A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2013ban babat szeretnenk

Mindenki hogy el van tunve!!

Remelem jol vagytok csajok :D :D :!:

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Laptetom van csajok!!
Jupiiiiiiiiiiiii :D :D :!:

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Pamka, köszi az étrendet!

Györgyi, hurrá a bébiknek! Drukkolok, hogy kapaszkodjanak. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs

Koszi a drukkot :D :D :!:
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

Ma koltozunk reggel 8.00tol.
Juni 11ig nem lessz netunk, igy ha tudok internetkavezoba majd kikell mennem.
De majd jelentkezem!

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Olvastam az írásaitokat, csak a válaszoláshoz nem volt időm. Velem nem történt semmi, annyi csak hogy 4 nappal korábban megjött az legutolsóm. Ma reggel meg hányás volt munkába indulás előtt. Lh tesztem szerint nincs peteérésem most vagy ha van nem a 14 nap környékén. Csak ne lenne folyamatos hányingerem. Nem hinném, hogy terhes lennék, mert szabályos havim volt.

Gratulálok a babásodáshoz.

Györgyi kitartás a költözéshez, csak óvatosan.

Ki hogy van?
takiandi
Székesfehérvár

Sziasztok!!!

Itt vagyok ám én is csak sok volt a hétvégi program!!!

Györgyi,tényleg óvatosan a költözéssel!Pihenj sokat!!!! :wink:

Nálunk minden a régi!Tárt karokkal várom a gólyákat!!!! :P

Szombaton kisebb osztálytalálkozónk volt.Az anyukák találkoztak gyermekestől!!!Én is elment,mert szervezem a rendes osztálytalálkozót! Kicsit szar volt,hogy ilyen sok mindenkinek van már babája! :cry: Tudom,hogy nekünk is lesz majd,de azért picit irigy voltam! :oops:

Most meg dolgozom ezerrel!!Úgyhogy később még jelentkezem!
sipike83
Kalocsa

Györgyi, hogy álltok a költözéssel?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok :)

Hétfőn megyünk a kicsikért....jaj, nagyon-nagyon remélem, hogy felébrednek a kicsikék :)

pamka
Budapest XI. kerület

Pamka, drukkolok Nektek nagyon!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Pamka,szurkolok nagyon.Köszi az étrendet,tök jó,mert legalább lefoglalja a gondolataimat! :P Most azzal vagyok elfoglalva,hogy mit főzzek és miből!!!!Ja és ne aggódj,minden rendben lesz!!!

Keddre kaptam időpontot a nődokimhoz!Remélem minden rendben lesz!Legalább megnyugtat és meg leszek az éves rákszűréssel!Aztán meg hajrá babók!!!!De jó lenne,ha mindenkinek összejönne! :D

Szép napot mindenkinek!!!

UI: Györgyi,gyere amint lehet,kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet veletek???? :wink:
sipike83
Kalocsa

Köszi Lányok :)

Nincs mit Sipike...szerintem is jó móka az étrendet összeállítani, főleg az elején. :lol:

pamka
Budapest XI. kerület

Sziasztok,

Kicsit eltűntem, de mentségemre legyen mondva, hogy apa itthon van Hollandiából és nagy erőkkel a babagyártáson vagyunk. :lol: :lol:

Na meg szobát csinálunk a fiúknak, most gipszkartonoznak.
Jó lesz végre már ha a lányok így külön tudnak menni és végre visszakaphatjuk a saját szobánkat. :lol: :lol:

Györgyi, Pamka,
Ezerrel mennek a drukkok nektek. :lol:
Na és persze a többieknek is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,akkor hajrá!!!! :wink:
sipike83
Kalocsa

