A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bőrgyógyin azt mondták, ez a gyerekkinövős ekcéma, vagyis vagy kinövi vagy nem.Hát még nem nőtte ki, de már várom. Nekem Nati 5 hósan kezdett el mást is enni, napi egyszer, de akkor már bőven voltak rajta foltok. Mindig csak egy kettő nagyobb van a többi meg borsónyi de abból megint egy kettő.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, ja elírtam nov. 25re kaptunk időpontot.

Rolónak letört a tejfoga, még múlt héten elöl. Persze Apával motorozott. Picit, de csúnya. Viszem fogászatra hogy mit lehet csinálni vele, reszeljék le, vagy nem tom pótolnak-e mindenesetre sík ideg voltam, hogy ezt kell néznem még 6 évig. Persze Férjuram csak legyinget, hogy pici meg ez van, de én legszívesebben grrrrr...mindegy. :twisted:

Boo

Emlékszem rá. DE az még mindig van?vagy ez vmi új és én régire emlékszem?
Azt én sem értem miért nem ért a szép szóból. komolyabb szitukban is, addig addig csinálja, míg felrobbanok. Az egész napom abból áll ki, Roló óvatosan, Roló ne rúgd ki a lábát, ne húzd ki ne döntsd fel, vigyázz felborul. Másfél óra után büntiszék :arrow: utána folytatja pepitában és a szeme sarkából figyel. és ha nem reagálok akkor még úgyabbul csinálja. És nem féltékeny, bármit oda add neki, ha sírdogál kéri hogy vegyem fel Natit, mindig hozzá megy először, puszilgatja meg ilyenek,de ha rájön az öt perc...Vmi tipp?

KépKép

KépKép
ronmay

BooApa

Hát, sztem mivel nincsenek otthon, nem tudják mi a menet értsd. lámpakapcsolás. Pl. nálunk is van, hogy mesénél, 40 percet is tudnak beszélgetni, persze ezáltal jobban felkel a gyerek, meg röhögcsélnek. De vhol megértem az enyémet, mert ritkán van vele, és kiélvez minden pillanatot. Meg ő nagyon jól akarja csinálni, de persze extra béna :lol:

Amúgy ezek nem értik meg mikor én is azt mondom, hogy cseszd meg te akkor mész sz@ni, enni amikor kedved tartja. De én nem és ha eszek késve mikor már alszanak akkor is habzsolok hogy minél többet tudjak aludni délután. Különben nehezen bírom.
Vmikor 7végén mondtam, hogy oké tied A gyerek. Énapa 1,5 órán keresztül tartotta a szart magában mert Roló nézni akarta közben. Mondtam neki vazze ha én ezt csinálnám bélcsavarodást kapnék pár napon belül...
Egyszerűen béna, de a szándék meg van benne. Gondolom Teapának is...

KépKép

KépKép
ronmay

Eddig kb. 8-10x tettem vissza Botondot az ágyba egy teljesen érzelemmentes "alvás van" kíséretében. Előtte 2-3x jófejeskedtem, mesét is olvastam, bohóckodtunk, tök felesleges volt. Eleinte röhögve jött ki, aztán hisztizve, most meg az ágyból azt kántálja, hogy "buta anya" :twisted: :lol: .
Bár most már csönd van :wink: .

Ronmay!

Botond a tejtől volt ekcémás, és a Sanatopictól két kenés után elmúlt!!!! Loisajánlotta csodaszer! :lol:
Mi amúgy alapveően tökre ugyanígy utasítjuk rendre a gyereket, legalábbis apa elsőre, én meg mondjuk a 3.tól :oops: . De ma reggel is hiába apa ment be elsőre hozzá, és ellentmondást nem tűrűen közölte, hogy éjszaka van..stb. egy órás hiszti következett :shock: . Alapból ő nem ilyen, csak amikor jönnek is stikkes időszakok, akkor megőrjít minket :twisted: .

Boo!

