A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gica, boldog karácsonyt Nektek is!

Rugó de édes! Nagyon büszke a kamionjára :-D

Akkor két kép: díszítés után, illetve legószerelés közben:

Kép Kép

Kép
Kép
irina

Jól látható a gömbök koncentrálódása a fa alján egy helyre 8)

Kép
Kép
irina

Drága Lányok!

Áldott ünnepet kívánunk mi is Mindenkinek!
dmaggie

Hú, de jó képek. Majd igyekszem én is hozni. :lol:

Bercó most éppen elmélyülten bilizik.
De nagyon örült az ajándékoknak, a Ninjago különösen nagy találat volt. Neki nincs esélye az összerakásra, Dávid lestoppolta ezt. Egyébként egy hős volt, az öcsém annyira éhes volt, hogy először vacsoráztunk, majd utána bonthatta ki az ajándékokat. Az örömködés után jöhetett a sütizés.

Jelentem, én elfáradtam rendesen.
dmaggie

Vindo, köszi, de vettem magamnak telefont, egy S. Galaxyt. Hajlandó voltam adni érte 635 Ft-ot. :lol: :lol:

Próbálom rábeszélni Bercót, hogy feküdjön le. :lol:

Annyi kajánk maradt, hogy nem kell egy darabig főzni.
dmaggie

Nagyon szépek a fák lányok :D

Legózó srácok 8)

Mi is összeraktuk már a legokat :D

Irina Ádó már nagyon nagy fiú :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie galaxy S jó telefon, hol adják 635 ft-ért?

kaja itt is sok maradt :roll: de majd adunk holnap reggel a hajléktalan néninek, legalább finomat eszik majd :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mónikám, ez flottás történet, a munkahelyemhez köthető, a közalkalmazottaknak szól. Ebben az évben járt le az előző szerződés, most szolgáltatót is váltottunk, legalábbis ők nyerték meg a tendert. Ez a Panndi régi cége. :wink: :lol: Kedvezményesen vásárolhattunk telefont is, mondjuk ez nem a legújabb Galaxy, ez még az y, de nekem nagyon jó, sőt, igaza lehet Momónak, hogy túlságosan is okos. :lol: :lol:
dmaggie

Na, mi is megnéztük a The watch-ot.
Az első része nem volt olyan jó, de a második fele már O.K. volt.
Most megyek aludni 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Hát a mi ajándékunk nagyon nagy sikert aratott, diavetítőt kaptak, a többi ajándékot észre sem vették. :) A nagy nézni akarta a diákat, a kicsi meg rángatta, meg eléállt. Megvolt a bonyodalom. :)

Irina
Nálunk is Mendi díszített, egy helyen voltak a gömbök, de aztán átrendeztük. :) Persze jónéhányszor át kellett rendezni, mert Mendike folyton leszedegette, vagy lehúzta a fát, a végén el kellett keríteni a fát. Ádi is lefoglalta magát az ajándékkal, látom. :)

Maggie
te aztán jól megdolgoztál! Na, én egy délelőtt elintéztem, több idő nem volt. A napokban sütöttünk már mézes kalácsot méz nélkül, mert az lent volt a pinyóban, úgyhogy anélkül oldottuk meg a végén. A bejglit vettük, arra már nem volt idő...

Vindo
de cuki Rugó, hogy legozik. :) Sokat el szokott időzni a lego-val? Didri is szerette, de szegénykém Mendi miatt nem sokat tud játszani, mert Mendi szétdobál mindent, így egész nap rajzol. Órákig képes rajzolni. Megrajzolja, majd kiszínezi. :)

Kaqk
mi is köhögünk, sajnos... De azért elmegyünk a családi karácsonyra, mert különben megennének a gyerkőcök itthon. :) Akkor most be tudod csukni az autót. :)

Mendi megszólal: éjszaka alvás. Persze éjféltől fél kettőig próbáltam elaltatni, mert itt buliztak ketten, miután a nagyot felkeltette. :)

Móni
nálatok hogy telnek az ünnepek?