Hát asszem nekünk ez a hónap nem jött össze. :(
A többieknek megy a drukk!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Csuppancs fel a fejjel!Szerintem itt a jövő hónaptól be fognak indulni a jó hírek.Ez most egy izgalmakkal teli hónap...mindenkinek szüksége lesz a napos nyárra!A napsütés nagyon sok mindenre gyógyír!Tudom könnyű ilyeneket mondani,de hidd el belül szomorú vagyok én is!A kolléganőm épp most jelentette be,hogy úton van a második babájuk!Tiszta szívemből örülök neki,mert tudom,hogy az első babára két évet vártak.De fáj is a szívem,mert már én is nagyon szeretnék anyuka lenni!Nagyon nagyon!
Ja és a férjem szeretne külföldre menni dolgozni,az egyik barátja talán tud is neki segíteni....ettől is teljesen kiakadtam...így sem jön össze a bébi,mi lesz,ha csak 3-4 havonta látom.... :cry:

De azért nem adom fel,mert kezdődik egy új hónap!!!!És azt akarom,hogy jó hírek jöjjenek mindenkitől!!!!Akkor is bebabásodik a topik!!!!!! :lol:

UI:A diétát jól bírom,úgy fest,hogy lassan elindul a mérleg nyelve a jó irányba!!!!Végre! :P

Szép napot mindenkinek!!!!! :lol:
sipike83
Kalocsa

Sipike, köszi a vigasztaló szavakat, kicsit megzuhantam megint, bár számítottam rá. Bár azért furcsa is, mert mindkét fiú első hónapban összejött, nem vagyok hozzászokva a kudarchoz. A nem megmaradt baba viszont a harmadik próbálkozós hónapban. Most azon agyalok, hogy elkezdjem-e a Clostyt, decemberben a dokim fél év haladékot adott a szedésééig.
Egy pozitívuma van a dolognak, 14-én kell mennem 2 MRI-re, így legalább nem kell izgulnom hogy lesz-e hatása a babára.

Ügyi vagy a diétával, én még el sem kezdtem. :oops:

Györgyiii! Írjál valahonnan, hogy mizu Veletek?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!!!

No hát tegnap én is egy kicsit megzuhantam....jól kibőgtem magam,de legalább átment rajtam.
Ma már jobb!Most csak arra koncentrálok,hogy a dokinál minden rendben legyen kedden! :wink:

Este pedig Quimby koncertre megyek,már nagyon várom!!!Rám fér egy kis bulizás!!!! :P

Mindenkinek szép estét!!!
sipike83
Kalocsa

Fel a fejjel Lányok :) legyetek türelmesek, hamarosan beköltözik az a kis csöppség meglátjátok!

Hétfőn drukkoljatok kérlek....félek, izgulok, de ugyanakkor mindig azt mondogatom magamnak : minek is félek? hiszen úgyis megszületik ez a baba jövő februárban, akkor meg nincs mitől félni :D

puszi nektek :wink:

pamka
Budapest XI. kerület

Pamka,mára már felemeltem a fejem! :wink: Csak néha nem bírom tovább tartani! :oops: Biztos lesznek még hullámvölgyek,de nem adom fel!!!!Most csak azért nehéz,mert nagyon sok barátnőm kismama....aminek persze örülök,csak hát...!De egyszer én is az leszek!!!Ki tudja lehet még februárban?Bármi lehet! :P
Te pedig ne aggódj minden rendben lesz!!!!Csodálatos dolog vár rád hétfőn,végre megkapod a kis manócskát!!!!!Már izgatottan várom a híreket!
Györgyi merre vagy?Írj,ha tudsz?

