A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Drágák vagytok Lányok, köszönöm!!!!!! :D

Egész éjjel nem aludtam, olyan jóslófájásaim voltak. Bevettem két MagneB6-ot, de nem használt. Viszkettem is rendesen persze...
Barnus 1x biztosan, de lehet, hogy 2x is megfordult a tengelye körül.
Most indulok a kórházba, kíváncsi vagyok mi lesz, viszek cuccot is.

Boldog névnapot a Barnáknak, Barnabásoknak! (Ráadásul). :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Hajrá!!!
Boldog névnapot a legkisebbnek :)

Maggie!
Isten éltessen Téged is!

Piroska!
Azért próbálkozunk őket szétválasztani, mert nagyon magukban zárkóztak, nem barátkoznak, nem beszélgetnek másokkal, csak a képzeletbeli közös barátaikkal játszanak, és ha valamelyik ovistársuk próbál csatlakozni, kirekesztik. Ha egy gyerek szól hozzájuk csak néznek és nem mernek/tudnak neki válaszolni. Most már elértük azt, hogy Zsuzsu próbál az ismerős kislányokkal beszélgetni, Gergő jelenlétében is, de Gergő még nem tart itt.

Vindo!
Igen, van néhány ismerős kisfiú, akikkel bandázhatna Gergő, de abból a többség elég vad Gergőnek, a szelídebbel már próbálkozik, de ha Zsuzsu jelen van, akkor inkább Zsuzsuval játszik.

Irina, Piroska, Maggie!
Hajrá tanulás! Nem semmi mennyiségű vizsga vár rátok lányok! Most is csak azt mondhatom, csodállak Titeket!!!!

Kép
gica1

Sziasztok :D

Mesi kíváncsian várom mi lesz a mai napon!
A császár miatt nehogy stresszeld magad, ha az orvos úgy dönt, hogy úgy szülöd meg akkor nem tudsz tenni semmit. A lényeg, hogy mind a ketten rendben legyetek :)

Vera na megjöttek már húgodék?

Maggie boldog névnapot neked :D
én is csak itthon tudok jót aludni :roll:

Piroska hát túl sok szabadidőm nincs :D
de majd lesz egyszer.

Nálunk még a héten van ovi aztán bezárnak. Csinike már várja is, hogy itthon legyen, meg nem is. Helyzet nem sokat változott, kőkemény hiszti gyakorlatilag folyamatosan. Pedig foglalkozom vele, tegnap is elmentünk kettesben sétálni, rajzolni szoktunk (kapott egy szuper könyvet, meg lehet belőle tanulni állatokat rajzolni, most már én is tudok zsiráfot és lovat rajzolni, úgy, hogy felismerhető :D ) Valemelyik éjjel is 2-1/2 3-ig üvőltött. Remélem hamarosan változni fog a helyzet, mert így nehéz vele....
hétvégén lagziban voltunk. Mindkét gyermekem édesen viselkedett, senki se hagyta őket szó nélkül :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Remélem jól telt a hétvége mindenkinek!

Maggie boldog névnapot kívánok! :-) Nálunk is dupla ünnep van ilyenkor, anyukám és nagyim.

Vizsgázóknak megy a drukk! Én otthon ha Zéti oviban lesz,az angolnak fekszek neki ismét. Itt nem nagyon javultam, mivel itthon vagyunk. Vásárlást és hasonlókat megoldom, de a skót akcentust az életben nem fogom megszokni.

Mesi nagyon drukkolok! Olyan izgi, ebből baba lesz hamar.:-) Eszembe jutott nekem is a vége Zétivel. Azon a nyáron milyen borzalmas meleg volt... Elefánt lábakon vánszorogtam a kórház folyosóján. :shock: Most örülök a decemberi szülésnek. :D

Ma vagyok 13 hetes, szerdán uh. Izgulok.

Kérdeztétek hol élünk, Aberdeen a hely neve. Szép kis város, tengerparton.
Itt ma 8 fok van és esténként köd. Még fűtünk fürdésre. :lol:
Két éve nem voltam 18 foktól melegebb időben, júliusban nem tudom hogyan bírom majd hirtelen. Vérnyomáscsökkentőt szedek ismét, bár szülés után egy ideig elvoltam nélküle. A kiköltözés hozta vissza.

Ebédidő van, majd jövök és leírom hogyan jött össze picur.

