A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo,teljesen jó,bár a térdhajlatnál ill. bokájánál szárazabb+az ujjbegyeinél csúnyácska kicsit.De a diéta hatásos :)
múltkor dög voltam,adtam almát neki,h. lássam van-e vmilyen reakciója...úgy vakarózott szegénykém :(

KépKép
viranka

Szegény az almával :(
De az jó, ha már tudjátok, mit szabad ennie és mit nem.

Kép
vindolanda

Fél órás kemény küzdelemmel nyitottam Rugónak új email címet meg skype-fiókot. Elfelejtettem a jelszavait, és nem tudott skype-ozni.

Egy olyan fotót tettem fel neki avatarnak, ami Maggiéknél készült és a Viranka férje csinálta. Az ominózus pókemberrel :D

Kép
vindolanda

G. közben telefonált. Csak este jön haza :roll:
Így nem tudja felvenni az antikváros könyvemet, ami ma megérkezett Db-be.

Kép
vindolanda

Kaptam egy kupont, amivel 50%-os kedvezménnyel mehetek el 4d-re a Kútvölgyi Magánklinikára. Azért akartam elmenni, hogy megmondják a baba nemét. Most már látom kár volt, soha ilyet nem kívánok senkinek.

A nő, aki a vizsgálatot végezte, közölte, hogy sok a magzatvíz, az átlagnál kisebb az orrcsontja, nyújtogatja a nyelvét, nagy a tarkóredője, szerinte kromoszóma rendellenessége van, a Dawn kórosok ilyenek. Na, én már a vizsgálat alatt sírtam, kértem is, hogy hagyjuk abba!

Ki a kocsiba, bömböltem mint akinek eljött a világ vége. A dokim szabadságon. Felhívtam a Praxis magánrendelőben Győrfi Mátyást (akit egy istennek tartok és tartanak a szakmában). Nála voltam 12. heti UH-on, ahol mindent rendben talált. Szó nélkül soron kívül fogadott (ingyen).
Amint bejött a képbe a baba, már mosolygott és rázta a fejét, hogy itt nincs semmi gubanc. Szabályos fej, megfelelő mennyiségű magzatvíz, orrcsont van. Hogy kicsi vagy nagy, az nem árul el semmit, nekem mindkét gyerek pörge orrú volt.
Tarkóredőt ilyenkor már nem is lehet mérni, semmilyen bőr többletet nem látott - és én sem. A koponyája tojásdad alakú, nem kerek, mint a Dawn-osoknak.

Kérdezte az AFP értékemet. Mondtam nem tudod, a nőgyógyászomnál van az eredmény. Hívjuk fel. Telefonom a kocsiban hagytam, erre adja az övét, hogy telefonáljak arról.

AFP és MOM értékek határértéken belül!

Erre hívja az Istenhegyi Géndiagnosztikán Dr. Hajdu Krisztina főorvosnőt, ketten arra jutottak, hogy nincs ok az aggodalomra.

A Kútvölgyiben a p.csa rögtön amniocentézist javasolt, amit Győrfi Mátyás és a doktornő szerint sem a korom, sem az eredmények nem indokolnak. Ráadásul ugye a vetélés kockázata...

No de elküldtek az Istenhegyi útra egy 4-es kombinált tesztre (22e Ft). Mátyás megkérdezte, hogy adjon-e rá pénzt, el tudok-e menni? Istenem ilyen egy lelkiismeretes embert! Mondtam, hogy nem kell köszönöm, kiveszek automatából.

Elmentem, levették a vért, pénteken 11-re megyek a Praxisba, ahol Győrfi Mátyással és Dr. Hajdú Krisztinával fogok találkozni.

Hívtam a terhesgondozáson Julikát (őhozzá járok), ő is azt mondta, hogy a leleteim alapján nem kell aggódnom!

Borzasztó kálváriát jártunk meg, én a kocsiban sírtam, Apa itthon...

De az én babám nem lehet beteg, nem lehet semmi baja!

Ráadásul a fotó a fejéről olyan gnóm, hogy Mátyás nem is értette, milyen keresztmetszet szerint készült...

Már itthon vagyok a gyerekekkel, beszéltem Virankával is, és szép lassan teljesen megnyugszom.

