A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja, Kisvakond rajongóknak Karácsony előtt hasznos lehet:

http://kisvakond.net/

én egy ilyet biztos lövök Nimródnak, tuti retro fíling, gyerekkoromban nekem is volt ilyenem:
http://kisvakond.net/?49

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Miron is mindjárt beindul, akkor fogsz majd becarni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Na még1x basszus :shock:
Nem is tudtam, hogy ilyen van, és ennyire túl lehet húzni :shock:
Meséltem C.-nek, ő is jajgatott közben :oops:
K. hozzáállása elég furi, ha hívnám az uramat hogy nagy gáz van, és nem lenne ott a lehető leghamarabb, tuti tarkón vágnám :x Persze sosem volt még rá szükség, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ne rohanna haza mint a szélvész a kisfiához :shock: :roll:
Olvastam a múltheti éjszakai veszekedéseteket is, arra is :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Persze biztos sokat dolgozik, főleg most, de azért korábban voltak hétvégék mikor otthon volt, pont fel kell tudnia mérni, hogy mekkora meló két ilyen kicsi gyerekkel lenni egész nap :?

Ronmay!
Az esetek nagy részében nem derül ki mi váltja ki a dermatitiszt. És mivel gyógyíthatatlan csak tüneti kezelés van, akkor meg inkább előbb egy testápolószerű "barátságosabb" krém, mint a szteroid, nem?? :) Mióta mi ezt használjuk nyoma sincs, én úgy voltam vele, hogy ennek a kencének még adok egy esélyt, utána készpassz, minden cart kentem már rá, de most már kell az Elocom. De nem kellett, ezzel sikerült kicseleznünk, és jó eséllyel el leszünk vele mire kinövi :)
Fogorvosnál mi volt?? ha azóta nem feketedett meg, akkor nem sérült neki ideg. Olyat még nem hallottam hogy pótolnának egy ennyi idős gyereknek, így marad még pár évig még le nem váltja sajna :( De megértem, hogy kivagy tőle, én is folyton a fogát féltem (persze azért azt se szeretném, hogy a szemét verje ki :)), mikor elzakózik rögtön azt csekkolom először, hogy megvan e mind.... (szemből kettő, fogból húsz :roll: )

Pocok!

Repülés :arrow: De menő :lol: :lol:
Mondjuk én elég földhözragadt vagyok, de értékelem és elismerésemet fejezem ki ha más meg nem :wink:
Volt korábban pár sárkányrepülős próbálkozásom, de aztán lezúgott a csávó és egy millisecundum alatt kiszerettem az egész mókából.

Dodi!
Milyen kis rámenősen "csajozol" :wink:
Én biztos szűzlányosabb vagyok, mondjuk nincs is sok barátnőm :lol:
Voltunk múlt héten Ikeában, Zétény befeküdt az összes nagyfiús ágyba, nagyon tetszettek neki. De annyira elvan még mindig itthon a rácsosban, nem fűlik a fogam a cseréhez :oops:
Amúgy az ikeás leesésgátló egy vicc, remélem nem azt akarsz, azon egy csecsemő is átvetődne szerintem.

Tike!
Hülye emberek mindig szembejönnek ilyen sztorikkal, én terhesen simán belefojtottam a szót abba aki ilyen történetekkel jött. A férjem egy barátjának a csajával össze is vesztem emiatt anno :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Hát ugye én a fütyiszoriban naprakész vagyok, de tényleg örülök, hogy minden oké :wink: . Kérdeztem anyut, azt mondta nem te cseszted el!!! Ez egy fatális véletlen volt, ugyanis, ha nincs szűkület, nincs ez a probléma, ha viszont van szűkület, - ha kicsi is - akkor nem lehet felhúzni hosszas trenírozás nélkül a fitymát anélkül, hogy a ded ne ordítana, mint a fába szorult féreg! De nálatok ez pont sikerült, gratulálok. :twisted: :lol: Mármint volt szűkület, de a kisfiad erre tojt, neki nem okozott ez fájdalmat. Ami amúgy fura, mert mi ugye mindkét dednek minden este huzigáltuk, és hónapok kellettek, hogy teljesen fel lehessen nekik fájdalom nélkül húzni, mert addig nem engedett annyit a makk, mi meg persze sosem feszegettük (ahogy te sem). Szóval inkább a fokozatosság hiánya volt a lényeg, nem a buzgóság. :lol: :wink:

A többieknek is mondom, hogy elég cefetül éreztem magam a sztori miatt, úgy éreztem én is felelős vagyok. :oops: Ennek az ellenkezőjéről most sem vagyok meggyőződve, de anyu jelentősen javított a lelkiismeretemen, mert ő továbbra is váltig állítja, hogy teljesen jól csináltuk, amit csináltunk (mondjuk nekünk tényleg bejött), és ő már több száz kispasinál végigcsinálta ezt, Booék esetében pedig senki sem hibás, Boo csak hozta a formáját. :twisted: :lol: :lol: :? Ricsi is elég nagy lúzer szegénykém, nála Ricsi-faktornak nevezzük, neked meg lesz Boo-faktorod. :lol: Nekem is van Dodi-faktorom, de az pont a mázlisság 8) :lol: .
Most nem kinevetlek ám, vagy bagatellizálok, csak jókedvre próbállak deríteni. :roll: :lol: :wink:

Homeo: Lac Caninum :arrow: 'szoptató kutya teje' :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocok!

Gyerekszáj: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ő már vágja mi a karácsony? :shock: Én Botondnak most vettem könyvet, hogy elkezdjünk hangolódni. :wink: A Betlehemi történetből már kiválóan visszamondja a lényeget: "szegééény csacsi iááá, biszi a naaagy (terhes) nénit, szegéééény. Kijály bácsik hoznak anyanyat a babának. Annyalka, csacsi iááá, nézik csijjagot. Szép csijjag. Baba sír, egyé' baba, egyé'. Sziasztoook. Víííge." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj és olyan cuki, pár napja, ha Andor sír odaszalad, behajol 2 centire az arcába, simizi, és mondja, hogy "semmi baj, Ando' baba, semmi baaaj", vagy "Jó' ban Kicsin, jó' ban, jó' ban, itt vagyok" .

Ja és Pocok, most esett le: Botond a v helyett sokszor b-t mondd. :lol: De fordítva nem. (Bíz, ennibaló, jól ban...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.11.14 23:24-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote]( írta:szemből kettő, fogból húsz )

hehe, mintha magunkat látnám... mi is rögtön a fogait taperoljuk, hogy megvannak-e, mozognak-e. Főleg, miután csórikámnak két fogából is lepattant egy picike...
A szemet mondjuk elég könnyű észrevenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Repülés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Próbáltad is a sárkányt?

Na megyek, Bori szokásosan ébredt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jujjj, most látom a képet... :shock:
...........na ezzel jól lesokkolom holnap az uramat.

Nimród duma decuki :lol: :lol: :lol:

Zétény is annyira cukikat mondd, de caranya vagyok meg lusta és nem írom le :oops: :oops:
Van amúgy nem annyira cukisága is, édes apájának a meccsnézési kultúrája hozta :arrow: Gyerekem szépen cizelláltan mondta hogy "Kurvaéletbe" Szerencsére tudtam faarccal nézni közben, így azóta se :roll:
Miki egér játszótere :arrow: Zétény mindent kiabál vele (hasznos szavakat kell, mint Pörgönc, meg hogy Mikkentyű...nem tudom ki fordította ezt a a mesét, de nem volt ép :? ), ma kérdezte a Miki hogy mennyire vagytok erősek gyerekek, Zétény meg mit egy kis Popeye izmozik a tv-nek, nagyon cuki volt :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

dumáláshoz jut még eszembe :arrow: már kamuzik a drága :shock: :shock: :shock: Este apja kérdezi, hogy fürdésnél volt-e kukimosás, és simán bemondta hogy igen, holott nem engedte, és közölte, hogy "koszosz malad".

De édes, ahogy elterelget minket, mostanában vonatozunk - párnákat rak egymás mögé, és valaki a masiniszta, a többiek az utasok. Közli, hogy "Anya leül", "Beszállás, vonat indul", "sihuhuuuuu", meg dudál is, és jön, hogy "kéjem jegyekeeeeeeeeeeeet" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Mármint hogy irányítottam volna sárkányt?? Neeem, dehogy, csak ültem fenn rajta szájatátin :roll:
Fogacska :arrow: Gratula :lol: :lol:
MA megnézte Z. a közös képeket, azt rögtön nyomta hogy "Nímód", de arról nem tudtam meggyőzni hogy a kiscsaj a lila(!!!) babakocsiban nem Bencebaba hanem Bobibaba :lol:

Karácsonyt mi még nem emlegetjük, most a Mikulás/Télapó van terítéken, van már cuki filc adventi kalendáriumunk :)
Már gyűjtögetem a belevalót 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