Nyugi, én is kaptam reggel az ívet :evil: . Mondjuk nem volt veszekedés, csak szívta a vérem, hogy én ezért most őt minek keltettem föl, így most egyikünk sem alszik, biztos boldog vagyok...pffff :evil: . Hiába mondtam, hogy erre a ramazurira a a 4. szoszéd is felkelt, meggyőződése volt, hogy én tehetek róla, hogy ő 5 óta fent van :evil: :? . Meg ilyenekkel jött, hogy ő most miattam sík ideg, és ha a gyereken tölti ki, azért én leszek a hibás...
Hát meg a jóédes anyukád! :twisted:
Mondjuk én már egész jól tudok csendben maradni. :roll: :lol: Tudom, hogy csak az indulatok beszélnek belőle, és ő roppantmód s-ggfej tud ilyenkor lenni, na meg fáradtan én is nagyon jó kedvű vagyok, mikor a gyerekek ordtanak a háttérben. :twisted:
De 10 perc múlva semmi baja sem volt, és mondta, hogy menjek aludni, ő már úgysem tud. Szóval jobban jártam így, mintha jóóól megmondtam volna a magamét, pedig bazira nem volt igaza! :?
De ezt ő is tudja ám! :wink:
Azt teapa sem gondolhatta komolyan, hogy mindent ő csinál nálatok :shock: . Ilyet már Ricsi is vágott a fejemhez, de ez még tőle is röhejesen hangzott, pedig tényleg sokat segít!

Ronmay!

Sajnálom Roló fogát. :( Sztem vmit biztos kéne vele csinálni, nehogy elrohadjon, vagy mittomén. Vagy ez nem így megy? :roll: :oops:
Na, ez megint olyan, hogy oké, megtörtént, ezen már változtatni nem lehet, ráadásul bármelyikünknél előfordulhatott volna, mert jön egy padka, vagy repedés, és kész a baj... De legalább mutatna megbánást nem?! Végtelen nagy szánakozást, hogy a gyereke így marad még évekig... Pfff...pasik :evil: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én nem tudom, ki ez a kis kretén, szeretném visszakapni a kisfiamat :cry: :cry: :cry: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, úgy látszik olvassa a fórumot :lol: :lol: :lol: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok, hol találok közeli dévényes kontaktot? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szülifeli: vége lett a 7.évadnak és a TV2 még nem vette meg a 8. évadot.
AZ LESZ AZ UTOLSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!! :shock: :cry:

De nezzsorozatokat.hu-n addig lehet ám szemezgetni :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Ronmay!

Tőlem ne várj tippet, ma ott tartottam, h eladom a Vaterán Botondot :twisted: :lol: . Ahogy a fenti hsz-ből is látszik :roll: :oops: . Neki nem/sem Andorral van baja, őt imádja, sőt ma alig volt ébren Andor, mégis full genyó volt Botond, szóval nem miatta van, meg eddig ez nem is volt...
Most ahogy olvasom, amit írsz, rájöttem: Botond alapból egész jó, könnyen fegyelmezhető gyerek, és ilyenkor egyben kijön rajta, amit elfolytunk :twisted: :lol: :lol: :lol: .
De én ma tényleg azt hittem, kitépem a hajam: ébredés után ott folytatta, ahol abbahagytuk. Tök normális voltam vele, nem gügyögtem, de kedves voltam hozzá, igyekeztem jobb belátásra bírni, de folyamatosan(!) vinnyogott, hisztizett, és dobálta magát. Kezdtem elveszteni a türelmem, ezért inkább elszeparáltam magam, ettől még jobban kiakadt, hogy nem figyelek rá, és még idiótább lett. Így is próbálkoztam egy darabig tök higgadt lenni, de full felesleges volt bármilyen pedagógiai hangnem :( :? . Aztán egyszercsak nem bírtam tovább, elszakadt a cérna, és úgy üvöltöttem, ahogy bírtam ( :oops: ), tudjátok, mikor a mesében lobog a haja annak, akinek leordítják a fejét. Na, úgy. :twisted: :lol: Ettől annyira meglepődött, hogy fülét-farkát behúzta, és azóta tök normális :shock: :lol: .
Abban továbbra is biztos vagyok, hogy a kiabálás nem módszer, vagy megoldás és rendszeresen "alkalmazva" nem vezet célra, sőt. De így, hogy nem szokta meg tőlem, eléggé betalált, mert totál nem számított rá. Ha mindig ordítanék, akkor lepergett volna róla sztem...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Aztaaaa, mindegyik kétéves megkattant :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

(bár nekem ma az jutott eszembe, hogy lehet hogy a tegnap délelőtti kiakadásom - sírás, kiabálás stb - zizzentette meg Nimródot, és azért ébredt éjjel. De aaaaaaaaaaaannyira cuki volt hajnalban, odabújt közénk, simogatott, meg kért, hogy "anya simizz", és két kézzel karolta át a nyakam, úgy szundizott hozzám bújva... szerelmes vagyok a fiamba, na....)