Szép napot mindenkinek!!!!
sipike83
Kalocsa

Csilla,
Sajnálom, hogy megjött. Együttérzek veled. Amikor Iza miatt próbálkoztunk, nekem sem akart jönni a baba. Tisztára kétségbe estem, mert az első 3 pikk-pakk jöttek. Negyedikkel meg hónapokig próbálkoztunk és semmi. Aztán a dokim uh-on követte a ciklusomat és kiderült, hogy nem olyan minőségű a peteérésem mint kellene, még éretlenül megreped. A hormonjaim viszont tökéletesek voltak. Ezért kaptam closty-t és az első hónapban jött is Iza.
Most is próbálkoztunk hónapokig, de aztán az uh-on kiderült, hogy ugyanaz a helyzet mint a negyediknél,Így kaptam closty-t megint, csak most nehezebb volt kiszámítani, hogy apa mikor van itthon. Most jött el az alkalom.Ezen a héten volt itthon, így beszedtem a gyógyit és mindent megtettünk. Most várom az eredményt, majd 2 hét múlva kiderül.
Dokid mit mond? :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sipike,
A fogyi nagyon jó, jót tesz a fogamzásnak is. Én tavaly kezdtem 90 kg-ról,most 73-nál tartok és még folyamatban van. 65 a cél. :lol: :lol:
Keddre egy kalappal a dokihoz. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pamka,
Millió drukk hétfőre.+++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, de jó, hogy előkerültél. Kíváncsi lettem volna a tapasztalatodra Closty ügyben.
Mivel félek az ikrektől -kizárólag a kihordás miatt-, ezért decemberben kaptam 6 hónap haladékot a dokimtól a kezdésre.
Most azon agyalok, hogy beszedjem most, vagy csak ha ez a hónap sem jön össze. Bízni azért még bízok, merthogy februárban is összehoztuk, de ott lehet, hogy még a szopi azért bekavart.
Remélem Nektek sikerült összehozni a pocaklakót!

Az MRI miatt most mégsem vagyok annyira csalódott, így legalább nem kell izgulnom ha kontrasztanyagot adnak is, hogy esetleg gond lesz. Viszont kb. pont akkor lesz a peteérésem, azért sem döntöttem még el a Clostyt. Mondjuk lassan el kéne, mert az 5. naptól kell szednem.

Pamka, nagyon drukkolok holnapra, aztán várunk a beszámolóval!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Amúgy nem tudom hová tenni, de lassan 2 hete olyan zizi vagyok, hogy már magamat is nehezen tudom elviselni. Csoda, hogy a család még bírja. Fogalmam sincs, hogy miért tart még mindig, mert megjönni ugye már megjött. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Alig várom már a holnapot!Úgy szeretném,ha minden rendben lenne! :wink:

Pamka mizú??Várlak nagyon!

Judy,egy hét alatt 1,5-2 kg.Úgy,hogy nem szakadtam bele!Én is 70 fölött vagyok és a cél itt is a 65 kg!!! :P

Hiányzik a cukor,de ennyit megér! :lol:

Csuppancs én is tiszta zizi vagyok,sőt álomkóros,sőt idegbeteg...én a hormonoknak tudom be... :wink:
sipike83
Kalocsa

Sziasztok Lányok, sajna nem jó hírekkel jövök :(

Ma reggel, amikor hívtam az intézetet, azzal a hírrel fogadtak, hogy egyáltalán nincs embriónk....még a januári beültetésnél kiolvasztották mindet, csak nekünk felejtettek el szólni. Azóta persze számtalan lehetőség adódott volna, de valahogy egyszer sem voltak képesek megnézni, hogy valóban van-e embriónk még.
Ez van :( Augusztusban mehetünk legközelebb, akkor már "rendes", stimulálós lombikra.

Most, mintha álomból keltem volna fel....mintha csak álmodtam volna az egészet. Mérges is vagyok és szomorú is :(

puszi mindenkinek

pamka
Budapest XI. kerület

Szia Pamka!

Nagyon sajnálom, ami történt, pedig úgy drukkoltam :cry:.
Nem gondolkodtál, hogy intézetet válts? Azért ez elég felháborító, hogy ilyen előfordulhat....
Én SOTEI-re jártam, s maximálisan meg voltam elégedve. Murber Ákos volt az orvosom. Fiatal, de nagy szakértelemmel rendelkezik. Van magánrendelése is. Ha érdekelnek részletek, szívesen segítek.
afonya83
Budapest XVI. kerület

Szia Áfonya, köszi, elfogadok minden segítséget. Egyelőre pár napot, hetet még biztosan várunk a döntésig. Szerdán megyünk be konzultációra, meglátjuk mit is mondanak. Aztán akkor döntünk, hogy váltunk-e.

Egyébként oké, hogy ők is tévedhetnek, hiszen emberek, de akkor is. Ez egyértelműen figyelmetlenség volt....annyira lelombozó.

