A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hú, tegnap elaludtam nyolckor :shock:
Megállapítottam, hogy rengeteg a dolgom, feltorlódott minden, erre bementem altatni, és nem emlékszem semmire :lol:
Ma viszont felkeltem fél hatkor, szóval ha szerencsém van, lesz egy másfél órám még.

Maggie, nagyon fitti valaki :wink:
Igen, a klinikára kell vinni. Jövő héten íratjuk a beutalót is.

Irina, ja, hát ez az :wink:
Nálunk most egy romológia-szerű szakindításon gondolkodnak, de nem tudom, mi lesz belőle.
Hogy haladtál?

Móni, értem :wink: Csak hiányoztál :wink:

Azt még leírom, hogy itt továbbra is fagypont alatt vagyunk, és tegnap újabb adag kicsi hó esett le. De úgy fújta a szél, hogy ma megint lehet lapátolni a kocsibeállót. Holnapra megint mondanak vagy 6 cm-t :?

:arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó menetrendszerűen hétkor ébred hétvégén. Így már pakolásztam a konyhában (a fiúk mindig kupit hagynak este), beindítottam a mosogatógépet, teát főztem, sőt a kávémat is megittam már. :lol:

Ma délelőtt elmegyünk kicsit szánkózni Bercóval, aztán takarítás, mosás, főzés, du-n meg megnézzük Dávid meccsét. :lol:

Én éjjel fél12-kor feladtam, annyira fáztam, hogy nem bírtam tovább, pedig nem annyira voltam álmos, tehát emiatt még akár dolgozhattam volna. De még a takaró alatt is alig tudtam felmelegedni. :roll: Kicsit taknyolok is, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. Most egy kicsit tompa az agyam, de nem vészes.

Vindo, remélem be tudod hozni. Én is azért érzem rosszul magam, mert annyi a dolgom, hogy csuda, én meg itt olykor inkább alszok. No, most legalább beindultam. A forgatókönyvem már készen van a fejemben, hogy hogyan tudom megcsinálni ezt a rengeteg dolgot, csak végre kell hajtani. :wink: :lol:
Első körben ezzel a dolgozattal kell elkészülnöm. Viszonylag jól haladtam, már tulajdonképpen ezerötszáz karakter hiányzik. Az meg játszva meglesz. Lehet, hogy elítélhető, de csak le szeretném tudni. Nem nagyon figyelek arra, hogy remek legyen. :oops: A pedagógiás, pszichológiás tárgyakból (4) összesen lesz vagy hét, nyolc dolgozatom. :roll: + még hospitálnom is kellene 5 órát, + szakdolgozattal foglalatoskodni, + lesz még ezen kívül 11 vizsgám, + 1 szigorlatom. Szóval június közepéig csak ennyi.

Megyek zuhanyozni.
dmaggie

jó reggelt!

Ma fánkot rendelt a család...így lassan neki is kellene kezdeni...de olyan fáradt vagyok.....7 kor ébredtek..vagyis Dalma nyöszörgött, bementem hozzájuk, mikor meglátott sikongatni kezdett fülig érő szájjal mondván: hurrá, végre felkelhetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát nem Rugó is felkelt hétkor??? :x

Most épp fürdik, közben Hupikék törpikéket néz.
Nálunk is házimunkák vannak: mosás, teregetés, akvárium-terrárium takarítás.
G. havat lapátol, aztán bemegy Db-be. Egy ismerősünkkel beszél, aki fűtéstechnikus. Gondolkodik a vízteres kandallóra való átálláson :roll:

Maggie, szerintem kimerült vagy, azért fáztál...
A lényeg, hogy be legyenek adva, aztán átmenjenek a dolgozatok, nem? :wink:

Kaqk, jó fánksütést.

Én is gondolkozok egy szánkóval kombinált helyi vásárláson, de még nem döntöttem véglegesen.