Tike,

ilyen öntudatlan hiszti nálunk is volt, a mai napig nem tudom, mi lehetett a baj... Lehet hogy ténlyeg a feszkó, ahogy Dodi írja, vagy csak rosszat álmodik, és "benneragad".

Dodi,

zsizsis pizza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(nekünk a legutolsó ilyen relytély az "ötyi" volt - este fektetéskor éktelen hisztibe csapott, hogy "ötyi van, ötyi van" - nem jöttünk rá több napon keresztül, minden játékát behordtuk, hátha azzal akar aludni, de nem... aztán hetek múlva jöttünk haza, nem égett a lámpa és már kint a nap sem sütött, erre közölte a gyerekem, hogy "ötyi van" :arrow: saját fejemre csaptam, hogy wazze, szerencsétlen, félt a sötétben, és mondogatta hogy "sötét van", hülyeanya meg hülyeapa nem értette...

Kiabálásod :shock: :shock: :shock: na, ezt nem gondoltam volna...

Ronmay,

ekcémára van akinek a Sudocrem jött be... :roll: :roll: egy próbát megér.

Teapa és a másfél óra :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

K műsora nagyon kemény :roll: :roll: :roll: :roll: jó, mondjuk a lámpakapcsolás "csak" pasi, ahogy a többiek is írták, nem tehet róla... de hogy mindent ő csinál... remélem, elgondolkodik a dolgokon.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, muszáj írnom a férfiúi bénaságról, hogy kicsit megnevettesselek, de énapa előtt letagadom,h elmondtam a sztorit, hallod Pocok? Megkértem telefonon, h teregessen ki, odamegy a szárítóhoz, telefonon még mindig beszélünk....ez tele van, mondom, na akkor szedd le és utána teregess ki :D :D :D , naaaa.......?

Kép

Kép
leo50

Leo,

Vettem! :-)

Képzeljétek, Bori ma éjjel csak egyszer kelt :oops: :lol: Juhuuuuuuuu! És kipp-kopp...
Jót tett a vidéki levegő :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Leo,

Vettem! :-)

Képzeljétek, Bori ma éjjel csak egyszer kelt :oops: :lol: Juhuuuuuuuu! És kipp-kopp...
Jót tett a vidéki levegő :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Te tudtad mitől volt ekcémás, az más, én nem tudom mitől. Nekünk gyógyszertári krémünk is van testápoló, az jó tud lenni. Ez a Sanatopic testápoló szerű...

Mindegy, majd elmúlik..

Igen, alapból Roló is békés természetű, sőt ha nem itthon vagyunk akkor példaértékűen viselkedik.

Most nekünk sokat segített a héten ez a két alkalom mini ovi. Ma is mondta, hogy menjünk, de majd csak kedden legközelebb. Hiába, neki azért uncsi itthon, ha nem tudok vele foglalkozni. Ott meg ott vannak a gyerekek gondozónők, ott se foglalkoztatják halálra, de mégis más közeg emberek, lehet figyelgetni..stb.

