A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ivimoni, javítottalak. Remélem anyukád jobban van.

Saci, ez érdekes, én is hiszek benne, hogy mindennek oka van. A jóslatokkal kicsit hadilábon állok. Nekem egyszer megjósolták esküvő előtt, hogy ajándékokat fogok kapni Kép. A jósnő a párom nővére volt, tehát tudott az esküvőről. Na most hogy döntsem el, hogy úgy magyarázza a kártyát, vagy tényleg ez jött ki Kép.
Na, jó ezt csak úgy írtam, ha valaki más mondja biztosan máshogy jön ki, de különben vele sem vagyok a legbensőségesebb viszonyban. Tehát nekem minden rossz amit ő mond Kép.

Puszi
Hajni

Ui: reggel még megvárom Noémi zebráját és utánna küldöm a táblácskát Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Mohácska!

Jajjjjjj de sajnálomKépKépKép
De mégis miért lettél ennyire rosszul???
A katétertől????
Vagy az idegességtől?????
Nem lehet megpróbálni mégegyszer??????Esetleg valami nyugtató mellett????
Esetleg a gázos verzió???

A lapar, ha jól tudom, olyan vizsgálat, amelyiknél vágniuk kell???Vagy nem???
Lányok segítsetek!!!

Szegénykém!Elhiszem, hogy csüggedt vagy, én is maximálisan ki lennék akadva!
De én azért buzdítalak, mert lehet hogy egyébként minden rendben nálad, és az uh és a hormonbogyók is elegek lesznek arra, hogy teherbe essKépKépKép
Nagyon kívánom nekedKépKép
És ne szomorkodj, azaz szomorkodd ki magad jó alaposan pár nap alatt és utána lépj továbbKépKépKépKép

Puszi

Kép

Kép
megann

Nina,
köszi a jókívánságokat.

Saci,
nekem sincs kimutatható gondom mgésem kísérletezget a doki. Ne legyen igazam, de a próbálkozások útjának végén általában ott a lombik. Persze azért az inszemmel is van esély, szorítok hogy sikerüljön! Lehet nálad a természetre csak egy picikét kell rásegíteni.
Sziasztok
Tim
tim74

Noémi?????????????????????

Mohácska
De szörnyű lehetett, szegénykém Kép Remélem már jól vagy! Kitartás!

Tündi
Vendég

Jo reggelt!

Timi 74
lehet, hogy igazad lesz,,bar remelem, hogy nem Kép
a masik, hogy az inszemet meg ki birjuk jobban fizetni
a lombikrol 300 E - 400 E Ft kozott hallok
igaz ez?

Hajni,,
en sem veszem total keszpenznek a joslasokat,,de ez esetben hiaba rohogtem rajta,,ott cseng a fulemben,,es nem is szeretnem apr. elott "mestersegesen" probalkozni
Kulonben ezt ingaval josoltak-,,ami meg rohejesebb valahol...Haaaaaaaaat?!?!?!

Moni 23 vagy 24??
Gratulalok! eZ jol hangzik, nagyon drukkolok!

Kobor
mi van Veled? ha eltuntel,,az jo hir valoszinuleg

Megann
a laparoszkopias vizsgalatra gondolsz? nekem az volt,,es ott nincs vagas, de mely altatasban megy,,es kell egy ksi ido, hogy magadhoz terj utana.
ha erdekel mondom a reszleteket,,mert nekem tavaly nyaron volt hozza szerencsem
te melyik korhazban/dokinal vagy? azt meg nekem a Nyiroben,,a Vereczkey csinalta. nagy szaktekeintely allitolag,,de nekem nem tunt hitelesnek,a mutet utan csak az 5 napon nezett meg 3 percre....stb

Mindenkinek jo csutortokot!!!! mindjart itt a hetvege!!
saci

Sziasztok!

Noémi, tényleg írj valamit, én már készen állok a táblával Kép.

Képzeljétek, ma reggel is voltak páfránykáim. Én meg itt kétségbe voltam esve,hogy egy hónapra elveszítem őket Kép. Amit most szárítottam abban nem sok van, sőt..., de lehet hogy még túl közel volt a kávéhoz Kép.

Na jó, még egy kicsit várok.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

HajniKép
Szuper a táblázat! Nálam a szülés várható időpontja: 2005. július 28.

