Sziasztok!
Gica
de érdekes, és ez hogy derült ki, az óvónénik szóltak, hogy ez a helyzet?
Móni
képzeld, nálunk javult a hiszti-helyzet. Nem tudom már, hogy miért, valamit váltottunk. Ja, igen, részemről azért, mert elkezdtünk járni a református templomba és az feltöltött, részéről nem tudom, miért... De megbeszélünk mindent és előre megbeszéljük, ha valami történik, amire számítok, hogy hiszti lesz. Kicsit engedékenyebb lettem, nézhet este egy rajzfilmet, annak érdekében sokmindent megtesz.

Állítólag jó a titokdoboz. Tartasz otthon titokdobozt és azon a napon, amikor jól viselkedik, akkor kaphat belőle valamit. De Kaqk-ék jutalomcuccosa is jó ötlet. Ja igen, nálunk még az változott, hogy sokat járunk sportolni. Nem tudom, valami megoldás van-e, de jó lenne, mert most otthon lesz egy csomót...
Milénamóni
hát én januárban szültem, de az sem lesz jobb élmény, hogy fel kell öltöztetned a nagyot, te felöltözöl, majd mire kiértek, mindenki le van izzadva, ááá.... Nem lesz egyszerű.

Legyen zippzáros mindenetek, mert gombolásba ilyenkor bele lehet halni.

De jó lehet ott lakni nálatok... Teszel fel képeket, hogy lássuk, hol laktok?
Irina
hát nekem Mendi majdnem csecsemő.

De azért már ő is 17 hónapos, hihetetlen, hogy elszaladt az idő.
Fene egye meg, én is kaptam három kettest. Ma írtam, megírtam mindent, komolyan mondom, egyszerűen nem értem, hogy mi hiányzott. Kettest adott. Menjen a penészbe! De megvan, az a lényeg.

Ez a kivagyok dolog nálam is megvolt, csak én tehetetlenségemben elbőgtem magam. Szegény gyerekek csak néztek.

Sietősen készülődtem ma reggel, erre kiöntötte Mendel a kv-t az ágyra, én meg hangosan rászóltam, hogy Mendi, neee! Szegényke megijedt. Azt hittem, hogy szétverek valamit! De nem azért, mert rá haragudtam, hanem a tehetetlenség miatt. Hogy itt állok, van negyed órám az indulásig, még nem fürödtem, és még csináljak új kv-t, mert anélkül használhatatlan vagyok négy óra alvás után (két részletben). De egy mozi milyen jó lenne!

A kv-t már írtam. Most, hogy nem szoptatok, van, hogy megiszom négy-öt kv-t egy nap. Vettem kávés csokit és annyira ízlett, hogy megettem egy csomót. Este zakatolt a fejem.
Irina, te Pesten laksz, nem? Pesten is lehetne találkozni, nem?
Én ezekhez a filmekhez nem értek, én csak romantikus filmeket nézek.

Úgyhogy nem tudom, mi az, amit most kifogásoltál...
Panndi
de te óvodapedagógusra jársz, nem? A gyógyped nem könnyű, kb olyan, mint a mienk, sok az anat és az élettan. Azért ott keményen oda kell tenni magad.
Mesi
drukkolok!

))) Hála az égnek, hogy jók az eredmények. Hát kicsit beparáztatott téged a szülésznőd, nem? Jaj, te szegény ezzel a viszketéseddel!!! Figyelj, van egy popsikrém, amit fel szoktak írni a Heim Pálba, nekem a gyerekeknél eddig mindent helyretett, az ekcémát is, nem kéred a receptet?
Egyébként meg jön a melegfront, lehet, hogy az megteszi hatását.
Maggie
ez az egyébként nálam is megvan elég sokszor...
Kaqk
az tanuljon, akinek van valami elhivatottsága, akit érdekel valami. Ha nem akarsz tanulni, akkor csak azért ne tanulj, mert mi tanulunk. Nincs neked elég bajod?

Ha én nem akarnék feltétlenül védőnő lenni, tudod, ki vesződne ezzel az egésszel...
Vindo
milyen zeneovi? 16 könyv??? Nem sok az egy kicsit?
Képzeletbeli baráttól tanulja a rosszat?

Haha!

Didri a rossz Didritől szokta. Olyankor megérkezik a jó Didri és elmondja, hogy a rossz Didri milyen rosszakat csinált és ejnye-bejnye.

Büdös kölkök.
Rugó nekiesett egy kislánynak.

Hihi, majd pár év múlva ez másképp lesz.

Na és miért?
Viranka
miért mondtál fel? De szépeket alkottál már megint.
Nem mondod? Te jó ég! Annyi idő tétlenség, de jó!

Hát én ilyesmiről nem is álmodom...
Dórinak írtam, tanul. Üdvözöl mindenkit!
Na megyek tanulni, mert jön az anat 25-én és befejeztem.