Sziasztok!
továbbra is zugolvaslak titeket, ezért bocs, de ha egyszer magamról nem tudok mi újságot írni.. (a köv mensi után indítjuk élesben a dolgot).
Pamka,
annyira drukkoltam Neked és sokat gondoltam Rátok - erre ez történik, hát teljesen felháborodtam! Annyi tervezgetés és várakozás után!! Tudom, hogy bárki lehet figyelmetlen, de vannak dolgok, amiben egyszerűen nem lehet tévedni - és ez szerintem pont ilyen! De tényleg az a tanulság, hogy az ember nem lehet elég szájbarágós, ha a saját egészségéről/életéről van szó. Mert az mindig csak nekünk fontos, a másiknak nem..

(én sokszor így járok, és tudatosítom, hogy máskor rákérdezek ezredszerre is akár, stb.. aztán ugyanúgy járok..pórul)
Gyere majd, a szerdai találkozó után, amikor úgy érzed, és mondd el, hogy sikerült-e visszanyerniük a bizalmatokat!?
Györgyi,
Neked is megy a drukk, ha véletlen benéznél. Írj majd, hogy hogy vagytok!
Takiandi,
hogy s mint vagy? Mitől volt a hányinger?

Amúgy sajna nekem is előbb jött meg a legutóbbi mensim, mint szokott, remélem, ez nem rossz jel.
Judy
remélem jól kihasználtátok az időt apával

Hogy halad a gipszkartonozás? és a fogyi? én is nyomom, lassan, de mennek le a kilók.. kitartás!
Csuppancs,
ikrektől én is tartok (szintén csak a szövődmények miatt, ha garantáltan egészségesek lennének, belemennék

). Hogy döntöttök closty ügyben?
Sipike,
hogy van a kis lelked? Remélem, jobban! A fogyiban nagyon ügyi vagy, ez biztos jót tesz a hangulatodnak!! Nekem csak kb 0,5 kiló megy le hetente, de ennek is örülök.
Áfonya,
nem is tudtam, hogy a SOTE-nak is van ilyen intézete!

És az "jobban" tb támogatott, vagy az anyagi feltételek ugyanazok?