Henci
henci

SaciKép
Nekünk az első lombik stimuja 100 eFt-ból kijött.
A doki által felírt gyógyszerek egyéntől változnak.
Nekem az, amit kaptam kicsit sok is volt, mert rengeteg tüszőm lett tőle.
Szerintem a 300-400 E nagyon sok!
A TB 5-öt fizet, utána viszont nem tudom mennyibe kerül, de reméljük nem is lesz rá szükség!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Annyit irtatok, hogy még nem olvastam mindent vissza, de majd pótolom.

Csak le szeretném irni, hogy tegnap voltam dokinál uh-n. Ez a 3-ik Clostys+Bromos hónapom. Az eredményem a jobb petefészekbe egy 20mm-s, a balba meg 2db 20mm-s tüsző. Ebből akár hármas ikrek is lehetnek, azt mondta a doki!
A páromnak igaz megint el kell mennie vizsgálatra, mert azt mondta, hogy ahol Mi csináltattuk, (XVIII. ker. SZTK)az egyáltalán nem egy megbízható hely, már az eredméyek szempontjából. Szerintetek létezik, hogy ott minden eredmény jó volt (20millió felett) és itt az I. számún meg rosszak lesznek az eredmények?
Mindegy azért megcsináltatjuk újból, de most félek, nehogy kiderüljön, hogy még sem olyan jók a párom eredményeiKép

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, fél 5-re értem oda (mert fél 4-ig dolgozom) és fél 7-kor sikerült is bekerülnöm hozzá. Nagyon sokan voltak. 6-ig rendel elvileg de még 3/4 7-kor mikor eljöttem, még legalább 10-en voltak hátra.
Szóval bementem és mondtam, hogy 2 tesztet is csináltam és hogy mindkettő pozitív lett. Megvizsgált. Azt mondta, hogy a méhem tényleg megnagyobbodott és puha is, ami két dolgot jelenthet, hogy vagy terhes vagyok, vagy menstruálni fogok. Erre jól beparáztam, mire hozzátette, hogy de a tesztek nem hazudnak, ezért gratulálok!
Kérdeztem tőle hogy kell-e/lehet-e vérvétel, hogy kiderüljön kell-e vmi hormonbogyó. Erre ő azt mondta, hogy nem hormon-ellenes, de amíg nem tartja indokoltnak, addig nem fog szedetni velem (sem) semmit. (Csak Elevitet írt fel, meg B6 vitamint, ezeket ma veszem meg!)
Azt mondta, hogy mivel az 1.terhességem és soha semmi problémám nem volt, sem panaszom, és most is minden természetesen (és 1.-re!!!!!) jött össze, ezért nem akar bezavarni nekem semmi gyógyszerrel. DE ha bármi panaszom lesz, vérezgetés, fájdalmak, azonnal menjek és akkor mindenképp cselekedni fogunk!
Nagyon rendes volt mondta, hogy ha gondom van nem muszáj a magánrendelésére sem mennem, mert minden nap megtalálom a kórházban is, SŐT az otthoni tel.számát is megadta, hogy HA bármi van...

Még most is félek mert néha görcsöl a hasam.
Azt is mondta, hogy ha bármi miatt úgy érzem, hogy nem tudok dolgozni ,akár most felvesz táppénzre. Egyelőre nem kértem...

Amit viszont nem értettem (és már tényleg befejezem a sok dumát, bocsi!), az az hogy miért csak a 12.héten lesz az 1. UH!!!???
Ha nem lesz semmi gond legközelebb febr. 9-én kell mennem (8.hét). Akkor miért nem lesz UH?
Ezen aggódom ezerrel.

Andi
(Tényleg mindenkitől bocs a szóf.sásért)
Szerintetek azért megnyugodhatok?Egyelőre
andi81

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy tegnap még csak a 29.cn-on voltam
andi81

Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni, sokat dolgozok most és egyre csak sűrűsödik. "Hál istennek" pont márciusra látszik iráadásul kicsúcsosodni a tennivalók halmaza. Nem tudom mi lesz így márciusban. Bár a munkahelyemen tudják mi van, az ügyfeleknek azért mégsem akarom az orrára kötni, mert azért elég sok a bizonytalansági faktor. És már most rossz érzés, hogy nem tudnak majd rám számítani akkor és meg nagyonkat hallgatok róla már most. Na mindegy végül is a babák és én vagyok a fontosabb Kép. Holnapra azért szabit vettem ki és elmegyek megcsinálni a vizsgálatok egy részét (vérvétel fele, ekg, mellkasröntgen). A másik felét meg majd jövő héten (még vérvétel, vizelet, rákszűrés). És akkor jöhet a mehet Kép

