A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Era: Most én drukkolok ám nagyon nektek :wink: Hogy vagy, egyébként?

Gigim: cuppantalak én is :) szép napot!

Kriszto: minden nap többször is az eszemben vagy, veled vagyunk lelkiekben, és végig veled is leszünk! Kivánom, hogy a délutáni vv a legjobb eredményeket mutassa, ami egy terhességhez kell!
Mikorra nem kell pirinek megjönnie?
Nagyon izgulok értetek, tiszta szivemből kivánom, hogy álmaitok valóra váljanak! Millió puszi!
katapetra

Olvastam a neten (bár ne tettem volna), hogy az ovu teszt bármely terhességi tesztnél előbb kimutatja, a terhességet. A www.pocaklako.hu-n. Ez megtört abban az elhatározásomban, hogy nem csinálok tesztet a 14-dik nap előtt. Volt itthon ovu tesztem, megcsináltam. Pozitív lett. Rögtön felöltöztem, és elrohantam gyógyszertárba 10-es terhességi tesztért. Sajnos ez negatív lett..... :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most darabokra hullott körülöttem a világ, vége az álomvilágnak, nincs Virágocskám, és egyáltalán semmim nincs. Hozzánk a csoda nem jött el......

Kriszto, Era nektek nagyon-nagyon szorítok, remélem Ti már babásodtok! :)
npgy
Budapest I. kerület

Npgy, egy internetes oldal ne törje már szét az álmaidat idő előtt. Szépen bízzál továbbra is Virágszáladban, és a 14. napon csináld meg a 10-es érzékenységű tesztet.
Az ovu tesztet nem erre találták ki, főleg nem stimusoknak.

Mikor lesz a 14. nap? Dévainál valszínü ezért csak a 21. napon tesztelünk, mert az már tuti, én még a 14. napban sem bíznék, mert mi van, ha 1-2 nappal később fészkelődött be a babó?!

KépKép
momelcsi

npgy! hanyadik napon is vagy? Szerintem ez még abszolút nem jelent semmit!!!!!! nekem anno, (talán mondhatok ilyet) az előző terhességemnél az ovu teszt pozitív lett és csak a következő napon volt csík a terhességin, nem rögtön, hanem kis idő múlva!!!! Szerintem ez még nem jelent semmit!!!!!
Nézd majd meg mégegyszer a tesztet, és ha valóban - akkor holnapután ismételd meg szerintem, de semmiképp se add fel!!!! jóóóóóóó???? még ne!!!!!

Most nézem, hogy inszemes vagy!!!! akkor pedig pláne ne add fel!!! ott a plussz-minusz egy-két nap simán belefér! SIMÁN!!!!
Mikor kell hívni Apánkat! Vagy most ti hogy is vagytok? Kicsit összezavarodtam ezzel a 14 nappal... :roll: :roll: :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Ma vagyok a 12-dik napon. Elvileg már a 10-es érzékenységű kimutatja. A tüszők dec. 1-én repedtek meg, az inszem után 1 nappal. Ezt biztos, mert nagyon görcsöltem.
npgy
Budapest I. kerület

Na hallod, akkor tényleg szúúúúúúúúúúúúúúúszááááááááááááááá, nem lesz itt semmi gond!!!! nagyon korán van még a teszteléshez!!!!
kb 3-4 napja fészkelődik max. szóval még a hcg alacsony! Nyugi, rendben lesz minden! szorítunk nagyon!!!

kriszto

kriszto82

Pimula,
nagy ölelést küldök!!

Kata,
köszönöm! :wink:

Npgy,
szerintem is még abszolút korai tesztelni...ne add fel!!!

Kriszto,
mikor lesz eredmény?? :D
leeda

csak valamikor délután lesz eredmény, sajna.... de még ma!!
piri kérdésben passzolok, hiszen nem is tudom mikor kellene jönnie... okt 27.-én látogatott meg utoljára, és nagy valószínűséggel a 23.-24. napon volt PÉ (ma a 47.-en vagyok...), tehát ki tudja mikor kellene jönnie, de én kiegyeznék vele, ha csak 2013-ban látnám! :wink: :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

jaj, ez lemaradt! 12.12.de.xls

kriszto

kriszto82

Kriszto, szívemből szólsz. Kezem csuriban a délutáni eredményhez!!!

