A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, Firefly: a felét láttam kb., nagyon jó kis sorozat, tetszeni fog neked. (Ez a sokadik sorozat, amit időhiány miatt félbehagytam, de jó, h mondod, előveszem.)
irina

Hahó?
irina

Itt vagyok már. Elugrottunk Rugóval állatos boltba meg tescoztunk.
Köszi, akkor megnézzük majd 8)

Vettünk haleledelt, macskaeledelt és egyén igen fontos eszközöket, pl. óriási buburékfújót 499 ft-ért, porzsákot és egyebeket.

Tök meleg volt a kocsiban :?

Kép
vindolanda

egyén = egyéb

Kép
vindolanda

Na, erre eltűnt mindenki.
Kávét főzök, és közben várjuk a fagyis kocsit, mindig fél kettő körül jön :)

Kép
vindolanda

Vindo
ti így tudjátok, hogy mikor jön a fagyis kocsi?

Irina
az az igazság, hogy valahogy úgy alakult az életem, hogy nagyon sok szenvedésben volt részem elég fiatalon. Aztán volt egy nagyon-nagyon mélypont, amit végül sikeresen túléltem :), azóta már csak a jó oldalát látom a dolgoknak, mert rájöttem, hogy a legtöbb esetben van a dolgoknak egy másik oldala, onnan is meg lehet közelíteni. :) Abban reménykedem, hogy ez esetben sem tévedek. Én kislányként nagyon kis mimóza kis butuska voltam, a kislányom azt a szerepet nem jól viselné, tudom. Ő teljesen más, mint én voltam. Valahogy úgy érzem, hogy ha akkor kap valamit, amikor még velem is meg tudja beszélni, akkor az jó, mert megtanulja kezelni. Ha olyantól kapja, akivel egyébként jóban vannak (a gyerekek ebben a korban egyszer szeretik egymást, máskor meg már jön a "nem vagyok a barátod", ahogy én látom), akkor talán nem fáj neki annyira. Vagy lehet, hogy nem jól látom? Ha mást gondolsz róla, kérlek, írd meg!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vindo
Rugó azokkal a gyöngyszemeivel... :) Ő eléggé érzékeny kisfiú, igaz?
Ez a férfiaknál női elemek, nőknél férfias elemek használata lehet, hogy nem is butaság. :) Lehet benne valami. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Irina, van ismerősöm, aki munkapszichós, és elég rendesen vannak időszakos állásai, projektmunkái. Ebben lehet ráció 8)
Azt hittem osztatlan képzésben vagy. Debrecenben a pszichó úgy működik, azt hiszem.

Piroska, a gyöngyszemű fiú nevében is köszönöm :lol:
Igen, elég érzékeny lélek, mindig az is volt.

Láttatok már ilyen videókat?
Legofigurákat meg robotokat ballonokkal fellőnek, és kamerával veszik. Tök magasra felmennek :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=ZCAnLxRvNNc&feature=related

Kép
vindolanda

Piroska, szerintem elég hasonlóan gondolkodunk a gyerekekről mi ketten :D

Vindo, mekkora bubikat tudtok ezzel a nagy fújóval fújni? :-)
Igen, az a cél, amit írtál, különmunkákat szerezni így.
Nem vagyunk osztatlanok, nem is tudtam, hogy van még olyan pszichóból. Mondjuk az valahol jó, ha előbb el lehet kezdeni a szakosodást, bár ahogy látom, a hároméves szakképzések is megmaradtak MA utánra. Majd kinyomozom, melyik mit tud, a lehető legoptimálisabban igyekszem beállítani, amit lehet.
Hát ez a hétfői méréselméleti vizsgám nem igazán motivál, bár vannak érdekes részei, de tipikus gyakorlati tárgy lenne szvsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 14:02-kor.
irina

Tényleg nem osztatlan itt sem, megnéztem :wink:

Kép
vindolanda

Hát, a nagy bubifújóból rohangálás közben jönnek a bubik, és az átmérőjük szerintem 10-15 cm körül van :mrgreen: A nagyobbaknak.

A férfiak kinn vannak, füvet nyírnek.
Rugónak műanyag fűnyírója van, azzal nyomul.

Piroska, igen, minden nap - ha jó az idő - szinte percre pontosan jön. Bejár vagy 3-4 falut, így adott a menetrend.