Szép napot! :P

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó, csajok!

Piroska, teljesen igazad van. Meg kell szoknom, hogy a korábbi elvárásaimnak a töredékét sem tudom megvalósítani. Csak fáj a szívem attól, hogy engem ez az egész tényleg nagyon érdekel és rendesen meg akarom tanulni.
5 óra és kipihentség? Anyukám ilyen, mint Te, és tényleg kipihent általában ettől (viszont rossz alvó, úgyhogy sokszor apránként jön össze az 5 óra). Nekem ez akkor volt sok, amikor Ádi csecsemő volt, 5 óráért bármit megadtam volna. :lol: :lol:
Aztán csak ügyesen a vizsgákon!!! :-)

Mesi, Barnusnak boldog névnapot!
Ez a forgása nem lehet valami kellemes érzés... már csak napok és megérkezik!!! Várjuk nagyon!!!

Maggie, én borzasztó nagy örömmel megyek felétek, csak össze kéne egyeztetnünk Vindóval is lassan, mert S-nak, ha nem hétvégére esik a dolog, szabit kell kivennie.

Na, hazaértem a 2 vizsgáról, amin könnyűt vártam, szívás volt, a dögnehéz vizsga meg egész tűrhető, csak legyenek meg. Megyek tanulni a holnapira (fejlődéslélektan), de teljesen ki vagyok facsarva.
irina

Hű, lányok, ez a tanulás nagyon nehéz dolog.. Engem még mindig vonz pár szak, de egyelőre nem merem bevállalni. Majd ha a legkisebb is legalább két éves lesz... Nem is a tanulás része aggaszt, hanem az órákra való bejárás :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Huh de sokat ïrtatok, nem is emlekszem!

Mesi! Vajon mizu vele?

Itt ramaty ido, villamlik dorog, esik, szunet es ez megy folyamatosan. :-(((

Hv-e jo volt. :-)

Ami megragadt, Moni, mi ez a konyv?

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, Grétusnál a hisztik szerinted tesó miatt vannak?
Én mindig azon töprengek, nálunk honnan jönnek. Lekopogom, most kicsit jobb a helyzet.
Nálunk ovi júl. 2. hetétől zár be, 5 hétre.

Miléna, én a nyarat nem bírom, úgyhogy bármikor inkább Skócia. Igaz, ezt úgy mondom, hogy még nem voltam ott.
Jövő hónapban megyek felétek, de Edinburghbe, megnéztem, az sajnos jó messze van Aberdeentől...
Akkor hazajöttök nyáron végleg? :-)

Megyek Ádiért az oviba.
irina

Hahó!

MIléna! Gratulálok a babácskához, örülök, hogy sikerült! :)

Voltam a kórházban, NST szuper lett, a 100-as BPD miatt nem aggódok. A véreredményre várok, a szülésznőm fel fog hívni. Ha magasak a máj enzim értékek, valószínű, hogy indítanak. :shock:
Várok... és viszketek...

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina megy a drukk holnapra is és apukádnak pedig jobbulást!
Nem végleg megyünk haza, csak amíg megszülök. Remélem február magasságában már majd vissza tudunk jönni. Edinburgh nincs olyan messze,autóval 2,5 óra.:-) Mit fogsz ott csinálni?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mesi, szuper, hogy eddig minden rendben! A májértékek miatt drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++

Miléna, konferenciára megyek bő egy hónap múlva. Ha épp arra járnátok, fussunk össze... :lol:

Maggie, a társalgáselemzés a szívem csücske (van egy új könyv, ismered: Pléh Csaba: A társalgás pszichológiája, még csak megvettem, nem olvastam.)
irina

Irina, éppen most rendeltem meg. Egyébként már olvastam belőle a vizsgához. :wink: :lol: :lol: Egyébként is meg kellett rendelnem egy könyvet, megláttam, ezt is hozzádobtam. Majd lehet, hogy kapok a fejemre a Kedvestől.
Egyébként Szergej ajánlotta.

Mesi, azért inkább ne legyen rossz az eredményed. bpd: Bercónak 36 hetesen volt 98-as. Nekem is azt mondta a szonográfus, hogy induljak is a szülőszobára. Erre majdnem pontosan érkezett. Szegénykém ezzel a viszketéssel.

