A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Itt vagyok, de nem nagyon tudok függeni most. Bementem reggel a dolgozóba, és haza is jöttem. Valami nem stimmel odabent. Annyi a beteg most az irodában, hogy sikerült valamit elkapnom... Úgyhogy egész nap ágyban pihizek.

Kretty: Jó szórakozást a mozihoz!

Kriszto: Lehet, hogy még korai, de meddig dolgozol? Melóhelyen még nem mondtad el?

Bocsi lányok megyek vissza az ágyikóba hunyni egyet.

Mné
mné

Mne, gyogyulj meg hamar!!!!!!
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Először is köszönöm mindenkinek a szorítást gratulációt!
Krisztokám, neked külön köszönet a tájékoztatásért ;)
Szóóóval: 3-án világra jöttek a mi kis szerelmeink. Sajnos nekem sem volt komplikáció mentes a szülés...
Hajnalban elfolyt a magzatvíz, bementünk és eldöntöttem,h nem szeretnék hüvelyen szülni és ,ha lehet akkor legyen császár (igazából volt egy rossz érzésem...) Szóval amúgy a fájások is viszonylag gyengék voltak, mondták,h hosszú lenne nagyon a szülésig. Elég hamar eljutottunk így a műtőig (beelőztem egy pár kismamát) megkaptam az érzéstelenítőt és kezdődött a csodák születése. Benedek született elsőként 2760 g és 50 cm-rel 9:00-kor, rá 2 percre megérkezett Zalán 2810 g és 49 cm-rel. Csajok, kívánom mindenkinek tiszta szívből ezt az érzést. Egy picikét mindkét babót visszahozták aztán kezdődött a "móka" ami szörnyű volt, hisz egy darabig magamnál voltam. Éreztem, hallottam....Miután kivették a babákat, borzasztó szorítást éreztem a mellkasomban, úgy éreztem ott a vég...és el is altattak....lehet durván hangzik,de azt hittem ott halok meg. Csak az járt az agyamban,h nem történhet meg most ez, hisz most születtek a picik és mi lesz velük és a férjemmel ha én nem leszek...
DE szerencsére nem így lett!!! Sajnos sok volt a vérveszteség, így kaptam plazmát és vért is, de szerencsére másnap már lemehettem az osztályra.
Még mindig próbálom össze szedni magam, vannak jobb és rosszabb napok, de határozottan jobb már :)
Tegnap megvolt a varratszedés, így már attól is megszabadultam :lol:

Sajna nem tudtam visszaolvasni,de Kriszto tesó tájékoztatott, nagyon nagy drukk és természetesen hozom majd a ragacsokat ;)

Pusza mindenkinek és kép aki nincs fészen vagy wiw-en :lol:

Kép
Kép
Kép

bari6

Jajj Barika! Nagyon cukkerek és milyen szép nagy babák!
Hatalmas GRATULA hozzájuk!!!!!!

Zsuzsi,
most csak röviden, mert mennem kell dolgozni. A kerületi SZTK-s orvosnál voltam, ő mondta, hogy mondjam már meg milyen hormonokat akar nézetni a másik dokim.... :roll: :roll: Miért, ő nem tudja, hogy mit szokás???

gigibp

Bariiiii! :D :D :D Gratula megegyszer, lestuk am oket a feszen, gyere, ha tudsz es kivanom, hogy mielobb megerosodj! Gyonyoruek a gyermekeid es csak ugy sugarzik a kepekrol a harmonia es a boldogsag! :D :D :D
Vendég

Barika!
Gratulálok! Gyönyörűséges babák. Még a szavam is elakadt tőlük.
Kívánok sok-sok tejcit, sok-sok örömöt, és mielőbbi megerősödést Nektek.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Bari!