Heni, Gica
nektek is boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Én már megint felébredtem hétkor. Utánam meg Bercó is. Jól bírja, már napok óta nem alszik délben, későn fekszik, korán kel.
Gergő most ébredezik. :lol:
Nagyjából elpakoltam a konyhában.

Piroska, végre rólatok is tudunk valamit. :lol: A diavetítőn én is gondolkodtam, Bercó nagyon nézte a múltkoriban a Libriben a filmeket.
Cukik lehettek a kicsik.

Jaj, nem esett ám annyira nehezemre a munka, napközben nem is éreztem, csak esténként tört rám a fáradtság. :lol:
Még pár nap pihi, aztán muszáj leszek dolgozni, tanulni.
dmaggie

Jó reggelt innen is! :-)

Piroska, édes lehetett Mendi a fával. Nagy csábítás.
A diavetítő szuper ajándék.

Vindo, örülök, h tetszett a film, tényleg a 2. felében indul be.
Nekünk az egyik kedvenc poénunk a "Nem fogja a biliárdgolyó!!!" volt, de utána már kvázi mindenen dőltünk a röhögéstől.
Tegnap az Iron sky-t néztük meg, az sem volt piskóta. Most már valami komolyabbra vágyunk...

Maggie, ez akkor is önmagában hatalmas teljesítmény, amit véghez vittél! Én csak néma csodálattal adózom előtted (és anyám előtt is).

Ádi 9 után ébredt, ez lehet a mi karácsonyi ajándékunk tőle (de rajzolt is nekünk a kis drága).
Egy lépést sem tágít a legójától. :-)

No, a konyha úgy néz ki nálunk, mintha atomtámadás érte volna, felkerekedem lassan és rendbe rakom.
Hm, éjjel azt álmodtam, hogy vezetek, méghozzá jól. De hát ez ugye egy álom volt, ahol bármi lehetséges :-D.

Kép
Kép
irina

Hahó, elfelejtettem tegnap megdicsérni Ádit. Nagyon bájos :D
Irina, hogy van ilyen rend a könyvespolcodon? A mi nagy polcunk mindig olyan, mint amit lehánytak:)

Diafilm: nálunk kb. egy évig tartott a nagy diafilm-láz, szerintem nagyon jó dolog 8)

Piroska, R. alapból igényel minket.
DE volt már rá példa, hogy eltűnt fél órára, és addig épített valamit. Az óvodában is mindig épít.

A lényeg :arrow:

Kép
vindolanda

Móni, köszi, a Ti fátok is gyönyörű, láttam a FB-on :-)

Kép
Kép
irina

Vindo, köszi!
Hát a könyvekre nagyon-nagyon háklis vagyok... Ádit próbálom arra szoktatni, hogy a könyvekre nagyon vigyázunk. Nemigen szokta leszedegetni őket, inkább csak a scifiket :lol: a szakkönyvek kevésbé érdeklik. Szóval a könyv védett állatfaj itthon, minden mást lehet nyúzni. Ez ránk is vonatkozik :-D
Amúgy meg nem is olvasunk, csak gyűjtjük, tudod :lol:

kis pihi, vissza a konyhába. tegnap már nem volt lelkierőm hozzá. de még elolvasom, mi van odaát.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Remélem, mindenkinél jól telnek az ünnepek!
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!
Kép

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok :)

Csak bekukk, hulla vagyok :roll:

ünnepek jól telnek, gyerekeknek ajándék rengeteg :D

Irina köszi a fa dicséretet :D

Maggie hát, nagyon jól jártál azzal a telefonnal 8)

Piroska diavetítő szuper ajándék :)
már mi is gondolkoztunk rajta.....

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok :D

Nagyon kellemes ünnepeket kívánunk mi is Drága Lányok! Sok puszi!

Mi jól vagyunk, növöget a pocaklakó, Noel okosodik, Nati ügyesedik :lol:

Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok, lányok!

