Sziasztok,
nagyon örülök hogy így beindult a topic!
Veronika,
boldog névnapot kívánok Neked!
meggyógyultatok már Pálmikával?
Nagyon ügyesen megcsináltad a táblázatot, köszönjük szépen, csini lett!
Pont így gondoltam, és a színezés is szuper ötlet, így rögtön látszik a nemek aránya...
Esetleg még ha lesz erőd, beférhet egy tesó-és egy kórház-oszlop?
Nálunk tesó: Olivér 2,5 és a Szt. János Kh. ha lesz ilyen.
Kat,
mi 6-7 hónapig mózesoztunk.
Olyannyira, hogy amikor Oli 3 hónaposan beteg lett (megfázott), sajnos teljesen beleszoktattam, mert a lakásban is abban tologattam, ringattam amikor nyügizett. Így jól elrontottam, mert utána nem volt már hajlandó a kiságyában aludni, már akkor is "ágy-problémáink" voltak

(most az emeletesben nem akar, sőt a kiságyából is átjár közénk)
Végül már azon röhögtünk a Férjemmel, hogy alig fért el Oli a mózesben, és ha nem tudtuk volna kiszoktatni onnan, kénytelenek lettünk volna a mózes végén két talpformájú lukat vágni, ahol kidughatja a tappancsát

Szerencsére azért erre nem került sor
Klassz babakocsit néztél ki, mondjuk én magasabbnak olvastam a neten az új árát, inkább 100 körül...
Picur,
persze hogy ráértek még a szüléssel (akár bő 8-10 hétig is), mi sokkal később készítettük el Olinak a babaszobát mint Ti (kb. 6 héttel)...
Nőjön csak még odabent a Kiskirályfi...
Szupi hogy ennyi mindent kaptatok!
Felejtsd el a mai Uh-ot, látod nem csak szülész orvost, hanem ultrahangost is választani kell...
Remélem a 4D-s nagyobb élmény lesz
Nemsokára élőben is gyönyörködhetsz Álmosban, és akkor már nem is emlékszel majd ezekre az ultrahangos "szösszenetekre"
mmc,
az előző terhességemnél nekem sem vot gondom a melegítő gumijával meg a csípőgnadrággal, mostanra meg már igen... Talán a hasformától is függ?
Száraz bőrre a gyógyszertárban vettem Eucerin hialuronsavas kézkrémet meg Bioderma Atoderm arckrémet, testápolót illetve ajakstiftet. Nekem ezek most elég jól beváltak...
Ildi,
ha a váladék elüt a megszokottól akkor fontolj meg egy tenyésztés-kérést a dokidtól, mert baci lehet benne tünet nélkül is, és ha az följut, bánthatja a babádat...
Szegény Liza nem fért annak idején a bőrébe/pocakodba, hogy annyira igyekezett kibújni, már akkor ilyen kis csibészke volt???
Száraz bőrre jó zsíros+hidratáló krém segít amit már én is beszereztem...
És: ITT a HÓ, hahóóóó!!!

Mi is alig vártuk, Oli is imádja!!!
Ancsa,
üdvözöllek és gratulálok Neked a 3. fiúhoz!
Így akkor Nálatok is aktuális lesz a "csakazértislányt" 4. baba-projekt?
Savariaa,
sajnálom a csalódást az újabb dokiban

, de ne vedd a szívedre, keress addig, amíg meg nem találod a Neked "megfelelőt"! Mi sem vagyunk egyformák, ők sem azok.

Tekintsd ezt egy szimpla üzleti kapcsolatnak, Te elvársz valamit, amit a másik vagy teljesít, vagy nem. Ha az utóbbi történik, válts bátran, de lelkizést ne tőlük várj, az csak "extra" ha összejön...

Szerencsére még van elég időd keresni...
A Magnéziumot bizony emelni kell ha a szervezet igényli (feszülés, görcsök), nehogy baj legyen, ennek megítélésében hallgass a kiválasztott orvosodra. Addig meg a körzetid is tud tanácsot adni, amíg megtalálod a szülészed...
Sandie,
megértem a lányos-csalódottságodat, én is nagyon csajt szerettem volna, és alig hittem el, hogy megint fiam lesz, de folyamatosan igyekszem megemészteni a hírt...
Nagyon köszi a babakocsis tapasztalatokat, épp én is a textilmózesen dilemmáztam, meg leereszthető sportkocsiban... De amit írtál, azok alapján akkor marad az eredeti felállás, egy komplett szettet kéne megint vennünk...

Csak az a gond, hogy nálunk (Mo-on) nem nagyon lehet Chicco szettet kapni, Olinál is Olaszból hoztuk. Illetve az új modellekben nem tetszik hogy duplakerekesek, én a szimplásat kedvelem, és ezekből az újak nekem most túl modernek (valamint méregdrágák

) Vagyis még mindig nem tudom, milyen lesz...
Érdekesen nő a pocakod, biztos szép kerek, cuki lehet
Épp a napokban csodálkoztam magamra, mert nekem meg kifejezetten előre, szinte csúcsosan nő a hasam. Majd teszek fel képet, ha eljutok végre addig

(Ismerőseim szerint még mindig van derekam, és hátulról nem is látszik, hogy szélesednék, hát ez furi...)
Sajna tényleg közeledik az influenza szezon, jó hogy felvetetted...
Én "körbeoltás"-párti vagyok, vagyis hogy a kismama azon családtagjai kapjanak, akik érintkeznek a külvilággal, és hazahozhatják a vírust.
(Ezért nálunk a Férjem lesz "leszúrva"...

)
Dolgozó kismamáknak szájmaszk, vitaminok, elővigyázatosság...