Nálam minden oké.Tegnap, tegnapelőtt volt egy kis hasszúrka, de ez még korai. Próbálom elterelni a gondolataimat. (kinek sikerül ez, amikor naponta kell progi injekcióra menni + még az utro is. :( )
De ha ez kell hogy szép karácsonyunk legyen..........

Primula, nekem az utro nem tartotta vissza a pirit.

Npgy, nekem ugyan inszemem nem volt, de még ne add fel.

Bari, hogy vagytok?

Többiek?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!!!!

Tegnap este megjött a menzeszem: :( :(
Reggel hívtam Dévait, aki ezek ellenére elküldött Hcg-t nézetni.
Így holnap én is megyek vv-re.
Krisztó, szurkolok, hogy kiugorjon amennyire lehet. :wink:

Era, igazad van, hogy nem lehet függetlenítenie magát a stimus várakozóknak, mert tudatos minden. Ez marad Nekünk!!!

Npgy, Én nagy inszemes lévén, /~10 db-on túl /mindig azt mondta a doki, hogy a 14+3 napon helytálló a tesztelés. Az ovu tesztet én is használtam jós tesztként, de fals eredményeket adott. Igazuk van a többieknek, hogy NE VEDD ALAPUL!!!!!

Leeda, köszönöm az ölelést!!!

Krisztó várjuk a híreket!!!!

Primula
primula35
Algyő

3839!!!!!! subidubidúúúúúúúúúúúúúúúú

kriszto

kriszto82

Krisztó,
hűha, ez gyönyörű szám!!! :D :D :D
leeda

Kriszto, SZUPEEER!!!!!!!!!!!!!!!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kriszto, ez bizony terhesség a javából :D
gladiolus

csodababa úton!!!! örömkönnyek a szememben.

KépKép
momelcsi

Kriszto:Úúúúúúúúúúúristen! csak ennyit tudtam mondani :lol:
Juhéj!!!!!!! Ez nagyon az ám!!!!! Puszi

Kép
katapetra

Krisztokám, boldogságom határtalan :lol: :lol: :lol:

Melcsike, köszi :lol: holnap megint túl vagyunk a hét felén :lol:

Era, cuki a vonalzód! +++++++++++++++++++++++++++++++

Primula, most hányadik napon vagy? Voltál már Dévisznél, vagy csak szerdán kell menned a vérvétel után?

Npgy, drukk és csatlakozom a többiekhez, még ne add fel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk minden OK, bár a fiúk durván sajtkukacok :lol: Elvileg most már egy kicsit inaktívaknak kéne lenniük, ehhez képest majdnem egész nap mozgolódnak, de úúúúgy,h a férjem sokszor már nézni sem bírja, mert úgy mozog a hasam :lol: :lol: :lol:
Ma a cukros dokibácsi elengedett, mert elvileg 2 hét múlva úgyis bevonulok a kórházba.
Holnap megyek Paragihoz, majd utána jövök :lol:

Puszi és drukk mindenkinek! Tuti beindul a bababummmmm :lol:

bari6

Krisztó, nem semmi!!!! :wink:
Gratula hozzá!!!!!

Bari, nem megyek fel Pestre, itt helyben intézem.
Az utrot és "barátait" reggeltől elhagytam. Januárban kell hívnom, hogy milyen lelet járhat le.
kitartást a fiúkhoz!!!

Szép estét!!!!

Primula
primula35
Algyő

Kriszto: nem nagyon tudom, hogy ez a szám mit jelent! DE, ha Te ennyire örülsz neki, akkor biztos azt jelentheti, hogy minden OK odabent! :lol: :D :lol: :D

npgy: kérlek légy még egy kis türelemmel, és bízz abban, hogy van odabent valaki! :) inkább beszélgess vele! :)

era: mennek továbbra is a drukkok Neked!!!

Primula: nagyon sajnálom, de lesz még 2012 nemsokára, és majd akkor.... :lol: :lol:

Bari: hajrá, hogy még két hétig otthon legyetek, ha jól számolom, akkor a két hétben még benne van a karácsony!!!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Krisztokám, aztaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Wooooow! Annyira jó neked! Irigyellek!!! Pusszancs!

