Lányok,
miket szerveztek ti itt?
Maggie
hát te nem vagy semmi! Három gyerek meg a suli??? Hallod... Bár gondolom, a nagyok már nem annyira vesznek igénybe. Persze az agyadat, azt igen.

Nem lehet könnyű a három gyerek mellett még az iskola is... Azt mondják, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.
Gratulálok a nyelvvizsgához! Nagyon ügyes!
Vindo
Rugó is jó sok füvet lenyírt, gondolom...

Szép az akvárium.
Kérdeztem az óvónénit, többször is, mondta, hogy ez csak amolyan barátnős civakodás. Ők nem nagyon engedik, hogy egymást bántsák a gyerekek. Rászólnak, nem hagyják. Meg azért is eresztik össze őket, hogy ne klikkesedjenek, tanulják meg, hogy mindenkihez alkalmazkodni kell. Van, amikor direkt szétszedik a három csajszit, hogy mással is játsszanak. Ha nagyon rendetlenek, akkor külön vannak.

Nagyon szuper óvó nénijük van, egyáltalán nincs okom panaszra. Amikor az elején beszoktunk, az első évben Didri hamar elfáradt és nyomta oda a fenekét, hogy vegyék fel, vagy mehessen ölbe, az óvónéninek mondtam, hogy bocsánat, majd beszélek vele. Mire ő: meg ne próbálja! Örülök, hogy végre van egy bújós gyermekem.

Szóval nagyon rendesek és nagyon szeretik a gyerekeket, sokat fejlesztik őket, nincs velük semmi gond. Kérdeztem többször is, de ők mondták, hogy ne aggódjak, a kislányom nagyon ügyes, nagyon jól feltalálja magát a csoportban, ne aggódjak. De az anyukák már csak ilyenek, hogy aggódnak.
Irina
hát igen, ez az érzékenység fiatalkorban rossz, de aztán szerintem jó, ha már megérik az ember. Azért én majd reménykedem benne, hogy a gyerekeim lelki éréséhez hozzá tudok segíteni, mert az én szüleim nem tudtak. Ebben pont az a nehéz, hogy nincs minta, sokszor agyalok rajta, hogy kellene, mi lenne a jobb...