Most csak ennyi.
dmaggie

Lászik, hogy rohanásban vagyok. :oops: Kevesebb egyébkénttel is élhetnék. :oops:
dmaggie

Maggie, örülök 8) Kicsit tartok tőle, mert a Pléh-könyvek elég nehezen olvashatók, ez egyelőre befogadhatónak tűnt.

Panndi, hogy vagy???
Bejárás: néha nem tudom eldönteni, a levelező jobb-e vagy a nappali e szempontból (levelező tömbben, nappali ugye szétszórva, de arányban kevesebb órával). A levelezőn szerintem feltűnőbb a hiányzás, mert az ember is jóval kevesebb, az előadásokat sem lehet csak úgy kihagyni. Nálunk ugye hetente van levelezős blokk, vannak egyetemek, ahol ritkábban, bár azok meg vidéken vannak.
Szóval talán van, ahol minimalizálni lehet a bejárást.
Esetleg távoktatás?
irina

Köszönöm, most épp elég jól :)

Az a baj, hogy két szak is érdekel :) (Na jó, több is, de kettő maradt végül.) Az egyik a szocped, a másik a gyógyped. Ezekből távoktatás nincs, a levelező és az esti meg nem tudom, mennyire lehetne megoldható. Egyelőre "újbaba" (Zsófi hívja így :) ) miatt tolódik a terv, talán jövőre, vagy utána. Majd meglátjuk. Óvónő is szívesen lennék, de azt már agyilag lerendeztem magamban, hogy nem leszek :)

Mesi, drukkolok!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Egy értékem lett kicsit magasabb, de összességében azt mondta a szülésznőm, hogy minden rendben, diétázzak, az jót tesz az epének is és a májnak is.
Szegény Báló is eszembe jutott a viszketésével és a sebes ujjaival. Nos én is ebben a cipőben járok.
Van még 12 nap hátra, indítani nem fognak, megvárjuk míg elindul.

Panndi! Vannak már neveitek? :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Úgy látom a csokit buktam :? :lol: De legalább nem egy napon lett a szüli-névnap! :-)

Panndi, szép tervek..:-)

Le a kalappal akinek m.ég van energiája tanulni.....nekem is biztos lenne..ha akarnám
:oops: :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi, akkor már csak kötelességből is június 19-re tippelek, mégiscsak aznap lesz Gábor születésnapja :)

Neveink? Zsófinak vannak, mi megvárjuk vele a nemét :)

Zsófi Flórát szeretne nagyon, az nekem is tetszik :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Azta, Gábor mindjárt 1 éves? ...... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Mesi örülök, szorítok a jó értékekhez!

Irina nem szoktunk arra járni,nincs kocsink még. Egy hónap múlva megyünk haza, amikor jössz.:-)

Panndi majdnem egy idős terhesek vagyunk.:-) Mikorra vagy kiírva? Én december 17-re, de Zétit sem bírtam végig kihordani. Ez valószínűleg legalább - 2 hét lesz.

Itt nem mondják meg a baba nemét. Nagyon drága a magán uh, egyszer voltam,amikor először pecsételtem. Forintban 35000 volt az a 10 perc. Most már duplája lenne,mert nagyobb a baba. Ha maradnék csak a holnapi uh-m lenne és novemberben még egy.
:shock:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

December 8-ra, de nálam egyre hamarabb jöttek a gyerekek :) 41. héten, 39. héten, 38. héten, hát majd meglátjuk :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kicsit eltűntem :wink:

Itt a helyzet változatlan, az eső kis szünetekkel szakad egész nap. Délelőtt vagy 40 percen át ömlött, az utcán momentán állt a víz. Most is szakad éppen.

Fél ötre kell majd mennem az óvodába, zeneovis bemutatóra :roll:
Rugóra, remélem, adnak az óvodában meleg ruhát, mert reggel egy rövidebb nadrágban ment el, meg egy póló volt rajta :?
A napom most olvasással telt, tegnap kivettem 16 könyvet a könyvtárból, és szabtam hozzá magamnak egy elég szűk határidőt.
Közben vettem koffeinmentes kávét is, most azt iszom. De jól haladok:)

Mesi, éljenek a jó májértékek! Mert legyenek is rendben. De azért tessék szülni!

