Helló, drága lányok!
Kaqk, nem is írtam még, bocs, hogy örülök, h ilyen jól sikerült a nagyváradi esküvő és hogy a lányok is élvezték!
Ne aggódj a súly miatt, ha amúgy jó kedélyű Emma, nem fáradékony, akkor semmi jelentősége.
Vindo, a 110 cm szerintem 5 éves gyereknél nem kevés

(legalábbis a mérettáblázatok szerint).
Konfi: sok sikert holnapra, biztos jó leszel. Rutinos rókáknak, mint te is, már biztos nem kunszt nulla anyagból egy óra alatt kész előadást csinálni.
Ez a hókotróvétel alighanem az év vétele
Verus, örülök, h Báló jól van!
Gica, Zsuzsuék járnak furulyára? úgy rémlik nekem... csak arról jutott eszembe, h most nálunk is az oviban hirdettek furulyaoktatást (helyben, délután), Ádi nagyon belelkesült, úgyhogy vettem neki furulyát, jövő héten el is kezd járni rá. (S. és Ádi most teljesen bele is vetette magát a furulyázás rejtelmeibe

)
Bábszínház: örülök, h lesz
Maggie: Hatalmas gratula Dávidnak, ügyes fiú!!! Angolból ment?
Köszi, a szerdai órákat mindig élvezem, főleg a szocpszichókat, vetésforgóban van a Gyerekek lélektani változásai a 21. sz-ban-nal az egyik, így utóbbira kéthetente jutok el, de nagyon jókat mond a tanár. Áltpszichóból az érzelmek az egyik fő téma, gyakorlatokon konkrétan állandóan sajátélményezünk, néha relax van, néha meg az érzelmeink felderítése.
Milyenek a szegedi óráid ebben a félévben?