Majd visszaolvaslak benneteket és írok kisregényt mindekinek Kép. Most csak Andinak gratulálok, mert az ő bejegyzése pont itt csücsül az orrom elött. Szóval Gratula! Kép

wish

Köszi drága WishKép
Tényleg ne dolgozz olyan sokat, bár ezt tudom könnyű mondani, márciustól nálunk is rengeteg munka lesz, bár néha most sincs kevés.
De azért vigyázz nagyon magadra. És menjen a menetKép
Puszi
Andi
andi81

Sziasztok,

Régóta olvasgatom a Babanetet, de mindíg nagyon bíztam abban, hogy páromnak és nekem nem kell segítség a babához, jön amikor akar.
Hát tegnap eléggé pofára estem a dokinál.
Mivel már egy jó ideje nem védekezünk, és nem jött baba, kezdett a dolog nyugtalanítani, hát elmentem dokihoz, hogy nézzük meg van-e valami baj. Titkon azt reméltem, hogy nem fog találni semmit, hisz egészségesnek érzem magam, a ciklusom is rendben van, semmi barnázás, semmi késés, nem szedtem sosem fogamzásgátlót, szóval nem láttam okot aggondalomra. Tegnapig.
Hüvelyi UH-val megállapította a dokim, hogy fejletlen a méhem és kicsi is. A fejletlenség a baj, mert így nagy a vetélés kockázata, a kicsiség nem baj, majd megnő, ha eljön az ideje. Ezen kívül nagyon kicsi az érő tüsző is.
Clostylbegitet kaptam, két ciklusban megpróbáljuk segíteni az ovulációt.
Meg a férjemet is elküldte andrológiai vizsgálatra, hátha ott is van valami baj.

Eléggé magam alá estem (hajrá optimizmus!)
Most a legrosszabb dolgok jutnak eszembe, mi van ha nem jön össze segítséggel sem, mi vár ránk? Akarom-e egyáltalán?
Bocs, tudom, hogy itt sokkal bonyolultabb problémákkal küzdötök, és sokan pozitívak tudtok maradni. De velem most megfordult a föld.

Szerintetek mi az amit tehetek magam azért, hogy segítsem a peteérést, a clostyn kívül? Gyógytea, torna, mittudomén...any idea?

Köszi, annak aki végigolvasta az írást, és előre is köszönöm az ötleteket!
Mka
Vendég

Andi!!!Kép

Hát ez szuper!!!!Kép

Úgy örülök Veled együtt!!!

Kérd meg ha mész legközelebb, hogy legyen UH.

Nekem is lesz jövő héten a 6.hét közepén, tudod a szívhang miatt.

Ált. szokott lenni de nem mindenkinél.

Te elmennél táppénzre amúgy?
Én ezen rágódom, hogy lehet,hogy jobb lenne tényleg pihizni.Nem???

Nekem is görcsölt a hasam minden este, és nekem felírt progipótló gyógyit.

De lehet, hogy magától is elmúlt volna, azóta nem görcsölök.

Ha sokat rendszeresen görcsölsz hívd fel, hogy ez ok-e.

Mondtad neki, hogy görcsölsz???
Amikor engem megvizsgált én akkor nagyon görcsöltem, te???

Mea
mea

Sziasztok! Kép

Most jutottam gép közelbe, még nem olvastam vissza. 1 cn. Ne haragudjatok. A tesztig elsem jutottam. Reggelre "megint megjött" Kép

Szóval, végre hívhatom a dokit az inszem miatt.
Azért köszönöm a bíztatást! Gondoltam én, hogy nem fog ilyen egyszerűen menni két év után, csak hát az ember lánya reménykedik KépKépKépKépKép

Jól vagyok, csak marhára görcsöl a hasam. De hát kinek nem az 1 cn.on ?! Kép

Ha visszaolvastam írok.
Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok!
Hát sajna ma nekem is lement a hőm 36,5-re. Úgyhogy ma vagy holnap megint meg fog jönni. De majd szólok, ha javítani kell a táblázatban.
Noémi! Sajnálom.
Andi! Mégegyszer gratulálok a babóhoz.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Noémi sajnálom, hogy nem engedhettem el a zebrádat Kép. Nem baj, majd jövő hónapban. Addig csak tudom tartani valahogy Kép. Javítalak.