Nem lehet semmi baj! Úgy látszik rosszkor voltam rossz helyen és kifogtam egy kontárt.

De Mátyás is megerősítette, hogy Kisfiúnk lesz. :)
És olyan kis csupi szája van, mint Geginek. :)

No összebújok a csöppjeimmel, hogy feltöltődjek!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, sajnálom! De a lényeg, hogy jó kezekben vagy, és Hajdú Krisztinánál végleg megnyugodhatsz! De lűtod, a többség szerint minden rendben van, bízz bennük! Drukkolok!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hoztam friss fotókat :)

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Majdnem legyőzött az álmosság, de felülkerekedtem, és itt vagyok még most is 8)

Emese, nagyon sajnálom, és megértem, hogy szörnyű érzés. De fel a fejjel, ha többen is azt mondták, hogy egészséges, akkor annak kell lennie!!
Meglátod, semmi baja nem lesz. Fogsz ide nemsokára boldog bejegyzéseket írni.
Gratulálunk a kisfiúhoz!!

Panndi, Gábornak nem semmi a sérója :lol:
Bájosak a gyerekek, mint mindig.
Én meg mindig csodálkozok a fehér bútoron, nálunk olyan lenne szerintem, hogy azt inkább le sem írom :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Lányok, bocsánat, nagyon szégyellem magam, de nem tudok feljönni, míg nem végezek az anattal, az meg jövő hét szerdán lesz. Kérlek, nagyon szorítsatok, ezen múlik az évem. Ha ez nincs meg, évet kell halasztanom! Jaj...

Köszönöm a köszöntéseket! :) Gondolom, nem kell mondanom, hogy vizsgázni voltam. :) Utána a férjem mondta, hogy menjünk el sütizni névnapomra, majd otthon megesszük, mert már nincs nyitva semmi (hát persze, hogy vizsga után anatómiát tanultam a névnapomon. :)), a sütis nénike jól megváratott, így eldöntöttem, hogy veszek egy kekszes joghurtot, mert én azt imádom. :) A gyerek egy eperitalt választott (van valami svájci eperlötyi nálunk, csak gyümi van benne, jó drága és nagyon finom). Így azt gondolom, nem én tehetek arról, hogy egészségesen élünk. :)
De jó volt, örültem, végre fel tudtam mosni, kicsit takarítottam, nekem ez az ajándék. :)

EMESE:
ne aggódj, ezek a 4D-s felvételek nem tökéletesek, mi tanultuk, hogy készülnek: a kihagyott részeket kiegészítik, tehát amit sima ultrahangon lát, az tökéletesebb kép, mint a 4D. Az a nő meg lehetett volna egy kicsit megnyugtatóbb. Na mindegy, azért nem baj, hogy felhívta rá a figyelmed, de így.... Nem tudom... Ne aggódj, na, lesz itt egy széééép, egészséges, mosolygós babócka, akit majd cipelhetsz a hátadon a másik kettő mellett. :) Nem lesz semmi gond!!!!! De azért menj el erre a vizsgálatra.
A dokid kicsoda, ki ez az arany ember????? Én is ilyet akarok! :) De mondjuk nem mindegy, hogy hol van... Hm... Mondd meg neki, hogy áldja meg a jó Isten azért, mert ilyen áldott lélek!!!!
Egyébként az amniocentézisnél tényleg ott van a vetélés kockázata, de az a legbiztonságosabb. Ha nem tökéletes eredmény jön ki a kombinált teszten, akkor az következik. A kort azért szokták mondani, mert ahogy telnek az évek, nagyobb az esélye annak, hogy hibásan gyárt a szervezeted és akkor becsúszhat egy fejlődési rendellenesség, de te nagyon fiatal vagy! :) Szóval: fel a fejjel, csináld meg a vizsgálatot és szülj egy mosolygós kis emberkét, aki pikkpakk hisztigép lesz. :)
Jaj, lányok, én úgy szeretnék védőnő lenni és sok-sok anyukát megnyugtatni! :) Na, most jól elragadtattam magam...
De tényleg nyugi, na! :)

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jaj de drágák vagytok, köszönöm szépen! :)
Itt rendel Győrfi Mátyás, és Dr. Hajdú Krisztinával is lehet konzultálni:
http://www.ultrahang.com/

Ennek a Kútvölgyis nőnek hála ma borzasztó rémálmom volt...