Ma este jön Apa. Hát már nagyon várjuk :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Persze, más hogy tudtam, de attól még maga az ekcéma, az ekcéma. Akármitől van is, nem? :roll: Loiséknak kifejezetten az ekcémára adták a Sanatopicot, úgy tudom, és azóta anyum ajánlgatja ekcémára. Nekünk semmi se volt rá jó, csak ez. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megkattant kétévesek: Ilyenkor mindig beugranak a sógornőm szavai ( 4 éves gyerkőc anyukája) : " Olyan mintha 2 évesen elmenne az eszük, nálunk kb fél évig tartott" :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Mai nst eredménye: Bogi olyan szinten le akarta rúgni magáról az érzékelőt, hogy a szülésznő lehallkította a gépet, az eredményt és a hasamat látva csak annyit mondott: Jézusom :lol: :lol: Méhszáj továbbra is zárt, viszont ettől a nagy mocorgástól valami jól becsípődött/beakadt mittudomén, de pár percig szinte meg sem bírtam mozdulni..."jófej" dokim vigyorogva közölte, hogyááá csak kényeskedik :twisted: :twisted: :twisted: Ismét újabb szülési verziónk van, a 21 helyett 22-én kell befeküdnöm és 23-án reggel csaszi, ha addig nem indul meg :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ja boo: apa nálunk is minden reggel 5kor kel :arrow: 5 és 6 között 10 percenként csörög a szundi a telefonján és 6 után kecmereg ki az ágyból :twisted:

Ja és minden este ő fürdeti Hédit: megcsinálja a vizet, én levetkőztetem a gyereket,ő beleül vele a nagykádba és pancsolnak, közben 56x kiabálnak ki, hogy kiesett a kacsa, nézd milyen bubit tudok fújni, kérem a fogkefét, hozd a törölközőt. Én megtörölöm, felöltöztetem Hédit, mese alvás. De Ő fürdet... :lol:

tike

Botondnak nem dackorszaka van, hanem kamaszodik!
Eddig reggelenként így jött oda:
- Anyuka kírek szípen ennibalót!
Ma reggel:
- Adsz kaját anyaaaa!
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, éjszaka megint idióta volt, de már nem részletezem. :?

Tike!

Pocakfotóóót :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike - nem lehet, hogy énapa nálatok teapa :-) nálunk is 1 percenként, anya nézd meg ezt, meg azt.....én már mondtam neki, h nem akarom megnézni, ha vele vannak akkor nem akarok róluk hallani, mondjuk kb. 5 percig, amúgy reggel nem akarod 'meggyilkolni', mikor csörög az óra?

Dodi - :D :D :D

Kép

Kép
leo50

Na visszakapcsolok zugolvasó módba, mert már így is függő vagyok tőletek :D

Kép

Kép
leo50

Dodi: nem fér rá a monitorra :twisted: :lol: :lol: :lol:

tike

:lol: :lol: :lol:

Akkor majd kérd meg apát :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok,
Akkor is meg kell várni a két évet a két baba között, ha tuti, hogy császár lesz? Mert azt tudom, hogy ha spontán akarnék szülni, akkor igen, de van egy olyan sanda gyanum, hogy a 3. is császár lesz :twisted: :lol: :lol: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Enyémdoki azt mondta a 6 hetes kontrollon, hogy a javaslat minimum 2 év a 2 műtét között.Szóval akár 15 hónap múlva ismét terhes lehetsz :wink:
( jÓl bírod na, én most úgy vagyok vele, hogy elvileg ez az utolsó terhességem, de ma amikor ismét 2 nappal hosszabított rajta a doki, sírva tudtam volna fakadni :oops: )

tike

Dodi - én dokim is ezt mondta, de mondjuk nekem 21 hónap van a kettő között, de nem bírta jól a heg a méhemen annyira, mikor felnyitott, azt mondta, h már csak a szentlélek tartotta össze. Első is csaszi volt.....

Kép

Kép
leo50

Tike!

Deeehogy bírom jól! Viccelsz?! :shock: :twisted: :lol: :lol: Én voltam itt a legnyomibb terhes (mondjuk egyben a legproblémásabb is sztem :roll: ) :oops: :lol: . Nem azért akarok terhes lenni mielőbb, mert jujdejó volt, hanem mert túl akarok lenni rajta :twisted: :oops: . Meg sztem minél több idő telik el, annál nehezebb visszarázódni a babázásba. Tudom, hogy nehéz lesz az eleje, de a kólikát is kibírtuk :twisted: :lol: . Na meg Botond addigra már ovis lesz, szóval akkor is "csak" kettővel leszek napközben :wink: .

Leo!

Nekem a szülés előtti napokban 2 és 4 mm volt a hegem, az teljesen biztonságos érték 8) . De ez mégiscsak a 3. lenne, meg ugye minden terhesség más... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi - egyébként minden tiszteletem a tiéd a 3-ik akarása miatt, én egyelőre hallani sem akarok róla, pedig én voltam nagyon mellette, de ez most elég. A túl akarok lenni rajta érzésr full megértem!