A SOTE lombikos részlegét nem ismerem, asszem utána olvasok kicsit. De, ha átküldenéd az elérhetőségeket, elteszem mindenképp talonba, akkor ők is bekerülnek a kitválasszunk mappába :)

pamka
Budapest XI. kerület

Pamka,
Nagyon sajnálom. :oops: Ez tényleg felháborító, hogy annyira nem tisztelik az embert hogy ilyen fontos dolgot nem közölnek veletek. :evil: :evil:
Tudom nem vigasz, de próbáljátok meg kiélvezni a nyarat és augusztusban teljes bedobással készülni a lombikra.
Csuppancs,
Én kivárnám a 6 hónapot, mi is vártunk mielőtt dokihoz mentem,hátha jön magától.
Az én ismeretségi körömben akik closty-t szedtek kb 2-nek lettek ikrei. Tény hogy előfordulhat, de azért nem jellemző.
Az én fejemben is megfordult, és ha így lenne, akkor nekünk már 9 személyes kisbusszal kellene furikáznunk. :lol: :lol:
Sipike,
Én is édesszájú vagyok és a legnehezebb azt megállni hogy ne egyek csokit. Én még imádok nasizni a tv alatt, na ezt teljesen ki kellett iktatnom. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

továbbra is zugolvaslak titeket, ezért bocs, de ha egyszer magamról nem tudok mi újságot írni.. (a köv mensi után indítjuk élesben a dolgot).

Pamka,
annyira drukkoltam Neked és sokat gondoltam Rátok - erre ez történik, hát teljesen felháborodtam! Annyi tervezgetés és várakozás után!! Tudom, hogy bárki lehet figyelmetlen, de vannak dolgok, amiben egyszerűen nem lehet tévedni - és ez szerintem pont ilyen! De tényleg az a tanulság, hogy az ember nem lehet elég szájbarágós, ha a saját egészségéről/életéről van szó. Mert az mindig csak nekünk fontos, a másiknak nem.. :cry: (én sokszor így járok, és tudatosítom, hogy máskor rákérdezek ezredszerre is akár, stb.. aztán ugyanúgy járok..pórul)
Gyere majd, a szerdai találkozó után, amikor úgy érzed, és mondd el, hogy sikerült-e visszanyerniük a bizalmatokat!?

Györgyi,
Neked is megy a drukk, ha véletlen benéznél. Írj majd, hogy hogy vagytok!

Takiandi,
hogy s mint vagy? Mitől volt a hányinger?
:wink: Amúgy sajna nekem is előbb jött meg a legutóbbi mensim, mint szokott, remélem, ez nem rossz jel.

Judy
remélem jól kihasználtátok az időt apával :wink: Hogy halad a gipszkartonozás? és a fogyi? én is nyomom, lassan, de mennek le a kilók.. kitartás!

Csuppancs,
ikrektől én is tartok (szintén csak a szövődmények miatt, ha garantáltan egészségesek lennének, belemennék :lol: ). Hogy döntöttök closty ügyben?

Sipike,
hogy van a kis lelked? Remélem, jobban! A fogyiban nagyon ügyi vagy, ez biztos jót tesz a hangulatodnak!! Nekem csak kb 0,5 kiló megy le hetente, de ennek is örülök.

Áfonya
,
nem is tudtam, hogy a SOTE-nak is van ilyen intézete! :shock: És az "jobban" tb támogatott, vagy az anyagi feltételek ugyanazok?
Vendég

Pamka, komolyan mondom, erre nem találok szavakat. Én biztosan váltanék, ezek után ki bízna meg bennük. Ezt már januárban is közölhették volna. Bár ha váltasz, nem tudom mennyi idő menne el vele, mikoriak a vizsgálataitok, stb. Esetleg tarthatnál 2 vasat a tűzbe, aztán meglátod melyik jön össze előbb. Persze lehet, hogy hülyeséget írok ezzel, csak ötletelek.

Judy, köszi, végül én is így gondoltam. Egy hónapunk a vetélés miatt úgyis kimaradt, vagyis nem tartunk még fél évnél. Na meg ki tudja az MRI milyen hatással van rám, nehogymár pont akkor pazaroljam el a Clostyt esetleg hatástalanul. :)

Sipike, holnap gyere az infókkal! Drukkolok, hogy minden okés legyen.