Miléna, ez a 18 fokos maximum azért nem olyan jól hangzik.
Rugó fürdéséhez, ha nincs meg a 24 fok a helyiségben, mindig bekapcsolom a hősugárzót - így pl. ma reggel is :roll:

Panndi, majd eljön a Te tanuló időd is, és itt szorítunk Neked virtuálisan a vizsgák alkalmával 8)

Most ennyi.
Elkezdek gondolkodni, hogyan logisztikázzak a szakadó esőben :idea:

Kép
vindolanda

Tényleg, Kaqk, milyen volt a hétvége?
Örültek Nektek a lányok?

Móni, jaj, ez a hiszti :roll:
Nem jól hangzik.

Gica, érdekes ez az elválasztós projekt.
Képzeletbeli barátja Rugónak is van, Bidi a neve. Állítólag tőle tanul minden rosszat, pl. a csúnya szavakat is :lol:
De azt nem tudom, mennyire gondolja komolyan, szóval tényleg képzelt barát-e, vagy pedig csak poénból beszél róla (belőle kinézem azt is).

Elkezdek készülődni

:arrow:

Kép
vindolanda

Naposabbat!

Álmi elment :) :) persze mikor megérkeztek szülei tapadt és haza akart menni :) aztán alvás után még volt egy kisebb hiszti,majd feloldódott és tök jól elvolt :) :) máskor is jön azt mondta :) :)

Mesi,Barna megúszta h. 1 napon legyen a szüli és névnapja :) :) lehet,nevet változtatnátok kibújna? :lol: :lol: de neked el fog múlni minden :wink: Balu meg diétázhat :)
Kaqk,jól éreztétek magatokat?
Móni,milyen volt az esküvő? Grétivel nem lehet egyszerű :( nem írigyellek :(
Csilla,de jó,hogy Apukád jobban van :) :) Vizsgákhoz sok-sok sikert :)
Panndi,amennyire megismertelek,meg fogod oldani :)
annyira tetszik ahogy menedzseled a gyerekeket :)
Miléna :) :) s ott fogsz szülni ahol Zétit is szülted?

Én meg felmondtam mh-en, júni 25-én kezdek máshol,közben beszerveztek egy kézműves vásárra,24-re,arra kellene alkotnom sok klassz dolgot :) agyam már jár,ötletem sok :) csak neki kellene ülni és csinálni :) apróságokat horgolnék,csinálnék :) (a horgolt dolgokról nem tudom a képet leszedni...) mint ezek :) szerintetek?Kép Kép

KépKép
viranka

2* ment el...

KépKép
viranka

S ma megjártuk Baluék csoportjával a medveparkot :) eső egy szem nem esett :) bezzeg azóta :) de legalább nem kell locsolni :) aztán elmentem Míráért, felvételizni hangszerre(mert már választhat,előképzőre,szolfézsra már jár/t) :) :) s most már mind2 gyerek itthon :) külön szobában csendben játszanak :) élvezem,én meg majszolom a csokikat :) s pénteken meg megyek fodrász/kozmetikus/manikűrös körre :) ezt kaptam szülinapomra :) :) min.4 óra ... :) :) alig várom már :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Panndi, jó kis terveid vannak! Gyógyped elég nehéz, úgy hallottam, de ez persze relatív. Akarattal és segítséggel minden lehetséges :-)

Verus, szépségeket alkotsz!!! Micsoda szülinapi ajándék!

Miléna, akkor majd legközelebb :-)

Vindo, milyen volt a zeneovis bemutató?

Köszi, lányok, pár vizsgán túl, a mai szerintem nem volt nehéz, de ebben a félévben egy-két kivételtől eltekintve a totál szubjektív osztályozás dívik a tanárainknál, úgyhogy nem tippelek, hogy sikerült, majd kiderül. Nincs már erőm azon filózni, mi igazságos, mi nem, esszék értékelése eléggé nehezen kérdőjelezhető meg úgyis.
Annyira kivoltam, hogy csak tanultam és dolgoztam az elmúlt időszakban, hogy beültem ma egy moziba. Esküszöm, mintha vérfrissítést kaptam volna, olyan volt. Nálam a mozi a vezető drog. A második a kávé. :lol:

Jól vagyunk amúgy, csak mind3-an náthásak vagyunk. S meg én brutálisan, Ádi javulóban. Valamit összeszedtünk.
irina

Irina, mit néztél?

Oh, hát nekem ez még távoli terv. Majd ha a legkisebb is ovis lesz ;) Vagy ha egyszer nagyobb korkülönbséggel születnek gyerekeint. Sok a ha... :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, a Prometheust. Hát, Ridley Scott sem a régi :?