Karácsony :arrow: áááááááááá, nem vágja, csak annyit, amit az APG-s és BB-s Karácsony témájú mesékből látott :arrow: szép ruha, ajándékok, boldogság, százlábú cipőcskét kap, stb.
Meg a hétvégén vettem neki Mikulásos és Rénszarvasos ablakmatricát, és a Tesco közepén beszélgettünk kicsit róla :lol: :lol: :lol:
De adventi naptárt fogok venni, mert másfél hónapig ha nap mint nap megkérdezi hogy mikor van karácsony, az már kicsit sok(k) lesz :lol: :lol:

Betlehemi történet zseniáááááááááális :lol: :lol: :lol: szinte hallom ahogy magyarázza 8) 8) 8)

Tesó vigasztalás, nálunk is ugyanígy megy, "Boli, ne íjjj", "Bolka, Bolka, csssss, itt`an Mintó", "ozok tettilpeust" stb. Meg bújik hozzá, illetve rá ezerrel...
Ma mikor Borka sírt, mondtam hogy menjen és vígasztalja meg :arrow: leguggolt mellé, és markolózott neki, meg mondta, hogy "itt`an malkoló, tették"

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ja nem is mondtam mennyire imádja Z. a tőletek kapott önjáró nínósautót, ma mondjuk anyáztam nemkicsit, lévén szépen (persze némi zétényi rásegítéssel) "beönjárta" magát a számítógépen keresztül a beépített íróasztal mögé.... én meg szedhetem szét az egész mindenséget hogy kibányásszam :x :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jajj, ezek a nagytesós dumák annyira bűbájosak...hüpphüpp :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szájtátizás is jó ám :lol: :lol: :lol: azért gondolhatod, hogy itt a fél órás oktatás után azért a pilótabácsi igencsak kontrollálta, mit csinálunk... mondjuk volt egy rész, mikor hátradőlt, levette a lábát a pedálokról, kezét a botkormányról és nézelődött... na, akkor szóltam neki, hogy ez kicsit sok lesz...

Izmozást nálunk Apa tanította :lol: :lol: :lol: :lol:
Nimród meg a basszus-t mondja tökéletesen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Itt is megy a "Étény"-ezés, viszont Te valamiért Kati vagy :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Lila :arrow: te mondtad neki, ő meg okos módon memorizálta :lol: :lol:

autó :arrow: szupiság :lol: :lol: :lol: kibányászás már kevéssé :? :? :? :?

ne hüpizz, hanem hajráhajrá :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo – jesszus, de jó, hogy megúsztátok! Nagyon durva a kép!

Pocok – Nimród hipercuki, ez a duma!

Tike – tesómnak orvos kezdte el mesélni, h mi történhet a méhszájon fekvő lepényével, anyukám leordította, hogy nem akarjuk tudni…..

Pocok – Leus is kamuzik, nagy sírás Ábeltől, Lea kezében látom Ábi kedvenc labdáját, mondom, tudod, h nem vesszük el tőle, ha játszik vele. Lea: már nem játszott vele. Hmmmm, persze azért ordított, mint a fába szorult féreg.:D

Lois - én meg Ági leszek :D

Kép

Kép
leo50

Leo,

Te mér' nem alszol?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

A másik topikban épp most zártuk le a "kötődő nevelés természetanyu módra kontra mindenmás" parttalan vitát. :?
Értelme persze most sem sok volt, de ez minden fórumon előjön előbb vagy utóbb. Nem baj, legalább levezetjük a fölös energiáinkat :twisted: :lol: :lol: .
Nagyjából az volt a konzekvencia, hogy a mindenki csinálja ahogy jólesik, és ami boldoggá teszi, csak ne térítsen másokat (különös tekintettel a "kötődő szektásokra"). :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

NA ez a cikk engem nem kellett hogy vigasztaljon, valahogy sosem dúlt bennem az anyasággal kapcsolatos teljesítménykényszer, tökéletesség nincs is szerintem, törekedni sem akarok rá, csak igyekszem "egész jó/elég jó" lenni :roll:

MIlyen ez a mágnesen játék?? Mágnes fogja össze a kastélyt??
Én már nem akarok venni semmit sem Zéténynek.... :oops: Így is tele van már a szekrény a becsomagolatlan karácsonyi ajándékokkal...azért magamat ismerve tuti befigyel még ezaz :oops:

Leo!