Npgy,
az ovuteszteket ne vedd figyelembe, főleg, hogy csak akkor tudnál következtetni a terhességre, ha naponta csinálnád őket és, ha erősödnek a csíkok az babára utalhat, de mivel ilyenkor (mármint cikluson belül) már növekszik az LH a nők szervezetében, így sokszor fals az eredmény! Én is csináltam u.ezt, szóval tudom miről beszélsz és abszolút megértelek! Azért én még drukkolok neked, hisz még van két napod! :)

Primula,
sajnálom...!

Kata,
pusszancs neked is! Hogy megy az esküvőszervező tanfolyam? Meddig tart még???

Bari,
megnézném a pocid, amikor a fiúk bukfenceznek odabennt! ;)

Mi holnap lelépünk Sopronba 4 napra! Yesss! :) Átnézünk majd Bécsbe és lehet, hogy wellnesselünk. A szálloda alkalmas erre, csak mi nem! :lol: :lol:
Szóval majd jövök és beszámolok! Sajna csodababára 0 az esélyünk, de azért megszeretgetjük majd egymást!

Puszi mindenkinek!

gigibp

Kriszto: Hatalmas Gratula! Csodaszép eredmény!

Mné
mné

Rencsi! Véletlenül nem jártál tegnap Czéh doktornőnél???? Vagyis Rencsi, azt hiszem előttem voltál ott!!! láttam a neved a gépben, vicces, ott mosolyogtam....

Gigibp!
Érezzétek nagyon nagyon jól magatokat!!!! Jó pihit!

Npgy! Hogy vagy???????

Primula! Most akkor nem is kell menned D-hez, csak ha megvan a hcg eredmény???? Mikorra várható????

kriszto

kriszto82

Kép

Kriszto!
Ez csodálatos!!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök!!!!!
Vigyázz nagyon a kis csodababára :D [/img]
npgy
Budapest I. kerület

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éljen, éljen, éljen!!!!!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Kriszto:
HHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem voltam ott csak anno kb 2 hete voltam és akkor kapott a dokinő új programot hát be se tudta kapcsolni......megpróbáltam beállítani neki meg rájönni h mi h működik....aztán megmutatattam neki, de nem értette aztán végül azt találtam ki hogy akkor legyen egy "sablon" napló amit csak mentés másként fel tud használni....és ez az én oldalam lett....úgy látszik azóta is ezt használja..... :lol:
Mit mondott egyénként neked? mikor kell emelni a gyógyszerszintet? vagy néznek most tsh-t?

Melánia Drágám,
de rég hallottam rólad!!!! mi meg vagyuk küzdünk a tesóért....Domi egy kis ördögfióka de a legtündéribb persze a világon....tökéletesen mondatokban beszél, számol most a hétvégén elkezdett angolul számolni pedig nem tanítottam neki.....csak lestünk....szóval egy csoda és imádjuk!!!! Milán baba hogy van? mond már szavakat? A többiek már nem járnak ide.

Gigi, jó Sopronozást!!!!!!

Zsuzsi, voltunk a Pólusnál de nem láttatak ,így nem mentünk oda.

ZAfírom, hogy vagy?

Mi megjöttünk a wellnesből, ami szuper volt a fiúk ki se jöttek a medencékből! Nekem megjött ami miatt az egyik szemem sír a másik nevet, mert végre kiűrült belőlem de hát az időzítés...esélyem nem volt bemennem a vízbe olyan brutál volt...... an de mindegy vagy dec 29-én vagy jan 2 körül megyünk attól függően mikor jön meg....és majd kiderül hogy mikor kezdhetünk.....

ja Kriszto, én még az elején kitötöttem a táblát el is mentettem sőt vissza is küldtem...de valahogy mégysem vagyok benne.

Anno 2009 volt a nagy bababumm éve több mint 10en lettünk egymás után terhesek szépen sorba...most majd 2012 megint meghozza a sikert!!!!

Kép
rencsi79

Rencsi: én nem vagyok ott mindig, sőt tulajdonképpen csak hétvégén délután szoktam benézni, de szerencsére akkor sem kell dolgoznom!
Hétköznap napközben alkalmazott van, esténként, és hétvégén ott van a férjem is!