Nem baj a sok "ha", a fő, h vannak terveid. :-)
irina

3in1! Én, Barnus és a viszketés... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Férfiak elmentek, itthon nagy a csend és a nyugalom.
A bemutató olyan felemásra sikerült, mint Rugóval minden :roll: Az elején ott ült mellettünk, aztán beállt a csoportba, és tette a dolgát. Attól eltekintve, hogy egy hangszerrel majdnem fejbe verte a mellette ülő kislányt, akkora átéléssel csinálta, egészen szabályosan :roll: Túl vagyunk rajta, ez a lényeg 8)

Irina, akkor nem volt jó a Prometheus? G. már nagyon várja :roll: Vegyes kritikákat olvastam róla.

Emese,szerintem a 15-re gyúrsz :wink:

Miléna, akartam kérdezni, nálatok a 18 fokos maximumoknál hány fok van a lakásban nyáron?

Panndi, 3-4 év, és már a legkisebb is ovis lesz. Te meg még mindig fiatal leszel :wink:

Viranka, szépek nagyon.
Medveparkos fotók esetleg?
Sok sikert az új mh-en.

MOst ennyi, befejezem a reggelit, pakolok, aztán munka :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Mesi kitartás!

Vindo ma 6 fok volt reggel,már kicsit jobb. A 18 fok itt a nagyon meleg nyár. :D A lakásban 21-22 fok van, időtől függ, hogy mikor kapcsolom be a fűtést. Az ittenieknek ez melegnek számít, már nem fűtenek. Pólóban nyomják 6-8 fokban is...

Nagyon izgulok az uh miatt. Délben jön a bébicsősz csajszi, aztán indulunk párommal.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Egy kalappal az uh-hoz!
Majd írd le, mit is mondtak.

Hát, ez elég hűvösnek tűnik. Nem vagyok nagy forróság-párti, de azért... :lol:
Szerintem belerázódsz majd hamar az itteni nyárba.
Különösen, ha ilyen marad, mint eddig :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Mesi, mindjárt vége, mindjártmindjárt, addig is innen megy a sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Verus, hol fogsz dolgozni? Szorítok hozzá nagyon, h jó hely legyen jó fej kollégákkal!

Vindo, inkább nem jó a film, mint jó, viszont nagyon nézeti magát, mert szépen van megcsinálva, hibátlan a CGI, gyönyörű a táj. De R. Scottól ez gyenge. Mindamellett van néhány nagyon jó kis jelenet, a színészek is tutijók. Boldogan lelkesednék a filmért ezerrel, de hát nem megy. A közhelyek, önkoppintások kimondottan kiborítottak. Nyilván az elvárások is igen nagyok egy R. S.-filmmel szemben, mivel láttuk, hogy mit tud az öreg. Kicsit örültem, hogy Lindeloff az egyik scriptíró, de lehet, hogy ez volt a baj is, nekem túl sablonos koncepciót tett az egész mögé. Az Alien 3 ehhez képest egy erős művészfilm (nekem mondjuk az a kedvencem az egészből, bár azt nem Scott rendezte).
Mindegy, moziban fantasztikus volt nézni a látvány miatt.

Államvizsgáztattam ma, nyakig taknyosan és piros orral, de egy-két nagyon jó kis hallgató visszaadta az életkedvemet. Csak most meg a torkom is fáj. :roll:
irina

Ja, Lindeloff JJ. Abramsnek az egyik nagy szövegírója, pl. a Lost jobb részeit is ő írta, szal elvileg jól is elsülhetett volna a dolog...
irina

Még valami: nekem R. Scott Szárnyas fejvadásza életem nagy filmélményeinek top 3-ában benne van. Most is bármikor fel tudom idézni, hogy ülök a barátommal a moziban 17 évesen, felcsendül Vangelis zseniális filmzenéje, hozzá az a látvány..... ezt nehéz überolnia, az tény. 8)
irina

Hát, nekünk szerintem este a Titánok izékéje 2. lesz, azt töltöttem le tegnap. Az sem lesz egy agysejttorna, azt hiszem :roll:
Viszont már vagy két-három hete nem néztünk egy filmet sem.

Köszi az infókat róla. Majd önállóan szemléljük, nem komparatív módon :roll:
A hármas jó rész volt. A SzF viszont nekem nem jött be annyira.