Esetleg rákérdezhetsz az óvónőnél is, hogy ő mit gondol Didriről. Kívülállóként, lehet, objektívabb. Meg az óvodában máshogy viselkednek a gyerekek.

Kép
vindolanda

Elhelyeztem a szép új műanyag növényeket az akváriumban.

Kép

Kép

Elzárom magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, ej, nagyon szép harcsátok van, de az egész akvárium pazar :-)
Nálunk legóépítés zajlik, kicsit nyűgös volt a délutáni pihenő. Van, hogy csak mérgelődik vagy sír Ádi, de hiába kérdezzük, nem mondja, mi baja (általában pisilnie kell vagy megizzadt és ez zavarja, de sokszor fogalmunk sincs).
irina

Hát, rossz napja van. Rugónak a tegnap estéje volt katasztrofális, komolyan, innom kellett elalvás után egy pohár bort, mert legszívesebben fejjel mentem volna a falnak :roll:
Ma meg kompenzál.

Köszönjük.
Nem mindig ilyen szép, de ma a köveket is lesúroltam egyenként
:lol:

Kép
vindolanda

Bontok egy sört, és megnézem, hogy állnak a férfiak :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo, jó sörözést!
Ilyen estéink nekünk is vannak, tegnap pl. ott kellett ülnöm az ágyán, be is aludtam, utána már csak átkozódva átmentem lefeküdni, se dolgozni, se szórakozni nem tudtam már.
irina

Köszi 8)

Na, kivittem a vacsorát Rugónak, most kiviszem az enyémet is.
A fűnyírás is halad, de egy óra még biztos van belőle.

Tényleg Irina, akartam írni, ha van kedvetek nyáron, gyertek le egy hétvégére. Külön lakosztályotok is lenne. Tudnánk bandázni a babanetesekkel, állatkertbe menni, szalonnát sütni, és földikutya rezervátum is van nem messze :lol:
A gyerekeket meg összeeresztjük. Meg a férfiakat. Csapnánk nagy partikat esténként, jönnének a többiek is
:wink:

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon aranyos vagy, köszönjük a nagyvonalú meghívást, abszolút volna kedvünk hozzá!!! :-)
Majd hangoljuk össze Maggie-ékkel és Kaqk-ékkal. 8)
Már látom lelki szemeim előtt a nagy esti borozás-sörözéseket. :-)
irina

Mondjuk a földikutya-rezervátum volt az egyik fő érv. :lol:
irina

Vicceltem ám! :lol:
irina

Én amúgy nagyon kíváncsi vagyok a földikutyákra. Régóta izgatja a fantáziámat, milyen is lehet a rezervátum :roll: :lol:

Amúgy másokat is szívesen látunk, mert van még pár üres ágy, meg hely sátorozni.

Reméljük, összejön :P

Én közben teljesen elálmosodtam, hülye sör :roll:

Kép
vindolanda

Hohó, milyen jókat olvasok.
Nagyon jó ötlet!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Annyit tudok, hogy július végén megyünk a Balatonhoz, de egyébként itthon leszünk. Nálunk is lehet majd dorbézolni. :lol: :wink: :lol:

Egyébként csak azért jövök, hogy leírjam, Dávidnak sikerült a nyelvvizsgája. :lol:
dmaggie

Nem nagyon van időm, de ezt még leírom: Igen, Piroska, nekünk három gyerekünk van. Dávid 18, Gergő 15, Bercó (Albert) 4. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Vindo, a végén nagy babanetes tábort csapunk. Még valami pályázatot is lehetne rá keresni. :wink: :lol:
dmaggie

Lányok,
miket szerveztek ti itt? :)

Maggie
hát te nem vagy semmi! Három gyerek meg a suli??? Hallod... Bár gondolom, a nagyok már nem annyira vesznek igénybe. Persze az agyadat, azt igen. :) Nem lehet könnyű a három gyerek mellett még az iskola is... Azt mondják, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.
Gratulálok a nyelvvizsgához! Nagyon ügyes! :)