Kép
vindolanda

Fánk, nyami. Kaqk, nagyon ügyi vagy. Én egyszer próbáltam, nem sikerült igazán. :oops:

Vindo, egyre taknyosabb vagyok, szerintem ez is oka lehetett a hidegrázásnak. Most csináltam egy neo citránt, mindjárt meg is iszom.
Tényleg ez a lényeg, csak az a bajom, hogy én általában igényes szoktam lenni, nem szeretem összecsapni a dolgokat. De ez most tényleg nagy nyűg. Meg kell hasonulnom magammal. :roll: :oops:
Bár az előző félévben is volt olyan, amire azt mondtam, nem vagyok rá büszke, aztán igen jó értékelést kaptam rá. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie: én is tavaly sütöttem először, jó lett, találtam egy tuti receptet....ezért mertem megint vállalni. :-)

http://desszert.eu/szalagos_fank

Mi a birka miatt nem megyünk ki. :-(

De Minden pötty besebesedett..Emma szuperül van..ennyi ??? pár nap és vége?? ez elég jól ment. :-) +++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi a linket, elmentem. :lol:

Igen, ennyi. Most szépen mindegyik kis hólyagocska besebesedik, aztán leszárad. Túl vagytok a nehezén. :lol: Dalma pöttyös?
dmaggie

Sziasztok :)

Maggie az én kis családom imádja a fánkot, rendszeresen sütnöm kell. Sőt, most a farsang előtti szülőin említették az óvónénik, hogy tavaly milyen finoma sütöttem és igazán megtehetné idén is :)
szuper vagy ezekkel a dolgozatokkal :)

Kaqk 7-ig aludni, de jó volna :roll:
kispasi egész éjjel műsorozott :? majd csinci hajnal 1/2 6-kor megjelent.
szuper ha már sebesedik :) ez gyorsan megvolt.

Vindo itt tegnap rengeteg hó volt és semmit se takarítottak. Az utca egybefüggő jégpáncél, ráadásul a telefont se veszik fel a köztisztaságiak :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ha ennyire mondjátok, akkor elkezdek majd valamikor egy fánk projektet. :lol: Lehet, hogy kipróbálom a hét elején, aztán csütörtökre, a farsangra én is viszek. :wink: :lol:

Jelentem, én egyre rosszabbul. Volt néhány tiszta órám, de megint minden egyben. Iszok megint egy citránt, hátha javul majd a dolog. Most még a fejem is fáj. Szuper.

Emesével vajon mi van????

A Kedves sokáig dolgozott, későn ebédeltünk, Dávid azt mondta, beárul az edzőjének. :lol: Csúnyán sokat evett.

Mónikám, most nézem a vonalzóidat, Pötike is milyen nagy már. Maradsz gyes-en v. mi lesz?
dmaggie

Jobbulást Maggie+++++
Feküdj le aludni, az biztos segít.

Hát, egyenlőre maradok itthon. Most keresek valami iskolát, na meg a tavasszal a műhelyem is készül :roll:
Elég nehéz lesz a 2 gyerek mellett olyan munkát találnom ami mellett tudom vinni Őket oviba és menni is tudok értük. Z estig dolgozik, anyum sajnos messze, így segítségem nem lesz.
De úgyis meglesz a legjobb megoldás hamarosan :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, :?:
Milyen műhely lesz ez pontosan?

Mi Rugóval nyomulunk itthon, most elég jól elvan. Az előbb betévedt az udvarra egy palotapincsi, nagyon tetszett neki. Encinek kevésbé :P

Jobbulást, Maggie :!:

Kép
vindolanda

Majd megszokná Enci cica a kutyát :D
Hát lesz ott egy varrógép meg tudok majd koszorúzni, asztali díszeket csinálni :roll:
Titkos vágyam, hogy üveggel dolgozzam, csiszolás, esetleg tiffany............

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már megkerült a gazdája :roll:

Na, ez a műhely jól hangzik, különösen a tiffanys dolgok :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, bealvás, jó is az :-)
3 részletben nemrégiben végignéztük a Karib-tenger kalózai 4-et, kellemes volt, de semmi különös. Mondjuk Depp még mindig jó.

Maggie, azért nagyon ügyes vagy, hogy már csinálod a
dogáidat :-)
Nekem ovist kell kerítenem fejlődéslélektanra, ilyet csináltam már tanárképzésen is, csak ott kb. 0 instrukciót kaptunk, mit csináljunk a kicsivel. Most egy kissé részletesebben ki kell vizsgálnunk. Majd Ádi ovijában körbekérdezek.
Kell még dogát írni egy másik tárgyból, ott szerintem memóriafeladatokat fogok emberekkel végeztetni. Ugye épp borongtam nemrég, hogy nincs beadandó, csak zéhá. Na hát most vannak beadandók. Meg mellé zéhák. Kellett nekem kívánnom.

Móni, ez a műhely szuperül hangzik. Szorítok, hogy mielőbb meglegyen. A fánk nagyon jó ötlet!

