Boo!
Hát ugye én a fütyiszoriban naprakész vagyok, de tényleg örülök, hogy minden oké

. Kérdeztem anyut, azt mondta nem te cseszted el!!! Ez egy fatális véletlen volt, ugyanis, ha nincs szűkület, nincs ez a probléma, ha viszont van szűkület, - ha kicsi is - akkor nem lehet felhúzni hosszas trenírozás nélkül a fitymát anélkül, hogy a ded ne ordítana, mint a fába szorult féreg! De nálatok ez pont sikerült, gratulálok.

Mármint volt szűkület, de a kisfiad erre tojt, neki nem okozott ez fájdalmat. Ami amúgy fura, mert mi ugye mindkét dednek minden este huzigáltuk, és hónapok kellettek, hogy teljesen fel lehessen nekik fájdalom nélkül húzni, mert addig nem engedett annyit a makk, mi meg persze sosem feszegettük (ahogy te sem). Szóval inkább a fokozatosság hiánya volt a lényeg, nem a buzgóság.
A többieknek is mondom, hogy elég cefetül éreztem magam a sztori miatt, úgy éreztem én is felelős vagyok.

Ennek az ellenkezőjéről most sem vagyok meggyőződve, de anyu jelentősen javított a lelkiismeretemen, mert ő továbbra is váltig állítja, hogy teljesen jól csináltuk, amit csináltunk (mondjuk nekünk tényleg bejött), és ő már több száz kispasinál végigcsinálta ezt, Booék esetében pedig senki sem hibás, Boo csak hozta a formáját.

Ricsi is elég nagy lúzer szegénykém, nála Ricsi-faktornak nevezzük, neked meg lesz Boo-faktorod.

Nekem is van Dodi-faktorom, de az pont a mázlisság

.
Most nem kinevetlek ám, vagy bagatellizálok, csak jókedvre próbállak deríteni.
Homeo: Lac Caninum

'szoptató kutya teje'
Pocok!
Gyerekszáj:
Ő már vágja mi a karácsony?

Én Botondnak most vettem könyvet, hogy elkezdjünk hangolódni.

A Betlehemi történetből már kiválóan visszamondja a lényeget: "szegééény csacsi iááá, biszi a naaagy (terhes) nénit, szegéééény. Kijály bácsik hoznak anyanyat a babának. Annyalka, csacsi iááá, nézik csijjagot. Szép csijjag. Baba sír, egyé' baba, egyé'. Sziasztoook. Víííge."
Jaj és olyan cuki, pár napja, ha Andor sír odaszalad, behajol 2 centire az arcába, simizi, és mondja, hogy "semmi baj, Ando' baba, semmi baaaj", vagy "Jó' ban Kicsin, jó' ban, jó' ban, itt vagyok" .
Ja és Pocok, most esett le: Botond a v helyett sokszor b-t mondd.

De fordítva nem. (Bíz, ennibaló, jól ban...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.11.14 23:24-kor.