Államvizsga 8)

Jöttök már kifelé a náthából?
Elég idegesítő így júniusban... Rugó is épp kilábalt egy betegségből, két hétig folyt az orra.

Épp most jöttünk a kocsmából, Rugó dzsúzt vett.

Pizzát sütök éppen, meglesem :arrow:

Kép
vindolanda

Túl a pizza elfogyasztásán.

Irina, jöhetnétek úgy, hogy pl. csüt. este, és mehetnétek vasárnap. Ha így jó lenne. Akkor lenne két teljes napunk. De lehet szerda este-vasárnap is, ahogy nektek jó.
Egyelőre annyi biztos, hogy július 6-ig van a vizsgaidőszakom, és nálunk aug. végén már tömbösítések vannak.
A nyaralási időpontunkat még nem tudom.

Kép
vindolanda

Vindo, én még a Titánok akármi 1-et se láttam :-) mostanában mi sem néztünk túl sok mindent. Mondjuk én esténként 1 óra bármi után bealszom, amilyen friss vagyok.

Köszi, nagyon jó az intervallum, amit írtál. Egyeztetek most már S-val, hogy döntsön, mikor jön szabira, csak Apu balesete is kicsit felülírta a nyári terveket (asszem). Hétvégén beszélek a szüleimmel, S-val, aztán előirányozunk valami szabitervet, és megírom, mikor jó.

Ja, a nátha letepert, ma kulminált, remélem, holnap már jó lesz. Ilyenkor nemcsak komikusan festek, de úgy is érzem magam. :-)

Holnap még mindig államvizsga, péntek doktori védés, közben meg kéne írnom egy cikket és fel kéne 2 jövő heti vizsgára is készülni valamikor. De már látszik a dolgok vége. :wink:
irina

Most mindig jól be fogok jelentkezni legalább reggelente. :)

Miléna! Kíváncsi vagyok mi volt az UH-n!

Ma jön hozzánk a Nagyi, a gyerekek jól le lesznek fárasztva.
Na hallom, már tipog is le az egyik. ág jó, hogy elkezdtem írni. :lol: :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna, mi volt az UH n?

Mesi...jó is mikor a nagyik lefárasztják a gyereket! :-)))

Irina, jó hogy jösztök!

Ki jön még nyáron Debrecenbe? Virágkarneválra? Lehetne egy jó kis tali itt Debrecenben!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Gica
de érdekes, és ez hogy derült ki, az óvónénik szóltak, hogy ez a helyzet?

Móni
képzeld, nálunk javult a hiszti-helyzet. Nem tudom már, hogy miért, valamit váltottunk. Ja, igen, részemről azért, mert elkezdtünk járni a református templomba és az feltöltött, részéről nem tudom, miért... De megbeszélünk mindent és előre megbeszéljük, ha valami történik, amire számítok, hogy hiszti lesz. Kicsit engedékenyebb lettem, nézhet este egy rajzfilmet, annak érdekében sokmindent megtesz. :) Állítólag jó a titokdoboz. Tartasz otthon titokdobozt és azon a napon, amikor jól viselkedik, akkor kaphat belőle valamit. De Kaqk-ék jutalomcuccosa is jó ötlet. Ja igen, nálunk még az változott, hogy sokat járunk sportolni. Nem tudom, valami megoldás van-e, de jó lenne, mert most otthon lesz egy csomót...

Milénamóni
hát én januárban szültem, de az sem lesz jobb élmény, hogy fel kell öltöztetned a nagyot, te felöltözöl, majd mire kiértek, mindenki le van izzadva, ááá.... Nem lesz egyszerű. :) Legyen zippzáros mindenetek, mert gombolásba ilyenkor bele lehet halni. :) De jó lehet ott lakni nálatok... Teszel fel képeket, hogy lássuk, hol laktok?