Ádi már sokkal jobban van, a láz megszűnt, keveset köhög, de sajnos megy a hasa (ezen dolgozunk), meg lemaradt a farsangról is, úgyhogy próbálom kárpótolni érte. Nem jutunk el az ominózus zsúrra sem, ezért viszont hála az égnek.

Haladtam a dolgaimmal, bár minél jobban beleásom magam, amiről beszélni akarok Berlinben, annál jobban széttartanak a dolgok, mindegy, már majdnem kész vagyok. Holnap még olvasgatok-fésülgetem, hétfőn elpróbálgatom, kedd-szerdán dolgozom-pszichózom, aztán utazom is. :-) Egy kollégám kint dolgozik, úgyhogy egyedül se fogok árválkodni. Már nagyon várom.
irina

Lányok, aki még nagyon eltűnt: JUBA!
irina

Itt ma amúgy nagyon meleg volt, a rengeteg hó, ami pár napja esett, mind elolvadt. És hétágra sütött a nap, bírtam.

Ádi Verdák 2-t néz, most adtuk neki, hadd örüljön. :-)
irina

Sziasztok!

Mostmár itt. :)

Ünneplőknek utólag is boldog szüli- és névnapot! :)

Köszönöm a kedves sorokat. :) Anyum van nagyon összetörve... fél éven belül veszítette el Édesanyját és Édesapját... :(

Puszi mindenkinek! Mi jót havaztunk a napokban. :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Köszönöm a jókívánságokat, hatottak. A citránozás összerázott annyira, hogy elmentünk a meccsre, nem volt igazán jó, nem vették komolyan a fiúk. Dávid szétlőtte a kapufákat, gólt most keveset lőtt, talán négyet.

Mónikám, sok sikert hozzá!
Virankával nem társultok?

Vindo, pincsi :lol: Tök érdekes dolgok történnek az udvarotokon. :lol: Lökött kisfiunk meg nem akart szánkózni, így elmaradt. De legalább a meccsre jött velünk, ott jól kiszaladgálta magát.

Irina, szegény Ádi. Emlékszem, hogy mindig ez van. Muszáj az ab, aztán meg attól hasmenés. Jobbulást neki továbbra is! Jó gyorsan haladtál. Bár a rutin...
Biztosan nagyon jó lesz az előadásod.
Dolgozatot meg nem ügyességből, hanem muszájból csinálom. Mert utána meg aztán végképp belefulladok a tennivalókba.
A vizsgálatokat én mindig nagyon szerettem, csak ne lennének azok is nagyon időigényesek.

Itt sajnos csak keveset sütött a nap, de nem volt igazán hideg, olvadt rendesen. Ma elhatároztam, hogy március elsején szigorúan a vékonyabb kabátomat fogom felvenni. Csakazértistavaszvárás lesz!!!!!!

Zdori, ismeretlenül is sok erőt kívánok édesanyádnak.

Na, kezdek dolgozni. Meg hamarosan iszok megint egy gyógyitalt. :lol:
dmaggie

Én is itt vagyok. Majdnem elaludtam megint, pedig du. direkt lenyomtam két pohár kólát. Gábort viszont nem költöttem fel - már a fürdőkádban is elaludt, szerintem aludnia kell :roll:

Dóri, szegény anyukád és szegény ti :(

Irina, ja, a negyedik rész nem egy nagy eresztés.
Itt is olvadt, de nálunk még igen komoly hókupacok vannak.

Maggie, jó munkát és kapd össze magad!

Pályázati sdminisztráció, óravázlat-írás, de azért van egy táblacsokim is 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Elakadtam. Az egyik könyvet nem hoztam ki a könyvtárból, itthon letöltöttem, de használhatatlan. :cry: Ez a rész már a következő hétre marad.

Lehet, hogy lefekszem, mert kezdek megint alig látni a náthától.
dmaggie

Vindo, megnéztem a köpönyeget, jön a jó időőőőő. A jövő hét végére már 10 fokot is írtak. :lol: A Kedves is azt mondogatja mindig, hogy jobb lesz az időjárás, jön a tavasz. :lol:
dmaggie

Hát, már várom, de tényleg, pedig nagy tél-fan vagyok!

Jó éjt. Én most kezdek belelendülni. Olyan érzés, mint amikor House-t nézek, mindig éjszakázni támad kedvem tőle :roll:

Kép
vindolanda

Zsuzskának boldog névnapot kívánunk!

