csirike írta:Sziasztok!
Tanácsot szertnék kérni tőletek. Pár hónappal ezelőtt házasodtunk össze a párommal.
Valahogy úgy képzeltem hogy eleinte talán minden rendben lesz, de már 2 hét múlva megbántam az egészet.
Néha úgy érzem, hogy talán rendbe lehet hozni a dolgokat, néha pedig úgy hogy nem.
Van elég sok problémafelület ( házat akarunk venni,gyereket szertnénk- de kezelésekre kell járnom,anyagi ellentétek).
Nem tudom hogy fogjam e fel ezeket az igen heves veszekedéseket kezdeti viharfelhőnek, vagy próbáljak addig véget vetni neki amíg nincs úton a baba?
( ez az egy amit mindketten egyformán nagyon szeretnénk túl a harmincon...)ű
A párom meglehetősen tapintatlan és durva tud lenni hozzám, engem pedig ez mélységesen felháborít és cserében ugyanezt teszem.
Azt hiszem mindketten túl erős egyéniségek vagyunk és nehezen engedünk a másiknak.
Kérlek ha van valamilyen ötleted, válaszolj!
Köszi
Csiri
Benji Davies: Kismackó-sorozat
A mozgatható képekből álló verses lapozókönyvek remekül illenek az 1-3 éves bocsok mancsaiba! A Tea Kiadó legsikeresebb sorozatában Kismackó az állatfarmtól, a játszótéren át a tenger mélyéig ellátogat, és a könyv mozgatható csúszkái és kerekei mögött titkokra bukkan...