Egyébként Mátyás a nyelvöltögetésre azt mondta, hogy nem lát semmit, tátog, issza a magzatvizet. És én sem láttam, hogy nyújtogatja a nyelvét. Megtartotta a képet, figyeltük a száját, én csak mellkasba mertem levegőt venni (oda is csak kicsiket), hogy ne mozduljon a kép. Jaj na!

Piroska! Neked is köszönöm a megnyugtató szavakat! :) A nő először rendes, 2D UH-on nézte a babát, ahol nekem fel sem tűnt semmi. Tényleg nem tudom mit nézett, de tulajdonképpen kedves volt, meg elnézést kért..... Utána mehettem fizetni (miután kértem, hogy szakítsuk meg a babamozit...)

Eszembe jutott Panndi tragédiája is :cry: , sokat gondolkoztam rajtatok, és arra jutottam a saját esetemre levetítve, hogy egy genetikai vizsgálaton megvizsgált egészséges babából határértéken belüli AFP és MOM értékek mellett nem lesz egyszerre beteg baba!

Ma betelefonálok a 4-es kombinált teszt eredményéért, és holnap viszem 11-re a Praxisba konzultációra. Remélem lesz mégegyszer UH, most már a doktornővel is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi,no para :)

Panndi szépek :)

Piroska,boldogat :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Mesi, minden rendben lesz :!:

Piroska, vannak még vizsgáid, vagy vége ebben a szemeszterben?

A férfiak közben elmentek. Rugóék ma játszóházba indulnak az ovis csoporttal 8)
Kinn olyan hideg szél fúj, hogy nagykabátban csuktam a kaput Gáborék után. Pedig mindig pizsamába rohangálok kinn, de ez már nekem is sok volt :lol:

Kép
vindolanda

Esik a hó :D

Kép
vindolanda

Piroska Boldog névnapot így utolag. Gondolunk rád, sikerülni fog!!!

Mesi drága, minden ok lesz!!!!! gondolunk rád!!

HÓ most hogy olvasom kinéztem és igen esik..de jó lenne meg is maradna!!!!!!

Panndi: annyira gyönyörüek a gyerekek!!!! :-)

Én végre hajat tudtam mosni...( a szárítás becsavarás, búrázás nem megy egyedül, nem hallom meg picurkát, de Apa végre itthon és segít, lassan festetnem kellene..nem is lassan , máris kellene!!! :-) )

Na fel is ébredt prücsök..mondjuk lassan itt az evés ideje.

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi, ne a mi babánkra gondolj! Tudod, neki a tarkóredője 9,1 mm (!!!) vastag volt, és az egész testét körbevette a vizenyős réteg. Nálatok minden oké volt eddig, nálunk már a 12. heti UH-n látszódott, hogy nagy a baj.

Nyugiiiii! Én nagyon drukkolok!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kaqk, Dalma mindjárt négy hónapos, hogy megy az idő!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hűűűűűűű, Gábor meg ma 7! :lol: De jó, ez eddig nem tudatosult bennem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Piroska!
Boldog névnapot utólag is!

Mesi!
Nyugodj meg kérlek! Holnap remélem még jobban megerősítenek abban, hogy minden rendben!

Panndi!
Milyen aranyosak a gyerekeid azon a közös képen! :)
Gábor is szépen növöget! :)

Kaqk!
Tejcsi rendeződött végül?
Jaj, akartam még írni, hogy karácsonyra a gyerekek korit kaptak. Elmentünk velük korizni. Hát mit mondjak, jól megizzadtunk. Gergő ráérzett a dologra töfögött körbe a pályán, de Zsuzsu, mint a rajzfilmekben, esett-kelt, egyik lába előre, másik hátra csúszott, többet volt a jégen, mint a korin. De nem szegte kedvét, már alig várja, hogy újból menjünk. Eszembe jutott, hogy Emma milyen kis ügyes! :)

Vindo!
Nem semmi vagy a reggeli pizsamás kapuzárással! :) Azért ideje felvenni azt a kabátot!

Viranka!
Jaj, szegény Báló. Azért rossz, hogy az almát sem ehet... Mindig csodálom a táplálékallergiás gyerekeket, hogy mekkora önfegyelmük van...