Henci, téged is beírtalak köszi.

Andi, azért te egy kis fényt hozol ebbe a szomorú napba Kép. Legalábbis nálunk elég nyálas idő van Kép. Úgy örülök nektek.

Küldöm a táblát is

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Mohácska Kép úgy sajnálom. De a lapar legalább nem okoz fájdalmat. Ninának Kép igaza van. A legnehezebb döntés az útra rálépni. A továbbmenésben meg majd mi lökdösünk. Kép Néha ez még nekem is nehéz. Fel a fejjel. A lényegről meg pont lemaradtál, de szerintem jobb is!!! Nem szép élmény a HSG, bár azt mondják jobb a szülésnél. De ott legalább van gyerek a végén, nem? Kép

Saci Kép februárban leszek 27. Most januárban volt két éve, hogy először volt pozitív tesztem. két hétig Kép.

Móni23 Kép azért jelentkezz, hogy mi lesz veled, ezek nagyon szép eredmények!

Evike Kép szintén! ezek is szuper eredmények! A párod miatt ne aggódj, néha tényleg ugrálhatnak az eredmények. Az én páromnak az első 9 millió volt, a második 60 millió a harmadik pedig 50 millió. Fene se érti Kép

Andi Kép szerintem nyugodtan kérj egy hüvelyi UH-ot 9-én. Tegnap még semmit sem látott volna az orvos, nekem 2 évvel ezelőtt a 35. napon csak egy jó nagy nyálkahártyát látott. Aztán meg már semmit. Úgyhogy várj nyugodtan. Márha ezt lehet, de semmmi baj sem lesz. Akinek 1-re sikerül, az ŐSANYA! Úgyhogy pihenésre felkészülni, vigyázz, rajt!!!

Mka Kép nehéz ebben a lelkiállapotban bármit is mondani, én is átestem ezen, és mindannyian, akik már az útra léptünk. Te most vagy ezen a határon. Az orvosok tudnak segíteni, az a nehéz csak, hogy elfogadd, neked nem ad a természet olyan könnyen babát, ezért kitartóan kell orvoshoz járni, aki viszont segít! De ezzel semmi baj sincs. Gondolj sokat arra, hogy amikor majd ott lesz a kezedben, akkor már nem is emlékszel erre. Nekem most nagyon sokat segít a Várva várt babák c. könyv, különösen a történetek adnak nagyon-nagyon sok erőt. Ha tudod szerezd be, vagy olvasd el a neten.

Pusz mindenkinek,
Noémi
Vendég

Noémi
De kááááááár Kép Tudom, hoyg ezt láttad valószínűbbnek, de mégis drukkoltam, sosem lehet tudni. Remélem, gyorsan meglesznek azok az inszemek és sikeres is lesz valamelyik! Majd akkro is drukkolok neked!

Gyöngyi
Hát ez a hő tényleg nem sok Kép Sajnálom Kép

Mka
Ne keseredj el, hiszen eddig tényleg rendben voltál, és szerintem jól fogsz reagálni a gyógyszerekre. Ilyen kérdést ne is tegyél fel hoyg egyáltalán akarod-e, persze hoyg akarod, különben nem mentél volna dokihoz. A nővéremnek is pici volt a méhe (hogy fejletlen-e azt nem tudom, de gondolom, a 2 összefügg), dokik szerint spontán nem is lehetett volna babája. Erre lett neki 3 spontán, gyógyszert nem szedhet, ezért tavaly leköttette magát. Úgyhogy a pici méh tényleg nem akadály, és reméljük, hogy gyorsan rendbejössz és hamarosan pocaklakó híreket hozol! Sosem szabad feladni! Mi itt mindannyian időről időre elkeseredünk, de talpraállunk, mert sosem felejtjük el a célt, amiért küzdünk!

Megann
Írhatok neked e-mailt? Valamit meg szeretnék veled beszélni!

