A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt lányok!

Hát asszem beszedtem egy jó kis torokgyulladástKép. Fáj a torkom, néztem jó kis kráterek vannak rajta, meg már az orrom is folyikKép. Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem veszek be antibiotikumot, meg nem lesz lázam akkor ugye nem veszik el ez a hónap. Ugye nem ...

Wish!
Ne legyél szomorú, te legalább látod a következő lépcsőfokot. Én csak várok, reménykedek, és ha eljön a január, akkor is csak reménykedhetek, hogy a doki csinál hormontükröt, meg uh-kat. Ha nem biztos kitalál valamit, hogy még mit kell megnézni, miért kell még várni, és a hónapok csak vesznek. DE ahogy a párocskám szokta mondani: Ne siettesd úgy az időt, addig még annyi szép és jó történhet velünk. Tudom, igaza van.

Puszi
Nina
nina79

Csilla Kép nagy nagy gratula az új kismamának!

Stella Kép időrendben te leszel a második, nagyon szorítok, hogy 22-én minden rendben legyen.

Karácsonyra pedig harmadik kismamánk Hajni Kép, jó? Nagyon szorítok, hogy mit mondananak a telefonban. Írj!

Szép kis babaesőnk lesz jövőre! Kép

Puszi mindenkinek

Noémi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Itt aztán megy a pörgés!!!!

Csilla
gratulálok! Végre elindul talán a zebracsorda.

Stella
szorítok nagyon! Mindjárt itt van a 22.e

Wish
ne szomorkodj, tudom most megint veszítetek valamennyi időt, de beszeditek a gyogyókat és már indulhat is a babagyártás!!!

Nina
Jobbulást kívánok Neked! Szerintem úgy nem veszik el a hónap.

Hajnesz
Juuuj de jó!!! Mennek a további drukkok!!!

Bogi
köszi a drukkot, nagyon jól jön!

Dana, Zitus elég lesz már a bújócskából!!!!

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Megjött ma reggel. Ki vagyok borulva teljesen, még akkro is ha tudtam hogy most nem lesz. Bőgtem este, bőgtem reggel és most is tudnék.

Kérlek, javíts ki a táblában. MA 1. cn Kép

Csilla
Gratulálok!

Wish
Sírjunk együtt, kár hoyg nem tudunk egymás vállán.

NIna
jobbulást

Vigyázzatok magatokra! Köszi a drukkokat!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

12-13.cn és fáj a pocim!Hőm a béka feneke alatt!
Ez azt jelenti hogy tüszőrepi közeleg!
IcsilyaKépLátod, én sem vagyok'normális' tuti, hogy csak 29-30 napra fog megjönni nekem is!
Na nem baj, nekünk is lesz babánk!

Egyébként muszály zuhanni a hőnek, vagy elég ha szépen lelépked napról napra???
Csinálom a görbémet nektek elemzésre!Eddig olyan szép(SZERINTEM:o), de jó lenne ha ilyen is maradna!

Puszi!

Kép

Kép
megann

Tündi
hát elszomorodtam, azt hittem együtt örülünk. Sírd ki Magad, aztán irány a dokibácsi, vérvétel, UH. Tejes gőzzel előre!!!

Jázmin
djázmin

Tündi!

Jaj ne!!!!!!!!!!KépKépKép
Olyan biztosra vettelekKép

Gyógyulj gyorsan, bízom benne egy két nap múlva kihevered ezt az undok mensit!!!!

Kép

Kép
megann

SziasztokKép!
ÉviKép TündiKép MegannKép ReniKép AnnaKép OrsiKép NinaKép BogiKép HajniKép CsillaKép WishKép StellaKép JázminKép AndiKép DodoKép...és persze mindenki aki még gondolt rám!
Köszönöm a mérhetetlenül sok drukkot, jól be is spájzoltam belőlük péntekre meg azután két hétre!Kép Mindjárt hívhatom is a biológust!
WishKép
Sajnos minket pont ez a jó hír-rossz hír hullámvasút tesz olyan erőssé, amilyenek vagyunk, és mi nagyon-nagyon sokat kibírunk!Kép Nagyon szorítok, hogy hamar megszabaduljatok a baciktól, vírusoktól és semmi ne állhasson már az utatokba a babókátokig!!!Kép
TündiKép
Remélem, kicsit jobb már és megint csak előre nézel! Úgy sajnálom, de bízni kell, eljön hamar a Te időd is!!!Kép
StellaKép
De jó, hogy benéztél! Ezer drukk a vérvételig!!!Kép
CsillaKép
GRATULÁLOK!!!Ez fantasztikus!!!Kép Remélem Stellával nemsokára követhetünk Téged!!!Kép
puszi
Hajni
hajnesz

Sziasztok csajok!