Kriszto: már kérdezte valaki, de még nem jött válasz, hogy tulajdonképpen mi volt az ami miatt teszteltél?? Mit éreztél? Merthogy nem a piri elmaradása miatt!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Itt Bián csodásan süt a napocska. Szép napot mindenkinek!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Én is olvaslak benneteket, csak nekem is sok lett a meló, ugyanis végeztem a sulival, sikeresen! :D
Igy most a cégalapitással, honlapszerkesztéssel foglalkozom, ill. már konkrét pároknak készitek ajánlatokat :wink: Szóval nem unalmas meló :)

Kriszto: Tényleg, annyit járkálsz a fejemben egész nap, bizti elfáradtál már :) , de olyan nagyon jó, ami veletek történt, úgy kellett ez már nekünk is, itt év végén, valóban egy CSODA történt a fórum életében.
Engem is érdekelne, amit Zsuzsi kérdezett, hogy milyen felindulásból teszteltél 02-án? Mit szólt a párod? A család tudja? Hogy vagy? Ugye nem hajtasz a melóhelyen? Neked kellett szedned a metet?
Mikor is mész dokihoz? Bocsi, de eddig is szerettem olvasni a hozzászólásaidat, de most MÉGINKÁBB!!!!!!
Sok puszi!Pocaksimi :D

Gigim: Csodák márpedig vannak!!!!! Nagyon jó wellnest kivánok, Sopron a szivem csücske, oda jártam suliba :), és 2009-ben mi is voltunk ott wellneselni a Fagusban, olyan kiszolgálásban még eddig sehol sem volt részünk mint ott!!!!!! Bőség! Oda tervezzük a következő utunkat mi is:)
Puszmák:)

Bari: ezek a fiúk akkor valóban sajtkukacok...ez már nagyon nehéz lehet, itt a finisben, DE nagyon ügyesek voltatok, hogy idáig is kitartottatok. Kiváncsi leszek mit mond holnap Parragi, gyere majd :wink: pocaksimi!

A várakozóknak kitartást, mennek a drukkok! Kismamiknak ölelés és babapuszi!
Minenkinek gyönyörű, verőfényes napot kivánok!
katapetra

Csajszikák!

Nem tudom miért csináltam másodikán tesztet. Vagyis 1.-jén nagyon hisztérika voltam, aztán valami apróságon berágtam a férjemre, ott hagytam elmentem talpmasszázsra és aquafitnessre. (jól kitoltam vele, mert így nem kellett tovább elviselnie a hisztit :lol: :lol: :lol: )
Még mondtam is a talpmaszázson a lánynak, hogy tuti holnapra megjön, mert néhány napja cicifájás (sosem fájt mensi előtt) és a hiszti csak ezt jelentheti. Nagyot nevettünk, hogy lüke vagyok és tuti holnapra megjön.
Aztán baromi hülyeségeket álmodtam, és hajnalban görcsöltem, de nem jött meg, és egyszer csak azt vettem észre, hogy ott figyel mellettem a csíkos teszt. elkezdtem bőgni és csak annyit kérdeztem a férjemtől ahogy levittem neki a tesztet, hogy "szerinted ilyen van?"
Mivel másnap disznótoroztunk ezért "kénytelenek" voltunk elmondani a családnak, de csak annyit, hogy talán, lehet, esetleg....

Hogy hogy vagyok? Jóóóóóóól, de sajnos idebent bolondok háza és sajnos nem tudom kikerülni, hogy felküldjék az agyam, hiába igyekszem, annyira bízom benne, hogy ezzel nem ártok, mert nem szeretnék, de basszus az emberek olyan birkák!!! ki tudnak készíteni.... pedig ha tudnák, hogy akár be is inthetnék legalább a 12. hétig..... de jó fej vagyok :roll: :roll: :roll:

Igen szedem a meforalt, elvileg a 12. hétig, de majd ez meglátjuk még.

Holnap megyek dokihoz 11-re és mindennél jobban vágyok egy kis pulzáló pöttömkére a monitoron!