Drury, most még nem kezdem el szedni a bogyót. (Amúgy is van még pár szem Premens-em, nem akarom, hogy összevesszenek.)

Áfonya, tesóm is járt Murberhez, bár neki nem voltak vele túl jó tapasztaltai, végül babája sem lett sajna, de az egy bonyolult történet.

Ha jól számolom, már négyen vagyunk 38 évesek. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszi, Lányok, nagyon aranyosak vagytok :)

Holnap jelentkezem, hogy mi volt az intézetben. Sokat gondolkoztam, hogy legyen. Azaz igazság, hogy máshol is előfordulhat ilyen, lutri, ha átmegyünk, ráadásul ott elölről kellene kezdeni mindent. Itt most meg legalább (legalábbis remélem) figyelni fognak ránk fokozottan....na, de majd holnap kiderül mi legyen.

sziasztok :)

pamka
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Hú,hát volt mit visszaolvasni!

Pamka,ez nagyon durva,én is sajnálom.Anyukám mindig azt mondja,hogy a nagyon rossz után nagyon jó jön....és az anyukáknak mindig igaza van!!!!Úgyhogy remélem jó hírekkel jössz legközelebb!!!! :wink:

Judy,megoldottam az édesszájú kérdést....teljes kiőrlésű lisztből palacsinta,diabetikus lekvárral!Kicsit bizarrul nézet ki,de finom volt!Tisztára feldobta a tegnapi napomat!Egyébként tök jó kajákat csinálok magamnak,így nem nehéz diétázni!Főleg,hogy a mérleg is velem van végre!!! :lol:

Csuppancs,légy kitartó,egy csomó ismerősöm bebabásodott,olyanok is,akiknél teljesen reménytelen volt a spontán baba és láss csodát!Szerintem sikerülni fog nekünk is!!!!

Drury a lelkem most egész jól van!Végre a mérleg az én oldalamra állt!Elindultak a kilók lefelé,pedig a ciklus második felében mindig többet mutat a mérleg nálam és most NEM!!!!Izgatott vagyok a doki miatt,de már alig várom,hogy tudjam minden rendben van-e velem.Szerintem ez sokat fog jelenteni.Most vagyok kb félidőben,úgyhogy biztos látja majd,hogy volt-e,van-e PÉ!Anno két éve ugyanígy voltam rákszűrésen és akkor megmutatta,hogy merre tart éppen az érett kis petém..csak akkor még nem akartunk babát. :wink:

Szép napot!Este jövök!!! :lol:
sipike83
Kalocsa

Sziasztok Lányok!

csatlakoznék én is, ha nem baj :)

Leginkább a diétára kaptam fel a fejem. Eküldené nekem is valaki??

Nálunk helyzetjelentés:
Januári missed ab után most újra próbálkozunk. Első gyerekünk lenne. Jövő hét végén kellene nem megjönnie :)

Wigyorka :)

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Drury! Köszi az érdeklődést, sajna az ideg miatt jött meg. Nem egyszerű dolgok vannak most az életünkben. Amúgy jól vagyok. Méhpempőt eszegetek, holdkő karkötőt hordok és próbálok a sok rossz mellett figyelni magamra. Amúgy vasárnap kéne nem megjönnie. Bizakodó vagyok.

Hajrá lányok!!!!
takiandi
Székesfehérvár

Sziasztok!

Drury Igen, a SOTEI teljesen TB támogatott, semmiért nem kell fizetni. A vérvétel, ultrahang, vizsgálatok, beavatkozások ingyenesek. Persze a gyógyszerekért itt is fizetni kell, ami a stimulálhatóságtól függően a csillagos ég is lehet. Nekem szerencsém volt, de így is 100 eFt-ba került minden.

Csuppancs Kíváncsi lennék Murberes tapasztalatodra. Eredetileg én pécsi vagyok, így Bp-en nem volt orvos ismerős. Mivel Murber végezte a kezelésemet, így gondoltam nála maradok terhesgondozáson is.