Kép

Kép
leo50

Dodi

De de, az ekcéma az ekcéma. Csak én azt gondolom, ha tudjuk mi az oka, és ergo ha megszüntetjük az okát a tünetet vagyis az ekcémát könnyebb eltüntetni. DE ha nem tudom az okát újra és újra kijön, tehát hiába tüntetem el mert csak időszakos.Vagy rosszul tudom?

[quote]- írta: Adsz kaját anyaaaa!
:mrgreen: :mrgreen: ez kész
Engem nem untatsz szívesen hallgatom kinél hogy bolondulnak meg a kétévesek, legalább tudom, hogy az enyém is egészséges :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Leo

De Ábeled lassan 1 éves lesz. Ne mond már hogy akkor is nagyon nehéz? Én azt gondolom, hogy minden nappal könnyebb de mindig tévednem kell, mert minden nap más.

Ja és elfelejtettem mondani, hogy Nati elkezdte tologatni a székeket, meg a játék asztalt és úgy jár mintha járókerete lenne. Hát szuper!Már csak ez hiányzott nekem :roll: :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay - volt egy időszak, amikor azt gondoltam, h könnyebb, amíg Ábi nem indult el és csak kicsit kúszott - mászott. Most viszont már oldalazva lépeget, most olvasom, h Nati is....szóval most már azzal akar játszani, amivel Leus, oda is megy és megpróbálja elvenni pl. gyurma vagy gesztenye vagy akármilyen kis mütyűr, ami nem neki való....én meg hallgatom, h Naaaa Ábííííííí.....vagy Ábi zsinórozik :-) Ma pl. úgy gyurmáztam Leával, h Ábi nagyrészt az ölemben ült......sétánál Lea a nagy mászókára, csúszdára akar menni, de ott vigyázni kell még rá, Ábi viszont már nem akar a babakocsiban ülni végig (nyilván, én sem akarnék), letenni meg nem lehet még....én legalábbis nem teszem le, max hintába bele....van, amikor nem annyira nehéz, de alapvetően nem könnyű, én akartam kis korkülönbséget :D én úgy érzem, h nekem most nehezebb és remélem, h a gyerekeknek viszont később a kis korkülönbség miatt jobb lesz.... :D

Kép

Kép
leo50

Leo

Akkor mi sorstársak vagyunk , talán csak annyi különbséggel, hogy Nati még nem elvenni akarja a dolgokat, hanem megenni :lol:
Én mondjuk leteszem mindenhol, inkább fáradjon ő is minthogy nyűglődjön a kezemben. A kosz nem érdekel, mert mikor járnak akkor is mindenhol fetrengenek, megtörlöm a kezét mikor indulunk és ennyi, a ruhát meg ki lehet mosni. Az jobban zavar hogy az én lányom a földet és a leveleket előszeretettel fogyasztja, így két gyerek között ingázom, ha igényli Roló. De ő már elég ügyesen megy föl le mindenhol. Bár ettől függetlenül sokszor parázom és szemmel tartom.. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Egy gyerekszáj miatt ugrottam be :wink: :
Botond továbbra is 5-kor kel, és kezdi a hisztit, nem alszik vissza, de semmi más sem jó :? . Hiába vagyok édeskedves, vagy agresszoranyu, tökmindegy :? . Úgyhogy jött a szuperdada-féle faarcos visszarakosgatás. Tegnap hajnalban 34x tettem vissza az ágyába, de csak egyre jobban hergelte magát, már tépte rólam a ruhát, meg rúgkapált ezerrel. :evil: :( Úgy dötöttem, hogy kizökkentem vhogy, szóval mikor legközelebb kijött, kapott egy fél deci langyos vizet az orcájába :twisted: ( :oops: ). Ettől annyira meglepődött, hogy hüppögve mondta, hogy "ó-ó Botond csupa víz". Ezt még két alkalommal megkapta, csak egyre kevesebb mennyiséget. Utána átöltöztettem, megbeszéltük, és még két kör után lenyugodott, és az ágyában maradt csendben (nem tudom, hogy visszaaludt-e).
Ma reggel megint kelt 5-kor, bementem hozzá, és vidáman közölte, hogy ma nem hisztizik, mert vizes lesz. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andor pedig átalussza az éjszakát. 8) :D Már 4-5 napja nem adtam neki éjszaka enni, csak cumit, és visszasimiztem, és ma éjszaka már egyszer sem kelt. :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

najóvanmá dö víkend iz óvör, lehet visszaszállingózni a köztudatba!

