztem...de ők a "normálisak", én nem :oops: :lol: . Emiatt nincs sértődés, ezt kimondatlanul mind tudjuk, ők tudják, hogy én erre vágytam, így vagyok boldog, és velem örülnek, de tényleg :wink: . Pár év, és behoznak majd :lol: . Remélem akkor megint szorosabb lesz a viszonyunk :wink: . (Bár a kiköltözésünk volt az első szakadás, mert ők mind Pesterzsébetiek.)

De azóta lettek új barátnőim, akiket nagyon megszerettem, és egyre közelebb érzem magamhoz őket (és szeretném mégközelebb). Ők megértik a jelenlegi problémáimat, hasonló dolgok motiválnak minket, és velem nevetnek, esetleg sírnak...és meg tudok beszélni velük bármit. :)
Talán még ismeritek is őket... :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nekem már akkor lekoptak a barátaim/nőim, mikor ideköltöztem... persze az még a virtuális kapcsolattartás forradalma előtt volt, de ha valakivel meg kellett volna maradnia a barátságnak azzal meg is maradt volna... :? Nem csak az ő saruk, az enyém is bőven....
Én azóta nagyon kevés barátot szereztem, egyet, aki amolyan tűzön-vízen át barát, ő azóta 100 km-rel arrébb költözött, mégis szoros barátságban maradtunk. Na meg mondjuk azóta én is jobban óvom azt a kevés igaz barátot.
De ez más mint az élethelyzetek hozta barátságok, mert ugye persze vannak/voltak kisiskolás barátok, gimisek, főiskolaiak, egyetemiek, bulibarátok, terhesbarátok, anyukabarátok. Ezek is abban a helyzetben nagyon szoros kötelékek, de ha az élethelyzet változik gyakorlatilag hang nélkül kimúlnak. Azokból lesz mélyebb barátság ami ezeket a változásokat átvészeli.
Én szívből remélem, hogy mi már többek vagyunk az együtt voltunk terhesek és most anyukabarátok vagyunk, és nem széledünk szét ahogy a kölykök közösségbe kerülnek. Persze ez is érthető valahol, munka, időhiány, leterheltség.
De én ezennel fennhangon kijelentem, rajtam nem fog múlni, és aki elkóvályog, azt megharapom!!!!

Remélem ezt vetted Nyuszi???? :wink: :wink: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!
ÉnKölköm ezzel az öltözés/vetkőzéssel kikészít, de ő inkább mostanában azzal, hogy az Apja nem csinálhat semmit, csak én, vagy én sem, csak ő maga. Amikor meg nem megy, akkor behisztizik. Az hogy bárhova elinduljunk triplaidő.
De nem vagyok hajlandó az agymenése alapján ugrálni, és míg tördelem ezeket a kis ördögszarvakat az idő, mert ugye kiabálva játszmázunk, hogy akkor nem jössz velem, erre nyíg, hogy de, erre én, hogy akkor Apa adja rád...erre ő hogy neeem, én meg hogy deee, ő meg hogy jóóóó......és így tovább.... :?
Roló hízásának örülés :) Zétény a múlt heti dögvésznek köszönhetően fogyott egy kilót :?
Nekem is van 176(!!!) -os méretű gyerekszoknyám :oops:
Na virítsad azt a cipőkanalas farmergatyót :D

Boo!
Az igazi rongálós korszak csak most jön, erre fel kell vérteznünk magunkat. Egyelőre az unokahugimat még nem überelte Zétény mert ő kifestette nálam körömlakkal a bőrkanapét :evil: Na az nem volt egy olcsó kanyar a tesómnak :?
Falra rajzolás, tapétatépés, módszeres amortizálás kora jön... :?
És az hogy agyamra megy gyerekem ezért bedobom a bölcsibe, az elég sajátos (nekem elfogadhatatlan) válasz lenne erre.... :shock:

Dodi!