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Zsuzsáknak, Zsuzsiknak, de főleg Zsuzsónak nagyon boldog névnapot kívánok!

Maggie-m, mielőbb gyógyulj meg! A "csakazértistavasz" mozgalmadat erősen támogatom!!! Én is a tavaszi kabátokra szavaznék már.

Vindo, hát nekem sosem támad éjszakázni kedvem... :-D
Megnéztük tegnap a Hangover 2-t, volt pár nagyon jó poén (a szakállas pasi továbbra is verhetetlen), meg néhány gusztustalanság is.

Ádi jól van, a hasmenést leszámítva, bár biztos fogyott is. Most Bogyó és babócát néz.
Ma nyugis napunk lesz, remélem.
irina

Halihó!

Nincsenek jó híreim. Bercónak már reggel hőemelkedése volt, holnap viszem az orvoshoz. Aztán maradok vele pár napot, mert nem vagyok én sem százas. Lázam nincs, de ráz a hideg rendesen. Éjszakára úgy beöltöztem, hogy na, de állandóan fáztam.

Zsuzskát Isten éltesse!
dmaggie

Maggie, gyógyuljatok meg gyorsan!!!!

Irina, igen, az első rész határozottan jobban sikerült. De tény, hogy azért néha lehetett rajta szórakozni is.

Ádi majd visszahízik, ha túl lesz az egészen.

Erről jut eszembe, Rugó feküdt tegnap a földön, és olyan hosszúnak tűnt. Lemértem, és 104-105 cm volt. Szóval elég sokat nőtt. A súlya is már meghaladja a 15 kg-t.

MOst nálunk is nyugi van. R. meg G. elmentek a tescoba, hogy kártyát vegyenek a tévéhez, mert vagy két hónapja csak az a négy csatornánk volt. Nekem nem hiányzik, de G. azért nézné, meg most van Minimax is. Rugó legoautókat tologat közben, néha odapillant, és nagy nyugalom szállta meg 8)

Én szeretek dolgozni éjjel, néha olyan jól esik. Különösen, ha nincsen másnap konkrét ébredési időpont.

Már ebédeltem. Amíg G. meg R. Db-ben voltak, csináltam gombát. De ahogy kész lett, nem tudtam megállni, hogy ne kezdjek el enni :roll:

Amúgy R. is mintha taknyolna valamelyest.

Desszertet eszek, aztán koffeinmentes kávézok :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, drágáim, gyors gyógyulást kívánok Nektek! Van más tünete Bercónak a hőemelkedésen kívül?

Vindo, tényleg nagy már Rugó!
hajrá, kávé! :-) Nekem a szakállas pasitól a Due date jött be leginkább, meg szerepel Fiona Apple egyik klippjében, az se rossz.
Rájöttem, h nem tudom az előadásomat elpróbálni itthon, mert Ádi még nem megy oviba, amíg megy a hasa. Amúgy fura, mert eddig a hiperszuper probiotikumunk mindig megfogta a hasát, most vmiért nem sikerült...

Hm, tegnap találtam egy csomó régi Ádi-képet, olyanokat is, amikről már azt hittem, odavesztek, amikor 2 éve tönkrevágtam a merevlemezt. De az összes nincs meg, ám ennek is örülök.

Ádi kutyát játszik.
irina

Dóri, nagyon sajnálom, sok erőt kívánok Anyukádnak!
Mi újság Nálatok?
irina

Azért van más is, folyik az orra, köhög, a homlokát fájlalja.

Én még főzöm az ebédet. :lol:
dmaggie

Kirohantunk egy jégcsapért, és a mélyhűtőbe tettük :idea: Rugó előző jégcsapja elolvadt :wink:

Na, azt meg én nem láttam, pedig RDJ van benne 8) DE majd egyszer.
Hanna megvolt már?

Megpróbálhatod elmondani Ádinak. Mondod neki, hogy ez neked fontos, hallgassa meg, aztán hátha bírja :roll:
Nekem volt már, hogy végighallgatta - máskor meg nem :lol:

Széntabletta?
Bár, nektek más az eredete, de ha tüneti kezelés kell... Azt három év felett lehet adni. Vízben szépen oldódik. Tök olcsó.