Köszi a kedves sorokat és a bíztatásokat.

Helyzet változatlan. Nem jött meg. Viszont persze a teszt negatív lett. Január elején kellene megint megjönnie, ha nem jön meg, elmegyek dokihoz. Csak utálom megint előlről kezdeni a doki témát.

Csillam: tegnap nem tudtam jönni. Kiderült, hogy mi az eredmény? Nagyon drukk!!!

Barbi: nem tudom, hogy aktuális e még a kérdés, ha gondolod, én leírom a dolgokat. Nekem is volt HSG-m most augusztusban. A mensi hatodik napján kellett mennem éhgyomorra. 11 fele csinálták, addig izgultam. Egy röntgenes helységben. Hát... kb. 5-10 perces volt az egész, de nekem nagyon-nagyon fájt. Kicsit le is esett a vérnyomásom, majdnem elájultam, de túl voltam rajta. Olyan feszítő érzést éreztem és igazán nem voltam erre felkészülve, mert mindig azt mondják a dokik, hogy csak kellemetlen.
Átjárható a petevezetékem hál istennek. (tuti, hogy a tied is az lesz). Utána saját lábamon mentem a szobába, utána már ehettem, picit véreztem és eléggé fájt még utána is a hasam. Délután már jobb volt, lefürödtem és hazamentem. Viszont elvileg csak másnap reggel mehettem volna haza, de én saját felelősségre hazajöttem, mert engem várt otthon a kislányom. Ennyi. Szóval túl lehet élni, de nagyon fájdalmas volt. Ha van rá lehetőséged, kérj kisebb altatást. Nekem se fájdalomcsillapító, se altatás, semmi nem volt.

Puszi mindenkinek

Sok sikert!

emeseanyu

Csillam: lehet, hogy nálam is odakerül a sor. Te hol csináltattad a lombikot? Mennyi babát kértél vissza, hogy egy maradt? Fura kérdés, de érdekelne: voltak ott husosabb nőcik is?

Köszi

emeseanyu

WishKép
Köszi, hogy megnézted a görbémet. A lassan felmászó görbe állítótag nem jó, ezért gondoltam h ez a görbe sz.r.
Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek! Kapkodjátok a gyogyit aztán meglátod már jöhet is a babó.Kép

OrsiKép
Ha itt vagy megnéznéd a görbémet, tegnap tettem fel! És tegnap meg is jött. Ez volt a 3. fogi mentes ciklusom.
KöszikeKép

MegannKép
Tegnap du. 3-kor jött meg. Akkor elvileg ma jött meg????? Tehát ma van az 1.cn?

Andi
andi81

WishKép
Köszi, hogy megnézted a görbémet. A lassan felmászó görbe állítótag nem jó, ezért gondoltam h ez a görbe sz.r.
Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek! Kapkodjátok a gyogyit aztán meglátod már jöhet is a babó.Kép

OrsiKép
Ha itt vagy megnéznéd a görbémet, tegnap tettem fel! És tegnap meg is jött. Ez volt a 3. fogi mentes ciklusom.
KöszikeKép

MegannKép
Tegnap du. 3-kor jött meg. Akkor elvileg ma jött meg????? Tehát ma van az 1.cn?

Andi
andi81

Ez kétszer ment el. Bocs. Szarakodik ez a gép.

HajneszKépKép
Továbbra is megy a drukk. Ha megtudtál vmit szólj.
andi81

Csillam gratulálok a babához, nagyszerű érzés lehet vigyázatok magatokra nagyon, pihenjél sokat.
Mindenkinek köszönöm a sok információt a hsg-vel kapcsolatba,nagyon sokat segítetetek.