Na végre, akkor kicsit kisimultál :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem Tesco-s '14-15 yrs' méretű pólóm van :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

A tegnapi hiperszuper nap folytatásaként Andor este 11-től reggel fél9-ig aludt, akkor is én keltettem a cicim miatt :shock: :shock: :shock: :lol: . Nem tudom mi van vele tegnap óta, sztem apa elcserélhette vkivel.
:roll: :lol: :lol: Nem baj, ez tetszik így, megtartjuk :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo

CSak gyorsba:

Roló meg a falat firkálta össze vmelyik nap, de nem kicsit, mindehol, bútorokat, játékot, függönyt, parkettát, mindent. Du. alvás utáni elfoglaltság csendbe. Én meg még aludtam..nem hallottam a molyolást és erre mentem be. Hál istennek olyan fillcel amit le tudtam mosni a falról nagy nehezen de teljesen kibuktam. És pontosan tudja hova kell rajzolni mert mondja is , csak a papírra..Erre tessék.
Mai nap:
-Ne kapcsold fel a villanyt világos van
-DE
-Nem
-DE
-De
-NEM :lol:
Totál ellentétesen működik csak neki legyen igaza.
Na rohanok, majd jövök, csak kiviszem a kutyát meg a gyerekeket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronmay 2011.11.05 11:39-kor.

KépKép

KépKép
ronmay

Lois: áááá én sem úgy értettem! bár az én lányom ugye egy évvel fiatalabb mint a tieitek :D tehát még nem tudhatom,hogy mi vár rám.......

DE én sem pártolom a bedobomagyereketabölcsibe dolgot.
Csak....(gondolom) eljön valamikor az az igényük amikor anya már nem elég és az élettér is kezd unalmassá/megszokottá válni és ilyenkor ki kell zökkenteni őket.

szóval módosítanám a bejegyzésemet:

Boo: erősen társaságérett a gyermeked :twisted: (vagy változásérett....)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Nálunk Hédi zsírkrétával rajzolt a nappali falára, természetesen az anyámtól kapott vízhatlannal :twisted: és ez már több, mint fél éve volt, kb mikor először kapott a kezébe eszközt. Nálunk azóta úgy van és nyáron terveztünk festeni, de lehet, hogy megvárjuk amíg Bogi is átesik ezen a korszakon :lol: :lol: :lol:

Bölcsi: Én már el sem tudom képzelni, hogy ne járjunk bölcsibe :oops: és nem csak a saját kényelmem miatt, Hédi szemmel láthatóan vágyik a társaságra, nekünk ez a félnapozás nagyon bejött. Szerintem is látszik a gyereken amikor már igénye van a társaságra, én mondjuk abszolút nem vagyok híve az "oviba is csak 4-5 évesen adomnak" :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bölcsi:
Abban én egyetértek Mokibucival, hogy sztem Miron azért (is) rombol, mert unatkozik. Legalábbis enyémgyerek több hajatégnekállító tevékenységet folytat, mióta kevesebb idő jut csak neki, illetve kevesebbet járunk (még) el, és még az udvarra is alig megy ki, mert car az idő :S . Az uncsi ellen meg alapvetően jó megoldás a bölcsöde, de nem az egyetlen :wink: .
Sztem amúgy egy 2,5 éves gyereket bölcsibe adni abszolút nem gáz már! (Botond pl. simán mehetne az "érettsége" alapján). Én nem Botond miatt nem viszem őt bölcsibe, hanem mert én akarom, hogy velem legyen :twisted: :lol: :lol: . Meggyőződésem, hogy az elmúlt hetekben sokkkal jobban érezte volna magát közösségben, mint egy ordító csecsemő, meg full feszült, elcsigázott anyuka mellett :oops: :( . De optimista vagyok, hogy tényleg mindjárt vége ennek az időszaknak, és akkor megint több értelme lesz, hogy itthon van :roll: .
Lois, ti jártok gyerekközösségbe, de Booék nem igazán jutnak el mostanában (mi sem), azért ez nagyon nem mindegy! :wink:

Én abban már biztos vagyok, hogy jövőre viszem oviba (pedig nem terveztem), de sztem eleinte csak fél napra. És ennek semmi köze Andorhoz! Egyszerűen én nem tudom neki azt biztosítani, amit egy csapat gyerek, meg egy-két kötélidegű szakképzett pedagógus :lol: :oops: . Látom, hogy igénye van rá, már most, és szívem szerint napi 2-3 órára már el is engedném, vagy akár mennék vele családi napközibe, de pont elkezdődött a beteges időszak, én most tuti nem kezden el közösségbe járatni :roll: . De tavasztól sztem nézek neki vmi fix. elfoglaltságot, heti pár alkalommal. Ott festhet a falra :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hú csajok, tegnap reggel óta nem volt itthon net... majd' megőrültem, úgy hiányoztatok!

