Sziasztok kedves lányok

! Megjöttem az év utolsó napjára

. Utólag boldog karácsonyt, mára jó bulizást, a következő évre pedig minden jót kívánok Nektek

!
Mi jól vagyunk. P Pesten dolgozik a Richterben október óta, így ritkán látjuk. Panka cserfes és pörög és zsizseg, egyre nagyobb és szebb, és hisztisebb

. Ehhez Bence kamaszodása is hozzájárul, mert olyanok, mint a kutya és a macska. Persze az egyik 19, a másik egy híján 20

.
Én január 2.-án kezdek dolgozni Panka ovijában, sőt, Panka csoportjában

. Érdekes lesz. Sajnos csak május 31.-ig, mert utána jön vissza óvónéni GyES-ről, és csak heti 20 órában, hétfőtől csütörtökig 11-16-ig, de: egyrészt tökéletes lesz, mert mégsem a mély víz, délelőtt nem leszek. Meglesz a gyakorlatom, sőt, gyakorlatot szerzek a későbbiekhez is, nem úgy állok majd 36 évesen az új diplomámmal a kezemben, hogy 0 a gyakorlatom. Ilyen munkarend mellett könnyebben fel tudok készülni a nyári államvizsgára

.
Már nagyon várom, egyáltalán nem izgulok, mert ismerem a csoportot, hozzájuk jártam gyakorlatra is. Akkor mindig megkértem a délutános óvónénit, hogy hadd altassam én őket, imádok mesélni és énekelni

. Panka pedig remélem, jól fogja viselni ezt az 5 hónapot, bár tudom, hogy inkább utána lesz nehéz, hogy miért nem megyek többet...
Előzetes forgatókönyvem szerint nyáron megint itthon leszek (mert esélytelen, hogy nyárra bárhová felvegyenek

), de remélem, hogy szeptembertől kifogok egy nyugdíjas helyet valamelyik oviban. Ehhez már a jövő héten elviszem az önéletrajzomat mindenhová.
Bocs, hogy ilyen hosszan ecseteltem, de ez most nekem nagy boldogság, lassan 1,5 év után

.
És a végére néhány kép a kölkökről

.
Mindig süt
A gyerekeim

. Mind a négy

.
Bencének is jó karácsonya volt
BUÉK!!!!!