Wigyorka Üdv köztünk, drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Gondolom nehéz róla beszélni, de miért volt szükség missed up-ra? Hány hetes voltál? Mik voltak az előzmények?

Györgyi: Lassan neked is eredményhirdetés. Kibírtad tesztelés nélkül?

Ikres kérdés Hát igen, nem könnyű. Az első ultrahangon még nekünk is csak egy petezsák látszódott, majd a másodikon (6 hetes már pulzált mind a kettőnek a kis szíve). Szoknom kellett a gondoltot, de ma már úgy vagyok vele, hogy el sem tudnám képzelni, ha valami baj történne az egyikkel. Találtam egy tök jó ikres fórumot. Az egyik kismama nemrég szült (A baba 3400 gramm, B baba 3200 gramm). Tudom, hogy nem ez az általános, de nekem most fontos minden pozitív megerősítés az ikerterheséggel kapcsolatban :lol:

Egyébként én ma megyek 8 hetes ultrahangra este, így holnap majd beszámolók a fejleményekről.
afonya83
Budapest XVI. kerület

Helló Mindenki!
Megjöttem az orvostól.Fizikailag minden rendben,eredmény egy hét múlva.A peteérésről lecsúsztunk.Ha megjön,akkor majd elküld vérvételre,hogy megnézzék a hormanjaimat is.Elvállalt,mármint,hogy szülhetek majd nála.Egy icipici rossz hír,hogy vékonyabb a nyálkahártyám,az ideális 1 cm lenne,nekem meg 0,88 cm!Ez még nem gáz!:-) Szóval ennyi!
Pusszantás,majd holnap még írok,most rohanok!
sipike83
Kalocsa

Remélem mindenkivel minden rendben...

A missed ab azt jelenti, hogy elhalt terhesség. De nem vetéltem el, ezért volt szükség műtéti befejezésre... Lelkileg már túl vagyok rajta, nem mondom, hogy nem jut nap mint nap eszembe... de már nem fáj annyira. Az okokat senki nem tudja. Általában amikor a terhesség korai szakaszában elhal a baba, annak genetikai okai vannak. Jó, hogy ebben a fázisban történt, és nem később... Szóval elfogadtam az elfogadhatatlan, hogy a babónak jobb volt így... Mivel szeretnénk egészséges babát, ezért nem a múlton keresgünk, hanem bizakodva nézünk a jövőbe...

Milyen diétáról beszélgettetek lányok? engem is érdekelne...

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Wigyorka üdv itt!Jó helyre jöttél,mert nagyon kedves és jó kis csapatunk van itt!
A diétát Pamkától kaptam, e-mailben küldte át.Ha írsz email címet,akkor átküldöm!

Áfonya várunk a hírekkel!

A kedvem ma vegyes.Örülök,hogy viszonylag minden rendben van velem,de azért azt nem akartam,hogy vizsgálgassanak:( mindig úgy terveztem,hogy csak akkor megyek dokihoz,mikor már pozitív a teszt!De eljön majd az az idő is!:)

Takiandi, én is teákat iszom,meg köveket hordok...ezek tök jók,csak a saját gondolataimtól nem mindig tudok szabadulni!Ezért kelletek ti,mert jó megosztani veletek és meghallgatni titeket!

De azért süt a napocska és előttünk a nyár!!!!
Szép napot mindenkinek!
sipike83
Kalocsa

Sziasztok!

Jelentem minden rendben :D "A" baba kb. CRL 12,5 mm, "B" baba 13,5 mm, álltólag ez teljesen normális. Azt lehet, hogy még nem említettem, de volt egy jó nagy cisztám is (5,5 cm), ami szerencsére teljesen felszívódott. Legközelebb 3 hét múlva kell mennem, illetve 4 hét múlva genetikai ultrahangra. Most fel kell keresnem a védőnőt, illetve a háziorvost. Boldogok vagyunk, remélem minden jól alakul.

Györgyi holnapra drukk, jelentkezz mindenképp!