Tike!

Hogy vagy(tok)? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én itt :roll: :roll:

Ma voltunk repülni 8) 8) 8) 8) Egy barátunk hívott meg minket, motoros vitorlázógéppel mentünk fejenként kb 2o percet, úgy, hogy mi (is) vezettünk. Kúúúúúúúúúúúúúúl volt, nagyon imádtam, bár kicsit többet vártam, azt hittem, kicsit parázni fogok legalább, de nem... még a dugóhúzóban sem 8) 8) kemény vagyok, na :lol: :lol: :lol:

Nimród teljes extázisban tolta végig a napot a reptéren, alvás nélkül egész nap, hazafelé kómált be kicsit az autóban, itthon meg majd összeesett, olyan fáradt volt, de pörgött mint a veszett fene :lol: :lol: :lol: :lol: Bori is jól bírta az egész napos hurcibálást szerencsére.

Nimródot ma letettük aludni már, de még ébren volt, mikor Bori felsírt - kiabált a szobájából, hogy "Apa ozd be Bolit" - imádooooooooooooooooom!

Dodi,

Dévényes minek? Szerintem rá lehet keresni, hogy ki az, aki hozzátok a legközelebb van.

Éjszaka átalvásáért itt is kabbe' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Neeeeeeeeem, ügyik vagytok!

Hiszti :lol: :lol: :lol: gyorsan tanul a kölök 8) 8) 8) 8) 8)

Harmadik :shock: :shock: :shock: én meg sem szólalok a néma hegszétválásommal :twisted: :twisted: :twisted: szerintem a két év azért ilyenkor is ajánlott amúgy.

Ronmay,

Nati nagyon durva.... ő mikor kezdte el feltolni magát négykézlábba? Képzeld, Bori elkezdte...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Kemény vagy, mint a vídia. :lol: :lol: :lol:
Én azért be lettem volna tojva, pedig nem vagyok egy paragép. :roll:
Nimród decuki. :P

Dévényest azért keresek, mert ártani nem árthat :wink: . Botondnál nem láttam szükségét, és igazából most sem utal rá egyelőre semmi, hogy kéne (főleg, hogy császáros volt), de azért mégiscsak koraszülött volt, szóval nem bánnám, ha megnézné vki, ezen ne múljon. :wink:
Neten nem találtam semmit. :? De akkor majd felhívom a központjukat.

3. baba: Bizony nagyon megtáltosodtunk. :lol: Annak idején mindig megkaptam, hogy nekünk mekkkkora szerencsénk van Botonddal, mert álombaba. Hát én ezt akkor sem így gondoltam, és most sem! Ő egy teljesen átlagos baba volt, csak jól lehetett "nevelni", mi meg ez kihasználtuk, így tényleg könnyű volt vele. :wink: Na de most tényleg kapotunk egy álombabát. 8) :D Persze a kólika az mélytorkos cumi volt ( :twisted: ), de a körülményekhez képest elég kevésszer borultam ki, egészen meg vagyok magammal elégedve :lol: :lol: :lol: . És még akkor is úgy gondoltuk, hogy mindenképp lesz 3. Azóta meg olyan, mint egy földreszállt kis angyal. Eszik, aztán gagyarászik, nézelődik, fetreng Botonddal, és mosolyog (simán akár a semmibe is fél órán át), utána nyekken párat, jelezve, hogy fáradt, vagy ásitozni kezd, kap egy cumit, beteszem az ágyba, becsukja a szemét és alszik. Ez megy egész nap. :lol: Én komolyan nem hittem, hogy ilyen van. Azt hittem a Suttogó-féle Kisangyalok azok vmi fantasy lények, de nem, íme. 8) :lol: Persze elromolhat, meg lesznek nehezebb időszakok, de azért az alaptermészete már nem hiszem, hogy nagy meglepiket rejtene, hiszen elmúl 2 hós. :wink:

Ja, de azért nem akarunk mostésazonnal kistesót, mármint nem lehet, és hülye meg nem vagyok (bár tuti nem vetetném el, de nem akarok végig azon görcsölni, hogy nehogy baja legyen...).
Majd esetleg jövő ilyenkor belevágunk.

