Sziasztok!
Elszállt, amit az előbb írtam.
Magnoli és Veronika a Ti pocitok is nagyon szép, én valamiért az arcomra, karomra és a combomra hízom, az persze nem látszik a képeken, igazi mosónő karom lett.
Megnéztem Zalán 1550g, míg Zéti 1900gr volt a 30 hetes uh-on, de mindkettőt 2 héttel idősebbnek is tartották, 4 kiló felett is voltak. Kíváncsi leszek hármaska mekkora lesz, most megyünk 30 hets uh-ra szerdán. Kitartóan hármaskának hívom, mert nem találtuk még meg az igazi nevet...Zénó ugye ugrott ex-kutya miatt....és nekem igaziból nem is tetszett, de más sem.....nem tudok rá fiúként gondolni, tisztára ki vagyok ettől
Jó, hogy Ti már láttatok arcocskákat is az uh-on, nekünk eddig még csak a popóképek jutottak, remélem szerdán többe is mutat majd.
Nekem a hétvégén annyira lement a hasam, hogy nem tudok ülni sem igazán, ha megyek, akkor még fognom is kell, nehogy leessen.....olyan vagyok, mint egy tojógalamb...az eddigi hideg-meleg frontváltozásoknál mindig kidőltem, kíváncsi leszek most mi lesz....de már nem tudok több gyógyszert szedni, 3x2 Mg és 3x1 No-spa......pedig még jó lenne min 7 hetet kibírni, mindenkit irigylek, aki előttem jár. Én a 37. hetet lőttem be magunknak.....azelőtt és azután sem szeretnék szülni...
Mi sem vetettünk le köldökvért és most sem fogunk....valahogy nincs 'kedvünk' hozzá....így nem is jártam utána.
Én Salvus víz helyett Parádit iszom, ha kell, olcsóbb és jobb ízű is, mint a másik, de szerencsére ez a terhesség nem hozta még elő a gyomorégést.
Húúúú, elborzadva olvasom, hogy mennyiket vártok vérvételre, uh-ra.....nálunk ez szerencsére jobban megy....ráadásul a cukorterhelésen kívül éhgyomor sem kell, sőőőt még előre is engedik a kismamákat.....
Magnoli, szép lett volna, ha most derül ki, hogy ikreket vársz...nálunk az elején voltak ilyen találgatások.....volt aki még most is azt mondta, hogy biztos amiatt érzem magam ilyen rosszul a 16. hét óta.......mert nem szívódott fel rendesen.....én nem hiszek ebben
Szerencsére én baromi jól alszom, kb 6-ig, sehol egy pisijárat, pedig az előzőeknél már félálomban is tudtam, Zalán így is indult el.....
Nekem kint ragadt a köldököm (tán sérv) még Zalán után, és azóta is, de nem fáj. Doki látta, azt mondta, ha majd leállunk a gyerekprojekttel, akkor érdemes megcsináltatni. Mondjuk, ha fáj, akkor az más téma....nekem csak bután néz ki.
Mmc, nálunk a két fiú elég önálló....ennek minden pozitív és negatív elemével együtt, így nagyon nem kell emelgetnem Zétit, csak igen aprókat, de annyit még bírok...enni egy kis asztalnál eszik, pelenkázáshoz felfekszik a kanapéra, bár mostanában kijár a wc-re, néha sikerül is alkotni valamit, de általában csak szórakozni járunk oda, pedig igen sikeres örömtáncot jártam valamelyik nap, amikor sikerült kakkantania egyet oda...fürdésnél már itthon van apa, babakocsiba is beszáll egyedül, kézmosáshoz van egy pici létránk 2 fok, ikeás azt hiszem.....ami problémásabb,hogy nagyon szeret bújni, de mostanság a hasamtól nem fér oda, így ez okoz némi hisztit, mert néha inkább megadom magam, csak az meg eléggé fáj, úgy kb 10 mp után....valahogy úgy alakult már a Zalánnál is, hogy mellettük vagyok, de nem nagyon engedik, hogy én csináljam a dolgokat......hátránya, hogy sokkal többet kell így takarítani
Veronika, írassak apukámmal igazolást Pálminak???

:)
Savariaa, örülök, hogy ennyire tetszett az okmányirodai kéjutazás

Érik még meglepetések az ember lányát.