Most meg hiperszuper, mert Bori alszik, Nimród Bogyó és Babócát néz Apjával, és nyugi van és csönd 8) 8) 8) 8) 8)

Barátnők :arrow: hát nekem a gimisek eltűntek, és utána minden suliból mindenki, amikor a közös link megszűnt. Munkahelyi barátnőség is pont emiatt látszik lazulni sajna.

Tej :arrow: hát, egyre kevesebb van szerintem :twisted: :twisted: :twisted: szopi után nem tudok fejni, max 1o-2o ml-t. DE ma pl szopi után 2 órával is tök üres volt a nagyobb hozamú cickó... jajjjjjj... tegnap éjjel Bori kb óránként kelt.
Ma este megpróbálom, hogy fagyis tejet kap, megnézem, mennyit eszik ha nincs limit... meg fejek mint egy barom...

Boo,
nem mentegetőztem, csak magamra vagyok baromi dühös, hogy egy hónapon keresztül nem jutott eszembe, hogy esetleg kevés lehet a kaja szerencsétlennek, mert annyi más indokot találtam a nyugtalanságára... még mondjuk mindíg reménykedek, hogy a mérleg szarakodik, mert nem hiszem el, hogy van amikor csak 5o-6o-at eszik, van amikor meg 14o-et. Szóval hülye voltam :roll: :roll: :roll: most meg futhatok a tejem után... ja, és úgy tűnik, Bori nem fogadja el a cumisüveget... áááááááááááá

Dodi,

remélem, Andor mintagyereksége megmarad :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

dokinéni kontaktját megköszönöm :lol: :lol: :lol:

Boo,

amit a kórságról írtál, azzal teljesen egyetértek. Tudom, hogy Anyukám mintáját követem, sajnos a "problémakezelés" tekintetében :arrow: sajnos nálunk nincs problémakezelés, ugyanis Apa kinyilatkoztat, majd elvonul, rosszabb esetben beszól majd elvonul. :twisted: :twisted: Na ez az, amit utálok, mert még veszekedni sem lehet, de még megbeszélni sem az adott problémát, mert ha ilyenkor utólag felhozom, közli, hogy azt hitte, ezt már lezártuk. No comment. Csendes terror.
Én ilyenkor puffogok magamban, és hergelem magam sajnos, levezetni a feszkót nem tudom. És ez a bibi. Anyum is pont ezt csinálta, csak ő ilyenkor mosogatott dühében, de ugyanúgy fortyogott befelé.

Miron lakásdesign-ja... háááááááááááát, tuti sok a feles energiája... Nimród csak rajzolt az előszobafalra zsírkrétával, de azt sikerült leszedni szerencsére...
Heti 1-2 nap pár órára biztos jót tenne mindkettőtöknek. Én most gondolkozom, hogy Nimróddal bölcsi híján lemegyünk ovi-előkészítőbe, heti egyszer egy délelőtt. Csak kellene valaki, aki ilyenkor Borira vigyáz (babysitterem talált melót, nem ér már rá :twisted: :twisted: )

Tike,

termosztát :arrow: Apa is valami ilyesmit magyarázott, de a kivitelezést meg semmi konkrétumot nem tud... rákérdeznél Teapánál? Annyira hálás lennék... és ehhez gázszerelő kell, vagy ki?

Ja, és fogytán a mézünk, úgyhogy ha van még, akkor szeretnénk kérni pár üveggel!

Teapa tényleg pirospontot érdemel!

Ronmay,

hol az a kép????? El sem tudom rólad képzelni, hogy sminkelsz :lol: :lol: :lol: :lol:

Hiszti nálunk is ugyanígy megy, ne aggódj... nálam is néha elgurul a gyógyszer, főleg, mikor ilyenkor Bori nyüglődik, és mennék hozzá, de mellette Nimród is hisztizik. Na az nagyon idegtépő tud lenni.

KépKép

KépKép
kispocok13

Én sem úgy értettem, hogy a bölcsőde ördögtől való rettenet, hanem úgy hogy nem motiválhat az, hogy az rongálógép.
Meg nem is akarok elkeseríteni senkit, de közösségbe járástól függetlenül dekorálnak a kölykök, ha épp olyanjuk van :wink: Ennek szerintem nincs köze az unatkozáshoz :)

Oviról épp a másik topikomban értekezem, itt már nem is mennék bele hosszan, konklúzió :arrow: Zétény vagy megy jövőre vagy nem, vagy fél napra vagy nem, vagy szeretni fogjuk vagy nem. Szóval nincs épp sziklaszilárd álláspontom a kérdésben. Az még majd egy év, kistököm se tudja, hogy mi lesz akkor.