Vindo
Rugó is jó sok füvet lenyírt, gondolom... :) Szép az akvárium. :)
Kérdeztem az óvónénit, többször is, mondta, hogy ez csak amolyan barátnős civakodás. Ők nem nagyon engedik, hogy egymást bántsák a gyerekek. Rászólnak, nem hagyják. Meg azért is eresztik össze őket, hogy ne klikkesedjenek, tanulják meg, hogy mindenkihez alkalmazkodni kell. Van, amikor direkt szétszedik a három csajszit, hogy mással is játsszanak. Ha nagyon rendetlenek, akkor külön vannak. :) Nagyon szuper óvó nénijük van, egyáltalán nincs okom panaszra. Amikor az elején beszoktunk, az első évben Didri hamar elfáradt és nyomta oda a fenekét, hogy vegyék fel, vagy mehessen ölbe, az óvónéninek mondtam, hogy bocsánat, majd beszélek vele. Mire ő: meg ne próbálja! Örülök, hogy végre van egy bújós gyermekem. :) Szóval nagyon rendesek és nagyon szeretik a gyerekeket, sokat fejlesztik őket, nincs velük semmi gond. Kérdeztem többször is, de ők mondták, hogy ne aggódjak, a kislányom nagyon ügyes, nagyon jól feltalálja magát a csoportban, ne aggódjak. De az anyukák már csak ilyenek, hogy aggódnak. :)

Irina
hát igen, ez az érzékenység fiatalkorban rossz, de aztán szerintem jó, ha már megérik az ember. Azért én majd reménykedem benne, hogy a gyerekeim lelki éréséhez hozzá tudok segíteni, mert az én szüleim nem tudtak. Ebben pont az a nehéz, hogy nincs minta, sokszor agyalok rajta, hogy kellene, mi lenne a jobb...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok, de csúnyán elaludtam tegnap este :roll:
De legalább aludtam vagy 11 órán keresztül 8)

Piroska, nem lehet, hogy csak túlaggódod?

Gratulálunk Gergőnek 8)

Ma apumat várjuk olyan tíz óra felé.

Kép
vindolanda

Vindo
legalább kialudtad magad. :)
Nem aggódom túl, tényleg kell neki valami, ami kizökkenti, a karate nagyon jó, azóta kicsit felszabadultabb, minden nap elmondja, hogy ő majd megy karatéra meg ilyenek. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

En most tenisz oktatast keresek. Maggei, Vindo : nem tudtok? Emmanak keresem.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó :D

Kaqk, sajnos ebben nem tudok segíteni...

Piroska, rendben. A karate egészen biztos, hogy jó lesz:)

A tegnapi napunk elég durvára sikerült. Délelőtt apu volt itt, és Rugó már akkor is folyamatosan az udvaron parádézott. Ebéd után a kisebbik bátyáméknál voltunk. partizni. Mikor hazaértünk Rugóval, G. már begyújtotta a tüzet, itt voltak a szomszédok, és indult a nagy szalonnasütés.
Rugó jól viselkedett.
Én meg annyi szalonnát ettem, hogy este megfájdult a hasam.
A bátyáméknál tollasoztunk is egy kicsit. Alig tartott valameddig, de izomlázam van
:roll:

Ma itthoni dolgozós napot tartok.
Holnap-holnapután munkanap, aztán szünet keddig 8)

Kép
vindolanda

Hahó!

Maggie, Gergő fiad fantasztikus, gratulálok Neki és Neked is a vizsgához! :-)

Vindo, a durva után valami szörnyűséget vártam, de már dekódoltam, hogy ennek is van pozitív jelentése :-)) Csak így tovább a kerti lazulással! :-)

Hát a mai nap kész szívás volt. Ádi reggel alig pisilt meg vmit magyarázott a fütyijéről, emiatt egész nap parában voltam, nagyon jó hír lenne ugyanis pár nappal külföldre indulás előtt egy beteg gyerek (S is utazik, csak máshová, szintén meló). De semmi nincs, hála Istennek.
Aztán a vizsga: 1 kredites tárgy, 2 napig olvastam-tanultam rá (vagy többet), erre brutális kérdéssor (teszt), fogalma sincs senkinek, hogy sikerült, és még azzal paráztattuk egymást, hogy lehet, hogy nem csak egy volt jó a 4 válasz közül/kérdés (mondjuk a tanárok szokták mondani, ha olyan a teszt, de én már semmin nem csodálkozom).
Mindegy, még egy vizsga szerdán, aztán csak utána való héten, addig meg konfi.
Állítólag kalandos lesz Varsóból a másik városba elvergődnöm vonattal, mert semmit nem írnak ki/mondanak be, nyelvet nem nagyon beszélnek (húgom volt tavaly pont ugyanitt, ő mesélte), én meg ugye lengyelül nem beszélek egy szót sem. De mondjuk én bírom az ilyet egy fokig (mármint az "oldd meg magad" szitukat, a gyereknevelés nonstop ilyen :lol: )
irina

Maggie, gratula Gergonek!