Irina
hát nekem Mendi majdnem csecsemő. :) De azért már ő is 17 hónapos, hihetetlen, hogy elszaladt az idő. :)
Fene egye meg, én is kaptam három kettest. Ma írtam, megírtam mindent, komolyan mondom, egyszerűen nem értem, hogy mi hiányzott. Kettest adott. Menjen a penészbe! De megvan, az a lényeg. :) Ez a kivagyok dolog nálam is megvolt, csak én tehetetlenségemben elbőgtem magam. Szegény gyerekek csak néztek. :) Sietősen készülődtem ma reggel, erre kiöntötte Mendel a kv-t az ágyra, én meg hangosan rászóltam, hogy Mendi, neee! Szegényke megijedt. Azt hittem, hogy szétverek valamit! De nem azért, mert rá haragudtam, hanem a tehetetlenség miatt. Hogy itt állok, van negyed órám az indulásig, még nem fürödtem, és még csináljak új kv-t, mert anélkül használhatatlan vagyok négy óra alvás után (két részletben). De egy mozi milyen jó lenne! :) A kv-t már írtam. Most, hogy nem szoptatok, van, hogy megiszom négy-öt kv-t egy nap. Vettem kávés csokit és annyira ízlett, hogy megettem egy csomót. Este zakatolt a fejem. :)
Irina, te Pesten laksz, nem? Pesten is lehetne találkozni, nem?
Én ezekhez a filmekhez nem értek, én csak romantikus filmeket nézek. :) Úgyhogy nem tudom, mi az, amit most kifogásoltál... :)

Panndi
de te óvodapedagógusra jársz, nem? A gyógyped nem könnyű, kb olyan, mint a mienk, sok az anat és az élettan. Azért ott keményen oda kell tenni magad.

Mesi
drukkolok! :)))) Hála az égnek, hogy jók az eredmények. Hát kicsit beparáztatott téged a szülésznőd, nem? Jaj, te szegény ezzel a viszketéseddel!!! Figyelj, van egy popsikrém, amit fel szoktak írni a Heim Pálba, nekem a gyerekeknél eddig mindent helyretett, az ekcémát is, nem kéred a receptet?
Egyébként meg jön a melegfront, lehet, hogy az megteszi hatását. :)

Maggie
ez az egyébként nálam is megvan elég sokszor... :)

Kaqk
az tanuljon, akinek van valami elhivatottsága, akit érdekel valami. Ha nem akarsz tanulni, akkor csak azért ne tanulj, mert mi tanulunk. Nincs neked elég bajod? :) :) :) Ha én nem akarnék feltétlenül védőnő lenni, tudod, ki vesződne ezzel az egésszel...

Vindo
milyen zeneovi? 16 könyv??? Nem sok az egy kicsit?
Képzeletbeli baráttól tanulja a rosszat? :) Haha! :) Didri a rossz Didritől szokta. Olyankor megérkezik a jó Didri és elmondja, hogy a rossz Didri milyen rosszakat csinált és ejnye-bejnye. :) :) Büdös kölkök. :)
Rugó nekiesett egy kislánynak. :) Hihi, majd pár év múlva ez másképp lesz. :) Na és miért?

Viranka
miért mondtál fel? De szépeket alkottál már megint. :)
Nem mondod? Te jó ég! Annyi idő tétlenség, de jó! :) Hát én ilyesmiről nem is álmodom... :)

Dórinak írtam, tanul. Üdvözöl mindenkit! :)

Na megyek tanulni, mert jön az anat 25-én és befejeztem. :)
piroska.103

Jó reggelt :)

Mesi?

Piroska, én most nem járok suliba. Közgazdász vagyok, de abban nem szeretnék már dolgozni, ha nem muszáj :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Piroska! Aranyos vagy, Fenistiltől kezdve a sósborszeszen át a jégzseléig és a vizes törölközőig, no a zuhanyzáson át a Calcium Sandoz-ig mindent bevetek. A gyerekek vizes törölközővel simogatják a lábam, masszírozzák a lábfejem - ezt látnotok kellene. :)
Viszont Barnus 3 napja lényegesen kevesebbet mozog. :)

Most megyek a gyerekekkel vizipuskát és egyéb medencébe való dolgokat venni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Bocsánat,hogy nem jöttem. Szerdán egész nap rohantunk,tegnap pedig ritka vacakul voltam. Kezdődik a kétoldali görcsölgetés és leszakad a keresztcsontom. :shock: Tegnap valamiért a vérnyomásom is ingadozott.

Minden oké volt az uh-n, picur 8 cm. Aranyosan kalimpált. Tarkóredő rendben van,vért is vettek a Down-szűréshez. Nagyobb a koránál, szülés új várható időpontja december 14. Itt mindig a mérethez igazítanak,nem az utolsó mensit nézik. Mivel tudom mikor volt peteérés,így tudom,hogy kereken egy héttel nagyobb a koránál.