Rák és lélek :arrow: Persze van összefüggés (minden összefügg mindennel), de azért ennél árnyaltabb a kép. Szomorú magyarázat erre, hogy betegek lesznek pici gyerekek is :cry:
Én megjártam a dokinénimet ma, mellesleg minden oké, de jövőre a családi anamnézis meg a hormonkezelések miatt kell egy alap mammográfia is már. Mert pl. a sok hormon miatt is én halmozottan veszélyeztetett vagyok. És ennek semmi köze nincsen a lelkemhez :wink:

Én ma totál lányos napot tartottam, na jó ez hülyén hangzik lévén egy pasi sem tudott volna velem tartani mell UH-ra, de utána belecsaptam, és Arénás shopingolással töltöttem a napot 8) Vettem egy csudiszép (és drága :oops:) csizmát, szerelem volt első látásra :) Aztán nem bírtam magammal, itthon rendeltem a csak1marka.hu-ról egy gumicsizmát is :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok: Enyémapa kérdezi, hogy pontosan milyen típusú/márkájú a kazánotok és akkor tudja konkrétan mondani a vezeték nélküli termosztát típusát. A vevőegységet be kell kötni a kazánba, ezt gázkészülékszerelő csinálja, az adóegység pedig mobil.

Méz ok, írd, hogy mennyi kéne :wink:

Bölcsi: Nálatok nem mehetnek a gyerekek 2,5 évesen oviba? minket már hívtak, mondjuk itt létszámhiány van :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Andor ma is álombébi volt :shock: :D :D :D . Annnyira bóóóódog vagyok :P :D :D . Gyakorlatilag evett, meg aludt. Ennyi :lol: . Halványlila fingom sincs mitől javult meg (anyu nézte, nem beteg :lol: ), de nem is firtatom, csak sűrűn hálálkodom, és közben biztos ami biztos csuriban van a kezem is :lol: .

Na, hát mi biztos nem leszünk rákosak :twisted: :lol: :lol: . Ellenben egy szívroham, vagy agyvérzés már esélyes :oops: :lol: :lol: :lol: .
Azért gyerekek születése óta egyre csitulunk, de továbbra sem marad bennünk soha semmi :wink: . Ez sem mindig könnyű, de legalább mindig tudjuk hányadán állunk, nincs szőnyeg alá söprés :wink: .

:arrow: fektetés

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

Drága vagy, Urad is :lol: Westen Energy 24o i :lol: :lol: :lol:

Méz: eddig három üveg fogyott, és még el sem kezdődött a tél, Apa alig fogyasztott belőle, szóval még 5 üveggel bevállalunk, megromlani nem fog :lol: :lol: :lol: küldtök valakinek errefelé mostanában amihez becsatlakozhatunk, vagy hogy oldhatjuk meg a transzportot?

Bölcsi-ovi :arrow: itt is az a helyzet, amit Boo írt :arrow: örülhetünk, ha felveszik... Pesten nem egy kerületben ez a helyzet sajnos, még oviba sem nagyon tudnak bejutni a gyerekek :? :?

Lois,

lányos nap :arrow: ejjjjdejól hangzik! Milyen csizmát vettél????? Én egy fekete laposra vadásznék valamikor, mert ami van, azt már széthordtam, a többi csizmám meg vagy magassarkú vagy barna, de fekete lapos nincs, kivéve a játszóteres-gyereksétáltatós Crocs csizmát, de az nem annyira szalonképes mondjuk egy vacsihoz.
Ma voltam egy ex-munkatársnőm-asszisztensemnél látogatóban a manókkal, és neki volt egy szépségese, lehet hogy egy olyannal megajándékozom magam, csakúgy.