Kép
gica1

Lányok, Maggie küldött sms-t. Az utolsó vizsgáján is túl van, vége a szemeszternek 8)

Boldog hófordulót a legifjabb topikgyerekeknek :!:

Gica, azért azt a korizást megnéztem volna :wink:

Dolgozni, amíg a férfiak haza nem jönnek :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi: igen :-)pedig még csak most született!!, telik az idő! Boldog 7. hófordulót Gábornak!!!

Maggie: ügyes vagy!!!

Gica: édesek lehetnek. Nálatok nincs tanfolyam? biztos tetszene nekik.
Emma már olyan kis ügyes, már hátra is mennek, meg ügyesen löki magát 2 lábbal...most már magabiztos!

tejcsi: hát ....hajnalban, reggel de-t van elég, du-án estére már kell pótolni. :?

Betegség: Emma már javulgat kevesebbet fújja az orrát, de én?? egyszerűen nem gyógyulok. áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Dalma is taknyi, hv-n elvileg kapja a rotát... :?
Most I egészséges..remélem így marad!!!!!!!

Vera: almára is allergiás?oh szegénykém....nem lehet könnyű neki de neked sem főzni, sütni.. :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Végre itthon vagyok. Ééééééés igen, ma volt az utolsó vizsgám. :lol: Közben megjött két írásbelinek az eredménye, négyesek lettek. Még három jegyet várok.

Szeptemberben nem gondoltam volna, hogy meg lehet csinálni 19 tárgyból a vizsgákat. Volt olyan, ami három részből állt.
Most majd igyekszem leengedni, pihenni egy kicsit, aztán újra kezdődik minden elölről. De állítólag ez volt a legnehezebb félév. A kövekezőben lesz majd egy nagy szigorlat, na az biztosan nem lesz egy álom.

Emese, borzasztó, még olvasni is. Nyugodj meg és hallgass a megbízható orvosokra, kérlek! Majd biztosan elmondják, de szerintem nem szükséges az amniocentézis, ha meg mégis, akkor attól bizony nem kell tartanod. Semmiség az egész. De tényleg nem lesz semmiféle probléma.

Panndi, gyönyörűek a gyermekeitek. Mikor bővül a család? :wink: :lol:
Gratula a hét hónapos legénykének! Annyira édesek, kiegyensúlyozottak ezek a gyerekek...

Gica, ez igen. Ügyesek akkor.

Piroska, szerintem rajtunk nem fog múlni. :lol:

Vindo, én is pizsiben, mezítláb szaladtam ki a teraszra valamelyik hajnalban. Tudtál haladni?

Na, közben meg Dávid beteg lett, már tegnap mondogatta, hogy nincs jól, reggel a Kedves már hőemelkedést mért. Holnap itthon marad. Gergő szobaton felvételit ír. Szerencsére Bercó meggyógyult. Nekem meg fáj a gyomrom. Csak ennyi. :roll:

Viranka, Bálintnál ez elmúlhat valamikor?
dmaggie

Sziasztok!!

Na, én is hasonló cipőben, mint Piroska...

Hétfőn megbuktam, ha jövő héten, legkésőbb csütörtökön nem sikerül a vizsgám, én is csúszom egyévet... :S :(((((((((

Mesiiii! Semmi baj nem lehet, ha a lelkiismeretes orvosok azt mondták. Ne félj!!! Minden bizonnyal vhogy annál a hölgynél is elfogyott a kitartás, leeresztett, kieresztett a száján dolgokat, mittomén. Biztos tartott vmitől, de a 4D tényleg nem megbízható ilyen szempontból. Sajnálom, hogy megijesztett Benneteket nagyon, hamarosan kiderül, hogy semmi alapja. :)

Mindenkinek puszi. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Most csak gyors mert olvastam Mesit.