Tündi
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

MeaKép
Köszi. Én is örülök neked. Akkor most vagy az 5.héten? Én elvileg "csak" egy héttel vagyok lemaradva.
Én is azt gondoltam, hogy a 8.héten ha megyek kérek UH-t. Lehet ezt egyébként kérni? Nekem elmondta végig hogy mi lesz a menetrend, mikor milyen UH, az a "cukros" dolog... Megjegyezni természetesen nem bírtam Kép Csak az szúrt szemet (naná hogy az is csak itthon) hogy a 12.héten lesz az 1.UH. Ott annyira izgultam, hogy fel sem fogtam.
Táppénz dolog: én úgy vagyok vele, hogy ha tök jól leszek, akkor addig dolgozom, amíg bírom, DE ha bármi kis dolog is közrejátszik, vagy azt mondja a doki hogy a fekvést javasolja vmi miatt, akkor természetes hogy otthon maradok. Tényleg jól jönne egyébként a pihi, sokat fáj a hátam+szemem (egész napos számítógép előtt görnyedés miatt), elég sok a munka, és itt mindig olyan hideg van...
Szóval még bármi lehet.

Görcs: ha továbbra is görcsölget, akkor a jövő héten felhívom, hogy ez gond-e. Emellett még szúrkál is, de erre Cat-ék azt mondták hogy az normális mert nő a méh, nyúlnak a szalagok.
Egyébként említettem a dokinak hogy ez már a múlt héten is így volt, ebből gondoltam, hogy baba lesz, mert ilyet még sosem éreztem. Hozzátettem, hogy azóta is megvannak ezek az érzések, de nem mondott rá semmit.
Egyébként te is jóval azelőtt hogy meg kellett volna jönnie (vagyis hogy nem kellett volna megjönnie) éreztél ilyeneket?

Én a dokinál akkor görcsöltem iszonyatosan, mikor kint várakoztam. Ültem, egyszer csak majdnem leestem a székről, annyira elkezdtem görcsölni. Egyből megijedtem, hogy na most tuti megjön, és kamu volt ez az egész...
De mire bejutottam elmúlt.
Te most hogy érzed magad? Vannak rosszulléteid, cicifájás, vagy vmi?

Gyöngyi
Kép
A gratulációt köszi. Remélem a köv. hónapban már neked is lehet gratulálniKép

NoémiKép
Látom azért hál'istennek nem vagy nagyon elkeseredve. Azért én nagyon sajnálom, mert tényleg azt hittem...
Remélem akkor az inszem segít! DrukkolokKép

Puszi
Andi
andi81

HajniKép
Köszi. Nektek meg most van/volt idő, nem? Gondolom rágyúrtok rendesen. Hajrá, hajráKép

NoémiKép
Megpróbálik 9-én kérni UH-t. Ezt csak úgy lehet kérni, akkor is ha nála megvan a menetrend?
Pontossssssssssssan attól félek, mint ami veled történt 2 éve. Jaj istenem nem akarom...
andi81

Andi, fogalmam nincs hogy most van e idő Kép. Ugyanis a pg-m a hetedik naptól szinte folyamatosan páfrányos, hol jobban hól kevésbé, átlátszós nyúlós meg a 12. napon volt. Tehát mi tartjuk a két napokat, abból nem lehet gond Kép.
Azért köszi a bíztatást.

Hajni

Ja, remélem ma már nem tudtok belekötni a táblába Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Ma voltam 3. napi vérvételen. Az eredmény 3-4 hét múlva lesz csak kész. Kép
Szerintetek ezt a hormonvizsgálatot nem úgy kellene csinálni, hogy egy ciklus alatt 2-szer (elején, meg a vége felé)? SEGÍTSETEK, léccccci! Lehet nem jó dokit választottam?
És most várhatok megint egy hónapot! Kép

Jázmin
djázmin

Hajni
Szép a tábla, köszi Kép Hagyd a páfrányokat a csudába, még inkább összezavarnak, mint a hőmérőzés Kép2 naponkénti akciózás a tuti, ahogy csináljátok is Kép
Építkezés hogy áll?

Andi
Nem akarsz felkerülni a táblába? Olyan jó lenne látni még egy zebrácskát, meg Hajni is könnyebben vissza tudná tartani a többit Kép Pl. nekem egyet holnapra Kép (na ez volt a hét vicce Kép)

Tündi
Vendég

Tündi, a tied már nagyon ki akar szabadulni Kép. Nem hagyom a drága páfránykáimat a csodának Kép. Olyan édesek Kép. Végre valami ami sikerül Kép. A hőmérőzésbe mindig belebuktam, ez meg mindig sikerélményt okoz. Kép.
Az építkezés most várakozik a rossz idő miatt Kép. Csak teszünk veszünk kint, de minden nap kimegyünk Kép. Csináltunk ajtót a pincére, meg ablakot is egy párat. Én festegetek int a jó kislány. Az egész Hajni tiszta piros már Kép.