Gumicsizma melyik??? :arrow: én az előző akciójukból rendeltem egyet, ilyet:
http://csakegymarka.hu/termek.php?tid=3626
és ma reggel meg ezekkel szemeztem:
http://csakegymarka.hu/termek.php?tid=3628&cspos=4
http://csakegymarka.hu/termek.php?tid=3630&cspos=7
http://csakegymarka.hu/termek.php?tid=3634&cspos=10
de eddig hősiesen ellenálltam a kísértésnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha esetleg valaki még rákattanna a dologra (Boo?) rendeljen nekem pls egy gumicsizma bélést 39-eeeeeeest... csak azt rendelni rohadtul nem éri meg a házhozszállítás miatt :twisted: :twisted:

Dodi,

Andor :lol: :lol: :lol: :lol:

Én Borinál elvesztettem a fonalat - este 7kor szopizott 1oo-at, fél9kor a cumisüvegtől hisztirohamot kapott, utána már cicin is tekergett-fetrengett 9o ml után... most alszik. így hogy tömjem meg? Sehogy :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Én is fekete laposat akartam, mondtam is, hogy ha barna csizmákhoz közelítenék valaki lasszózzon meg teperjen a földre és üvöltsön az arcomba, hogy MÁR HÁROM BARNA CSIZMÁD VAN, FEKETÉT VEGYÉL TE IDIÓTA!!!! :oops: Nos a küldetés nem sikerült, bár a tartózkodás sikerült a korábban említett szépséges földszinektől :arrow: Szürke csizmám lett :roll:
A gumicsizmákból hogy jóvátegyem a fenn említett eltévelyedést egy sima fekete lovaglósat vettem. Én rendelek neked ha gondolod, szerintem nekem hozzácsapják még a másikhoz.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

igen, én is pont ezen agyalok, hogy miafenevanmárhogysenkisemtudszoptatnimááááááááááááááááááááár?
Egyedül te tudsz fejlődő tendenciát felmutatni, ez így triplán is óriási teljesítmény ám :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

mutimutimegacsizmát! Szürke is jajdeszép tud lenni! Tavaly télen szerelmesedtem bele egy világosszürke (rettentően praktikus :roll: :roll: ) combközépig érő Nanushka csizmába... de maradt álmaim tárgya...

Ha hozzácsapják, akkor légyszi rendelj rá nekem :oops: :oops: :oops: Köszike :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

18ezer egy gumicsizmáért????? Jesszumpepi... én már a virágosért is sokalltam a zsét, de annyira megtetszett :oops:

Mam-os cumisüveg? Van a polcon egy rózsaszín (anno még Apa vette Nimródnak, ne kérdezzétek, miért rózsaszínt, gondolhatjátok, hogy egyszer sem használtuk anno), Bori újszülöttkorában egyáltalán nem fogadta el, néha az Avent-eset igen, ezért elraktam, de akkor most kap még egy esélyt.
Rágóka milyen? Mondjuk Nimródtól van egy csomó, de valahogy még úgy gondoltam, hogy korai, nem tudom miért.

Állatok betegsége :arrow: nekem a cicám anno mikor egy szar időszakomban voltam, akkor lett daganatos és el kellett altatni, 14 éves volt a drágám... nem is gondoltam erre a vetületére a dolognak, amit most írtál :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Én ilyent rendeltem: http://csakegymarka.hu/termek.php?tid=3629&cspos=7
És neked melyiket?? Vagy mindhármat?? :wink:

Na jó visszaolvastam és rájöttem hogy hülye vagyok...szóval egy bélést..... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Lois!! Vettem az adást,nyugi :wink: :wink: Olyan érdekes ez a barátnő kérdés,mert azt mondják,hogy az ember felnőtt korában már nem nagyon köt barátásgokat. Hát én kijelentem az ellenkezőjét :twisted: Mert ha ez nem így lenne,akkor most nem lennénk egy páran ilyen viszonyba,mint amilyenbe vagyunk,meg van egy másik barátnőm is,akivel a kozmetikusnál találkoztunk először szülés után 2 hónappal,ott elkezdtünk beszélgetni(volt közös téma :D )és gyakorlatilag onnantól kezdve nagyon nagyon jóba vagyunk,minden héten találkozunk,de beszélni minden nap beszélünk.

Lois! Én is kaptam ma apától egy csizmát :D Illetve csak holnap kapom meg,mert tök jó fej volt a csaj a BATA-ban,mert mondta,hogy holnap vigyük csak el,mert 20%-os leéértékelés lesz. Nőciset akartam,jó lett volna a lovagló csizma is,mert annak is van egy kis sarka,de amikor ezt felvettem,beleszerettem. Semmi extra,fekete,nincs túl nagy sarka,de baromi kényelmes.