Szép napot!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Sziasztok Lányok :)
Augusztusban folyt.köv. nálunk :) A beültetés maga valószínű inkább szeptemberben lesz, de nyár végén elkezdjük a különböző kezeléseket, szóval már csak nem egész 2 hónap....ez pedig így nyáron olyan hamar elrepül nem igaz?

Addig is persze olvaslak benneteket és igyekszem majd beszámolókat is írni néha :wink:
puszi mindenkinek

pamka
Budapest XI. kerület

Örülök a jó híreknek!
Kicsit elveszek még az infok között...

Egyedül Áfonya83 vár most babó(ka)t? mennyi idős terhes vagy??

Többiek? ki milyen fázisban??

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Wigyorka, én éppen a 6. ciklusnapon. Guggolórajtban várom, hogy mikortól érdemes apára ugranom. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok,

Pamka,
Hajrá-hajrá!!! Drukkolok őszre, a nyarat meg próbáljátok meg kiélvezni és lazítani. Még az is lehet hogy spontán bekopog a baba. :lol:
Áfonya,
Örülök, hogy minden rendben van a babócákkal. Kiváncsi lennék milyen érzés iker babákat várni és nevelni. :lol: Biztos nemn egyszerű. :oops: Képet nem kaptál?
Sipike,
Néha kellenek a vizsgálatok, szükséges rossz, de ha ez kell a babához, akkor miért ne??
Én is utáltam tüszőkukucsokra járni, főleg hogy hüvelyi vizsgálat, széttett lábakkal feküdni, közben meg ott mászkáltak a dokik. Hát elég kínos volt nekem. :oops: :oops:
Takiandi,
Remélem minden elrendeződik hamarosan az életetekben. Amúgy látom fehérvári vagy. Merre laktok??
Wigyorka,
Üdv. :D
Sajnálom a missed ab-ot, drukkolok a mostani pozitív tesztedhez.++++++++++
Csuppancs,
Mikor mész MRI-re és miért???? :oops:
Dru,
Köszi kérdésedet. Gipszkartonozás kész, festés kész, holnap megyünk parkettát venni, jövő héten teszik le. Utána költözhetnek a fiúk. :lol:
Persze utána előről az egész, mert a lányok szobája jön. :lol: :lol:
A fogyi megyeget, de ahogy közeledek a célhoz nekem is egyre lassabban mennek le a kilók. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nálam semmi különös, várom, hogy végre tesztelhessek. Már nagyon tükön ülök. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Áfonya gratula az ikrekhez!!! Tök jó.
Egyre többször fordul meg a fejembe hogy milyen jó lenne 2 baba egyből.

Judy mi a vasút környékén lakunk. És imádunk ott lakni. Ti?
takiandi
Székesfehérvár

Pamka Tök jó, hogy ilyen pozitív a hozzáállásod, igaz ezt csak így lehet csinálni. :)

Wigyorka Kedden voltam 8 hetes, szóval még korai :oops:

Csuppancs Hajrá :lol:

Judy Hát ez nagyon jó kérdés, hogy milyen ikreket várni, én is kíváncsi vagyok rá :) Nincs összehasonlítási alapom. Szerintem tök sok előnye van, persze az ember fél a koraszüléstől. Mi azonban ügyesek leszünk, s kihhúzzuk úgy a 38. hétig :D Kaptam képet, de sajna nem olyan jó minőségű, de megígérem, hogy a 12 hetesről teszek majd fel. Mikor kell tesztelned, mikorra nem várod?

Takiandi Köszi szépen, jól esik. :oops:
afonya83
Budapest XVI. kerület

Judy, van egy 13 éve meglévő, tisztázatlan diagnózisú idegrendszeri (mozgást érintő) nyavalyám. Lejárt a jogsim és a háziorvos elküldött neurológushoz, aki meg gyorsan MRI-re, "rég voltam" felkiáltással. Vertem a seggem a földhöz örömömben.
Teszthez drukkolok! :)

Áfonya, biztos izgi lehet 2 babóval a pocakban. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, és Pamka, tényleg jó, hogy így állsz a dolgokhoz. Előre kell nézni és kész. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?