Ádi képek 8)

Kép
vindolanda

Rugónak venni kellett egy nyakkendőt a tescoban. Szerencsére csak 600 ft volt :roll:

Kép
vindolanda

Naposat :)

Vindo,írigyellek az alvás miatt :) :) enyém fiam tegnap is meg ma is korán kelt :(

Persze szombat hajnalban még hajat(is) kellett mosnom,mert péntek este már hulla voltam.Készültünk az ovibálba.pénteken még az ovitörténeti plakátokat csináltuk(bár Én 11 előtt feladtam)
Szombaton suli,aztán haza,volt kb. 30 percem h. átváltozzak kicsit :) :) persze az ékszereimet itthon hagytam,vissza kellett fordulni :) de jól sikerült ez a lényeg :) :) tombolán nyertem (Seholsziget belépőt is ) de drága kisfiam ma is hajnal 6kor már kukorékolt,kissé gyűrött fejem van :) és fáj a fejem :(
azon röhögtem,h. mindenki azt hitte be van dauerolva hajam :) :)

:arrow: segítek Apának a kaja elkészítésében :)

KépKép
viranka

Verus, épp kérdezni akartam, hogy sikerült a bál... mi volt rajtad? :-)
Hanna: még nem, S. vmi vidámat akart.

Vindo, egy Rugó-nyakkendős kép?

Maggie, szegény Bercó, jobbulást! Pihenjetek sokat.
irina

Ja, Hanna-rész Vindónak ment.
irina

Mondom én, hogy a Skorpiókirály három kell neki, az meglehetősen vidám :lol:

Viranka, meddig maradtatok este?

Íme:
Kép

Kép
vindolanda

Nem annyira szomorú az. A főgonosz elhalálozik a végén, Hanna megmarad :roll:

Kép
vindolanda

Én a Három muskétást akarnám megnézni, de nincs hozzá feliratunk. Az új Underworld-höz viszont mintha lenne...

Kép
vindolanda

hihihi gondoltam :)
végül egy szürkés nadrág,barna felső és egy stóla,amit végül hátul össze csomóztattam és boleróként szolgált :)
s vittem magammal 2 cipőt+csizma amiben mentem :) és kiröhögtek :) minek ennyi cipő :) gyerekek meglepték óvónéniket farsangi ruhába bújtak és bevonultak :) minden pedagógus kapott rózsát(nem tudtak róla meglepi volt) alig tudták a könnyeiket visszatartani :) ekkor már visszavettem a csizmát,mert másik épületben voltak és magassarkúban,locspocsban/jégen nem lett volna jó abban mászkálni :) aztán a 3.számú laposabb sarkú cipellő egyik ruhatáros óvónéni lábán kötött ki :lol: :lol: :lol: hálás volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Verus, jól hangzik :-)
olcsó csaj vagy ;-)

Vindo, nagyon aranyos Rugó -- vmiért azt hittem, gyereknyakkendőt akart... bár én azt nem is szoktam látni sehol turikon kívül.

Ebéd kész, szieszta.
irina

Vindo, nehéz ügy vígjátékot találni S-nek, mert bár tényleg mindent hajlandó megnézni, az amerikai (típusú) női vígjátékokat unja (én is), és főleg olyanok készülnek.
irina

Verus, az "olcsó csaj" a mi családunkban abszolút dicséretnek számít ;-)
irina

:lol: :lol: :lol: :lol: pedig vettem anyagot is,csak időm nem volt megvarrni,meg nem voltam benne biztos,h. felvennem(ezüstös csillogós,pamutos) hasonló amit promodban néztünk arany színű felső/tunika :) de nem lelem honlapjukon :)

KépKép
viranka

Viranka, biztos csinos voltál :wink:

Irina, Ádám almáit próbáltátok már?
(vígjáték-féle, északi - én sem láttam még, de G. igen, és tudom, hogy jó)

Közben a kreativitásom bartoserikai magasságokba emelkedett - farsangi jelmezt készítünk. Kivágtam egy dobozt úgy, hogy a fejénél meg a kezeinél ki lehessen belőle bújni, ételhordó-tetőkre papírt ragasztottam, és azokat feketére festettem (autókerekek lesznek). G. mondta, hogy hoz piros krepp-papírt (Villám McQeen), a száját-szemét meg kinyomtatjuk, és ráragasztjuk. Kell még egy bicikliduda a kezébe :roll:

Kép
vindolanda

hali
fank jo lett, bar veletlenul rozslisztbol keszult, de fini lett csak nem olyan laza, de egeszsegesebb talan.

emma teljesen jol mar 3 napja nincs uj potty es ami volt az is besebesedett, szaraz.
a valtozatossag kedveert most csupa taknyos meg a torkat is fajlalja.

dalma meg hasrol hatra es hatrol hasra fordul. hasrol mar megy regen de hatrol hasra tegnap sikerult, azota folyton gyakorol nehez elaludnia mert mindig emeli a labait es mar fordul is. vege a nyugalomnak.