Csajok, na, csak magamról írtam, szuper. Most hazasétálok, és jövök még, egy kicsit kiszellőztetem a sok idiótaságot. :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Ne bántson, hogy most csak magadról irtál, hisz annyi kérdést tettünk fel, hogy ihaj:D
Akkor metes babának is lehet a picit, nagyon sok lánynak segitett ez a 3 komponensű kúra, hogy gyermekük legyen.
Krisztókám, leirnád majd priviben, hogy hová jársz talpmasszásra?

Köszönöm, és nagyon szoritok holnapra! Puszi kismami :D
katapetra

Kata, Krisztó oda jár, ahová a zuram és én is! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy egy depis levéllel jövök, de egyszerűen úgy érzem, hogy nem bírom tovább, muszáj kiírnom magamból, illetve ha tudtok számítok az ötleteitekre

Szóval a helyzet az, hogy nekünk a férjemmel más problémánk van, ami miatt nem jön össze a gyerek. Tudom, most sokan azt fogjátok mondani, hogy ha „csak” ekkora a baj, akkor maradjak csöndben, mert nektek nehezebb, és sokszor kilátástalanabb. Én ezt alá is írom, és meg is értem, ha valaki csendre int. De én ezzel a kicsi problémával sem tudok megbarátkozni. Bocsánat előre is, de vulgáris leszek.

Lassan 8 éve vagyunk együtt, és most elfogyott a cérnám.
A helyzet az, hogy a férjem szex közben nem képes elélvezni. 8 éve küzdök ellene, de semmi. Szó szerint. A nagy büdös semmi. Nem tudom, hogy mit kellene még megpróbálnom. Ő csak széttárja a kezét, és közli, hogy bár őt is nagyon bántja ez a dolog, de nem megy. Nem tud mit csinálni ellene. Megjegyzem, szerintem nem is próbálkozik.

Eddig sem éreztem magam egy amazonnak, vagy egy szupermodellnek, de az, amit most érzek, leírhatatlan. Egyszerűen nem érzem magam már nőnek. Sőt, semminek nem érzem magam. Én vagyok egy személyben a nagy büdös nulla.

A dolog sajnos itt nem ér véget. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy nem is szeretkezünk. Azzal a felkiáltással a részéről, hogy minek, hiszen úgyis csak kudarcba fullad az egész. Igen, ebben igaza van, de én az elmúlt nyolc év alatt bár miden szex után sírva aludtam el, de megpróbáltam újra és újra. Igen, úgy érzem, hogy én mindent megtettem a cél érdekében. Ma pedig a helyzet az, hogy gyakorlatilag az elmúlt 1 év alatt, talán ha 10-szer futottunk neki.

Tudjátok, hogy próbáljuk összehozni a várva várt gyereket? Egyszerűen szánalmasan. Házi inszeminációval, csak katéter nélkül.

Sokszor írjátok, hogy megszeretgetitek a párotokkal egymást. És nekem ilyenkor elszorul a szívem. Annyi kikosarazást szerintem senki nem kapott még az életében, mint én. És úgy szeretném, hogy megszeretgessen a férjem.

Mit rontottam el? Egyszerűen undorodom magamtól, és úgy érzem, hogy szépen lassan széthullik az egyébként tökéletes házasságom. Ezt a részt leszámítva nagyon szeretjük egymást és el sem tudnám képzelni az életemet nélküle, de tényleg úgy érzem néha, hogy ez így nem megy tovább.

Mindig megbeszéljük, átrágjuk a dolgokat, abban maradunk, hogy változtatunk a dolgokon, de nem történik semmi.
Sokszor megfogadtam, hogy nem teszem már ezt szóvá, de hát 2-3 hónap szex-mentesen igencsak kicsinálja az embert, és hát mindig kirobban belőlem.

Kérlek Lányok, ha valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnám ezt a helyzetet visszafordítani, vagy megoldani, vagy van tapasztalata ilyenben, és van rá „gyógymód” segítsetek nekem, mert már tényleg nem bírom idegekkel

Köszönöm, hogy meghallgattatok, és ne haragudjatok, hogy így kifakadtam, és ilyen sok helyet foglaltam a fórumon!

Mné
mné

Mné! Ez igenis komoly probléma és lehet mások is küzdenek vele És ne gondold, hogy felesleges, hogy leírod!