Puszi mindenkinek.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MindenkiKép

Nagyon köszönöm a jókívánságokat!Kép

Remélem mihamarabb ,neketek is összejön!Kép

HajneszKép

Érted most duplán-triplán ...szorítok!Kép

EmeseanyuKép

A BMC-ben ,igen vannak duci hölgyek is!
Nekik is megcsinálják a lombikot!(nem lefogyasztják őket)

Nekem 11 petesejtből 6 termékenyült meg!
3-at ültettek vissza! 2-őt továbbtenyésztettek ,majd lefagyasztották!(szegénykéim)

Hogy miért csak 1 maradt ,nem tudom!Kép
Pedig én akár 3-at is bevállaltam volna!

De így is örülök ám NAGYON!
Majd a kistesvér lesz a 3-as iker 2év múlva!Kép

Még nagyon aggódok ám én is! Ez a 55 HCG ,nem túl alacsony????

Bár az orvos azt mondta ,hogy ez már biztos baba!
Ultrahangra csak dec. 28-án kell mennem!
Addíg tovább izgulok !

Csilla
csillam

Még egy kis info!Kép
Mi 4-en voltunk egy szobában!
Hármunknak első lombik volt !
Mindenkinek sikerült!

Sajnos a negyedik lánynak ,már a 4.-et csinálták és ez sem sikerült neki!Kép
(De ő azt mondta hogy nem pihent a transzfer után semmit)

Én meg betegállományban vagyok már két hónapja!
Csakk erre készültem testileg-lelkileg!
A transzfer után szinte fel sem keltem,csak jó pár nap múlval!(a számítógép elé)

Csilla
csillam

Csillam,

Nem régóta olvaslak titeket, azt szeretném kérdezni hogy mióta próbálkoztatok a babával és kihez jártál a BMC -be elég a kezdő betüi.
Irigyellek ám nagyon, ne izgulj sokat élvezd minden percét a várandóságodnak. A következő baba már spontán összefog jönni.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok
A táblában kijavitanátok 1.cn-reKépKép
CsillamKép
GratulálokKépKép
HajneszKép
Igy ismeretlenül is drukkolokKép
Sziasztok és kellemes hétvégét mindenkinek meg irni már nem fogok de olvaslak minden nap titteket és szeretnék mindenkinek Békés Szeretetteljes Karásonyi Ünnepeket KivániKépKép
Kép
És legalább egyet mindenkinekKép
Kép
Sziasztok IldikóKép
ildikó_4

ZbarbiKép

Aranyos vagy!Kép Köszi!
De kétlem ,hogy nekem spontán összejöhet a következő!
Mint írtam ,nekem Szabolcs utcában elkötötték mindkét petevezetékem! (A szemetek....)

A BMC-ben W.Péter az orvosom!Szerintem nagyon jó!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Igaz ,nagyon sokan járnak hozzá,de megéri rá várni! Szerintem!!!

Csilla
csillam

CsillamKép
Gratulálok a pocaklakóhoz! Ne izgulj, az 55-ös HCG tuti 1 babóca, aki Titeket választott.KépKépKép

De valamit hozzáfűznék. Én nem pihentem az ET után, ahanem dolgoztam. Egyáltalán nem kíméltem magam. (na jó azért súlyokat nem emelgettem)Kép De a Zeke is azt mondta ET után, hogy teljesen hétköznapi életet lehet élni SŐT a háztartást kötelező vezetniKépKépKép(a kis hímsovinisztaKép) Nekem így is 2 kapaszkodott meg. Tehát nem bizonyított, hogy a fekvés=tuti siker. Sőt szerintem a mozgás a vérkeringést javítja, ami nagyon jó hatású.

AndiKép
Megnéztem a görbédet. Na ez más sokkal szebb mint a múlt havi görbe. Tuti, hogy volt ovulációd, de én az ugráló hőgörbére a sárgatest fázisban még mindig azt mondom, hogy nem tökéletes. Hiába van ovuláció, ha a sárgatest nem termel elég progeszteront a ciklus második felében, akkor nem tudja előkészíteni a nyh-át az embrió fogadására, így vagy meg sem tapad az embrió, vagy nem tud beágyazódni rendesen. Ez persze még mindig lehet a fogigátló hatása.KépKép

Ez már hüvelyben mért hő ?