Vinod, mocsoda nap!

Irina, de jo hogy nem lett semmi komoly! Akkor ugyesen lengyelo.ban.

Mi jol, varjuk dalma 3.fogat. Emma ovizik, varjuk a punkosdot, elutazunk picit, dalma bejarja a lakast, ma lefejelte az asztalt , mikor elborult. :-(

Tegnap jo volt a harmashegyen, csak teljesen felboritotta a gyerekek napirendjet. Emma nem aludt delben, de rohangalt....haza fel elaludt, dalma szinten nem tud a kiabalasban aludni. :-(. Igy tegnap joval hamarabb aludni mentek.
Ja, es mikor a hegyen megalltunk, elromlott az auto. Be kellett tolni, de igy haza tudtunk jonni, ma meg meg is szereltek.

Apumat holnap mutik, remelem minden ok lesz. Hat ennyi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, köszi! :-)
Sajnálom a kocsit, de frappánsan elintéztétek.
Apukádnak a legeslegjobbakat kívánom! +++++++++++++
irina

Halihó!

Már azt hittem, nem tudok írni. Beléptem, de nem tudtam belekattintani az írós részbe.

Lányok, Gergő köszöni szépen, de nem ő nyelvvizsgázott, hanem Dávid. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Már megint kinlódik, eltűnt az előbb a kurzor, el kellett küldenem.

Szóval, tegnap nagy partizásban voltunk, Bercót meghívta az egyik csoporttársa. Együtt mentünk ajándékot venni, aminek az lett a vége, hogy először magának nézett valamit. :lol: Jól elfáradt. Újabban nem hajlandó hv-n aludni napközben, de ezt sem bírja, a végén Vindo szavaival élve ideggyenge lesz. :
wink: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Csak nem nagyon akarja az igazságot. Feladom.
Majd reggel megpróbálom. :lol:
Na, talán mégis.

Szóval ott tartok, hogy: majdnem befejeztem egy dolgozatot a pénteki vizsgámhoz. Mert ugye úgy szép az élet, ha több dolgot is kell csinálni.
A kekec tanárnő végül hármast adott. De legalább megvan ez a 2 kreditem is. :lol:

Irina, ez ismerős. Nyugi, biztosan jobb lett, mint ahogyan gondolod. Én az első zh-mal jártam így. Fogalmam nem volt, hogy mit csináltam, aztán négyes lett. Szurkolok nagyon.

Ádikádnak is!
Jó kis utad lesz.

Kaqk, ma megkérdeztem a tesiseket, de nem nagyon tudtad mit mondani. Mintha az egyetemnél lenne valamilyen tenisszel kapcsolatos üzlet, ott biztosan tudnának segíteni. De az egyik tesis igérte, hogy megpróbál rákérdezni valakitől. Majd írom, ha tudok valamit.

Most gyorsan megyek aludni. Reggel jövök.
dmaggie

Hát, ha jól tudom, a teniszes bolt már bezárt az egyetem mellett, de a sörözőt szerintem Teniszkének hívják :lol:

Azt nem tudom, hogy ilyen picik járnak-e oda, inkább csak nagyobb forma gyerekeket láttam ott mindig a teniszpályán :roll:

Most csak ennyi, mert még dolgoznom kell egy fél órát :arrow:

Kép
vindolanda

Akkor nagyon tájékozott vagyok. :oops: :lol:

Kaqk, küldöm az energiát az apukádnak. Mivel műtik?

Ó, ezek a kocsik. A legváratlanabb pillanatokban jönnek az ilyenek.

Ma felveszem az utolsó órát is. Aztán majd a szigorlatra gyúrok, addig félre is teszem majd. A szigorlat után viszont nekiveselkedek. Jó sokat pihenek majd a nyáron. De szeretném megcsinálni a szakdolimat, hogy szeptembertől ne nyomasszon még ez is.