Megosztok egy történetet, lehet, hogy segít. Egyik nagyon kedves ismerősöm (túl sok-sok inszemen, lombikon) most szétment a férjével. A babaprojekt miatt teljesen eltávolodtak egymástól. A férje csak egy "spermabanknak" érezte magát és egyszerűen már a szex közben is a lombikozásra gondolt. Szóval a pasiknak sem könnyű.

Amikor az utolsó stimuláció után volt egy nagy veszekedésünk (és a válás is szóba került) kifakadt a férjem. Azt mondta egy tenyészlónak érzi magát, lassan két éve másról sem szólt az életünk, csak a gyerekcsinálásról. Görcsösen szerelmeskedtünk minden alkalommal, mikor elkezdtük a lombikot, akkor meg egyáltalán nem (vagycsak egyszer egyszer), mert ugyebár soha nem voltak problámamentes stimulációim.. :( Minen egyes alkalommal D jól ránkilyesztett, hogy most éppen milyen problémák lehetnek velem... És az 5. stimu után besokalltunk. Sírtunk, ordibáltunk, semmit sem tudtunk, csak azt, hogy határtalanul szeretjük egymást. És akkor kimondtuk, ELÉG VOLT az elmúlt két évből! Éjszakákon át beszélgettünk és úgy érzem megoldottuk, megszüntettük a kettőnk közötti feszültséget. És ahogyan "elengedtük" a görcsös gyerekcsinálást, másfél hónap mulva megkaptuk az 58 milliós jóhírt. Hiszem, hogy ez is benne van a javulásban!

Ahogy látom abból, amit leírtál, a férjednek nem szervi problémája van (hiszen valamilyen úton-módon tud "produkálni"), annál inkább pszichés. Nem gondolkozatok még szexuálpszichológuson? És mivel 8 éve küzdötök ezzel a problémával, nem hiszem, hogy a görcsös gyerekvállalási vágy az oka. A férjed elzárkózik attól, hogy szakemberhez menjetek?

Drága Mné, reméelm tudtam egy kicsit segíteni, és igenis gyere közénk, írd ki, mert ha magadban tartod, azzal csak saját magad betegíted meg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.12.13 21:32-kor.
Vendég

Kretty: Köszönöm, hogy írtál. És dehogynem gondoltunk a szexuálpszichológusra, és voltunk is Bede Zsuzsánál, de két vagy három alkalom után azt mondta a férjem, hogy nem megy többet. Igaz, én erőltettem a dolgot, mint ahogy most is mindent én erőltetek. Ő nem csinál semmit. Neki ez így jó... És tudod, hogy mi a vicc, hogy az előttem lévő barátnőivel nem volt ilyen problémája, csak velem. :-( Valami nagyon nincs rendben velem ezek szerint.

Mné
mné

Mné,
nagyon meglepődtem azon, amit írtál, nem sejtettem, hogy ilyen problémák gyötörnek :( Nagyon szeretnék segíteni Neked, és úgy érzem, hogy ennyi év után mindenféleképpen szakember segítségét kellene igénybe vennetek. Mindketten küzdötök a belétek rögződött gátlásokkal, amik maguktól nem fognak feloldódni. És igaza van Krettynek, ne hagyd/hagyjátok annyiban, mert a lelki problémák fizikailag is gondokat okoznak!
A kényszeres "gyerekcsinálás" mindenhol megöli a vágyat, hidd el, nagyon sokan küzdenek ezzel a jelenséggel, ezt ép ésszel, viták és veszekedések nélkül a legritkább esetben tudják a párok átvészelni. Mi sem vagyunk sajnos kivételek :?
Magadat ne vádolt, helyes és csinos fiatal nő vagy - ezt őszintén mondom!!! - ilyen téren hidd el, nincs veled probléma!!! Biztos, hogy lelki eredetű a probléma, és ezt tényleg csak szakember segítségével tudjátok megoldani.
Nagyon drukkolok Neked!!!
leeda

Leeda: Köszönöm, jól esik amit írsz. Esetleg tudnál ajánlani jó szakembert?