Pusza
Cat (Ne haragudj, ha nem tudok rögtön jönni megnézni a görbédet, de két kisfickó üvölt az ágyambanKépKép)

Cat
Kép
cateye

Csilla

Ne haragudj nem tudtam mit csináltak veled a Szabolcs utcába, akkor biztos nem írtam volna ekkora hülyeséget, ne haragudj.Várom már HSG vizsgálatott rossz várakozni, hogy mi lesz a következő lépés)ha esetleg nem átjárható a petevezeték vagy ha igen).

Emeseanyu
Ma beszéltem a nővérkével és fájdalom csillapitott fognak adni, nem értem hogy döntik el hogy ki kap vagy nem a HSG előtt.Köszönöm hogy megosztotad velem a vizsgálat menetét.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép

Most látom ,hogy csak a felére válaszoltam!

Bocs!

Én 2000 óta szeretnék babát!
A volt orvosomnak (Szabolcs utcai),hiába mondtam ,hogy vizsgáljon már ki alaposan ,hogy miért nem sikerül!
Mindíg csak azt mondta,hogy fiatal vagyok ,próbálkozzunk ,majd összejön!

Mígnem egyszer a Rákszűrésnél idén márciusban ,elsírtam magam!
Mondtam neki,hogy lassan rámegy a házasságom a gyerektelenségre!
Akkor kezdte a komolyabb vizsgálatokat..!HSG.stb..!
Szeptemberbe kerültem a BMC-be!
Egy ismerős ajánlotta,(2-lombik babás)

Csilla
csillam

LányokKép
Köszönöm megintcsak a drukkokat! Olyan aranyosak vagytok!Kép
13 petesejt termékenyült meg, abból kettő sajnos triploid (3 kromoszómás), ők már nem jöhetnek velünk továbbKép. De 11 között csak lesz 3 kis tökös embrike, akik már alig várják, hogy beköltözhessenek!Kép
Most már végképp nem tudom, mit lenne jobb csinálnom ET után, pihi vagy mozgás...nehéz kérdés...Egyelőre inkább pihi...Kép
puszi
Hajni
hajnesz

Csilla

Akkor négy hónap alatt sikerült a baba, ez tök jó' Szerencsésnek mondthatod magad.
Néha én is a párom idegeire megyek a folytoson számolgatásokkal, mostanába próbálok jobban oda figyelni hogy ne éreztesem vele a dolgot. Szerinte a spontán dolgok sokkal jobbak)ez igaz) de hát a sikerért mindent.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Kérlek javíts Zita a táblázatban, mert ma vagyok a 2. cn-en.
Tegnap volt egy céges rendezvény, ahol egy asztrológus hölgy a horoszkópomból azt olvasta ki, hogy 2005-ben babánk fog születni (gyönyörű, egészséges vszinű kisfiú). Csillagállás szerint akár még idén megfoganhat....háááááááát ha minden jól megy, akkor még lehet PÉ-m dec. 29-e körül!!!!????
Mit szóltok? Valaki hiszi a csillagok jóslatát?

Csillam, Neked nagyon sok GRATULA!!!!!!
bellazy

Hajnesz

Tuti hogy lesz három tökös kis embriód, csak ++++++++ gondolkodni. Én a te helyedbe pihiznék és egy kis idő elteltével minden csinálnék a régi kerékvágásba.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hajnesz

Tuti hogy lesz három tökös kis embriód, csak ++++++++ gondolkodni. Én a te helyedbe pihiznék és egy kis idő elteltével minden csinálnék a régi kerékvágásba.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Bocsika kétszer küldtem el.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

CateyeKép

Biztos ,igazad van(neked ez vált be)!Kép
De én nem is tudtam felkeni az ET után!
Vagy négy napig olyan érzésem volt ,hogy itt a vég!
Nagyon-nagyon fájt a hasam,alig tudtam menni...!

Mikor meg jobban lettem,akkor a férjem nem hagyott smmit csinálni! Állandóan zavart pihenni!
Most is azt csinálja! AZ agyamra megy vele!