Édes Mesikém!Nagyon sajnálom,hogy ilyet kellett átélned ez valami borzalom!!! (sejtem milyen lehetett nekem hétről hétre volt valami mindkét terhességem alatt,valami bedomborítja a petezsákot,sok magzatvíz,rengeteg magzatvíz,nincs meg a bal agyféltek,ciszta a gyerek méhében :shock: és még sorolhatnám!!)
De hidd el semmi baj nem lesz!!Ilyen orvosok vizsgáltak meg,hatalmas rutinnal a hátuk mögött,minden a legnagyobb rendben van!Ne aggódj!! Én mindenesetre nagyon drukkolok Nektek!!Nagy ölelést küldök!!

juba0

Dóri neked is drukkolok a következő vizsgádhoz!
Puszi mindenkinek,holnap jövök bővebben!
Most megyek mert holnap oltás Zizinek és reggel korán lesz ébresztő!

juba0

Halihó!

Hú, én úgy elaludtam este. Végre Bercó is örült, mert én feküdtem mellé. :lol: Régóta nem volt már ilyen. Viszonylag jól is aludtam, a szokásostól kevesebbszer ébredtem fel.

Emese, ugye ma kell menned? Hála az égnek, ma remélem végre megnyugszol. Sajnos nem egyformán hozzáértő emberek vannak mindenhol. A kicsi fiatok meg a világ leggyönyörűségesebb babája lesz.

Zizinek bátorságot kívánok akkor. Majd gyere, Juba!

Zdori, majd Neked is kiboszorkánykodjuk. :wink: :lol: Meg kell lennie!

Itt fájt a fejem, hogy mit főzzek a fiúknak, de a szomszédom apukája megmentett. Most megint itt van, elhatározták, hogy ők főzőcskéznek majd. :lol: Lekerült ez a teher is a vállamról. :lol:

Na, megyek és ébresztem Bercót, mert nekünk munkába kell mennünk.
dmaggie

Panndi! Jaj, emlékszem ám, hogy a 12. héten történt ez veletek, teljesen kész voltam, mikor írtad! :cry: Azért gondoltam rátok - végül is összehasonlítottam, mert ilyenkor az ember mindennel próbálkozik -, hogy nálam meg minden oké volt ebben az időszakban.
Egyébként Gábor tiszta apja! És milyen jó dolga van ennyi csaj között! 8)

Maggie! Gratulálok a vizsgákhoz, most már lehet nagyot szusszanni! :) Neked is köszönöm a jókívánságokat, józan ésszel végigmérve tényleg nem lehet semmi. :)
És igen, ma megyek az Istenhegyire a leletért reggel, majd 11-re át a praxisba Győrfi Mátyáshoz és Hajdú Krisztinához.

Vizsgázóknak kitartás, anno anyukám (mikor én főiskolára jártam, és ő már persze rég elvégezte az orvosi egyetemet) mondta, hogy 1-es nélkül nincs főiskola/egyetem. :wink: Úgyhogy fel a fejjel, és hajrá, sokszor a kettes a legszebb jegy a világon. :D

Juba! Rátok is emlékszem, mit kellett átélned a lányokkal...
És valóban, ha jó kezekben vagy az ember, akkor nem lehet baj.

Egyébként a nő 2D-n nézte a babát, onnan mondta az okosságait. :?

Zsozsikám most itthon van két napja (krupp, de enyhe szerencsére). Gegikém oviban. :) Nagyon jól viseli, szereti is. Pláne, hogy délutánonként összevonják a két felső csoportot, és így együtt van Zsozsival, no meg együtt jár a szomszéd kisfiúval, aki a barátja.
És a legjobb hír, hogy mióta létrejött az oviban a sószoba, Gegiék csoportja minden nap ott ebédel! :D
Zsozsiék is lejárnak ugribugrizni, meg táncolni, meg homokozni.

A korisok nagyon ügyesek, biztosan Zsuzsunak is menni fog! :) Nálunk most a memória játék a nyerő! :)

No megyek, mert Geggentyűt lassan ébresztenem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D

A férfiak korán elmentek. G. ma Szolnokra megy. Szerencsére vonattal, Db-ben lepakolja a kocsit. Az út merő latyak, és csúszik is. Éjjel gyönyörűen esett a hó, ami hajnalra elolvadt :?

Emese, várunk vissza az eredménnyel!!!!! Gondolok Rád.