Ezt még éjjel elolvastam (ez a mentségem), eltartott egy darabig míg leesett, hogy jaaaa, te vagy a Kati :oops: :oops: :oops:

Mi klubdélelőttöt tartottunk, gyártottam egy csudálatos télapót wc-papír guriga puttonnyal 8)
Zétényt ma is aprította egy kiskölök, én komolyan mondom nem tudom már mit csináljak, az anyja szerint én álljak ott mellettük, sasoljam őket, és ha bántja a gyerek a fiamat akkor csapjak (!!!) rá az övére :shock: :shock: :shock: :? :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.11.15 16:47-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok

Fogacska miatt irigy irigy. Én már úgy várom, de nekünk még egy sincs, viszont darabosan akar enni, én meg parázok mikor fullad meg...nem mintha az a két fog sokat segítene :lol:

Boo

Azta de durva!húú, még most sem térek magamhoz. Tudtam hogy van ilyen,de vhogy mégse gondol bele az ember. Igaza van Pocok anyunak máskor hívj egy taxit és dobáld be a gyerekeket, ne várj a Férfiakra, hülyék vazz, én is kiakadtam volna.

Lois

DE de mindenképp jobb lenne vmi ami nem szterodios. Most vettem betesztelem ha annyira ajánljátok, csak nekem testápolóban vmi cremor nem tom mi van, gyógyszertári. Azt gondoltam hogy mivel testápolónk van, megvárom míg elfogy, de most már nem várom meg.Kíváncsi vagyok!
A fog még nem feketedik, annyira nem tört le, csak engem zavar mint esztétika. December 2.-ra kaptam időpontot, holnap meg mi is kukidokihoz megyünk. Ugyanis van még icipici telapadásunk, és alatta begyült vmi cucc, amit elvileg lehetne nyomkodni, de én nem merem, így inkább orvos. No meg most olvasom hogy járt Boo, szal mindenképp.

Nati valszeg 3 napos lázban van. Ez a második nap.

Gyerekszáj: :lol:
Roló is van hogy mérgeset játszi, ütöget mindent(mint mikor én szoktam ha dühös vagyok :oops: )és közben mondogatja mérges vagyok mérges vagyok, bassza meg :oops: Nem reagálom le, így a bassza meg elfelejtődik, de nehéz röhögés nélkül megállni.
Mostanában az a menő:Anya, van egy ötletem!micsoda? Elfelejtettem :lol:

Na, lépek mászni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronmay 2011.11.15 16:49-kor.

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

Tejcsi juhúú!

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én már nem is emlékeztem, hogy Miron megdobta volna valaha Botondot... Viszont akkor mindenre megvan a magyarázat! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nanáá, hogy ő(k) :twisted: ! De nem én akadtam ki egyedül, mert nem a Suttogót, vagy engem kritizáltak, hanem nagyjából magukon kívül mindenkit. Biztos mi vagyunk a hülyék, hogy többen magunkra vettük, de te is imádtad volna, ha vki rendszeresen azt érezteti veled, hogy ha nem vagy a "kötödő nevelés" elkötelezett híve, nem szoptatsz, nem hordozol, és nem alszik veled a gyerek 10 éves koráig, akkor egy lelkisérült, zavarodott, téged elutasító gyereked lesz. :evil: Mindegy, nem lényeg, lenyugodtak a kedélyek, de így még jobbakat szórakoztam Lutstanyu bejegyzésein a természetanyákról, szoptatós nácikról, és hasonlókról. :lol:

Ronmay!

NAti jobbuljon. :wink:
Botondnál a basszuskulcs megy, meg a basztikuli, de azt nem bánom, tök vicces :oops: :lol: :lol: :lol: . Ezeket is inkább akkor ismétli csak meg, ha tőlem hallja. Én meg ennél cifrábbakat már nem mondok. 8) Apa igen, de mondtam neki, hogy bevezetem, hogy ha csúnyán beszél, perkálni fog perselybe, és a gyerekeké lesz a pénz, mert ez ellenük elkövetett vétek. :lol: :wink:
Meg még olyanokat szoktam idegemben, hogy "neeemáááár", meg "eeeezt neeeem hiszeeeem eeeel". Ezeket is tudja. :oops: :lol:
Ja, ma befeküdtem az ágyába, mert ugye jajdejóazúúúúújágyad, és elkezdett simizni, hogy "jó' ban, anyuka, jó' ban, jó'ban". :lol: És reggel 6-kor arra keltem, hogy síri csöndben simizi az arcomat :P :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo

Roló 4 hósan sütőtökkel kezdtem csak vacsira napi egyszer egy hónapig.(mármint nem sütőtököt evett egy hónapig :lol: ) alma, körte a gyümikből, krumpli, répa aszem, de Rolónak mindenhez almát kellett raknom, mai napig ha választania kell hogy banán vagy alma akkor almát választ.
NAti 5 hósan répafőzelékkel kezdtem, és a barack mert annak volt szezonja.(ő is csak napi egyszer egy hóig) de ő nem édesszájú mint a bátyja, ő simán megeszi a brokkolit, karalábét is. Roló rá se tudott nézni.
Mindenkinek megvan a keresztje a tejjel kapcsolatban, ne szomorkodj. Én most meg azon küzdök nap mint nap, hogy NAti napközben szopjon. Ugye egy évig szeretném és minden hónapban elhagyok egy szopit. Most napi 4 nél tartok. Igen ám, de a kisasszonyt minden érdekli csak a cici nem. :cry: Reggel igényli nagyon de gyakorlatilag az összes többi nem. És ami igazán nagy kereszt ebben, hogy tejem van. Még mindig 100-150 között eszik, és a poén, hogy nem tudom kifejni. kifejek 60-at és ő még kiszív utána 60at. Qva idegesítő, mert még azt se tudom csinálni, hogy kifejem és odaadom neki. Remélem amúgy hogy csak egy átmeneti nem érdekli dolog, bár anno nem emlékszem hogy Rolónál lett volna ilyen. Az is igaz, hogy ő se nem cumizott se nem szopta az úját.
Szal, ne légy szomorú, mindenkinek van vmi bibije.

Dodi

Vicces mert NAti topikja is mindig ebben ugrik össze. DE így második gyereknél csak nagyokat kuncogok ezeken. Ő dolguk, ha nekik így kényelmes. Az én gyerekem meg úgyis debil, lesz és lelki sérült mert külön alszom és nem tolom a szájába a csöcsöm éjjel, ha hív.(megsúgom van olyan aki egész éjjel a szájában tartja a cicijét, és úg yalszik egy pozícióba, kvázi élő husi cumi)Én már ezeken csak legyintgetek. Majd aztán jön, nálatok a hozzátápi, aztán az éjszsakai szopi, aztán a bölcsi ovi téma. Mindig van olyan amiben különböznek a vélemények, csak első gyereknél még felháborodik, másodiknál meg csak lehunyja a szemét az ember... 8)

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mindkét gyermek két órája szinkronban alszik, én meg hiába szorítottam össze a szemem egészen idáig, nem tudtam aludni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lois, Leo,

[quote]L írta:ois - én meg Ági leszek

na, ezen én is sokáig agyaltam, mire rájöttem...

Lois,

én simán rászólnék, ha az én kölykömet aprítaná valamelyik :oops: :oops: :oops: (nem egyszer Apa fogott vissza a játszótéren, mikor más gyerekét anyáztam le, v kezdtem el nevelni, mikor nem figyelt az enyémre és fellökte, stb)

Ronmay,

Natinak még nincs foga? Ééééééééééédesem.... milyen furi, hogy mozgásfejlődésben meg ennyire korai, fogacskákban meg nem... Hogy ezek mitől függhetnek? :roll: :roll: :roll:

Nati jobban van már?

Káromkodás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

hozzátáplálást még nem kezdtem, mert rendeződött az emésztése, szerintem még várok kicsit, kb 6 hónapos koráig. De ugyanakkor meg lehet hogy ez segíene az éjszaka átalvásán, mert úúúúúúúúúúúúúgy nézi a kajánkat, hogy kész vagyok tőle...
De ez tetszik, amit Ronmay csinált Rolónál, a vacsira sütőtök, lehet hogy én is kiprószálom :roll: :roll: :roll: De rohadtul nem emlékszem, Nimródnál mikor és hogy csináltam, megint utána kellene néznem...

Kukidokinál mi volt?

Idegesítés :arrow: értelek... én is fára mászok, mikor Nimród csak nyüglődik, meg nyekereg meg sikít, visít, mikor akar valamit... rá is szólok állandóan, hogy ezt én így nem értem, és legyen kedves beszélni, mert ő már tud, ha esetleg nem emlékezne...

Betörés :arrow: basszus, hogy veletek mindíg történik valami... nekem rendesen unalmas az életem...

Dodi,

Botond ébresztése cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ne hagyd abba a fejést még egy ideig, legalább amíg megjön! Nekem ugyenez volt, órákig fejtem, meg szoptattam, és 40 miliket szenvedtem össze egy nap alatt. :evil: Ettem/ittam/szedtem mindent ami tejszaporításra létezik, de a világon semmit sem ért! :(
Viszont amint megjött, mintha mi sem történt volna. :shock: Tökre ugyanannyi volt, mint előtte, sőt! :D Szóval tuti, hogy veled is a hormonok baszkódnak, ne hagyd magad! :twisted: :wink: (Mert az közel sem biztos, hogy ugyanígy visszajött volna a tejem, ha beletörődöm). Nem kell belefeszülnöd, de azért kapjon igert, nem is kell órákig, csak mikor szopiidő van, akkor azért mindig tedd mellre Vencelt, utána fejj egy kicsit, oszt kész. :wink: Nem kell erőlködni, mert ha ettől nincs, akkor ennyi is elég lesz, ha meg másért nincs, akkor tényleg lehet, hogy nem érdemes (vagy hogy mondjam...). De ezt a pár napot még várd meg, rendben lesz! :wink:
És mindenképp vegyél Lac Caninumot, mert az pont erre van!!!
Nekem 3. nap reggelre 160 volt egy ciciben. :shock: :lol:

