Drága Mné:
mérhetetlenül tisztelem benned a bátorságot, és a belénk vetett bizalmat, szerintem mindannyiunk nevében csak azt tudom mondani, hogy köszönjük.
De tudom,hogy ezzel még nem oldjuk meg a problémát,csak enyhithetünk rajta, és sokszor már az is segitség lehet.
Veled SEMMI baj nincs! Csodaszép nő vagy, úgy ahogy vagy! Értékes, érzelmes, és NŐ!Te igy fogadtad el a párod, nem bántod, nem hibáztatod, szereted, és emiatt sem szabad feladnotok.
A szakember segitségét én is csak erősiteni tudom. Igy nem élhetitek le az életeteket, mert ez igy nem teljes, muszáj a segitség, hogy a házasságotok ne sérüljön. Bocsánat, hogy ezt irom, de ez igy rossz irányba halad, amit Te is tudsz, és már beszélni is mersz róla.
Egy konkrét példát én is tudok mondani:
A sógornőmnek volt egy rendőr barátja, aki ugyan ilyen problémákkal küzdött, szegény lány mindent bevetett, fehérneműk, masszázs stb., hogy minél csábosabb legyen, de mivel a srác pszichésen nem volt rendben, és segitséget sem volt hajlandó elfogadni, bármennyire is jól megvoltak, szakitás lett a vége.
Ne haragudj, hogy ezeket leirtam, de fontos hogy NE magadat vádold, nem vagy hibás!
Benne kell, hogy megszülessen az elhatározás....ha igazán szeret, meg kell, hogy tegye!
Remélem nem bántottalak meg semmivel, ölellek