Ronmay! Lili ugyanezt csinálja a cipőivel. Érdekes módon ha bent vagyunk eg cipőboltban,le tudja venni a cipőjét,itthon meg meg a nyűglődés. Amúgy most nálunk is ugyanaz van,mint Loiséknál,semmit nem nagyon enged az apjának,csak velem,csak én. Érdekes,hogyha valahova elmegyünk,redszerint,1 percen belül elrohan tőlem,alig tudom utolérni. Most meg ott jön mellettem,el nem engedi a kezem. Rá sem ismerek,mert ő ennél vagányabb volt. Biztos a bölcsi az oka,na meg az,hogy sokszor előfordul,hogy mire ő reggel felébred,én már nem vagyok itthon. Pénteken állítólag sírva ment az ajtóhoz,hogy ő jön utána :cry: Nagyon szar érzés. MOst meg pláne,hogy be is tették a kocsiba a gps-t,így ha mondjuk korábban is végzek a melómmal,akkor sem tudok hozzá sietni,mert 4-ig minimum a területen kell lenni. Eddig nem volt bajom ezzel a munkával,de ez nem tetszik és nem azért mert lógok vagy ilyesmi,de eddig ha volt valami elintéznivalód,azt útközben el tudtad intézni,most meg... Nem tudom,hogy meddig fogom ezt így bírni...

Dodi! De jó,hogy Andor jól van,nagyon örülök neki!! Drukkolok,hogy vége legyen ennek a kólikás időszaknak.

Boo! Miront tényleg le kéne kötni valamivel. Nem tudod őt olyasmibe beadni,mint Pocok Nimródot? Nem egész hétre,hanem csak egy héten 2-3-szor délelőtt?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Öööööö, nem van 39-es :? 38 vagy 40 esetleg??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

úgy gondoltam, hogy Mironhoz képest fejlődő tendenciát :roll:

Te nem akarsz gumicsizmát rendelni innen? Nekem van Asia-s is (na az sima fekete, úgyhogy ismét kezet foghatok Lois-al) meg ez is, és ez azért sokkalsokkal jobb minőség...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

akkor 38, köszi!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi,

mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, GPS?????? Még jó, hogy nem raknak a bőrötök alá adó-vevőt... ez mennyire gáz, te jó ég!

Sírás utánad... jaj, nagyon szar lehet...

Boo,

brutál-Veno :lol: :lol: na szerintem Bori kb a Veno-műsort adta le most este...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Mission completed :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én még ezzel szemeztem :roll:
Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

Juhúúúúúúúúúúúúúúú :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Újcsimma:
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok! Ne is mondd! Pont ez volt jó eddig ebben a munkában,hogy nagyjából kötetlen volt. Persze eddig is voltak elvárások,de azt meg úgyis megcsinálja az ember,amit ha kimegy valaki a boltba,látja. Úgyhogy ezen és most agyon stresszelem magam,persze Zoli azt mondja,szarjam le,de nem tudom. Most ha úgy jön ki a lépés,hogy mondjuk végzek egy boltban hamarabb,akkor a kocsiban ülök...Ez röhej! Ettől én nem leszek hatékonyabb. Na mindegy. Csak tényleg Lili miatt érzem magam szarul,mert brutál módon anyás megint és mire hazaérek,onnatól kezdve 2-3 óránk van együtt. Ilyenkor hétvégén olyan édes,látszik rajta,hogy mennyire élvezi,hogy mindannyian itthon vagyunk és együtt vagyunk :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois,

újcsimma nagyonnagyon cépséges!

Nyuszi,

igen, ez a gáz, hogy teljesen logikus, hogy ettől senki nem lesz hatékonyabb, sőőőőőőőőőőőt... ezzel demotiválnak, mert nem kezelnek felnőtt, felelősségteljes emberként. Kocsiban ülés a lehető leghülyébb dolog, amire kvázi rákényszerítenek titeket... nem is dolgozol, de nem is mehetsz haza a családodhoz, amitől feltöltődnél és másnap motiváltabban tudnál melózni.
Hülyemultik!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Neked is fekete...már nem is csodálkozom 8)
Jut eszembe vettem a Zéténynek halál vagány piros mellényt a Zarában, légyszíves szerezzed be Nimródnak te is jóóóóóóóóóó? Mert különben oda lesz az összhang :lol:

