Halihó!
Rugót Isten éltesse! Nagy-nagy ölelést, sok puszit küldök neki.
Jaj, reggel/hajnalban bekapcsoltam a gépet a kávém mellé, de nem volt mit olvasnom, azóta nem is tudtam bekapcsolni.
Hihetetlen, ahogy hazajöttem, csináltam valami kaját, aztán beraktam egy agymosós, édes kis sorozatot, azt bambultam, de olyan fáradt lettem, hogy nem bírtam felkelni a szivacsról.

Alig bírtam összekaparni magam, hogy elinduljak Bercóért. Az oviból meg egyenesen Józsára mentünk, a barátnőmékhez, Bercó nagyon megkedvelte a lányokat. Egyébként egy termékbemutatón voltunk.
Elég későn jöttünk haza, utána meg gyorsan elmentünk a Kedvessel vásárolni, még azt is kértem, hogy ő vezessen, mert már a fejem is fáj a fáradtságtól. Szerintem ma nem is dolgozok, mindjárt megyek és lefekszek.
Didrinek jobbulást!
Piroska, de jókat írsz, majd kipróbálom, tényleg rossz az íze. Köszi, köszi. Akkor ez a féléved sem lesz piskóta.

Sok sikert!
Anatómiával mi lett végül? Dóriról tudsz valamit?
Vindo, egyem is meg Rugót, olyan szép lelke van. Tündérke. Szerintem Bercó is kinőtte a tavaszi cipőjét, vehetünk újat, én az eső ellenére egy szandálféleséget adtam rá. Ja, pont olyan, mint ami az Ádi lábán volt.
Gica, de aranyos vagy, hogy aggódsz. Szerintem már tetőzött, de a parlagfűre ugye erősen allergiás vagyok, ezért is ilyen rossz. Most a nagy szárazság, szél miatt szerintem még azok is szenvednek, akik egyébként nem allergiásak.
Az esték, a hajnalok, reggelek az igazán rosszak. Hajnalban, ha kinyitom egy kicsit is a szemem, kezdek felébredni, akkor már indul is kaland: hapcik, orrfolyás...

Már nem tart sokáig, eddig is kibírtam, ezután is menni fog.
Irina, szegénykém. Mintha nekem azt mondták volna anno, hogy rágcsáljak mandulát. Bercóval én is szörnyen émelyegtem, szédültem, emiatt alig ettem, mindaddig, amíg az orvosom rám nem ijesztett, el nem mondta, hogy mit kockáztatok. Azt mondta, hogy mindig rágcsáljak valamit, az segít majd.
Ádi mit szólt hozzá? Ha írtad már, akkor bocsánat.
Hát, ha rajtam múlna, akkor már egy focicsapatnyi gyerekünk lenne, ráadásul irtó könnyen teherbe tudok esni, elég, ha felém kacsint a férjem.

Érdekes, amikor elmeséltem a történetet, a Kedves azt mondta, ha lenne elég helyünk, akkor akár bele is vághatnánk. Már most is kinőttük ez a lakást is.