És persze jó, hogy nem szippantott be a rendszer!
Mi még a ház festését szeretnénk megvalósítani még szülés előtt, persze ez hozza a takarítást és pakolást is...hurrááááá.....de legalább szép környezetbe érkezne a picuri.

És még vár a kert is, na meg a már kibújó gazok.

Szandra, olyan jó ez az álmodozós időszak.....remélem megtaláljátok az igazit!
Nálunk is bent volt a férjem mindkét szülésnél, bár Zétiről majdnem lemaradt, mert amikor megindították, akkor még elküldte a dokim, hogy menjen nyugodtan, ez még hosszú folyamat (apa mindenképp autót akart mosatni.....férfi logika azt hiszem), aztán úgy kellett utánatelefonálni 1 óra múlva, hogy siessen, mert már tolok. Zalánnál ott volt végig, amikor jöttek az első igazi oxytocinos fájások egy labdán ültem (nekem jobban bejött a csak fekszem szülés Zétinél), és szó szerint lekapartam az alkarjáról a bőrt....mintha megnyúztam volna....mondtam neki, hogy soha többet nem nyúlhat hozzám, eszébe se jusson többet a sex...mit csinált velem.....a szülésznőm meg csak rötyögött a szoba túlsó felén, mondta a férjemnek, hogy ne aggódjon innen már nem tart sokáig, negyed óra múlva meg is volt Zalán

Én kértem a férjem, hogy ne is nézegessen lefele, nehogy kiábránduljon, csak a köldökzsinórt vágta el, de akkor nyilván nem a 'csatamezőre' koncentrált

Egyébként meg engem nagyon megnyugtatott, hogy ott van, meg jól jött a segítsége is, mert ugyan a karommal elnyomnom kellett volna magam az ágy végétől, én valamiért húzódzkodtam felfelé, ő figyelte, hogy jól csináljam.....nekem ez elég nehezen ment, kb 2-3 tolófájásba került, mire össze tudtam hangolni amit kértek....Apa félt az elején, mert ő egy csepp vértől is elájul, de ezt simán bírta, én meg nyugis voltam, hogy amíg engem szervizelnek, addig apa ott van a babóval és nem veszik el.
A találkozó nálunk sem igazán menne, de az msn (bár én nem vagyok fent) vagy a facebook-os ötlet megoldható.
Boldog névnapot az Ildiknek így utólag is!!!
Picur, lehet egy kis segítség, én az első szülés előtti napon egész nap rosszul éreztem magam. Semmi konkrétum, csak rossz volt a közérzetem, sehogy sem volt jó. Azt hiszem mintha hasmenésem is lett volna. Elaludni sem tudtam, csak kb fél 2 körül.....fél háromkor meg elindult a magzatvizem....
Elnéztem ezt a táblázatot....hol vannak a csajok??? Eddig mi nők vesztünk össze a kevés férfin, most fordul a kocka??
Gyönyörű ez a szivárvány, mindig elámulok a tökéletességükön!
Én is az új házat választanám, a réginél sosem tudod mit rejtenek a falak, mi van a bútorok mögött. A picinek az elején úgyis mindegy hol van, csak Te ott legyél!
Nálunk most Zéti beteg. Múlt héten Zalán köhögött vagy inkább ugatott 2-3 napot, Zétinek most tiszta genny a szeme...fogalmam sincs hol szedte össze, persze mindketten náthásak már kb 2-3 hete...nem is értem hogy alszanak mégis ilyen jól.....a porszívót már el sem teszem. Ráadásul meghalt apukám édesanyja péntek hajnalban, elaludt 96 évesen. 4 éve volt egy agyvérzése, amiből úgy épült fel, hogy az addigiakra mind emlékszik, de onnantól kezdve semmire sem...viszont a teste és a szíve meg teljesen egészséges volt.....igaziból engem maga ez nem érintett meg igazán, mert szinte nem is ismertem (nem szerette anyukámat), alig találkoztunk, de apukám most állt fel, végre beállították a gyógyszereit, jól volt, most meg ez.......nagyon-nagyon remélem, hogy nem kerül megint padlóra.
Igyekszem ezentúl gyakrabban írni, hogy ne legyen egyszerre ilyen sokkkk....
Jó éjt mindenkinek! Aludjatok!!!