Cumi Andornak sem kell, csak az elalváshoz. :wink: De én erre direkt gyúrtam is mindkettőnél (Szonibabából okulva), sosem hagytam őket cumival aludni, ahogy bealudtak, kivettem (amikor már "kifordult" a szájukból, és em szívtak rá). :D

Anyu azt mondta 4 éves korig bármiféle különösebb ok nélkül előfordulhat, hogy egy gyerek nem beszél. :roll: :? Ösztönözni viszont csak lehetne vhogy, de fingom sincs hogy. Biztos utána lehet nézni. Majd én is megpróbálom. :wink:

Betörés :shock: :evil: :evil: Veletek tényleg mindig történik vmi! :twisted: :?

Pocok!

Andort délelőtt két óra alatt tudtam elaltatni (megint pocak :twisted: ), aztán 15 perc után Botond felvisította, és azóta sem aludt (11 óta) :twisted: . Szóval én sem aludtam, viszont elmentem futni, addig apa babázott, az is vmi. :lol:

Botond rákapott az aszalt gyümikre. :P Most már eléggé igényli az édességet (csoki, cukor, vagy keksz), amit viszont én nagyon nem szívesen adok, úgyhogy most ez a kompromisszum, hogy ha édesség, akkor aszalt gyümi. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Kukinak örülés! :wink: :lol: :lol: :lol:
Anyu nagy spíler. 8) :lol: :lol: :lol:

Ja, akkor a homeo megvan, fasza. :wink: És igen, ezt írtam, nálam is ez volt, hiába erőlködtem, semmi, aztán meg, ahogy megjött berobbantat a cickók :shock: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Kukinak örülés :lol: :lol: :lol: De hogy K ma sem volt képes veletek menni... pffffffffffffffffffffffffffffffff :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tej :arrow: ahogy Dodi írta :lol: :lol: :lol:

Nimród is Kisvakond lázban ég :lol: :lol: :lol: :lol: (ezt mondjuk nem is bánom, mert cuki mese)

Dodi,

futás :shock: :shock: :shock: aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de jóóóóóóóó neked... én úszni szeretnék (tőlünk 2 perc autóútra ott az uszi), meg TRXezni, meg Bikram jógázni, de még egyiket sem kezdtem...
A gerincjógára sikerült eddig kb háromszor ellógnom, de már a múlt hét és a mostani is ki fog maradni.

Szegény Andor... hogy viselte a nemalvást? Bori ilyenkor halkan "nyüszít"...

Aszalt gyümi nem bántja a pocakját? Én édesség gyanánt Túró Rudit meg joghurtot adok, néha kekszet, gyümölcsöt. (Tutifinomság: két háztartási keksz közé baracklekvár - ínyenceknek Nutella is - és pár órára félrerakni. Tök jól összepuhul és fini is :lol: :lol: :lol: nekem anno nagymamám csinálta, mikor kicsi voltam, most meg Nimróddal együtt kentük, úgy élvezte, ha másért nem, ezért megéri :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem tudom mi van Nimróddal, de esténként nem alszik el... most is még kurjongat, elszórakoztatja magát (és minket), de már több mint fél órája ágyban van... és pár hete még 8 körül raktuk le

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
A TRX trénerek között találtál közelít??
Én már cca 1.5 hónapja járok (a'szem), már egész hozzászoktam ahhoz hogy folyton izomlázam van...most éppen a vádlimban, de holnapra fog csúcsosodni (mindig 2 napra rá) ami király lesz mert holnap megyek is péntek helyett, fájni fog mint állat. Amúgy esküszöm látszik/érzem.
Nasinak Zétény most a natúr Actimelt sztárolja, meg a pattogatott kukoricát :oops: Meg újra eszi kilószámra a mandarint.