Jó álmos vagyok. Nem is tudom, hogy mit akartam még írni. :oops:

Vindo, jó munkát.
dmaggie

Sziasztok!

Maggie, Dávid fiadat akkor öleld meg a nevünkben, Gergőnek meg megelőlegeztük a bizalmat :lol:
Te ezzel a nyári szakdolgozatírással valami csúcs vagy. Olyan büszke vagyok rád, ezt nem bírom elhallgatni.

Ma itthon ténykedem, remélem, sikerül befejeznem a konferencia-előadásomat. S. holnap már megy is el.
Közben megjöttek a könyvespolcok, amiket rendeltem, mert nem férünk tőlük (a könyvektől), a legjobb nyári napjaim lesznek, amikor átvariálom az egészet. Azt a sorozatot, amiből a lakás bútorainak 80%-a van, már csak konyhaverzióban forgalmazza az ikea, de két napja írták, hogy még vhonnan van nekik ilyen polcuk (már egy éve halasztottuk a polcvásárlást, mert kiakadtam rajta, hogy most teljesen más polcokat tudnánk csak venni, amit nem akartam). Rohantunk szombaton reggel az ikeába, mint az őrült, és kaptunk még. Örülök, mint majom a farkának. Ugyanakkor meg sajnálom, mert a szerintem legszebb bútorsorozatuk (ár-érték arányát tekintve aztán főleg).
Megyek dolgozni, de leszek.
irina

Oh, jaj de süsü vagyok, akkor mégegyszer.Dávidnak gratulálunk! Gergőnek meg hajrá,:-)

Köszi a teniszes infokat,:-)

Maggie...en csak lesek mennyit bírsz. :oops:

Irina, hurrrrrá polc!

Na végre sikerült rendelnem Emmanak gyerekülést. Itthon noncs abban a színben....bar Vicuskáéknál Johannának olyat láttam, így jön németországból. :-) es a lényeg hogy szállítással is ugyan annyi mint itthon lett volna. :-))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Milyen gyerekülést rendeltél? Az autóba?
Emmánál kipróbálnátok a teniszt?

Irina!
De jó, hogy sikerült még olyan polcot szereznetek! Akkor már szép rend lesz a könyveitek között! :)
Mikor indulsz Leo-ba? Izgalmasnak tűnik! Ilyenkor egyedül indulsz neki? Kollega nem megy?
Remélem Ádival minden rendben lesz!

Vindo!
Jó kis hétvége volt akkor! :)

Piroska!
Hűha, karatelány lesz Didri? Mi a szétválasztás jegyében Gergőt elvittük néhányszor judora, de nem jött be neki. (Gondolom azért mert Zsuzsu nem járt...)

Maggie!
Gergőnek gratulálok! Nem semmi napjaid vannak most sem! Nyáron azért remélem lazítasz majd!
Na, Bercó már partizni jár?

Kép
gica1

Gica, igen autós ülést. , igen szeretne mar picurinkoratol jarni...most mar talan el is birja az utot. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Vasalási szünet van. Hűlnie kell a vasalónak. :lol: Mivel keveset aludtam, azt is rosszul, igen fáradt, álmos vagyok. De még be kell fejeznem a munkámat, sőt még egy valamit el is akarok olvasni a vizsgára. Csak remélem, hogy most nem tart majd éjfélig. :lol:

Sikerült, ma felvettem az utolsó órát is. Már csak egy cukrászdázás van hátra, ahol megbeszéljük a tapasztalatokat. Az a jövő hétre marad. :lol:

Egyébként rendben vagyunk. Tegnap egy kicsit vigyáztunk a keresztlányunkra, Bercó nagyon várta, aztán az udvaron megint antiszoc lett. Szegény kicsi Johanna is megbántódott. Sajnáltam nagyon. De az este is még kilenckor kukorékolt. Holnap, ha az idő is úgy akarja, állatkertbe mennek.

Tényleg, holnap. Én meg elmegyek színházba Dáviddal. Tulajdonképpen az osztályuk megy, csak én is kértem jegyet. Idejét nem tudom, hogy mikor voltam színházban.