Mné
mné

Drága Mné:
mérhetetlenül tisztelem benned a bátorságot, és a belénk vetett bizalmat, szerintem mindannyiunk nevében csak azt tudom mondani, hogy köszönjük.
De tudom,hogy ezzel még nem oldjuk meg a problémát,csak enyhithetünk rajta, és sokszor már az is segitség lehet.

Veled SEMMI baj nincs! Csodaszép nő vagy, úgy ahogy vagy! Értékes, érzelmes, és NŐ!Te igy fogadtad el a párod, nem bántod, nem hibáztatod, szereted, és emiatt sem szabad feladnotok.
A szakember segitségét én is csak erősiteni tudom. Igy nem élhetitek le az életeteket, mert ez igy nem teljes, muszáj a segitség, hogy a házasságotok ne sérüljön. Bocsánat, hogy ezt irom, de ez igy rossz irányba halad, amit Te is tudsz, és már beszélni is mersz róla.

Egy konkrét példát én is tudok mondani:
A sógornőmnek volt egy rendőr barátja, aki ugyan ilyen problémákkal küzdött, szegény lány mindent bevetett, fehérneműk, masszázs stb., hogy minél csábosabb legyen, de mivel a srác pszichésen nem volt rendben, és segitséget sem volt hajlandó elfogadni, bármennyire is jól megvoltak, szakitás lett a vége. :(
Ne haragudj, hogy ezeket leirtam, de fontos hogy NE magadat vádold, nem vagy hibás!
Benne kell, hogy megszülessen az elhatározás....ha igazán szeret, meg kell, hogy tegye!

Remélem nem bántottalak meg semmivel, ölellek
katapetra

Sziasztok!

Drága Mné, sajnálom a problémátokat és ne gondold,h ez kis probléma...Itt már mindannyian hosszú évek óta együtt vagyunk a párjainkkal és tudjuk jól,h nem a szex a legfontosabb, DE hozzá tartozik a jó kapcsolathoz, tehát jó,h írtál és remélem tudunk segíteni.
Csatlakozom a többiekhez,h mindenképpen szakember segítségét kéne igénybe venni, de lehet,h nem szexuálpszichológusét,hanem párkapcsolatit kéne, mert szinte biztos,h lelki oka van. Ha gondolod holnapra én is tudok szerezni elérhetőségeket, akik ki lettek próbálva.
Kitartást, biztosan lesz megoldás rá!

Krisztokám, jó volt ma dumcsizni egy kicsit!

Csajok, ma beszéltem Csutival! Jól vannak, ma kapott kimenőt a zurától. Ment vásárolni Karácsonyra és a csajoknak ment fülbevalót venni!

Ma megjártam Paragit. A fiúk köszönik jól vannak :D zárt méhszáj, 42mm méhnyak hossz, szóval úgy néz ki,h még nem akarnak kibújni :lol: persze ez változhat egyik pillanatról a másikra is...
Ha minden OK, akkor jan. 3-án kell bevonulnom...
A méretekkel most egy kicsit összekevertek,mert Paragi mindig Benedeket méri nagyobbnak, míg a kórházban Zalánt szokták nagyobbnak mérni. Na nem számít, csak így annyira nem látszik a növekedés... Most elvileg 90 és 87 mm a BPDjük :) Szóval növekednek és meg lettünk dicsérve,h látszik a karbantartás :lol:

Pusza mindenkinek!

bari6

Kata: Igazad van, és szégyenlem magam, hogy titeket terhellek ezzel, de hidd el végső kétségbeesésembe tettem. Egyszerűen tanácstalan és elkeseredett vagyok.

Bari: Köszönöm neked is. És nagyon megköszönném, ha tudnál egy-két szakembert küldeni. Hátha. Itt már lassan nincs mit veszíteni. A kisfiúkhoz gratulálok! Örülök, hogy végül csak januárban kell beköltöznöd a kórházba, és remélem, hogy a fiúk is így fogják majd jónak tartani, és szépen bent maradnak még minimum egy hónapot.

Mné
mné

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma csináltam újra tesztet, tudom, tudom szörnyű vagyok........