De lényeg ,hogy sikerült! Nem igaz??Kép

Csilla
csillam

CsillaKép
Bocs hogy belekotyogok, de mitől fájt a hasad? A pungitól és az nem múlt el, vagy az ET-től?
Hajni
hajnesz

BarbiKép
Köszi! Igen, ez szimpi, asszem így lesz! Kép
Hajni
hajnesz

HajneszKép

Nekem már a punkcio előtti napokban is fájt!De aztmondták az normális.
Alig vártam,hogy túllegyek rajta és elmúljon!
De ugyanúgy fájt utána is!
Az ET után .meg nemtudom miért Fájt mégjobban!
De mondom kb.4 nap alatt elmúlt!
Azóta semmi fájdalom! (csak a mellem)

Csilla
csillam

CsillaKép
Köszi! Hát nem irigyellek, hogy ennyit fájt! A lényeg, hogy most már nyoma sincs és csak a jó maradt!!!Kép
Hajni
hajnesz

CatKép
Köszi szépen h megnézted. Jaj, ne viccelj, annak is nagyon-nagyon örülök, h időt szakítasz rám és megnézed, nemhogy annak h ilyen gyorsan. Tényleg nagyon kösziKép
Annak is örülök h ezt a görbémet már kicsit jobbnak látod. Egy picivel én is jobbnak láttam az előzőnél. Ez a 2. szakasz ugrálós, igen, a francba. De idővel (vagy gyogyival) csak lesz ez is jobb.
Hüvelyben mértem igen, az előzőt is!
Mégegyszer nagyon köszi mindent. Ugye a köv. görbémet is megnézed????????

Puszi neked és a két kisfickónak is. KépKépKép
andi81

Sziasztok!!! Kép

Szia, Bogi!

Kösz, hogy érdeklőddtél felőlünk, nagyon jól esett. Kép Kép a topikot olvasgatom, és próbálok képben lenni, csak mire hazaesek a melóbol olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm gépelni se. Kép
Jól vagyunk, legalábbis a babó remélem, mert engem szép lassan kikészít Kép - ez nem panasz, örülök neki. Egész nap émelygek, reggel hányok, he eszem ég a gyomrom.....- DE szép az élet és boldogok vagyunk Kép Kép Kép
Ma voltam először védőnéninél, elküldött egy rakat kivizsgálásra, szerintem egy-két hétig a korházat fogom járni.
És Hétfőn megyünk 12 hetes uh-ra, már nagyon várom és persze nagyon izgulok is. Majd beszámolok!

Dana!

Bocs, hogy eltüntem, igérem hozok fotót a piciről csak meg akartam várni a 12 hetest mert az már sokkal izgisebb mint az eddigiek. Persze azokon is édes, tündéri és én képes vagyok minden apró pontját beazonosítani, bár a doki megmondta, hogy még az se meg az se látható......De én látomm Kép Kép Szóval jövőhéten jelentkezem az új képünkkel együtt.

Puszilok mindenki,
Drika
drika

Drika!
Örülök, hogy rendben van minden Veletek. Az a hányós időszak -ha jól tudom- hamarosan elmúlik, a 12. hetet követően. Várjuk a képeket és a híreket!

Nina!
Hogy vagy? Vigyázz magadra, ne betegeskedj!
Elevitet szeded?
Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok!Kép

Bocsi, hogy így el vagyok tűnve, de rengeteg a dolgom, még mindíg.Kép
Egyébként jól vagyok, illetve lehet hogy mégsem, ugyanis egy kis felfázásra gyanakszom - pisilésnél fáj a hólyagomKép
De ettől eltekintve jól vagyok!

Csak kutyafuttában olvastam vissza - sajnálom, akinek megjöttKép, gratulálok az egyszem babás hírnekKép (keveslem!!), és nagyon szorítok a friss lombikosoknakKép!

Dobom a táblát!
Akik narancssárga mezőben vannak, azoktól pontosítást, vagy megerősítést kérek!!

Kép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányok!