Irina, köszönöm, édes vagy. De ennek semmi köze valamiféle hősködéshez vagy akámilyen magasztos dolgokhoz, egyszerűen muszáj lesz és kész. :lol:
Jól haladtál?

Kaqk, apukáddal mi van?

Gica, nem sajnos nem nagyon tudok majd lazítani, de ez most ezzel jár. Te ismered ezt? Mármint a lazítást? De jó, szóval olykor megpróbáljátok különválasztani az ikreket?

Na, megyek, folytatom a vasalást.
dmaggie

Na, csak egy pillanatra :roll:

A konfi lement ma, a hallgatóim ügyesek voltak.
Megnéztük a House záróepizódját.
Kaqk, apukádnak minden jót kívánok.

Most megyek aludni, mert a holnap még hajnalozós :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, lányok!

Kaqk, hogy van Apukád?

Gica, mizújs a sakk-körrel? (imádom a magyar helyesírást! :-))
Jól vagytok?

Maggie, milyen darabra mentek?

Vindo, meddig van vizsgaidőszakotok? Ill. meddig van dolgod nyáron az egyetemen?

S. elutazott. Nekem még be kell mennem a héten kétszer az egyetemre hivatalos dolgok miatt. Aztán még júniusban jó párszor (felvételiztetés, záróvizsgáztatás). Legalább kikapcsolódom a tanulásból :-DDD
Mondjuk jó lenne, ha a tanszéki dolgok és a tanulás-vizsgázás mellett már nem lenne más teendő, de mindig van (cikkírás, bírálás, átírások).
Kaptam egy jó könyvet olvasni, hát majd a reptéren lesz rá idő esetleg.
7 tárgyból szereztem jegyet, még ugyanennyi van vissza. A vicc az, hogy élvezem ezt a pörgést. Csak mindenki legyen rendben.
Dógozni. :arrow:
irina

Irina, az utóvizsga-hét július elején zárul, addig elérhetőnek kell lennem. Még van vagy két-három vizsganapom, egy záróvizsgám, egy konferenciám, egy tanulmányi utam (vsz) Krakkóba, és három héten belül két publikáció megírása vár rám.
Nyáron pedig a disszertációmat akarom frissített verzióba hozni.

Na, akkor már túl vagy a félidőn a jegyekkel :wink:

Nálatok meddig van v.időszak?

Képzeljétek, itt akkora eső volt, mikor mentem hazafelé autóval, hogy 30-cal mentünk kb. a főúton :shock:
Igen meg is áztam Bösz-ben, mert a Sparból kellett a kocsiba kipakolnom a vett cuccokat, persze esernyőm nem volt :lol:

Holnap Rugóval bandázunk. A mozgásos nénihez megyünk, de csak ha nem fog esni, mert nincsen kocsink :roll:

Gica, szétválasztás :lol:

Maggie, mit vett magának Bercó?

Párbeszéd reggel. Rugó fáradt, nem akar felkelni hat után.
- Apa, miért van dolgozó idő?
- Mert ilyenkor kell pénzt keresni. A pénzből tudunk venni mindenféle ételt.
- (Rugó tök komolyan) Különben igazi kukabúvárok leszünk. :shock: :roll: :oops:

(Egyszer beszélgettem vele arról, hogy miről kapták a nevüket a kukabúváros játékfigurák. Engem eléggé idegesített ez a reklám, nekem a nagy-szerelem-témám egyetemista koromban a hajléktalanság volt, ebből is szakdolgoztam.)

Még egy picit akarok dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo
hát ez ari! :) Néha olyan beköpéseik vannak... :) De legalább megérti, hogy miért kell menni dolgozni...
Én hátrányos helyzetűek felnőttképzéséből írtam a szakdogám. Persze voltak benne hajléktalanok is. :)

Maggie
megírod nyáron a szakdogád? Mi lett a csereprojekttel? Megy a cseretanítás?