Maggie: jobbulást neked is és Bercónak is!

Vindo: rugó jelmez :-) nyakkendő :-)

Vera: bál :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, az évszázad jelmeze készül, mindenképpen látni akarom! :-)
Nekem nagyon bejön Rugó frizurája.
Ádi úgy fest, mint egy nagyon bájos NDK-s focista.

Kaqk, de jó, h jobban vagytok! :-)
irina

Vindo, a film címe ismerős, amit ajánlasz, utána fogok nézni, köszi.
irina

Itt vagyok :D

Túl az Underworld 4-en és a független hivatkozásaim részleges összeszedésén :roll:

Irina, lefotózom feltétlenül :lol:
Lefogadom, hogy Ádi frizurája igen bájos 8)

Rugóét le akarom vágni egy kicsit, már nagyon oláhibolyás, de elég nehezen hagyja, mert amúgy az apjának is hosszú.

Állítólag vicces a film.

Kaqk, biztos finom lett a fánk.
Szerencsére gyorsan vége lett a betegségnek. Dalma is el fogja kapni? Mikor jöhet neki elő?
Dalma már forog :shock: Gondolom, már nyomul is hernyóban:)

Szerintem lefekszem aludni, holnap a délelőttöm szabad, du. Db.

:arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Bájos királyfik vannak a topikban. :lol:

Mi mostanság értünk haza az orvostól. Reggelre már a nagyok is panaszkodtak, valami felsőlégúti nyavalya tombol nálunk. Nem influenza szerencsére. Bercó iszonyat lázas volt, nagyon elesett, este még hányt is egyet a láztól szegénykém. Aztán hűtőfürdőztem, utána el is aludt. Egyszer felébresztettem, hogy adjak neki lázcsillapítót. Nem volt egy nyugodt éjszakánk. Nekem taknyom, nyálam egyben, lehet, hogy elvonulok az orvoshoz du-n. :roll: Egyre többen reklamálnak körülöttem, anyukám egyenesen veréssel fenyeget. :wink: :lol: Az öcsém meg lehülyézett. Ha már az orvosnál voltunk, akkor összeszedtünk mindent. Bercónak a hidegtől foltokban rendkívül száraz, érzékeny lesz a bőre, azt is megmutattuk, Dávidnak valamilyen ismeretlen fájdalma van a szíve körül, neki kértünk beutalót. Szóval hatékonyak voltunk.

Bercó reggel még erős hőemelkedéssel ébredt, kapott lázcsillapítót, hatott szerintem, most eszik is. Gyorsan megcsináltam az ab-t, kapott is egy adagot, merthogy úgy látta jónak a doki, ha segít most egy kicsikét.

Szóval ennyi. A baj az, hogy nem haladtam semmit sem szinte. :oops: Majd jól össze kell kapnom magam. Délben megpróbálok azért aludni egy kicsikét, aztán éjszaka hátha tudok olvasgatni.
dmaggie

Képeket kérünk a helyes kis és nagy legényekről!!!! :-)

Bizony Dalma forgolódik..annyira belejött!!!!

Hogy elkapja e.??.Hát úgy néz ki a kis sráctól nem kapta le...remélem Emmától sem..még 2 hét és akkor kiderül!

Maggie: oh kis betegek..gyógyúljatok!!!

Ma jön hozzánk a doki és remélem holnap már mehet is Emma oviba..farsangi hét van náluk, csütörtökön Farasang.
I meg utazik Manchesterbe holnap 3 napra ..:-(

Mi meg kiadó házat keresünk..vmi modernebbet...:-) de olyan drága amiben elköltöznék, ami meg normális áron van .az ..hát inkább "nyomorgok" :-(

Ma aktív voltam ..vasaltam. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, milyen ügyes lány Dalma. :lol: Emma ne is hagyja ki akkor ezt a hetet. Bercó nem megy a héten, így ő kimarad. :cry:

Itt is aktívkodhatnál. :wink: :lol: Mindenem egyben, fáj a fejem, jó sz....rul vagyok.

Mindjárt palacsintát sütök, azt kívánnak a fiúk. Ha jól látom, azért a nagyok megmaradnak, nagy erőkkel játszanak. :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?