Sziasztok Csajszik!
Először is köszönöm mindenkinek a szorítást gratulációt!
Krisztokám, neked külön köszönet a tájékoztatásért
Szóóóval: 3-án világra jöttek a mi kis szerelmeink. Sajnos nekem sem volt komplikáció mentes a szülés...
Hajnalban elfolyt a magzatvíz, bementünk és eldöntöttem,h nem szeretnék hüvelyen szülni és ,ha lehet akkor legyen császár (igazából volt egy rossz érzésem...) Szóval amúgy a fájások is viszonylag gyengék voltak, mondták,h hosszú lenne nagyon a szülésig. Elég hamar eljutottunk így a műtőig (beelőztem egy pár kismamát) megkaptam az érzéstelenítőt és kezdődött a csodák születése. Benedek született elsőként 2760 g és 50 cm-rel 9:00-kor, rá 2 percre megérkezett Zalán 2810 g és 49 cm-rel. Csajok, kívánom mindenkinek tiszta szívből ezt az érzést. Egy picikét mindkét babót visszahozták aztán kezdődött a "móka" ami szörnyű volt, hisz egy darabig magamnál voltam. Éreztem, hallottam....Miután kivették a babákat, borzasztó szorítást éreztem a mellkasomban, úgy éreztem ott a vég...és el is altattak....lehet durván hangzik,de azt hittem ott halok meg. Csak az járt az agyamban,h nem történhet meg most ez, hisz most születtek a picik és mi lesz velük és a férjemmel ha én nem leszek...
DE szerencsére nem így lett!!! Sajnos sok volt a vérveszteség, így kaptam plazmát és vért is, de szerencsére másnap már lemehettem az osztályra.
Még mindig próbálom össze szedni magam, vannak jobb és rosszabb napok, de határozottan jobb már
Tegnap megvolt a varratszedés, így már attól is megszabadultam
Sajna nem tudtam visszaolvasni,de Kriszto tesó tájékoztatott, nagyon nagy drukk és természetesen hozom majd a ragacsokat
Pusza mindenkinek és kép aki nincs fészen vagy wiw-en