Halihó!
Bercó menetrendszerűen hétkor ébred hétvégén. Így már pakolásztam a konyhában (a fiúk mindig kupit hagynak este), beindítottam a mosogatógépet, teát főztem, sőt a kávémat is megittam már.
Ma délelőtt elmegyünk kicsit szánkózni Bercóval, aztán takarítás, mosás, főzés, du-n meg megnézzük Dávid meccsét.
Én éjjel fél12-kor feladtam, annyira fáztam, hogy nem bírtam tovább, pedig nem annyira voltam álmos, tehát emiatt még akár dolgozhattam volna. De még a takaró alatt is alig tudtam felmelegedni.

Kicsit taknyolok is, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. Most egy kicsit tompa az agyam, de nem vészes.
Vindo, remélem be tudod hozni. Én is azért érzem rosszul magam, mert annyi a dolgom, hogy csuda, én meg itt olykor inkább alszok. No, most legalább beindultam. A forgatókönyvem már készen van a fejemben, hogy hogyan tudom megcsinálni ezt a rengeteg dolgot, csak végre kell hajtani.
Első körben ezzel a dolgozattal kell elkészülnöm. Viszonylag jól haladtam, már tulajdonképpen ezerötszáz karakter hiányzik. Az meg játszva meglesz. Lehet, hogy elítélhető, de csak le szeretném tudni. Nem nagyon figyelek arra, hogy remek legyen.

A pedagógiás, pszichológiás tárgyakból (4) összesen lesz vagy hét, nyolc dolgozatom.

+ még hospitálnom is kellene 5 órát, + szakdolgozattal foglalatoskodni, + lesz még ezen kívül 11 vizsgám, + 1 szigorlatom. Szóval június közepéig csak ennyi.
Megyek zuhanyozni.