Gratulálok, nagyon-nagyon aranyosak a babák! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Jo reggelt Mindenkinek! :D Tegnap nagyon tetszett a film! Gyertek ma is fuggeni, beszelgetni! :D
Vendég

Bari,
nagyon köszönjük a képeket és a beszámolót is!!! :D :D ÉS nagyon örülök, hogy mindezek ellenére jól vagy!! Sok erőt, kitartást kívánok a két tündérkéhez :lol: :lol:

Kretty,
örülök hogy tetszett a film, mi is megnéztük vasárnap. Nálam picit rontott a film élvezeti értékén hogy a mögöttem ülő néha fickó párszor jól belerúgott a székembe és nemigazán vette észre magát... :shock:
Te mikor mész vizsgálatra legközelebb?
Megrendeltük a méhpempőt, köszi :D
leeda

Leeda, megvan az osszes vizsgam, marcius 15-ig kell leani a szakdogat es juniusban megyek allamvizsgazni (vagyis megyunk, mert remelhetoleg akkorra mar tobbesszamban beszelhetek) :D Remelem segit nektek is a mehpempo!
Vendég

Kretty,
én is remélem, hogy segít :D És azt is, hogy már többen mentek államvizsgázni :lol: :lol:
leeda

Sziasztok!

Én leszek ma!

Láttátok az új képeket Barikánál? el vagyok olvadva, ahogy az apujukkal alszanak a srácok.... kész...gyönyörű kép...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
igen, nagyon cukik.... :lol: :lol:
leeda

Igen, en is lattam, nagyon edesek! :D
Vendég

Én is vagyok! Hébe-hóba. :-)

Mné
mné

Na mentem a kaáliba...:( teljesen rosszul vagyok megint: hasmenés, gombóc a torkomban, remegés idegesség. :cry:
Vendég

Kretty! De ne legyen!!!! majd gyere mi volt! pusszantlak!!!!

kriszto

kriszto82

Kretty,
múltkor olyan jókat meséltél! :wink: Persze, teljesen átérzem a helyzeted :shock: majd mesélj, mi volt!
leeda

Kretty: Egy kalappal. Remélem, hogy minden rendbe lesz! Holnap megy az urad az andrológushoz?

Bari: Jó ismét hallani felőletek. Ez az "Apával alvós" kép egyszerűen tündéri. Tündériek a fiúk! Kívánom, hogy minél hamarabb regenerálódj!

Kriszto: Mi volt tegnap a védőnőnél?

Mné
mné

Sziasztok! :D

Bari: csodaszépek a fiúk!!!!! AZ Apás képet még nem láttam, de este majd jól megnézem. :wink: Örülök, hogy mostanra már jobban vagy! Csak így tovább!!!! :lol: :lol:

Kretty: tudom mit érzel. Én csak megnéztem D új honlapján a képeket és hasonlók fogtak el... :? De ahogy Leeda is írta a múltkor olyan vidáman jöttél el, remélem most sem fogsz csalódni. Gyere majd a hírekkel!

Leeda: én is szeretnék olyan méhpempőt!!!! :wink: :D
szélkisasszony

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír,
de jóóóóóó!! :D :D Szorítok!

Szélkisasszony,
írok privit! :wink:
leeda

Zafír: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HAJRÁ!!!!!!!! Szorítok!!!! NAGYON!!!
szélkisasszony

Zafír! írtam bele én is... csajok, töltögessétek ti is!
Zafír! Annyira örülök, hogy jöttél! ha nem is túl hosszan!, amit majd ugye bepótolsz? mi újság veletek?
12.01.12.xls

kriszto

kriszto82

Zafir: De jó!!! Örülök, hogy Ti is kezdtek ismét. Hogy vagytok? Régen nem jártál felénk, kérlek gyere egy kicsit bővebben. :-)

Szélkiasszony: És nálatok mi a helyzet? Ti hogy vagytok?

Mné
mné

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Egyreszt.....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Masreszt....
Vendég

Kretty! akkor mesélj!!!!!!!!!!

kriszto

kriszto82

Kretty: MIVAAAN?

Mné
mné

Szoval.... :roll: Kezdem a rossz hirrel... :( Mivel fagyasztani vittuk a katonakat, csinaltak elotte spermavizsgalatot: KATASZTROFALIS EREDMENY LETT... :cry: Valoszinu, hogy az 58 millios eredmeny valaki mase, osszekevertek a laborban... :shock: DE ICSI-re tokeletes, lehet belole fagyasztani, stb, szoval van, csak baromi keves... A biologusok nagyon kedvesek. 17-en megy a zuram egy kontroll spermakapre (mert most csak korulbelul neztek meg, hogy mire jok a katonak).