Dóri, hajrá. Csütörtökön biztos sikerülni fog. Nyugodtan lógatod majd a lábadat csütörtök este :wink:

Juba, remélem, jól viseli majd Zizi :D

Maggie, főzés 8)
Milyen lazulós terveid vannak a hétre?
(Tegnap napközben haladtam, eset viszont csúnyán elaludtam kilenckor. Annyi dolgom van sajna, hogy fel sem tudom sorolni: egy disszertációt kell bírálnom, jövő hét kedden egy műhelymegbeszélésen prezentálok, szerdán kezdődnek a tömbösítések, egy tanulmányt kell megírnom kb. egy hét alatt, angolra járok, pályázunk a tanszéken, a szakdolgozók már küldik az anyagaikat stb. A fene essen bele. És persze ki is kellene takarítani a lakást, mert vasárnapra régi barátok jelentkeztek be.)

Kaqk, jobban vagy már?

Panndi, Rugónak nagyon megtetszett Zsófi a képen, hosszasan csodálta :oops:

Tegnap este az ágyban vagyunk, készülődünk a lefekvéshez. Mondom a többieknek, nézzétek már, az egyik teknős hátrafelé tartja a lábát (vízszintesen, és a kis szikla tetején állt). Erre Rugó: "Mérlegállás!".
Olyan jót röhögtem.

Hozok két képet a fiúról, aki térdzokniban bohóckodik az ágyban lefekvés előtt:

Kép

Kép

Kép
vindolanda

Köszi, Lánok, igyekszem. De már nincs idegzetem tanulni... Hétfőig bírtam, mostmár nem megy... :S

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri!
Elhiszem, hogy ilyenkor a legnehezebb már a tanulás, de már csak egy kicsi van hátra! Hajrá!!!

Maggie!
Itt a megérdemelt pihenés! Gratulálok! :)

Mesi!
Várunk a hírekkel!!!!
Zsozsinak jobbulást!
Sószoba! De jó! A gyerekek ovijában a jövő tervei közt szerepel...

Piroska!
Neked is szorítok!

Vindo!
Térdzoknis Rugó! :)
Itt tegnap este az eső zuhogott...

Kaqk!
Van kori oktatás, de ovival is mennek majd, de majd csak jövőre. Addig még néha le-lenézünk majd...
Jobbulást! Szedsz valamit?

Kép
gica1

Gica: na az jó lesz!!! :-)
Nem nem szedek csak c vitamin, tea, méz.

Mesi:???????

KépKép
kaqk
Debrecen

Gyerünk, Dóri, kapd össze magad!!!!
Veled vagyunk lélekben.

Kaqk, jobbulást.

Gica, itt is elolvadt minden napközben :roll:

És igen, már nagyon várjuk Mesit a hírekkel.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mesi,gyere írd már le :) :) :) :)

B. allergiája,passz,h. kinőheti-e.Az alma szerintem elmúlik majd,volt időszak mikor nem ehetett őszibarackot és mandarint sem.Most már ezektől sincs semmi baja :) A többi -hiába diétázunk- keményen tartja magát :( Ő szerintem abba az 5% ba tartozik aki nem növi ki.Néha nehéz,de már rutinosok vagyunk :) Az a rossz,mikor kéri,h. vegyek neki sajtot,vagy joghurtot :( Lehet van rizssajt vagy zabsajt,de még nem hallottam Róla :) a disznósajtot meg nem szereti :)
De valamelyik nap vettem Boci étcsokit s már rutinszerüen olvasom mi van benne,s képzeljétek nem tartalmaz semmi olyat ami B. nem ehet :shock: :shock: kipróbálom vmelyik nap :) :)

Gica,Míra sem érzett rá a korira :) :) bár utoljára 2 éve voltunk,itt kint a tőzegnél :)

Dóri,tarts ki még egy kicsit :) vagy inkább pihensz egy félévet? :) lehet Rád férne :)

Maggie,ügyes vagy :) nem csalódtam Benned :) :) Mék szoktak emlegetni Benneteket :)

Vindo,B. szerintem azóta szereti a pókbácsit,mióta látta milyen jól eljátszol vele :) mérlegállás :)

Kaqk,jobbulást :)

:arrow:

KépKép
viranka

Lányok! Minden rendben van, Móni, Viranka köszönöm az sms-eket! :D

Idáig pihentem, mert a három napos stressz, és az éjjeli nem alvás eléggé kimerített. Most megyek Gegiért az oviba, este meg leírom, hogy mi volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Nem is olyan régen értem haza, csak ebédeltem. Finomat főzött István. :lol: Annyira cuki volt, hozta nekem a kaját. :lol:
Jól elvoltak a fiúkkal.