Irina
mikor mész? Neked is van bajod elég ilyenkor. De majd itt lesz a nyár. :)

Gica
nem lehet, hogy azért, mert az nem annyira lájtos? Egyébként itt az edző egy anyuka, nagyon jó, mert eléggé játszósra csinálja az edzéseket, de nem hagyja őket lazsálni. :) Nagyon jó, nekem tetszik, csak neki is tetsszen! :)

Kaqk
jó kis kaland volt ez az autóval! :) Szerencse, hogy meg tudtátok oldani. :)

Na megyek tanulni, mert holnap két zh-t írok és még bele sem néztem... Az élettanom nem sikerült, de csak egy kérdést kellett volna megválaszolnom, szerintem szerdán meglesz. Remélem... :)

Lesz Maggie-nek mit olvasni a kávé mellé. :)

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Többet is bírtam volna. :wink: :lol:

Tegnap bekapcsolva hagytam a gépem. Éjszaka még tanulni akartam, de aztán a színház után feladtam a terveimet. :lol: Az ember tragédiáját láttuk. Eléggé érdekes volt. A végére megkedveltem. Mondjuk az első felvonást a második emel erkélyéről néztük, alig láttam valamit, ha rendesen ültem a széken, nagyon előre kellett hajolnom, megfájdult a nyakam, a derekam, annyira kényelmetlen volt így az ülés. Aztán a második felvonásra leültünk a második sorba. :lol: Dávidnak is tetszett, különösen Lucifer alakítása ragadta meg.

Irinám, akkor most édes kettesben vagytok Ádival? Jaj, nem is írtam, hogy örülök a polcos szerencsédnek. Jó sok tennivalód van.

Vindo, kukabúvár 8) Jó dumája van. :lol: Én mondtam, be fogja hozni, észre sem lehet majd venni, hogy lemaradásban volt. Sőt. :lol:
Na, Te sem fogsz unatkozni.

Piroska, azokat már fel is vettem. :lol:
Sok sikert a zh-khoz!!!!
dmaggie

Most, hogy aludhattunk volna egy nagyot, nem felkelt Rugó hét előtt :?: :x

Piroska, másodjára tuti összejön 8)
Jaj, ez a felnőttképzés... Nekem kell andragógiát tanítanom, de nem vagyok vele harmonikus kapcsolatban :lol:
Mi az alapvégzettséged amúgy?

Az ember tragédiájának néztem anno a közvetítését, amikor a Nemzetit megnyitották. Lucifer ott Alföldi R. volt, és nem volt semmi ő sem. Jó szerep 8)

Sajna nem fogok unatkozni, az tény :roll:

G. már szervezné a nyaralást. Nem jutunk dűlőre, mert én nem akarok repülővel menni. Mindig paráztam tőle :?

Kv :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggel, lányok!

Vindo, ez a kukabúvár kifejezés tetszik nekem.
Hát nagyon nem fogsz unatkozni... Nyaralni mentek? Mi lesz Krakkóban?

Maggie, örülök, h végül tetszett a darab...
nekem elég sajátos a viszonyom Az ember tragédiájával, az egyik kedvencem, imádom a szövegét (pedig amúgy finoman szólva sem a dráma a kedvenc műnemem), ezerszer olvastam, viszont színpadon utálom megnézni, sosem tetszik, amit csinálnak belőle. Fura, nem? :roll:

Piroska, szorítok a mai zéhákhoz ++++

Maggie, Ádi tegnap kiment a mamáékhoz, mert nekem ma még készülnöm és dolgoznom kell és emellé nem fért volna be az oviba vitel-elhozatal. Hát elég fura egyedül lenni, ilyenkor végig megy a tévé, pedig amúgy sose nézem.
irina

Irina, egy pályázatban, amit nyertünk van egy interkulturális program, erre el kell lőni a pénzt. Tanszékkel megyünk, és a krakkói valamilyen egyetemmel vannak kapcsolataink. De inkább városnézés lesz 8)

Rugó ilyeneket mond.
- Anya, kihozol nekem valamit a hideg szobából? Fotózni akarok.
(a fényképezőgépet kéri, profin használja).

Igen, tervezünk tengerparti nyaralást, már anyósomék is bejelentkeztek :lol: :lol: :o

És miket nézel a tévében?
Ha magamban vagyok, akkor én a youtube-on szoktak lejátszási listákat hallgatni. Ha dolgozok, akkor komolyzenét (a nagy kedvenc Debussy), ha pakolok vagy házimunkázok, akkor kizárólag rockot és bluest :P

Nem tudom, el tudunk-e menni a mozgásos nénihez. Nincs kocsink, busszal, helyijárattal és gyalog kellene mennünk, de így lehet, hogy lemondom :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?