Nyuszi!
Nem tudom miért kell ezen lovagolni. Szerintem ez tök rosszat tesz a munkamorálnak, van erre egy csomó tanulmány, minél kevesebb szabadságot kap valaki a munkájában (vagy minél többet vonnak el a mozgásteréből)annál rosszabbul teljesít. HA szabad kezet kap és "önmegvalósíthat" sokkal eredményesebb.
Érthető hogy Lili ennyire ragaszkodik hozzád, azért érzékeli hogy Anyából kevesebb jut :(
Szép ez a fekete csizma, én egy Humanicos steppelt gumicsizmával szemeztem 16 ezerért, de inkább törjön el a kezem minthogy megvegyem annyiért.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem Humanicos steppeltből hótaposóm van,azt szeressem nagyon. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois,

:lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Azt írják hogy 8 munkanap, de nekem eddig mindig hamarabb megjött mikor innen rendeltem, talán ideér csütörtökre :wink:

Jaaa, körkérdés :arrow:
Mi szerdán megyünk valószínűleg elevenparkba, csatlakozna valaki??

Nyuszi!
Ja, szépszép, de egy hótaposó/gumicsizma ennyiért?? Mármint persze nem tudom hogy a hótaposód mennyi volt. Nekem az nincs is, én hójáró bakancsban nyomulok ha havazik :) Nekem az van kettő, egy volt, de a lengyel télben kellett vennem egy nagyobbat hogy még 3 sízokni beleférjen :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Igen, nekem is hamarabb hozták, mint 8 munkanap, kb 2-3 nap múlva megkaptam, még csodálkoztam is :lol: :lol: :lol:

Szerda :arrow: nekünk nem jó sajna, aznap lesz rohangálós napunk :arrow: Borit viszem 11.3o-ra neurológiára (semmi gond, csak szeretném megnézetni, hogy ha esetleg hypotonia gyanús, mint Nimród volt, akkor tudjunk róla) és délután 5-re viszem mindkettőt ortopédiára, Borit kontrollra, Nimródot meg csak úgy megmutatni, mert a jobb bokája kicsit befelé dől, és anyunak is meg nekem is ilyen, szóval, ha lehet valamit még most kezdeni vele, akkor tegyük meg.

KépKép

KépKép
kispocok13

A szerda nekünk sem jó,mert fél 2-re megyek vezetéstechnikai tréningre,ami 5-ig tuti eltart Újpesten.. Amúgy tök jó,csak eddig kb. 5-ször voltam,nem tudom miért kell minden évben mennünk.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gyerekbetegségek:
A szüleim válásakor lettem cukorbeteg, és rá 3 hónapra a tesóm is :roll: :( . Azt mondom egy gyereknél lehet véletlen egybeesés. Na de kettőnél?! De azért ez nem ennyire egyszerű ám, nem lesz minden elvált szülő gyereke cukros :roll: :lol: . Mi hodoztuk ezt kódolva, effektív születésünk óta látens cukorbetegek voltunk, vmikor úgyis kijött volna, nekünk ez volt a kiváltó oka :( . Brekinek pl. asszem 27 évesen jött felszínre, neki "szerencséje" volt, nekem nem :? :( .

Jövök még, csak a férjem felszólított családi kertbevonulásra :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most jöttem rá, hogy nekem kell a profilban átállítani az órát nyáriról téli számításra.... :oops: :oops:

Semmi baj, mi megyünk az elevenbe, majd akkor csak magamban fényképezkedek Andzselinával...Mert most ugye ő mászkál a kölykökkel??? Bred forgat........picsába, tavaly nem kellett volna elkerülni őket, inkább Breddel cimbiznék mégis :roll: :roll: 8) 8)

Boo!
Az jó hogy végre kész lesz az autó :)

Nyuszi!

Vezetéstechnikai tréning minden évben?? Nem viccelnek nálatok... :shock:

Pocok!

Akkor mókás kis napotok lesz... :? De a csüt áll még, igaz?? :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Mi szívesen mennénk szerdán, de Botond ugyanúgy csupa takony, így meg nem viszem el :? . Ha jól is lenne addigra, nem akarnám, hogy kiloholja a lelkét, épphogy gyógyultan :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Szegény Botond :( GYógyuljatok :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Az óraátállítás óta korábban fektetem Zétényt, hogy korábban is kelljen, és hosszabb legyen a világos délutánunk, a siker felemás, délben elaszik 1 helyett, de ugyanúgy 3 után kel. Most is itt malmozok hogy ébredjen már, mert indulnunk kéne.......

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Persze, csütörtök bevésve!

Nyuszi,

Vezetéstechnikai izével hűderégóta szemezek!

Dodi,

Botond szedjemárösszemagát!
:lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?