Köszönöm Lányok a biztatást, a kedves szavakat. Nagyon jól esik.

Most is lazulok, mert nem nagyon csinálhatok semmit, várom a villanyszerelőt, azt vettük észre, hogy bizonyos elektromos eszközök használatakor kerreg a biztosíték, így most el vagyok tiltva a mosástól, sütéstől. De lesz ennek böjtje. Annyi mosnivaló van, hogy csak na.
Szóval a hétvégém igen munkás lesz, de a köv. hétre már beterveztem néhány kényeztetést. Hétfőre masszázst, csütörtökre közmetika/arckezelés. Ezt utóbbit még Vicuskától kaptam a kupon formájában a szülinapomra, de csak most tudom beváltani. Már előre örülök neki.

Dóri, arra gondolj, hogy már csak ez az egy. Meglesz, meglátod!!!! Kitartást, Drága!!! Egyébként meg, nem vagy Te ilyen, elhagyommagam típus.

Gica, tényleg szinte nincs is semmi hó, pedig tegnap este nagyon szépen beindult. Az eső szerintem rosszabb. Érdekes ez a tél eddig, mondjuk nem hiányzik a nagyon hideg.

Emese, ez a sószoba nagyon jól hangzik. Jobbulást Zsozsinak! Szerencsére Bercónak már régen nem jött elő a kruppja, lassan ki is növik. Az orvos szerint ötévesen megszabadulnak tőle.
Naaaaa, uuuuuugyeeeee :lol: :lol: :lol: Ezzzz az!!!!

Kaqk, jobbulást. Rendesen korlátozva van egy szoptatós kismama, az már biztos.

Viranka, de jó, legalább van egy csoki. Tényleg, az unokatesómék kisebbik lánya is lisztérzékeny, szegénykém, ő is csak nézi a nagy szemeivel, hogy miket eszünk.
Remélem, ez azt jelenti, hogy jól érezték magukat. :lol: Jöhetnétek megint errefelé!

Vindo, édes Rugó nagyon. Mérlegállás: :lol: :lol: HIhetetlenül jól asszociál. Agyam eldobom. Jól beindult az "üzlet".
dmaggie

Nem közmetika, hanem kozmetika. :lol:
dmaggie

Ez az Emese!!!!

Viranka, hátha vannak olyan finom ízesített étcsokik is, amelyek jók lesznek, és lehet majd variálni is.

Maggie, masszázs, kozmetikus.... 8) 8) 8)

most másra nem telik, a férfiak elfoglalták a notebookokat.

Kép
vindolanda

Mesi :lol: :lol: :lol: megmondtam :) ,de állat a motoros vonalzód :) :)

Maggie,igen nagyon jól érezték Ők is magukat :) B. már mondta menjünk Nyíregyházára megint nyaralni :)

:arrow: lányom és osztálytársnője divatbemutatóznak..... 8) :lol: :wink:

KépKép
viranka

Lökött Gábor meg Rugó skype-oznak. G. azt játssza, hogy a konyhában ülve megtámadja egy plüsskacsa. Ezt Rugó nézi a nappaliban a monitoron, Rugó meg kiszalad a karddal, és megmenti Gábort :idea:

Kép
vindolanda

Tényleg, nagyon menő vonalzó :D

Kép
vindolanda

Ja, Viranka, majd randizunk, ha erre jártok :D

Most egy lovag bácsi küzd a kacsával.

Kép
vindolanda

Dokumentálva:
Kép

Kép
vindolanda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nos egy álmatlan éjszaka után reggel célba vettem az Istenhegyi klinikát a leleteim miatt. A józan eszem azt diktálta (és a szívem), hogy nem lehet semmi baj, de azért bennem volt a para.
A lelet negatív! :)

Itt már nagy kő esett le a szívemről. Hívtam Apát is rögtön. Utána át a Praxisba Hajdú Krisztinához. Ő megelőzött, telefonon lekérdezte az eredményt, teljesen felkészülten várt. Mindent alaposan átvizsgált, az összes Down-kórra jellemző testi tünetet. Az orrcsontot, az ujjperceket, a combcsontot, a tarkórészt, majd rutinból a belső szerveket, szóval mindent, és mindent rendben talált.
Mutattam neki a kútvölgyis UH fotót, totál fals-nak nevezte!

