Pocok!
Kemény vagy, mint a vídia.
Én azért be lettem volna tojva, pedig nem vagyok egy paragép.
Nimród decuki.
Dévényest azért keresek, mert ártani nem árthat

. Botondnál nem láttam szükségét, és igazából most sem utal rá egyelőre semmi, hogy kéne (főleg, hogy császáros volt), de azért mégiscsak koraszülött volt, szóval nem bánnám, ha megnézné vki, ezen ne múljon.
Neten nem találtam semmit.

De akkor majd felhívom a központjukat.
3. baba: Bizony nagyon megtáltosodtunk.

Annak idején mindig megkaptam, hogy nekünk mekkkkora szerencsénk van Botonddal, mert álombaba. Hát én ezt akkor sem így gondoltam, és most sem! Ő egy teljesen átlagos baba volt, csak jól lehetett "nevelni", mi meg ez kihasználtuk, így tényleg könnyű volt vele.

Na de most tényleg kapotunk egy álombabát.

Persze a kólika az mélytorkos cumi volt (

), de a körülményekhez képest elég kevésszer borultam ki, egészen meg vagyok magammal elégedve

. És még akkor is úgy gondoltuk, hogy mindenképp lesz 3. Azóta meg olyan, mint egy földreszállt kis angyal. Eszik, aztán gagyarászik, nézelődik, fetreng Botonddal, és mosolyog (simán akár a semmibe is fél órán át), utána nyekken párat, jelezve, hogy fáradt, vagy ásitozni kezd, kap egy cumit, beteszem az ágyba, becsukja a szemét és alszik. Ez megy egész nap.

Én komolyan nem hittem, hogy ilyen van. Azt hittem a Suttogó-féle Kisangyalok azok vmi fantasy lények, de nem, íme.

Persze elromolhat, meg lesznek nehezebb időszakok, de azért az alaptermészete már nem hiszem, hogy nagy meglepiket rejtene, hiszen elmúl 2 hós.
Ja, de azért nem akarunk mostésazonnal kistesót, mármint nem lehet, és hülye meg nem vagyok (bár tuti nem vetetném el, de nem akarok végig azon görcsölni, hogy nehogy baja legyen...).
Majd esetleg jövő ilyenkor belevágunk.
Botondnak levettem ma a rácsot a kiságyról, mert igazából csak dísz volt, viszont így most már igazi nagyfiú és megbeszéltük, hogy akkor most már nem is fog kijárkálni (háát kíváncsi leszek

)

. Ma nem volt érkezésem elmenni leesésgátlóért, ezért mellé toltunk egy szivacsot, de már 2x leesett, és annyira édes volt, jött ki nyüszögve, hogy "anyuka jeestem, én jeestem"

. Meg kellett zabálni. Úgyhogy most elbarikádoztuk, holnap meg veszek neki leesésgátlót. És izgatottan várom a hajnalt, hogy mi lesz

.