Katicico, Anitja, Nektek is szépséges karácsonyt! Csodásak a gyerekek!!!
Anitja, nagyon szép nagy pocid van már! Gondolok Rád sokat!

Móni, pihizel is sokat már, ugye??? :D

Helyzetjelentés innen is: minden oké, lazulunk, a fiúk most SW-legót szerelnek össze.
Már rendszereztem a januári teendőket, mert éjjel az egyik tanárommal álmodtam, ami szerintem figyelmeztetés akart lenni arra, hogy talán csinálhatnám a műhelymunkámat.
Kicsit kellemetlen, hogy naponta izomgörcsök jönnek elő a vádlimban, most épp hajnalban (és utána is még fáj jódarabig), úgyhogy ráálltam a rendszeres magnéziumivásra.

Kép
Kép
irina

Ui: S-tól könyveket kaptam karácsonyra 8)

Kép
Kép
irina

Irina éljen S 8) csak értette a célzást :lol:

én egy kindlet kaptam Z-től amit rögtön kölcsön is kért :roll:
de azért rakattam rá olyan könyveket amit én szeretek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Anitja,de szépen kerekedsz :) :) s a gyerekek is hogy nőnek :) Natinak de szép kék szeme van :)

Irina,kösz a képet :arrow: tudom láttalak anno pocakosan,de az már rég volt :) Ádi milyen elmélyülten játszik :) :) könyvespolc :)

Rugó :)

Én Apát behülyítettem csak 2ünnep közt kapja meg az áhított könyvet(Asimov teljes alapítvány sorozat utsó10. kötetét) el is hitte :) :)

Öröm nálunk is volt B. szó szerint ugrált mikor végre este f7-7 körül jöhettek a fához :) mert sajnos csak addigra értek oda az angyalok :) :) (mindenki éhes volt előbb ettünk) de a legjobb ez volt:)
http://mullerjatek.hu/hot-wheels-kisaut ... madas.html
azóta is ezzel játszik :) :) Hw-es pulcsit 2. napja nem lehet Róla leszedni...
M. is örült mindennek :) A legjobb az volt mikor bontotta az egyik kis csomagot és benne volt az a könyv amire vágyott(Bálint Ágnes:Lepke az írógépen).Megszólalt:Apa Ti licitáltatok erre a könyvre a Vaterán :) :)

:arrow: B.reklamál :)

KépKép
viranka

Haliho,

Kepek fak, gyerekek csodasak!

Mi is megvagyunk! Karacsony kicsit faraszto, folyton megyunk, a gyerekeket is anny inger eri hogy teljesen le vannak faradva.

24 delben ebed akvas utan ajandek bontas...Emma nagyon orult, filly pony villat kapot..erdekes de elmondasa szerint pont erre vagyottv:-)) edes gyerek, meg konyvet amibol rajzolni tanulhat, persze azonnal mindent le is rajzolt :-), meg hercegnos Dm-es kozmetikai szettet :-)
Dalmat nem igazan hatottak meg a jatekok....de estevkiderult miert.
Mentunk anyoshiz...kb 1 ora mulva siras, matrica...... Beazasodott! Nurofen, aludtcegy orat...aztan jobban lett este aludt. Masnap is homelkedese volt. Attort a 15. Foga es valoszinusitem fog a 16 is. Tegnap du-an is csupa kokadt, matrica volt, anyueknal voltunk. majd este ejfeltol 5 ig olt felkomaban ebren, :-( majd aludtunk 5-9 ig. Ma aposekhoz mentunk. Ma is hoemelkedes , laza volt, siras matrica...:-(((

Hat igy telt a karacsony. Emma mindenutt jatszott a fel es "teljes" unokatesokkal ( mind fiu) olyan jol elvoltak egesz nap egy hang nelkul :-) le is merult teljesen. :-))

Holnap hozzank jonnek a lanyok keresztszulei, h.utan takaritas, utana bp ikea.aztan koltozes. :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
te szegénykém... gyógyulást! Meg még itt van a költözés... nem semmi...