A Kaalirol megint csak nem tudok rosszat mondani... :D Hihetetlen (szamomra) a szervezettseg, a doktormo kedvessege, figyelmessege, tudasa. Szoval minden leletunk megvan, ami a lombikhoz kell. Volt UH is, minden rendben. Aprilisra beszeltuk meg a lombikot, nezegeti a doktorno a naptarjat, szamol, kalkulal... :D :D :D :D :D Erre elkezd irni egy receptet, hogy akkor februarban kezdjuk a szurikat... :shock: :D :shock: :D :shock: :D :shock: :D :shock: :D Long protokoll lesz (olyan meg ugysem volt), hatha igy egyenletesebben nonek majd a tuszok. A megmaradt gyogyszereimet felhasznaljuk es valoszinu, hogy progeszteron szurit kapok transzfer utan. Szoval Febr 1-tol szuri, febr 13-kontroll es kezdes. :D
Vendég

:D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kretty: nem semmi gyorsasággal változott meg a helyzet!!! A legjobbakat Nektek!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Mné: hát vagyunk! Jelenleg éppen egy kisebb tornádó van a biliben, mert a párom nem akar következő lombikot, de bizonytalan az örökbefogadásban is és tegnap még a kutya, mint új családtag érkezését is elutasította.... :cry: :cry: :cry: :cry:
És még rossz hírt is kaptam ma, szóval tele a zsákom...

Na, jól kipanaszkodtam magam... bocsánat. :oops:
szélkisasszony

Kretty: A frászt hoztad rám! Juppi! Azért ezek szuper hírek! :-D

Mné
mné

Kretty: ez szuper!!!!!!!!!!!!!Drukk!Drukk!Drukk!Drukk! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Juj, Kretty! az már mindjárt itt van!
előtte még gyorsan menjetek pihizni egy nagyot!!!
Szorítok nagyon! Milyen szurit kapsz febr. 1-től? vagy csak egyet, hormonleállítósat??jaj, szoríííííííííííítok!

Szélkisasszony! nem is panaszkodtál! de ha azt tennéd is, itt megteheted. Mikor lenne a következő, utolsó lombik? Hagyni kell a fiúkat kicsit, hogy emésztgessék a dolgokat, tudom, hogy náluk több idő kell mindenhez, hidd el meglesz az a közös nevező és lehet, hogy kutyus is lesz és babóca is lesz a pocakban hamarosan!!!! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony: Sajnálom, hogy nem vagytok közös nevezőn a pároddal. Nagyon remélem, hogy hamar megtaláljátok a közös utat. Mondanám, hogy időt kell adni nekik, de én ezt sajnos nem így gondolom. Nem nekik, hanem nekünk kell mindig az idő, hogy újból fel tudjuk állni a kudarc után. Ők nem tesznek szinte semmit. Megkérdezhetem, hogy miért ilyen elutasító mindennel szemben?

Mné
mné

Barikám:

Ezer hála a képekért, már majd megvesztem, hogy lássalak benneteket,és így muszáj írnom:

Millió Puszi nektek, és Minden, de minden jót kívánok az új családtagok érkezéséhez, mindennapjaitokhoz....
Gyönyörű szép kukis babócák....bőgtem egy sort...OLYAN SZÉPEK!!!!!!

Viszont, amit írtál, az valóban borzasztó ijesztő lehetett, örülök, hogy kezded megszokni testileg is az új állapotot...
Mégegyszer HATALMAS gratula a szépségekhez! :lol:
Köszönöm a fotót!
:wink:

Krettym: DE JÓ, háttérből drukkolok!

Zafirom: Hatalmas drukk a kezdéshez neked is!!!!!!