Boo!
örülök, hogy okés a helyzet kukifronton, mindenkit lesokkoltam a képetekkel :roll:
Mikulásomat lefotóztam kérlek, de a kártyaolvasóm nincs itthon :roll:

Kis agresszor gyerekkel az a gáz, hogy túl sokszor találkozunk ahhoz, hogy direkt konfliktusba keveredjek, igazából az anyuka tök kedves, sajnálom, hogy (tudom nem szép ilyet mondani), de nehéz eset (értsd idióta) gyereke van :? Ráadásul terhes, még nem publikus de közös barátnőnk mondta, így még jobban kész van szegény. Már nyár óta találkozunk közösségben, látom hogy a gyerek gáz, nem is tudom mit csinálnék a helyében, ha Zétény ilyeneket csinálna. Módszeresen szadizza, marja, csípi, üti, ált. mikor háttal van neki belemar a nyakába hátulról, ha résen vagyok és elkapom a kezét, akkor simán belemar az én kezembe is :shock: :evil:
Meg ugyanezt csinálja az egész picikkel is.
És olyan kis sunyin, figyeli hogy látják -e, és ha nem akkor rögtön. Az anyja szerint akkor inkább ha fáradt, és mikor először bánt valakit akkor mondja hogy akkor ők mennek, de aztán mégis vártak addig tegnap is, míg a gyereke lezúzott mindenkit, és végül az anyja bőgve vitte el (mármint az anya bőgött nem gyerek)
És mondja nekem hogy nem tud ott lenni mindig vele, én üssek rá, hogy minek állok csak ott mellettük, lépjek közbe. De nem hiszem hogy az én dolgom, hogy neveljem a gyerekét, persze ha tudom megakadályozom, hogy bántsa az enyémet, de ha ilyen a gyerekem és közösségbe akarom vinni, akkor ott vagyok a sarkában, és ha bánt mást, akkor azonnal reagálok, vagy nem?? De semmiképen sem okolom az "áldozatát" meg azt aki vele van (aki én lennék), hogy miért nem védi meg.
Na mindegy nem ragozom, ez a mi kis belharcunk :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Budán vannak, bár az egyik nem vészesen messze, pont ott, ahova Apa jár squasholni. Majd jövő héten csekkolja az órarendet, mert nem igazán informatív a hely honlapja.
Bár mindehhez szükségem lenne egy bébicsőszre... aki volt anno, talált melót, már nem tud jönni, úgyhogy keresésben vagyok, mert Apukámra azért kettejüket nem merném hagyni.

Idiótagyerek :arrow: hú, az ilyet legszívesebben meglegyinteném finoman, orcán :twisted: :twisted: :twisted: mondjuk szerencsétlen biztos kompenzál... az anyjának kellene helyre tenni egyértelműen.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Én azért a helyedben először azért beszélnék a választott trénerrel, elmondanám "csigolyáról csigolyára" hogy mi a szitu a hátaddal, és hogy milyen edzést javasol rá, mag hogy ennek fényében kéne hogy összeállítson/javasoljon gyakorlatokat.

Hülyegyerek :arrow: Barátnőm megszorította a kezét tegnap, de utána attól még simán lenyomta mind a négy másik gyereket :?
Sokszor beszélgettünk már róla, ő hívja mindig meg őket, mert sajnálja a csajt. De az ő lánya egész jól tolerálja hogyha szadizzák, viszont Zétény nagyon kikészül tőle :? Nem tudom hogy kezeli az anyja az agresszióját, én mikor Zéténynek volt pár próbálkozása, azonnal és határozattan megtoroltam, sosem többé nem csinálta. Nem biztos hogy ez volt a legliberálisabb nevelési módszer, de hatékony volt, az tuti. Hogy ők mint csinálnak B. nevű galáddal nem tudom, én még egy sallert sem láttam. (pedig nekem viszket rá a tenyerem rendesen.... mikor vigasztalom a szinte vigasztalhatatlan gyermekemet, sokszor lepörgetem a fejemben ahogy dobom le a mardosós kis idiótáját a Taigetoszról... :oops: :oops: :oops: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Persze, mindenképp meg akarom beszélni kripliségemet, mielőtt bármibe kezdenénk :lol:

Kiskretén miatt nem irígyellek, ez olyan patthelyzet...

KépKép

KépKép
kispocok13

Karácsonyi ajándék tippek??

Én most épp kis játszóházakat keresgetek, teljesen praktikus ajándék lenne így télen :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Játszóház :arrow: csórikám, megkapja és ki sem próbálhatja...