Viranka
könyv - vatera :).
Mi ez a játék, nem értem a lényegét? Nektek kell összeszerelni, olyan lego-féle? A pályán végig tud menni az autóval?

Anitja
szépen gömbölyödtök. :) Szuper, nemsokára már jön a tesóka. :)

Katicicó
de édik! :) Domi kicsit meg van illetődve ott középen. :)

Na, tanulok, élettan vizsgám lesz....

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,igen :) Hot Wheels autópálya :) (ez a dili az oviban most) annyiban hasonlít a legohoz,hogy több pályát össze lehet építeni akár :) igen az autók végigmennek és élvezi :) :) Majd ha Mendi nagyobb lesz az oviban tuti megtudod mi eza baromság(anno én sem tudtam)

:arrow: megyünk Dédihez :) és hozzuk :)

KépKép
viranka

Halihó!

Hú, Anitja, valami csodálatos helyen vagytok, ti meg csak úgy ragyogtok. Nagy-nagy köszönet a képért. Szépségesek a gyerekek. Érdekes lehetett ilyen időjárásban karácsonyozni.

Piroska, mikor vizsgázol? Mindent bele csajszi! Szurkolok nagyon! Diavetítőn már én is gondolkodtam. Csak horror árakon vannak a filmek.

Viranka, ez nagyon tuti. Bercónak is néztünk valami hasonlót, de akkor már minden ajándéka megvolt, nem akartunk még többet költeni. A szülinapjára kért és kapott egy kilövőt, amivel az autókat gyepálhatja. Ahhoz kellene valamilyen pálya.

Én végre olvastam. Nem szakirodalmat. :wink: De most majd az jön. Negyedikén már vizsgázok. Ma meg fel kell adnom postán egy beadandót. Tegnap kiszenvedtem, de nem biztos, hogy ezt kellett csinálni.

Bercókámnak meg közben megfájdult a füle. Hamarosan megyünk a dokihoz. :cry: Köhög, meg taknyos eléggé, szerencsére láza nincs.
dmaggie

Kata, neked is külön köszönet a képért. Annyira, de annyira helyesek a manók együtt. Nagy a szerelem, az látszik.
dmaggie

Kaqk, jobbulást Dalmának! Remélem, azóta már minden rendben van. Na, majd jól megnézem, hogy hova költöztök. :wink: :lol:
dmaggie

Kép
ezt alkottam tegnap :) tesóm barátnőjének :) B. volt a próbababa :) :)
az enyémről is lesz kép majd :)

KépKép
viranka

Haho

Vera klasszat alkottal!

Koszi, Maggie, javulgat Dalma... A foga volt eddig a 15. De sztem par nap es a 16. is....de mar alszik nyugisan, nem sir fel fajdalmasan, enni nem akar, Emma sem. :-( pedig vilt 2 nap hogy jol ettek :-(

Ma ikea tura volt. Jaj vettunk egy par butort...mar a teherauto s hazaert, lepakoltak...holnap takaritas, szereles, aztan ketdunk pakolgatni.

Mekkora brutalis szel van

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!

Móni, gratu a Kindle-höz, remélem, lesz időd olvasni :-)

Verus, nagyon jó ajándékokat találtatok ki. Bálón isteni a sapi. :-)

Kaqk, Dalmának jobbulást!!!
Itt sincs nagy evészet, pedig már rég nincs gyógyszerszedés (sőt, azalatt normálisan evett Ádi). Most megint ilyen korszaka van, hogy csak ímmel-ámmal eszik.

Piroska, jó tanulást neked!

