Mea
Köszi. Én is örülök neked. Akkor most vagy az 5.héten? Én elvileg "csak" egy héttel vagyok lemaradva.
Én is azt gondoltam, hogy a 8.héten ha megyek kérek UH-t. Lehet ezt egyébként kérni? Nekem elmondta végig hogy mi lesz a menetrend, mikor milyen UH, az a "cukros" dolog... Megjegyezni természetesen nem bírtam

Csak az szúrt szemet (naná hogy az is csak itthon) hogy a 12.héten lesz az 1.UH. Ott annyira izgultam, hogy fel sem fogtam.
Táppénz dolog: én úgy vagyok vele, hogy ha tök jól leszek, akkor addig dolgozom, amíg bírom, DE ha bármi kis dolog is közrejátszik, vagy azt mondja a doki hogy a fekvést javasolja vmi miatt, akkor természetes hogy otthon maradok. Tényleg jól jönne egyébként a pihi, sokat fáj a hátam+szemem (egész napos számítógép előtt görnyedés miatt), elég sok a munka, és itt mindig olyan hideg van...
Szóval még bármi lehet.
Görcs: ha továbbra is görcsölget, akkor a jövő héten felhívom, hogy ez gond-e. Emellett még szúrkál is, de erre Cat-ék azt mondták hogy az normális mert nő a méh, nyúlnak a szalagok.
Egyébként említettem a dokinak hogy ez már a múlt héten is így volt, ebből gondoltam, hogy baba lesz, mert ilyet még sosem éreztem. Hozzátettem, hogy azóta is megvannak ezek az érzések, de nem mondott rá semmit.
Egyébként te is jóval azelőtt hogy meg kellett volna jönnie (vagyis hogy nem kellett volna megjönnie) éreztél ilyeneket?
Én a dokinál akkor görcsöltem iszonyatosan, mikor kint várakoztam. Ültem, egyszer csak majdnem leestem a székről, annyira elkezdtem görcsölni. Egyből megijedtem, hogy na most tuti megjön, és kamu volt ez az egész...
De mire bejutottam elmúlt.
Te most hogy érzed magad? Vannak rosszulléteid, cicifájás, vagy vmi?
Gyöngyi
A gratulációt köszi. Remélem a köv. hónapban már neked is lehet gratulálni
Noémi
Látom azért hál'istennek nem vagy nagyon elkeseredve. Azért én nagyon sajnálom, mert tényleg azt hittem...
Remélem akkor az inszem segít! Drukkolok
Puszi
Andi