Szerintem Andi majd a babás táblára szeretne felkerülni Kép. Mert Megann is azt monta, hogy ha eddig nem volt ott, akkor már csak a babáson lesz Kép.

Tényleg szóljatok ám lányok, ha oda tegyek valakit. Magamtól nem merem, hátha rossz jel vagy valami Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

TündiKép
De nagyon édes vagy. Tényleg bevennétek úgy is hogy eddig nem szerepeltem a táblában?
Ha tényleg bevennétek, akkor köszönöm szépen. NEm is mertem volna kérni.Kép
2004.nov.óta, 30.cn, 27nap rendszeres, Győr, 24 év (febr. leszek, de megelőlegezzük)

Neked holnapra mega-mega drukk. Olyan jó lenne ha már végre elszabadulna az a zebracsorda. Kép
Puszi
andi81

Andi Kép nem kell félni! Ha valami történik, akkor ráérsz akkor aggódni. Előre felesleges. Az UH különben 2-3 perc sincs, úgyhogy bele kell férnie a menetrendjébe. Gondolom magánrendelésre jársz, ez minimum elvárható, hogy egy szívhangot megnéz a 8. héten. Ha mégsem, még mindig tudsz orvost váltani. Jó, ha az orvos tesz meg mindent érted, végül is te fizetsz neki, és fordítva.

Ne aggódj, te kis ŐSANYA! KépKépKép és a 4+2 hetes ősbaba Kép

Minden rendben lesz!!!

Amúgy tényleg nem keseredtem el, sőt, már beszéltem is a kórházzal. Holnap megyek vérvételre és kell egy spermavizsgálat is a páromtól. Aztán el kell mennem középidőben nőgyógyászati vizsgálatra és csak a következő ciklusban folytatják az inszeminációt. Az pont a szülinapom körül lesz! Úgyhogy már alig várom, hogy 27 éves legyek!

Küldöm mindenkinek a pozitív energiát, nekem egy hónapig úgy sincs rá szükségem. És én vagyok a táblicsku legalján, bibibíííí KépKépKépKépKép

Úgyhogy MEEGAADRUKKKK!!!!

Bogi Kép ha tudsz írni, jelentkezz, hogy mi volt az inszemen!

Tündi, akkor te holnap tesztelsz?? Jujj de jó!!!
Nagyon szorítok. Tiszta szívemből.

Puszi nektek
Noémi
Vendég

Szia Andi!

Gratula a babohoz!!
Mit csinálsz Győrben?? Én is ott tanultam a SzIF-en!!
Vigyázz magadra nagyon!

Mindekinek kitartás!
nicola
nicola79

Andi Kép kihagytam a NEM szót a végén. És nem fordítva. Így a helyes. Kép Neked hányadikán van a szülinapod? Nekem 25.

Hajni Kép nagyon szép a tábla! Mostantól csak én lehetek legalul! Benne vagytok lányok? Ez azt jelentné, hogy 28 nap múlva mindenki zebrás lesz!
Ki akar még a táblára felkerülni?? KépKépKép

Jázmin Kép nézd meg a www.lombik-baby.hu oldalt. Ott 3 vérvétel van egy cikluson belül. Meg küldöm neked a női hormontáblát. Ezeket szokták nézni a ciklus alatt, hogy hogyan változnak. Szerintem kérd az orvostól nyugodtan. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az orvosok tényleg atyák, de nem az egyetlenek. Emiatt ne hagyj ki még egy ciklust.

Íme:

<!--attachment: noi_hormontabla-146072.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*22.5*noi+hormontabla*noi+hormontabla%2exls --><center><pre>
Képnoi hormontabla
noi hormontabla.xls (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Pusz
Noémi
Vendég

Andi, beteszlek a táblába, ( de a babásba,így nem kell kétszer dolgoznom. Húúúú most önző vagyok?) és csak zebrával, látom nagyon nem bízol magadban, és nem szeretném én sem elkiabálni, ha te nem mered Kép. Szólj ha már mehet a baba.