Maggie, Bercónak jobbulást!!!
Szépen haladsz a dolgaiddal :-)

Ahogy az lenni szokott, kicsit unom már az itthonlevést, szerintem Ádi is unja, hiányoznak az ovis barátai, pedig mászkáltunk is. Megnéztük a Bazilikát meg előtte a vásárt, hát ott sem ettek sokan az árak miatt.
Két hétig finoman szólva sem haladtam a dolgaimmal, pedig pár este még neki is álltam. Ha nem lenne ennyi minden, akkor persze nem izgatna az egész, de így hogy tudom, mi minden van hátra és közben nem lehet dolgozni... elég idegőrlő. :roll:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Irina,már enyém gyereknek Bálintnak is hiányzik az ovi :) mondjuk szerintem Ő amiatt várja,h. vihesse az új hw. autókat mutogatni :) S ma végre nem a hw-es pulcsi van rajta(24-e este óta csak azt vette fel :) )
de ezzel is szívesen játszik ám :)
http://gullivertoys.hu/Termek/Traffic_j ... olos_jatek tök jó és gondolkozik ezerrel :)

most Bálintnak is csinálhatok macisapit :) alig bírtam kiszedni belőle,miért szeretne Ő is barna sapkát :) :) fonalaimért tegnap bement Nagyi Pestre.Pár nap és megcsinálom Neki :)

Kaqk,jó kis móka lesz 2 gyerek mellett pakolni :) Ikea :) sokan voltak nagyon?
Emma várja már a költözést?

:arrow:

KépKép
viranka

Maci sapi..nem csodálom hogy Bálint és akar egyet. :-)

Ikea, nem voltak olyan sokan, de még is 5 órán át válogattunk, pakoltunk, pedig kész listával mentünk, de az irodába is kellet bútor sok..szóval a teherautó tele lett. :-) De fürdésre hazaértünk!

Emma nagyon várja, ma ott ült az új szobába a szőnyegen és csak úgy el volt,szokta szerintem. Holnap már ott alszunk! :-)

Bár még csak ma délben kezdtünk összepakolni....majd látjuk. :-)

Emma nem várja az ovit,jól elvan itthon, majdnem minden nap találkozik vele korúval akivel nagy játék van.

Dalma továbbra sincs jól, a 16. fogat várjuk, köhög is...:-(
anyu vigyáz rá de-t, du-án...míg pakolunk, délben itthon alszik. ( a helyén jobban alszik min. 3 órát) máshol max 2. és tegnap éjjel is ébren volt 3 órát :-( ma Emma de-t elment nagyihoz, ott is alszik..

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó,
hazaértünk.
Majd jövök.

Kép
vindolanda

Haho

Jelentkezem a kaoszbol, egesz jol haladtunk, sztem holnap kesz is lesz, ott is alazunk :-))

Kutya faradt vagyok

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok kedves lányok :D! Megjöttem az év utolsó napjára :oops: . Utólag boldog karácsonyt, mára jó bulizást, a következő évre pedig minden jót kívánok Nektek :)!

Mi jól vagyunk. P Pesten dolgozik a Richterben október óta, így ritkán látjuk. Panka cserfes és pörög és zsizseg, egyre nagyobb és szebb, és hisztisebb :wink: . Ehhez Bence kamaszodása is hozzájárul, mert olyanok, mint a kutya és a macska. Persze az egyik 19, a másik egy híján 20 8) .
Én január 2.-án kezdek dolgozni Panka ovijában, sőt, Panka csoportjában :). Érdekes lesz. Sajnos csak május 31.-ig, mert utána jön vissza óvónéni GyES-ről, és csak heti 20 órában, hétfőtől csütörtökig 11-16-ig, de: egyrészt tökéletes lesz, mert mégsem a mély víz, délelőtt nem leszek. Meglesz a gyakorlatom, sőt, gyakorlatot szerzek a későbbiekhez is, nem úgy állok majd 36 évesen az új diplomámmal a kezemben, hogy 0 a gyakorlatom. Ilyen munkarend mellett könnyebben fel tudok készülni a nyári államvizsgára :).
Már nagyon várom, egyáltalán nem izgulok, mert ismerem a csoportot, hozzájuk jártam gyakorlatra is. Akkor mindig megkértem a délutános óvónénit, hogy hadd altassam én őket, imádok mesélni és énekelni :). Panka pedig remélem, jól fogja viselni ezt az 5 hónapot, bár tudom, hogy inkább utána lesz nehéz, hogy miért nem megyek többet...
Előzetes forgatókönyvem szerint nyáron megint itthon leszek (mert esélytelen, hogy nyárra bárhová felvegyenek :? ), de remélem, hogy szeptembertől kifogok egy nyugdíjas helyet valamelyik oviban. Ehhez már a jövő héten elviszem az önéletrajzomat mindenhová.

