Sziasztok lányok!
Bogi!
Itt vagyok, csak ma duán egy kicsit sok lett a program, már nem fáj annyira, és rájöttem, hogy nem is a torkom, hanem a mandulám, de nekem az minden télen begyullad. Az elevitet nem szedem rendesen. Tudom, hogy rossz kislány vagyok, de amikor megjött nagyon mérges lettem, és ezért nem szedtem, de ma elkezdtem újra. Veled mi újság?
Zituska!
Végre, azt hittem elvesztél a hálón. Szép lenne az a 38. nap, de sajna ma vagyok a 4. napon. Veled mi újság?
Tündi!
Nagyon sajnálom, ilyenkor én is sírós szoktam lenni. Nekem nagyon bejön, hogy elkezdem ordítatni a gépen a zenét, én is énekelem (inkább kornyikálom), és úgy bőgök, aztán megnyugszom, megrázom magam és indulhat a köv. hónap. Remélem, hamar vigasztalódsz. Olyan aranyos vagy, hogy még ilyenkor is gondolsz rám. Köszi a jó kívánságot, sokkal jobban érzem magam.
Megann!
Akkor most akció hegyek
Emeseanyu!
Kitartás.
Bellazy!
Én is szerettem volna megtudni, hogy mikor lesz babó a horoszkóp szerint, bújom is az újságokat, hátha mondanak valamit. De konkrétan a születési dátumból nem merném kiszámoltatni, hátha azt mondja nem is lesz. De én szeretnék hinni benne. Szerintem nektek bizti lesz 2005-es babótok.
Drika!
Vigyázzatok magatokra. Drukkolok az uh-hoz.
Hát ma akkorát csalódtam. Most vettem észre, hogy nem lesz szülőszoba, tegnap meg nem volt megasztár. Minden jó műsort kivesznek
Nem hallottatok véletlenül arról, hogy Miskolcon is lesz Dévai, vagy kihelyezett részlege?
Pusza
Nina