Puszilok mindenkit!! Ha lesz lélekerőm jövök majd...egyenlőre jó itt a csigaházban....DE dolgozom ezerrel(esküvőszervezés) :wink:
katapetra

Kriszto, superfact-ot febr 1-tol, fel ml minden nap. 10-en fog megjonni, es 13-an konzi.
Vendég

ahha, értem!! :wink:

Katapetra! gyere majd én várlak nagyon.... :D

kriszto

kriszto82

Köszi csajszik! :D :D :D :D
Az igazság az, hogy most eléggé el vagyok keseredve.
Jó kiadni magamból.
Mné: a lombikban "nem hisz", hiszen szerinte a múltkor minden doki azt mondta, hogy ennél ideálisabb nem is lehetne a helyzetünk és mégsem sikerült. És azóta nyilván semmi nem adta vissza a hitét az orvostudományban. Szerinte nekünk spontán lesz babánk és kész! Felvetettem, hogy jó-jó, de talán újra belevághatnánk az örökbefogadás útvesztőjébe, hiszen az is jó pár kör lesz/lenne... Nem is beszélve a várakozási időről. Erre még nem tudott konkrét választ adni. A decembere a munkája miatt nagyon húzós volt, konkrétan csak aludni, meg tisztálkodni járt haza, én meg nem nyaggattam. Most meg megint tombolnak bennem az anyai ösztönök, amiket nem tudok kire ráborítani... A kutya kicsit hosszú, és van benne igazság, de néhány hete még nem erről volt szó...
Biztos alakul a véleménye, érzései ezekről a dolgokról, csak közben nem könnyű várni a csodát és elrejteni, vissza szuszakolni a túltengő érzelmeimet...
Őt most nagyon kielégíti a munkája, hétvégente is van, hogy dolgozik, fontosnak érzi magát. Én meg... áhhh.
Inkább hagyjuk.

Kriszto: már december eleje óta bármikor kezdhettünk volna...
A táblázatban mára írtál egy csomó vizsgálatot. Felvidítanál azzal, hogy leírod mi volt? Tudom, kicsit perverznek hangzik... De ma ilyen napom van...
Köszi, hogy kiönthettem a bajom... :oops:
szélkisasszony

Velünk semmi különös nincsen. Nyalogatjuk a sebeinket.
DE! Új év, új élet. Járunk talpmasszázsra, voltam spirituális válasz terápián ahol is kiderült bonyolult és összetett lélek vagyok. Vagyis nem egyszerű eset, nem egyszerű múlttal. Megyek majd talpmasszázzsal összekötött energetizáló kezelésre, ahol akupunktúrás masszázzsal helyreraknak mindent amit kell.
Lúgosítok, sokat eszek, ennek ellenére rendületlenül fogyok már csak 70 kiló vagyok a 180-as magasságomhoz. Próbálok nem stresszelni, ami egészen jól megy már, de még hosszú az út a nyugott élet eléréséhez. Tegnap voltam Paraginál, 2 picike cisztám van csak, de azt is el fogom tüntetni februárra.

Ha nem is jelentkezem rendszeresen, figyelni akkor is figyellek benneteket és többetekkel tartom más úton is a kapcsolatot (telefon, facebook, privi stb.), ez remélem látszódott a táblázatból is. :D

Zafír
zafir100

Szélkisasszony: Krisztó vizsgálatait én írtam be a táblázatba. :D Na most jól összezavartam mindenkit, hogy miket írtam én és miket Krisztó. :lol:

Zafír
zafir100

Szelkisasszony, hagyj egy kis idot a ferjednek. Nalunk is ez volt, o sem akart hallani sem a lombikrol...most meg majd kiugrik a borebol, izgatott, hogy februarban kezdunk, hiszen mindennel jobban vagyik arra, hogy apa legyen! :D Es en sem kapok kutyat :evil: :cry: :evil: :cry: Pedig annyira szeretnek!
Vendég

Kretty,
örülök, hogy jó híreket (is) kaptatok! Jajj de jó, a február mindjárt itt van! Nekem sem volt még soha long protkóm! Azért ez durva, hogy elcserélték a leleteket! Marhára nem mindegy!!!
Na a lényeg, hogy mostmár a babásodás útjára lépsz és mindjárt itt az április! Remélem mi is akkortájt lombikozunk!!!
Holnap majd gondolok rád az andrológusnál! ;)

Szélkisasszony,
sajnálom, hogy akadályokat gördít eléd a férjed, de hagyj egy kis időt neki, hisz most a munkájával van elfoglalva! Biztos megenyhül majd!