Bocs, hogy ilyen hosszan ecseteltem, de ez most nekem nagy boldogság, lassan 1,5 év után 8) .

És a végére néhány kép a kölkökről :P . :D Kép
Mindig süt :)
Kép
Kép
A gyerekeim :). Mind a négy :wink: :roll: .
Kép
Bencének is jó karácsonya volt :)

BUÉK!!!!!
dettyk

Halihó!

Várom a kávémat. :lol:
Közben meg nagy hajfestésben vagyok.

Viranka, már megint csodát alkottál. Szupi.

Kaqk, hajrá!!! Nagyon ügyik vagytok.

Vindo, szia. Mesélj!

Dettyk, de örülök, hogy nem felejtettél el minket. Nem is csodálom, hogy a munka most központi helyen van. Szívből gratulálok hozzá! Államvizsgához nagy drukk! Tanulás még mindig jó?

Na, megyek, összefésülöm a hajam.
dmaggie

Gyorsan mesélek, és majd később visszaolvasok :oops:
Szintén kávézok, ez még a reggeli...

Dettyk, egy kalappal a munkához és a vizsgához :D
Gyerekek nagyon aranyosak.
Bence ezt kérte karácsonyra? :lol:

Rólunk - hát, szerencsére jól teltek az ünnepek. Minden éjjel dolgoztam olyan fél kettőig, de R. hagyott aludni, kiment az ágyból, és volt olyan, hogy ebéd előtt ébresztettek, hogy már terítenek 8)
Az ajándékok a szokásos karácsonyi ajándékok közé sorolódnak: sok tusfürdő, sálak :lol:
Egy-két jobb azért becsúszott, pl. egy pendrive.

Rugó rengeteget játszott az unokatesókkal, és először sikerült összeültetni négyüket, és lefotózni. Még sosem jött ez össze, pedig már R. is elmúlt öt éves. Addig rohangált, hogy le kellett állítani, mert elkezdett durván köhögni :shock:

Nekünk még be kell szerezni vásárolni pár dolgot. Pl. tűzijátékot :P
Meg, ha nyitva van a posta, oda is kell menni, meg a Müller is jó lenne.

Szóval velünk minden rendben.

És tegnap végre nem dolgoztam éjjel, hanem megnéztük a Dredd bírót (az újat), ettem mellé csipszet, banánt és csokit is :D

Már nagyon jó itthon.

Leszek délután, reagálok :D

Még csak annyit, hogy Bálint nagyon aranyoska 8)

Kép
vindolanda

Hú, Kata és Anitja képeit kihagytam, a gyerekek ott is nagyon bájosak.
Anitja, hajrá :D

Ja, azt még leírom, hogy az egyik unokatesóm küldött Rugónak Bart Simpson-os pulóvert, nagyon király 8)

Dettyk, és kerüljetek egyenesbe végre!

Rugó gyöngyöt fűzött otthon, nekem csinált a szülinapomra ajándékot (előre). Számon kéri rajtam, hogy hordjam az alkotását, ami egy nyaklánc :roll:

Kép
vindolanda

Na, most már nem netezek tovább, mert még az egész család pizsamában nyomul :roll:

Kép
vindolanda

Tűzijáték, olaj, kenyér és tejföl beszerezve, de a posta zárva volt.
Délutáni kávé, aztán hajmosás :arrow:
Rugó a friv.com-mal játszik, G. mentorálja.
Egy csomót mosni is kell :x

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindokám, egy hős vagy. Én leginkább tunyultam. Olvastam, megnéztem néhány filmet. De szigorúan csak könnyedeket.