Lányok, tényleg fogyasztani kellene a táblát, mert már alig tudom lekicsinyíteni, hogy mindenki látszon, a babásba meg még nagyon sok mindenki fér Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Andi, beteszlek a táblába, ( de a babásba,így nem kell kétszer dolgoznom. Húúúú most önző vagyok?) és csak zebrával, látom nagyon nem bízol magadban, és nem szeretném én sem elkiabálni, ha te nem mered Kép. Szólj ha már mehet a baba.

Lányok, tényleg fogyasztani kellene a táblát, mert már alig tudom lekicsinyíteni, hogy mindenki látszon, a babásba meg még nagyon sok mindenki fér Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Noémi
Köszi a választ. Nem tudom mennyire okoskodjak, mert az oldalon, amit küldtél, azt írták csak bizonyos esetben csinálják a 21.,24. napit. Majd telefonon lehet rákérdezek a dokimra.

Jázmin
djázmin

Saci!

Igen arra a vizsgálatra gondoltam, de szerencsére nekem már nincs szükségem rá, csak Mohácska miatt kérdeztem.Engem azért nem látsz a tábliban, mert kb 5 hetes terhes vagyok!
Januárban iratkoztam volna föl a tábliba, de mivel babás lettem, erre nem került sor!

Vkhajni!
Tudod, mi is építkezünk...
Most hogy így alakult a párom nagyon felpörgette a dolgokat, úgyhogy nálunk(a sok probléma után, átépítés, födém stb.) most gőzerővel folyik a munkaKépKép
Hajnika!Amikor még Zituska vezette a táblát, leírtam hogy ha sikerül a baba akkor nem tartom jogosnak hogy ott díszelegjek a babások között, amikor a várakozók közé gyáva voltam felíratni magam októbertől!Ezért én nagyon figyelek rátok, szurkolok mindenkinek, de a tábliba szerintem nincs jogom benne lenniKépEz elvi kérdés, remélem el tudjátok fogadniKép

Tündi30!
Itt a mailcímem: meggiesales@freemail.hu
Írj nyugodtan! Biztos rám gondoltál, hogy nekem akarsz írni???

Andi!
Nagyon gratula a zebrához mégegyszer!

És most egy kérdés!
Kb 7 hetes terhes leszek,amikor elrepülünk Amcsiba, szerintetek árthat ez a babának???

Kép

Kép
megann

NoémiKépKépKépKépKépKépKép
Megpróbálom összeszedni magam és nem parázni előre. Kérni fogok legközelebb UH-t.
A 4+2-t úgy számoltad, hogy 30.cn-on vagyok és ezért a 28 nap az 4 hét, + a 2 nap????
Annnnnnnnyyyyyyyyyira tudatlan vagyok, bocsi ezért is.
Egyébként nagyon jól esett amiket írtál, meg is hatódtam (Ősanya, ősbaba)
Ezerszeres drukk megy neked a jövő hónapra.
Szülinapom: február 25!!!!!!KépKépKépKép
andi81

Megann, ahogy gondolod. Ha esetleg meggondolod magad szólj nyugodtan. Szerintem már elég régen köztünk vagy ahhoz, hogy ne legyen jogtalan bekerülni a babásokhoz. Ők most egy teljesen "külön" csapat. És legálább tudnánk, hogy épp hányadik hétben vagy Kép.
De tényleg nem erőltetem, remélem látszik Kép.

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

HajniKép
Köszi szépen, jó a babásba, de kizárólag csak zebrával. Ok?
Majd szólok ha átváltozhat babává!
Köszi

Nicola
Ezt priviben beszéljük meg inkább, jó? Küldök e-mailt ha megadod a címed.

MegannKép
Köszi
andi81

Megann Kép a repülés nem fog ártani a babának, a 6. hónapig nyugodtan repülhetsz. Dolgoztam légitársaságnál.

A táblicskuba pedig légyszi légyszi légyszi kerülj be. Olyan sokan írogatunk neked és te is segítesz mindenkinek, hogy szeretnénk téged ott látni! És biztos te is szeretnéd magad ott látni, UGYE?? Kép KépKépKépKép

Hajni, tedd be Megannt is, így olyan kevés az M Kép
Vendég

Andi Kép nem is kell annyit tudnod, mint nekünk. Annyit jó ha tudsz, hogy a terhesség ugye 40 hét, tehát az első napja az utolsó mensid első napja. Így vagy most a 30. cn.-on 4+2. És ezt így is fogod számolni remélem legalább a 39+0-ig. Kép A 9 hónapból pedig most vagy az elsőben már két napja! Hajrá! Már nem sok van hátra, hogy lásd azt a babát! Kép
Vendég

Andi!!

pandica-@freemail.hu
Köszi hogy irj!!