Zafír,
nagyon ügyi vagy a fogyással! Megkérdezhetem, hogy hány kilóról indultál? Te is a ch diétát csinálod??? Le a kalappal!!!

gigibp

Gigi: 75 kilóról indultam (karácsony előtt), ami a 180 cm-hez nem volt túl sok. Semmilyen diétát nem csinálok, talán a lúgosítás és a méregtelenítés miatt fogyok.

Zafír
zafir100

Kretty,
jaj, ez nagyon jó hír! Mármint a kezdés! :D De az, hogy összecserélték az eredményt... :shock: azért kíváncsi leszek a kontroll eredményre is! :wink:

Szélkisasszony,
ismerős helyzet... :? Túlságosan is! Ezen csak a idő segíthet, erőltetni kár. Viszont ne fojtsd magadba, azért néha beszéljetek róla! A férfiak túlnyomó többsége hajlamos homokba dugni a fejét a problémák elől, lapítanak mint a gyerek a kakis pelenkában...hogy stílusos legyen a hasonlatom :D :D

Zafír,
ezek mind jó dolgok, feltöltődsz tőlük, erre most szerintem nagy szükséged van!

Kata,
ha másról nem is akarsz írni, azért majd az esküvőszervezésről mesélj egy picit nekünk :wink:
leeda

zafir: klassz, hogy kezdtek! én is voltam SVT-n izgi volt! :) mivel lúgosítasz, és méregtelenítesz?

Kretty: azt komolyan írtad, hogy összecserélték a leleteket? az hogyan lehetséges, és majd akkor a spermákat is összefogják cserélni????? milyen hely ez???

Kata: fel a fejjel! Ne add fel! Látod nekem még petesejtem sincsen, aztán mégsem adom fel, mert nem lehet!!! amúgy a férjecskéd itthon van? hogy állsz a fogyással, csinálod még?

Szélkisasszony: megértelek, de a férjedet is megértem, egyszeri mikor az örökbefogadásról beszélgettünk, az én uram kategórikusan kijelentette, hogy márpedig neki nem kell más gyereke! Azóta én fel sem hoztam ezt a témát!

Lányok!
Egy kicsit irhatnátok nekem erről a long protkoll-ról, már akinek volt már, mert szerintem rám is ez vár legközelebb!!! :shock:

Jó éjt Mindenkinek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Kretty, annyira örülök hogy most kezdhettek.Azt hiszem tudom az okát.Nekünk februárra volt időpontunk a doktornőhöz,és tegnap hívtam fel hogy nekünk sajnos nincs rá szükségünk.Végül abban állapodtunk meg, hogy felcseréli az időpontunkat egy március-áprilisi indulóval.Hát ezek szerint Veletek cseréltünk.
Amúgy nekem a második lombikom long-protokoll volt.
Leírhatom, ha érdekel valakit, de az is a Kaáliban volt.

Kretty ,írok privit.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zsuzsi: Mecsek tea lúgosító teája. Hetente 1 nap csak zöldséget, zöldséglevest és gyümölcsöt eszek. Zöldségleveket és teát iszok.
Nekem az első lombik long protokolos volt. Decapeptyl depot kaptam, ha jól emlékszem, ami teljesen leállította a hormontermelésemet.

Zafír
zafir100

Zafir: köszi :wink: majd jól kipróbálom

értem, hogy a long protokollnak az a lényege, hogy leállítja a szervezet hormonrendszerét, és gyógyszereszesen növeszti a tüszőket. De ezt mikor teszi? Mikor állít le? A menzesz első napján?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, az andrológián cserélték össze...a szakrendelő laborjában! :?

Era, akkor pont jókor voltunk jó helyen! :wink: Holnap válaszolok a privire, ma valamiért nem küldi el nekem.. :evil:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?