Nekem eddig az alábbiak jutottak eszembe: Kisvakondos kartonbőrönd a kincseknek, Barkácskészlet szerelőasztallalal meg egyebekkel, plusz elemek a fa kisvonatához és/vagy a lego vonathoz, illetve kamion - ez utóbbit ő kérte a Jézuskától :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, megjegyezném, hogy Balaton lázban ég: a vonattal is odautazik, ma repülőt vezetett ami a Balatonra ment, stb... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ez az egyetlen nem itthoni desztináció, amit ismer :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ááá, nem, összeraknánk, már felmértem nagyjából, ha átrendezem, akkor elfér a szobájában 8)

Barkácsasztalt az Ikeában le se tojta, őt csak a roppant maszkulin konyha érdekelte.... mármint nálunk ugye az tényleg fiús móka, nem csoda hogy arra gerjed. Szóval az a B terv. Mármint nem az Ikeás, annak röhej ára van :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Balatonmánia :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Konyha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kész vagyok (kb, mint Nimród és a porszívója -az konkrétan tavaly karácsony óta a top3-ban benne van nála)... hát igen, ki milyen mintát lát otthon. Mondjuk fogalmam sincs, Nimród a barkács-cuccot hol látja, mert itthon nem, az tuti...

KépKép

KépKép
kispocok13

Azt is bírná, mármint a porszívót, a barátnőméknél rögtön azt kaparintja meg. Tegnap király volt, mert egyik kezével porszívózott náluk, másikkal meg közbe itta az almalevet, megbotlott a porszívó csövében, és kábé a plafonig repült az innivaló, ruhám, hajam az egész nappali úszott :oops: :oops: Most komolyan amikor kiöntenek kábé 1 dl (se) löttyöt , az hogy tud az egész univerzumban szétszóródni?????????
Kis Vileda takarítószettje van (annak a lapátját csókolgatta Bori múlt héten :wink: ), de a többit elkoboztam, mert egyfolytában a seprűjével akart port törölni, ami abban merült ki, hogy csapkodta vele tükröt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
http://www.tacticsport.hu/termek/bosch- ... tovel/3612

Ezen az oldalon annyi jó cuccot találtam....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ezen behaltam...de most komolyan melyik kisgyereknek van igénye játék röntgengépre?????????
http://www.tacticsport.hu/termek/rontge ... okkel/3835

Na szundi :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo! Örülök,hogy minden ok kukifronton.

Karácsonyi ajándék: Lilinek van Ikea-s konyhája :roll: ,most ahhoz kap mikrót,(auchanba van tök jó),tesóméktól kap egy penztárgépet,mert mostanában állandóan eladónéniset játszik :lol: A többit még nem tudom,majd körbenézek még a Coraba,Auchanba.Tiapának mit vesztek? Nem tud valaki közületek szépen rajzolni és kreatív is? Mert Zoli kért tőlem egy kulcstartót vagy amulettet,amit kitud rakni a kocsiba.én ehheznagyon béna vagyok Én anno kaptam tőle Taiwaról egy nagyon szép jade köves ilyet,de azt nem hiszem,hogy tudom űberelni. :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na itt. Mi is megjártuk a kukidokit. Kipiszkálták a trutyit és felszedték a megmaradt letapadásunkat. Mondták, hogy aznap ne piszkáljuk, de holnaptól huzigálhatjuk. Erre Kisfiam már este neki esett a huzigálós műsornak a kádban, és csak annyit közölt:
Anya, olyan furi most a kuki :lol:
Viszont rövid itt is a "fékje"(anno a nyelvét is fel kellett vágni pár naposan). Na, szal majd ezt is fel kell, de majd jóó sokára kb. 10 év körül. Hogy miért?Mert felszakadhat majd, mondjuk dugás közben és az nem lenn olyan frankó. Addig meg nem lenne jó várni. Altatásos izé lenne, szal mindenképp várok vele,mikor már érti mit mondunk neki.
De amúgy azt mondta dönörű kuki, szűkület nincs s most már tapadásunk se. Remélem így is marad. :wink:

Hát igen, Natinak nincs foga. Rolónak ilyenkor már kettő volt. De még nyoma sincs, pedig mindig lesem.

Agresszor gyerek:
Én azt csinálnám amit a suttogóban írnak. Először szólnék, hogy nem szabad, aztán kiállítanám, aztán ha ez sem segít hazavinném.
Ha enyémet bántják, én nem vagyok szívbajos rámorogni a hülye gyerekre, leszarom mit szól az anyja. Amúgy sztem idegenek ha rászólnak jobban berosálnak. Roló is mindig eljátssza a mintagyereket. :lol:

Boo

Beszéd:
Én anno mikor Roló nyögdécselt és besokaltam, mondtam neki nem értem. Arra is azt mondtam amire tudtam mit akar és egyértelmű volt. Onnantól kezdve hihetetlen gyorsan elindult. Bár ő nem szavakkal kezdte hanem egyből mondatokkal.

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?