Szia

nicola
nicola79

Most esett le! Akkor együtt van a szülinapunk!
De jó!
Vendég

NoémiKép
AHA KépKépKépKép
andi81

Sziasztok!

Régi "motoros" vagyok erre, de kb. 10 hónapja szüneteltetem a beírásokat. Sajnos mi is ezer éve(6) próbálkozunk eredménytelenül. Most egy olyan helyzetben vagyok, amit viszont nem tudok megoldani, ezért kérem a segítségeteket.

Arról van szó, hogy a húgom hamarosan szülni fog. Tiszta szívemből örülnék neki, ha tudnám hogy minden rendben van körülötte, de sem a pasiját nem hatja meg, sem őt. Már egy újnyira nyitva van, de még lakásuk sincs, még a kis baba ruhák sincsenek rendezve, és kiságy sincs. Sajnos mintha nem akarnák. Mostanában felmerült szűlői részről, hogy mi lenne ha mi fogadnánk a picit örökbe a párommal, de egyszerűen nem tudom mi lenne a helyes! Ha netán végigolvastátok amit írtam, kérem próbáljatok tanácsot adni, mert egyedül nem megy a döntés!
csutka

AndiKép

Gratulálok a babóhoz!!!!!
Majdnem egy napon születtünk, én február 24.( 23 leszek)

Reni
Vanoreni

Csutka!!
Ha jól tudom, családon belül tilos az örökbefogadás, és szerintem nem is helyes. Gondolj bele: pár év múlva helyre rázódnak, szeretnének gyereket, és közben ott van a sajátjuk. Soha nem tudnátok megegyezni, hogy ki neveli jól.
és ha Nektek összejön közben???
Nem akarok beleszólni, de szerintem nem véletlenül hozzájuk érkezett a bébi......

Nekem tegnap volt a punkcióm: 12 petesejt lett, amiből mára nyolc maradtKép UÚgyhogy hétfőn lesz a transzfer... szorítsatok!!! ezeknek most meg kell tapadni!!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Noémi, én mindent megteszek, ha küldi az adatait máris bent lesz, ugyanolyan feltételekkel, mint Andi. Ha nem küldi azt adatokat, akkor nem tudok mit tenni Kép. Én is bízom benne, hogy meggondolja magát Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Madaran, nagyon szorítok, majd lökdöslek felfelé, úgyis ott csücsülsz előttem Kép. Gartulálok, ez szerintem nem rossz teljesítmény.

Akkor összegzem. Holnap Tündinek drukk a teszthez, hétfőn Madaran tapasztó drukk. Most szóljatok ki van még? Kép

Az akciósoknak is sok drukk. Nekik van leginkább szükségük rá Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Jaj lányok de édik vagytok velemKépKépKép
El is érzékenyültemKépKépKép
Jó akkor beíratom magam, de mindenképpen csak két hét múlva, amikor megvolt az első uh. Kb akkor leszek 6-7. hetes!Tudjátok, én meg a hülye babonáimKépKépKép
Köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok hozzámKépKépKép

Noémi!
Köszi megnyugodtam, közben találtam a várandósság topicban egy terhesség alatt repülés nevűt, és ott is azt írogatták a lányok hogy semmi gond a repüléssel!
Nagyon megnyugodtamKépKépKépKép

Madaran!
És ezt csak így írod???????KépKépKépKépKépKép
Izgulsz nagyon ugye????
8 babóKépKépKépKépAz olyan jóKépKépKép
Mennyit kérsz vissza???????3-babót?????
Jajjjjjjjjj de izgi, nagyon fogok szorítani nektek holnap!!!!!!!!
És hogy viselted a felkészítést???
Mikor tudsz jönni utána??? Nagyon fogjuk várni a híreket és MILLIÓNYI DRUKKKKKKOT INDÍTOTTAM EL FELÉDKépKépKépKépKépKépKépIgazad van, ennek sikerülnie kellKépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Jaj nem holnap, hétfőn fogok nagyon izgulni értetekKépBocsiKép

Kép

Kép
megann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?