Jöttök majd a főtérre? Mi tervezzük. :wink: :lol: Bár nem tudom, hogy mikorra sül meg minden. A fiúk megint leadták a rendelést, reggel óta nyomom. :lol:

Szerintem kávézok egyet.
dmaggie

Dettyk, küldd már át nekem Pankát! :lol: Tényleg szépséges lány, kamasz Bence is helyes pasi. :lol:
dmaggie

Irina, Kati, Anitja, Dettyk!
Csodásak a képek, szépek a gyerekek!

Irina!
Na, nálunk nem vágynak az oviba a gyerekek, örülnek, hogy nem kell menni. :)
Jól néz ki Ádi a karácsonyfa előtt és látom sláger a legó! :)

Anitja!
Milyen volt tavaszias időben karácsonyozni? Látom a poci szépen gömbölyödik! :)

Viranka!
Az a sapi szuper!
És mekkora ötlet a parkolós játék!

Dettyk!
Örülök, hogy alakulnak a dolgaid! Panka csodaszép! Bence ajándéka is tetszik! :)

Kaqk!
Oh, szegény Dalma. :( Jobbulást neki!
Emma aranyos lehet, ahogy várja az új helyet! :)
Jó költözést nektek!

Vindo!
Rugó gyöngyöt fűzött- de jó! :) Akkor tessék hordani is a láncot! :)

Piroska!
Örülök, hogy jelentkeztél! Hajrá vizsga!

Maggie!
Biztosan szép leszel! Jó bulizást majd! :)

Móni!
Jó kis ajándék! :)
Jaj, képzeld, az raffaellodat úgy imádjuk! Zsuzsu készíti, mi meg esszük. :)

Mi köszönjük, jól. A gyerekek már várják az estét. Megvannak a trombiták, azt fujkodják. Nem lesz semmi különös, csak a szomszéd lépcsőházba ugrunk át egy ismerős családhoz bulizni.. :)

Mindannyiótokank nagyon boldog új évet kívánunk!

Kép
gica1

Gica,
jó szilveszterezést Nektek is!
A trombiták itt is menők :D

Maggie, igen, megyünk ki, szerintem este 8)

Ránézek Rugóra, egy ideje egyedül üldögél, filmet néz. Dolgozgattam addig, tudom, hülye vagyok :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Bildog uj evet mindenkinek! (Mar az uj hazbol) :-) net meg nincs csak mobilrol, de minden eszkoz hamarosan lemeruk, ugyhogy hilnap jovok reagalni.m:-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet szeretnék kívánni nektek!!!!!!

Kép

Mi idén itthon szilveszterezünk gyerekekkel.

Nagyon jól érzik magukat, 20. óta itthon vannak és csak 7 kezdenek az oviban. Minden nap kérdezik, hogy ugye nem megyünk oviba...félek is a kezdéstől.....

Áronka kis huncut, nem igen enged az Övéből, de Péterrel nagyon jó kijönnek, jól eljátszanak együtt, nincs marakodás, vagy ilyesmi...

Péterke nagyon kis okos lett, most az összeadás iránt érdeklődik nagyon, megy is neki 10 ig, le is írja a számokat.

Én dolgozok ezerrel, csütörtökön már kezdek:-(Sajnos ez a szabadság is rövidnek bizonyul:-( pedig már 18. itthon vagyok...

Szép estét mindenkinek!!!!

Heni
KépKép
heni81

Hahó, lányok :D

Most értünk haza a főtérről.
R. megkapta a szokásos lufiját (Villám Mcqueen), vettünk forralt bort, teát. Belenéztünk Tolvai Renáta frenetikus koncertjébe :lol:
Sétáltunk, aztán tűzijátékoztunk, de Maggiéket meg elkerültük.

A hősugárzónk megadta magát :?

Szia Heni :D

Kaqk, minden jót az új házban, rendezkedjetek be hamar :D

Kép
vindolanda

B.U.É.K :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, boldog új évet mindenkinek!!!

Kép
vindolanda