Kép

Balra van a buksija, pofival felfelé. Az a fényes az arca mellett a keze, gyanús,hogy szopizza az ujját. :D

Rakok majd képet Zétiről és belinkelem a blogomat,amit év elején hagytam abba. Azóta írtam,hogy kijöttünk. Vannak képek benne.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok :)

Piroska örülök, hogy nálatok javult a helyzet :)
Hát igen, hétfőtől nyári szünet, még nem tudom pontosan miket fogunk csinálni de valami jót igyekszem majd kitalálni.
Nálunk matrica van, ha ügyes akkor este kap és felragaszthatja a hűtőre :) (egyre ritkábban ragaszthat)

Mesi én most fújtam fel a medencét, hamarosan megy bele a víz, délután tuti pancsolni fognak :D
Ma hajnalban kaptam sms-t, ugrottam, hogy hátha tőled :lol: nagyon várjuk idekint a kis drágát :D
kitartás, már nem sok van.

Vera milyen munka és hol kezdesz és napi hány órában?
Munkába állás előtt egy tali?
ügyi vagy ezekkel a szépségekkel :D

Miléna mi volt az uh-on?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok :)

vásár elmarad,nem kell alkotnom :? vhol örülök is neki,mert totál elfelejtettem és 10 nap alatt kellett volna összehozni a dolgokat,s ez a hét is már húzós volt kicsit :)

Mesi,mi aza 3in1???? csak nem ikreket vársz :P :lol: hogy vagy? ma még nem jelentkeztél be :) hívni meg nem merlek,mert a szülsz már kérdéstől lehet sokkot kapsz :) :)

Irina,biztos sikerülni fog :) :)

közben lenyírtam a füvet

Piroska,hosszú :) + nem kellek,de nem is bánom :) :) elég volt ott...
ref.templom :) mi is odajárunk :) s a gyerekek is szeretik

elfáradtam,kicsit megnőtt a fű+gaz :) s hugival találkozom,megyek szépülni :) :)
tegnap meg ezt alkottam du. (művészetis évzáró volt,a normális majd jövő héten) a szolfézstanárnak(aki nem jön vissza,mert ikreket vár novemberre :) tetszett neki,fel is tette rögtön :) :) s M.val együtt alkottok=(azaz a medált Én,a többit Ő) Kép

KépKép
viranka

DM heti 20 óra,Káp.megyeren :) alig várom :) :)

KépKép
viranka

Mesi, ma lesz a napja,
Egy baratnom kisfia ma 5 eves, parom kollegajáék most vannak korhazban, ikrekkel, ma megszülesztik....szóval 3 om a magyar igazsag! :-))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó 8)

Épp hazaértem. Olyan jól jöttek a buszok, egy mp-et sem kellett várni sehol, még az átszállásoknál sem, hogy egy óra húsz perc alatt háztól házig jöttem Bösz-ből. MOst elpakoltam a lakást, és várom az ételhordó bácsit. Du. munka.
Holnap diplomaosztó, vasárnap lehet, Gyöngyösre megyünk (G.nek lesz valami előadása egy civiles rendezvényen). Hétfő este jönnek anyósomék, kedden meggyszüret, mert megérett.

Debreceni lányok, kértek meggyet???? Házhoz viszem autóval, ahogy tavaly is.

Miléna, igen kis csinos baba :P
Ja, a keresztcsontos fájások, de kellemesek is tudnak lenni :?
De jó, hogy minden rendben.
A linket nem látom. De lehet, béna vagyok, év vége van.

Piroska, semmi komoly a zeneovi, dalokat tanulnak, ritmusokat, meg hangszerekkel ismerkednek. Elég kötetlen a dolog. Nem tanóra jellegű.
Rugó szeretett volna menni, így aztán elment. 3000 ft egy fél év.
Rossz Didri. Ez is igen ötletes:)

Viranka, az a kedvenc kozmetikai boltom :wink:
Mindig oda jártunk bébiételért :lol:
Micsoda medál 8)

Emese????
Húzz csak bele, drágám, mert mára tippeltem:)

Móni, ritkuló matricák :roll:

Üdvözöljük Dórit 8)

Irina, a héten foglaljuk a nyaralást, és akkor véglegesítünk.
Nem sokat vesztettél a titánok eggyel :lol:

Jött az ebéd :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?