Bogi!
Itt vagyok, csak ma duán egy kicsit sok lett a program, már nem fáj annyira, és rájöttem, hogy nem is a torkom, hanem a mandulám, de nekem az minden télen begyullad. Az elevitet nem szedem rendesen. Tudom, hogy rossz kislány vagyok, de amikor megjött nagyon mérges lettem, és ezért nem szedtem, de ma elkezdtem újra. Veled mi újság?

Zituska!
Végre, azt hittem elvesztél a hálón. Szép lenne az a 38. nap, de sajna ma vagyok a 4. napon. Veled mi újság?

Tündi!
Nagyon sajnálom, ilyenkor én is sírós szoktam lenni. Nekem nagyon bejön, hogy elkezdem ordítatni a gépen a zenét, én is énekelem (inkább kornyikálom), és úgy bőgök, aztán megnyugszom, megrázom magam és indulhat a köv. hónap. Remélem, hamar vigasztalódsz. Olyan aranyos vagy, hogy még ilyenkor is gondolsz rám. Köszi a jó kívánságot, sokkal jobban érzem magam.

Megann!
Akkor most akció hegyekKép

Emeseanyu!
Kitartás.

Bellazy!
Én is szerettem volna megtudni, hogy mikor lesz babó a horoszkóp szerint, bújom is az újságokat, hátha mondanak valamit. De konkrétan a születési dátumból nem merném kiszámoltatni, hátha azt mondja nem is lesz. De én szeretnék hinni benne. Szerintem nektek bizti lesz 2005-es babótok.

Drika!
Vigyázzatok magatokra. Drukkolok az uh-hoz.

Hát ma akkorát csalódtam. Most vettem észre, hogy nem lesz szülőszoba, tegnap meg nem volt megasztár. Minden jó műsort kivesznekKép
Nem hallottatok véletlenül arról, hogy Miskolcon is lesz Dévai, vagy kihelyezett részlege?

Pusza
Nina
nina79

Nina!

Én is jó pofára estem!KépHogy lehet, hogy ma nem volt szülőszoba!Én is rákészültem, hangulatvilágítás, gyertyák és persze az elmaradhatatlan pzs!Erre pafff!Így hát marad az akciózásKép és ugye az se rosszKépKépKép
(Remélem jövő héten lesz!!!!)

Lányok, válaszoljatok légyszia arra a kérdésemre hogy: A hőnek muszály 'zuhannia'tüszőrepikor vagy elérheti lépcsőzetesen is a mélypontot???

Nina!Én is csak úgy szedem az elevitet hogy tüszőrepitőlKép mensiigKép! Remélem utóbbival már nem kell többet találkoznom!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

Megann!
Az akciózás sem lett volna rossz, ha párom nem éjszakás, és nekem még nem lenne meg. Így maradt a szunya. A hőm nekem 4 tizedet esett, de csak 2 nap múlva jött meg. Én is remélem, hogy mivel minket már meglátogatott a miku az idén többet nem jön, csak jövőre 10-11 hónap múlvaKép

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok Lányok!

Szomorú vagyok Kép. Megjött. Kép.

Tündi, meg akiknek megjött
ez nem a mi évünk volt. Majd a következő!!!

Zitus
javíts ki légyszi a táblában, ma 1 cn.

Jázmin
djázmin

Jázmin!
Sajnálom, ne szomorkodj, az óévet egy babóval búcsúztatjuk, OK? Én kiszámoltam, ha 20 napon lesz a pém akkor az pont 2005.01.01. lesz. Szép meglepi lenne. Én is őszi baba voltam, remélem nekem is őszi babám leszKép
Hát nem sikerül elküldenem. A párocskám azt mondja leállt a server. Mennem kell dolgozni, de megkérem később próbálja elküldeni.

Nina
nina79

Mégis csak sikerült. Na most már futok.
Pusza
nina79

Sziasztok!Kép

Ma megvolt az UH és eredmények 5 db clostitól 13,.napon:

tüsző 37 mm
méhnyálkahártya: 14mm

Szerintetek ez jó vag már túl sok???

Mikor akciózzunk mert elég nagy a tüsző viszont 13.napon vagyok hőm még nem esett le és a LH teszt még nem egyforma erősségű csíkot mutat.

Szerintetek???