A kedvezményes 6 ezres sztori így 40 ezresre nőtte ki magát a vizsgálatok miatt. :?

Tanulság: Maradj a jól bevált megszokott szakembernél (pénz nem számít). Mármint ha van egy 50%-os kuponod egy idegen helyre, menj teljes áron a megszokott szakemberedhez.

Kép
Kép
Kép
gremese

A Zsozsiéktól jól ismert "jaj anyám!" póz:
Kép

Kép Hm! Gondolkodjunk csak! (Ugyan olyan profilból, mint Gegi)

Kép Egy ritka 4D-s felvétel: nyitott szemmel!

Kép Ez fincsi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok! Bocs, hogy nem reagálok, csak egy pillanatra jöttem, Lego ügyben. Itt most vannak akciós készletek, bár nem tudom, kell-e hozzá FB felhasználónak lenni. Holnap uccsó vizsga, aztán jövök, ígérem, hosszabban.
http://www.csak1marka.hu/termek/?produc ... _cid=10562
dettyk

Mesi, nagyon édes a baby :).
dettyk

Hurrá Mesi!!!!!Éljen!!Nagyon örülök,hogy minden a legnagyobb rendben van!!!
Esküszöm én is tudom Gegire hasonlítani így profilból!!Az orra pont olyan pisze mint Zsozsiéké!

juba0

Megvolt az oltás,Zizi már akkor sírt mikor beléptünk az ajtón,mondogatta dottonéni,ne,ne de hát esélye sem volt szegénynek....
Egyenlőre nem lázasodott be(kopp-kopp)Bertussal játszanak a kanapén.Berti énekel neki,ő meg tapsol és mondja,hogy ágó (brávó :) )

Panndi!Édesek a gyerekek,milyen édes szőkeségek!!

Rugó meg egy cukorfalat!

juba0

Nagyoon jó, hogy nincs semmi baj!!! :) Örülök!!!

Zizinek remélem, nem lesz láza, meg semmi tünete. :)

Lányok! Operációkutatásben nem jártas vki esetleg??? Nem nekem kell, de sos...

Kép
Kép
Kép
zdori

Egyem azt a kis tökmagot 8) 8) 8) 8)

Dóri, sajna, nem ismerek senki ilyet.

Juba, reméljük, nem is lesz láza :D
Lehet, már első este belázasodott volna.

Emlékszem, Rugóval volt olyan oltás, hogy 3 napig volt 39,5 a láza utána :?

Mi jól vagyunk, még most ébredezünk.
El kellene menni porzsákot venni a porszívóba, meg gumikesztyűt a portalanításhoz. Ki kell takarítani, holnap jönnek a vendégek.

Kép
vindolanda

Halihó!

Jó nagy a pangás. Nálunk megint jó sok jöszmékelés volt. Gergő ma felvételizett. A matekot már tudjuk: 42 pont lett az első körben. Általában két tanár javítja a dolgozatokat, majd elválik, hogy találnak-e még egy-két pontocskát. Még a magyarra várunk. Kivételes helyzetben van, az apa munkahelyén írt, a kollégák majd jeleznek. :lol:
De nem kivételeznek vele!!!! Ezt biztosan tudom. Dávid is ebben a középiskolában tanul, de nincsenek kiváltságai.

Én is várok jegyeket, a tanárnő, akihez írtam a beadandókat, ma azt üzente, hogy kijavítja a beadott dolgozatokat. Eddig még nem ért hozzám, szerintem névsor szerint megy.

Emese, annyira édes ez a kispasi. Gratulálok hozzá és irígykedek nagyon. Jó most Nektek.

Juba, Zizi egy hős. :lol: Ugye nem lett lázas? Bercó szerencsére talán nem is lázasodott, bár megelőztem a dolgokat.

Dettyk, várunk nagyon! Hogy sikerült?

Majd még benézek, ha nem alszok el. Bercó ma nem aludt, de most viszem és lefektetem.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?