Botondnak levettem ma a rácsot a kiságyról, mert igazából csak dísz volt, viszont így most már igazi nagyfiú és megbeszéltük, hogy akkor most már nem is fog kijárkálni (háát kíváncsi leszek :roll: ) :wink: . Ma nem volt érkezésem elmenni leesésgátlóért, ezért mellé toltunk egy szivacsot, de már 2x leesett, és annyira édes volt, jött ki nyüszögve, hogy "anyuka jeestem, én jeestem" :P :lol: . Meg kellett zabálni. Úgyhogy most elbarikádoztuk, holnap meg veszek neki leesésgátlót. És izgatottan várom a hajnalt, hogy mi lesz :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

ja, keményen nyomom... mondjuk nekem a repülés mindígis kattom volt, ha nagy géppel utaztam valahova, ott is akkor sikongattam boldog mosollyal az arcomon, mikor más falfehéren kapaszkodott a karfába, mert turbulencia volt vagy valami... és minél kisebb géppel mentem, annál jobban élveztem, mert ugye ott minden jobban érződik. És a fel-leszállás a másik nagy buli.
De kiskoromban is mindíg gyorsan kellett menni lejtőn lefelé apunak az autóval, mert imádtam akkor is már, ha liftezik a gyomrom :lol: :lol: :lol: :lol:

ha gondolod, rákérdezek az Éndévényesemnél, tud-e arra valakit ajánlani :wink: :wink:

Kisangyalotok :lol: :lol: :lol:

Botond jeesése :arrow: pont ma fordult meg a fejemben, hogy át kellene már variálni nálunk is Nimród szobáját, és az egyik opció, hogy Bori megkapja Nimródét, a "nagy" meg kap egy gyerekágyat leesésgátlóval... várom a fejleményeket nálatok :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

3,5 hósan forgott
4,5 hósan kutyázott már.
5 hósan kúszott kemény két hétig, aztán
5,5 hósan mászott,
6,5 hósan állt fel.
7 hós körül kezdett el oldalazva járni
8 hósan meg tologatni a tárgyakat és úgy járni, illetve bútorból bútorba kapaszkodni és felállni támasz nélkül, de azt még mindig nagyon sokat gyakorolja, de egyre tovább marad fenn.

Dodi

Szuper az átalvás :wink: Tejed van?

Nati lázas lett. Érdekes neki ez már a második lázas esete az életében. Kb. Roló ennyiszer volt a 2 év alatt, abból is az egyik a három napos láz. Kezdem tényleg elhinni azt amitől féltem. Az új szopás miatt, ugyanis minden szart összeszed a földről, nem tudom mindig törölgetni a kezét. Vagy csak az hogy Roló m miatt azért többet járunk közösségbe, mintha csak egyedül lenne... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!

Botondot végül kicsit el kellett barikádozni, mert többször leesett :oops: :lol: . De reggelig aludt, aztán 5-kor kelt megint, de visszasétáltam vele, kicsit sztároltam a széééép úúúúúj nagyfiúúúús ágyikót, és hang nélkül visszaaludt 6-ig, és akkor is csak Andor miatt kelt. :wink: Nagyon tetszik neki, ma veszk is rá leesésgátlót. De amúgy sztem hamarosan kapni fog ő is egy strammabb ágyat, mert ezt így rácsok nélkül mintha a lélek tartaná. Hiába no, ocsó húsnak híg a leve, de nem is kamasz koráig terveztük. :lol:

Ronmay!

Tejem az új homeós bogyónak köszönhetően megint tök sok van :P :D :D :D . a csaj mondta is, hogy lehet, hogy elég lesz 1x5, mert a 2x5 már lehet, hogy sok lesz. Óóóó- gondoltam - a kis naív, biztos nem szoptatott még.... Hát bazz, igaza lett :shock: . A kettőtől reggelre kidurran a cicim, és nem csak az átalvás miatt, mert este is 100-120-at tud még enni egy ciciből. :wink:
Törpinek jobbulást :wink: .

