Gica, túró torta morzsái...-) nem hisztis...csak nem fogad szót, vagyis nem tudja kezelni a lelki bajait..

APAHIÁNYT! de reggel óta mindkét csajszi fülig érő szájjal rohangál!!!

)))
Anitja, annyira cukik a gyerekeid! , SZupi hgy jó helyen fogsz szülni! Örülök hogy jobban vagy!!!
jobbkormányos autó: drága

, vezetés..hamar megszokjátok...én élveztem..bár folyamatosan figyelni kellett, hogy akkor most hova???:-))) de szupi! ++++++remélem találtok vmit jó árban, állapotban!!
Maggie, biztos sikerülni fog a vizsgája a fiacskádnak!!!
Katicicó: biztos jó lett a torta...Emma is ilyen, akárhogy is sikerül, Ő PONT ILYET szeretett volna...tündériek!!!!!!:-)))
Vindo, építkezés...elhiszem hogy eleged van belőle, de biztos jó lesz, tanya..jó is az csendes,,,de amilyen gyáva én vagyok ...tuti iszonyat félnék ott, főleg mikor I nincs itthon..

((
Viranka, vmi van a levegőben, eddig Emmába is max 9-10 kor tudtunk némi kajat diktálni, erre mostanában éhesen ébred..Ő is vacsizik rendesen!!!:D
Gratula a 2. helyhez....
Nálunk még mindig Barney a menő ( jim jam) meg angelina balerina, meg George a majom...

)))
Ma van anyu névnapja, megyünk du-án hozzájuk, meg lakást is nézni..

))
tegnap du-án Emmával shoppingolni voltunk, vettünk pár cuki rucit nekik....
Este I hazaért...Emma mellettem aludt, I vitte át, erre Emma: apa Te vagy???? annyira megörült neki!!!

))