Figyeljetek! én mindha egy nagyon-nagyon halvány második vonalat is látnék. Ha a fény felé fordulok, akkor látszik. Vagy csak azért mert egy idő után amúgy is látszik?????? Szerintetek???????
npgy
Budapest I. kerület

Npgy, nem vagy szörnyűűűű (én a 9. naptól teszteltem :oops: ) szóóóóval 10es tesztet csináltál? Ha egy teszte nega, akkor az egy idő után sem lesz pozitív, szóval ha ott van halványan az már jó!!! Első pisiből csináltad? Az is számít mennyi telt el 2 pisi között...szóóóóval naaaaagy drukkkk!!!! :lol: :lol: :lol:

Mné, ne veccelj már! Ez nem szégyelni való dolog. Nagyon jól tetted,h kiírtad magadból! Amint tudtam beszélni az ismerősökkel, küldöm majd a privit ;)

Csajok, mára nem jó időt mondtak???

bari6

Sziasztok!

Mné: meghatódtam azon, hogy milyen őszinteséggel írtál a problémátokról. Tudom ez nem segít, de priviben küldök egy "kipróbált" párterapeutát, aki nem mellesleg szexuálpszichológus is. De ezt mindenképpen szeretném, ha kivernél a fejecskédből! NEM TE VAGY A HIBÁS!!!!!!! Talán az ilyen gondolataid miatt is jó lenne, ha párterápiával kezdeni... De majd eldöntitek.

Npgy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj, nagyon drukkolok!!!! ISmerem az érzést, hogy 2 percenként megnézed látszik-e vagy nem!!! De próbálj kicsit megnyugodni! És új tesztet csinálni pár nap múlva... (már ha kibírod addig).

Kriszto: annyira, de annyira jó olvasni a számot!!! Már nagyon várom a mai eredményt... Kép

Bari: :lol: :lol: :lol: nagyon jók fiúk!!! Drukkolok, hogy januárig ne változzon a helyzet!!!
szélkisasszony

Mné: Egyáltalán nem terhelsz bennünket!
Azért vagyunk, hogy próbáljunk segiteni igy vagy úgy, lehet, hogy nem úgy jött le a levelem hangulata, ahogy valóban éreztem....sajnálom!
Hidd el, nagyon szeretlek, és tényleg csak hálás tudok lenni őszinteségedért! :oops: Sajnos én csak pszicológust ismerek, konkrétan nem tudok ajánlani senkit.....

Bari: Ez szuper! :D

Kriszto: nagyon várunk ma :wink:

Npgy: hidd el, ha a teszt negativ, akkor nem látszódik semmi, de még csak halványan sem (3 és fél év tapasztalat), én nagyon drukkolok! :)
katapetra

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagylo! :shock: :shock: :shock: EZMIEZ????
Vendég

mások is látják :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára npgy 2011.12.14 11:19-kor.
npgy
Budapest I. kerület

Mné,
sajnos én nem tudok szakembert ajánlani, de ahogy olvastam a többieket, ők fognak tudni Neked szakembert ajánlani! Nagy ölelést küldök!!!

Kata,
gratulálok a sikeres vizsgádhoz és nagyon ügyes vagy, hogy már bele is csaptál a közepébe, csak így tovább!!! :D :D

Kriszto,
várunk! :D

Bari,
de jó, na látod, milyen rendesek ezek a fiúk...a karácsonyt még valószínűleg benn akarják tölteni a jó melegben... :D :D

Npgy,
ha ebben a szörnyű sötétségben és ködben is látod a 2. csíkot, akkor az tuti ott van.... :lol: :lol: drukkolok!!

Kagyló,
ugye nem akarsz elmenni innen???
leeda

Hú, de régen nem volt laptetőm! :D Mindenki vegyen egy szeletkét :lol: Kép
leeda

Kagyló, kifejtenéd bővebben??? Mi történt?

Leeda, huhh, azt hiszem,most az egész tálcányi sütit fel tudnám falni :P

Npgy, szupeeeer, remélem a következőt már majd mi is láthatjuk!!! Várjuk majd a képet!

Krisztokám, remélem hamarosan jön az sms, mert már kezdem a maradék körmömet is lerágni :lol:

Primula, mi lett a HCG eredménye?

Mné, annyira felcsigázott a bejglitek,h ha törik ha szakad egy adagot én is fogok csinálni :P

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?