Tiplizek, mert úton ide újdonsültbnő, és hangyányit úszik a lakás . :roll: :lol:
Egy ideje már ismerem ezt a csajt, az egyik gyerekkori bnőmön keresztül, és volt is már itt párszor, de pénteken találkoztunk megint egy társaságban, és gondoltam nem carozok, kerek perec közöltem vele, hogy úgy érzem eléggé egy rugóra jár az agyunk, és szeretném, ha (mégjobb) barátnők lennénk. Ő meg tökre megörült, hogy jajdejó, és már tegnap írt is, hogy akkor ő jönne. :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Most már nyugodj meg, a para elmúlt, majd este még leírok pár gondolatot...

KépKép

KépKép
kispocok13

Mivel szórakoztassunk egy 1 héttel császár előtt álló parakismamát a bölcsi öltözőjében?

Olyan történetekkel, hogy a helyi kórházban a napokban elvérzett császár közben egy 2 éve szült kismama :cry: de nyugi nálatok biztos minden rendben lesz....
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Aaaaaaa... Idióták!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Baszki de durva :shock: :shock: :shock: :? Mé' nem mondtad délután????

Na majd még jövök, pancsi :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo! Hú,ez durva... Örülök,hogy nem történt baj. Mostmár nyugi,K-val pedig ne fOglalkozz,szerintem ő is beszart nagyon,csak így vezeti le a feszkót,hogy téged okol,mert az a legegyszerűbb. Mondjuk Zoli tutira ott maradt volna a kórházban.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

No, itt.

Boo,

jajjjjjdeszarlehetett, annyira sajnálom! De tényleg a legfontosabb, hogy megúsztátok!
De ilyenkor legközelebb tojj a nagyokos K fejére, és menj be a Manóval a dokihoz, akárhogyis, mondjuk taxival - inkább, mint otthon tipródj és aggódj, még akkor is, ha nincs is nagy gáz. H a kocsiban van fixen a hordozó, Pl hívj fel, és ha nem vagyunk sehol (és általában nem vagyunk) akkor el tudom küldeni egy ügyintézős taxival a miénket, és tudtok repülni dokihoz. Vagy bármi.
K meg :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: miazhogynemmegyhazamertsokadolgaaaaaaaaaaaaaa :?: :?: :?: :?: Ha valamelyik egyet tüsszent és te úgy ítéled meg hogy szükséged van K-ra otthon, kutya kötelessége mindent eldobni és hazahúni, azonnal, nem két és fél óra múlva...meg hogy nem marad ott a kórházban...
És ha hülyeséget is csináltál (volna) akkor is támogatnia kell, ha másért nem, Vencelért.... mert a te lelkiállapotod az ő lelkiállapotuk is.
vaaaaaaaaaaaááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Ronmay,

ja, azért Bori ennyire nem durva - szerencsére :lol: :lol: :lol:
Viszont kinnt az első foga :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati hogy van?
Apa hazaért? Volt nagy öröm gondolom...

Dodi,

alvással ügyik vagytok!

Barátnőzés jól sült el?

Mai Nimród cukiság:
Délutáni alvásból ébredezik, szól, bemegyek.
- Szia Kincsem, jól aludtál?
- Apa? (reggel megígértem, hogy ha nagyot alszik, lehet, hogy mire felébred, Apja itthon is lesz)
- Nincs itthon, még dolgozik, de nemsokára jön.
- Kalácson lesssz?
- :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: Hát, Kincsem, még addig sokat kell aludni, mire Karácsony lesz.
- Anya, üggönyt beeee, lolót is leeee, ajtót beajt! (függönyt behúzom, rolót leengedem, ajtót behajtom, kijövök, közben látom, ő alvóba kucorodik megint. Gondolom, hurrá, kómázik még kicsit míg apa hazaér)
Két perc múlva:
- Anya, gyejjjeeeeeeeeee!
- Mondjad kincsem.
- Kalácson van? aludtam még :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Anyáááááááááááááááááááááááááááááám, ez durván néz ki...

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?