Holnap utazunk el a Mártába párommal lesz időnk akciózni, kérdés hogy mikor lenne legideálisabb?!?

Segítsetek!Kép

Dodod!Kép

Te is ma vagy UH-n, nem?
Eredmény?

Mea
mea

Jó reggelt lányok!

Jázmin!
Nagyon sajnálomKép
Micsoda rossz széria van már megint!Kép

Nina!
Tetszik az okoskodásodKépJól kifundáltad ezt az őszi baba dolgot!Ez igazán tetszik, akkor mondjuk én is januárban esem teherbeKép, és így akkor fog születni a babám amikor én!Kép
Akkor már nem is nagyon hajtom ezt a hónapot, úgyis szórakozik velem a természet, a hőm tegnap volt eddig minimumon 12.cn, mára már emelkedett, mégsem éreztem a tüszőrepit, pedig mindíg szoktam!
Ezek szerint most nem is voltKép

Wish!
Mizu? Hogy bírjátok a bogyókat?
Nagyon utáljátok,mi??

Zitus!
Kiderült már, hogy felfáztál e, vagy nem?(Próbálj egy kis Urogin Tinktúrát inni, ez egy gyógynövény kivonat, direkt erre. Patikában lehet kapni)
Tessék melegen öltözni, és nem sokat ácsorogni,ücsörögni a hidegben!

Kép

Kép
megann

Mea!

Ugye a "nagykönyvben" az van megírva, hogy a legjobb telibelőni a tüszőrepit!
De ember legyen a talpán aki tutir megérzi, hogy mikor is van ez!
Szerintem ha holnap utaztok el, akkor holnap lenne a legideálisabb!Lehet hogy holnapra le is esik a hőd...
Többiek...vélemény?

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Köszi. Hát ez az, hogy nem tudom pontosan melyik nap lenne jó.

A múltkor visszaszámolva mensitől 14 napot pont lemaradtunk róla mert előtte meg utána egy nappal csináltukKép

Bár szerintem így is sikerülnie kellett volna elvileg, mivel a hímivarsejtek eléldegélnek ott bent egy ideig(72 óra max.)

Mea
mea

Az eredméyeimhez tudok valamit hozzáfűzni???
Bocsánat, csak izgatott vagyok kicsit, elnézést.

Mea
mea

Mea!

Ahogy Icsilyaval kiegyeztünk, ez a -14 nap csak a nagykönyv szerinti számítás, és mint tudjuk, többségünk nem nagykönyv szerinti!
Sajnos nincs nagy tapasztalatom, de a hő+lh teszt+pg53+uh+billingsváladék talán jó eredményre vezethet.De sajnos tudod sokszor még ez is kevés!
Én szorítokKépKépKépKép

Sajnos az eredményeidhez meg végképp nem tudok hozzászólni, csak annyit hogy a mhártya szerintem tuti, a tüsződet én nagynak találom, amiből arra következtetek, hogy lehet hogy több petesejtes a tüsződ=ikeresélyesKépKép ha sikerül(erre valamelyik lombikosunk eredményeiből következtetek, több volt a megtermékenyített pete,mint ahány tüsző volt)Lányok, ugye jól gondolkodom??
Remélem a cisztát kizártátok a dokival???

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Hát ez az attól félek én is, hogy ciszta lehet belőle az meg nagyon enm lenne jó, mert dokim szabin meg ünnepekKép
Meg tök hamar nőnek ezekKép

Azt mondta a vizsgáló orvos, hogy szerinte ez még tüsző úgy-hogy hajrá!

Hát jó lenne, azért belehúzunk.

A bajom az, hogy múlt hónapban tök jó letta progi eredménye meg a prolaktin is 24.napon, és UH-n is 18mm volt a tüszőm 14.napon, és nekem később szokott lenni repi szerintem

Tehát nem tudom mi a sz..nak kellett szednem ezt a hülye clostit!!!

Most meg cisztám lesz tőle még a végén kari előttKép

Bocsána, kicsit mérges vagyok mert szerintem minden ok volt múltkor és nem lett baba.
Miért nem a férjemet voizsgálják meg először???
Miért enkem kell egyből gyógyit szednem, ami mindent felborít majd???

Mea
mea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?