Sziasztok,
minden kedves Ildinek és Zolijaitoknak nagyon boldog névnapot kívánok!
Akinek van kedve a "való világban" is talizni, írjon a magnolis mail-címemre ami a profilomban van, hogy meg tudjuk szervezni...
Soproniaknak üzenem, hogy 30-án Mosonmagyaróvárra utazunk, ha találunk közös helyszínt, benne lennék egy fincsi kávézásban
Valamint ismerkedhetünk Facebookon is, bár nekem elég szűk az ismerettségi köröm, Titeket szívesen bejelöllek, mégiscsak életünk legfontosabb pillanatait osztjuk meg egymással
Veronika vigyázz nagyon Magadra, nem kell úgy sietni, nehogy beelőzzétek már Picurékat
Talán mégis jó lenne beiktatni némi kis délutáni pihenőt?
Reméljük a gyógyszer segíteni fog a keményedések kiküszöbölésében, ha szükségessé válik, akkor majd befektetnek, de a 32. héttől valószínűleg már jó erős a Kislányod, ha mégis elindulna...
Mikor mész kontrollra?
Gratulálok a 8. hónapba lépésetekhez
Képzeld, nálunk is csak 6 nap van a Férjem és Olim szülinapja között
Picur szép képeket tettél fel
Hamarosan még ennél is "romcsisabb" hangulatban lesztek, amikor az első OÁÁÁÁ-zást meghalljátok
Óvatosabban a nagytakarítással, remélem már kipihented a fájdalmakat
A szülőszoba falszínéről csak annyit, hogy adott pillanatban engem az se érdekelt volna, hogy ha a Moszkva tér közepén vagyunk, annyira nem tudtam másra koncentrálni, nemhogy a fal színén merengjek
Ezeken csak előre agyal az ember, ott már teljesen mindegy...
Ha még javasolhatok valamit unaloműzőként: mi összeírtunk előre egy kis listát arról, hogy kit hogyan (telefonon, postán írásos formában vagy e-mailben) értesítünk majd szülés után, ez jól jött amikor a nagy izgalomtól se láttunk, se hallottunk
Sőt, az értesítők szövegeit előre megtervezheted, hogy már csak az adatokkal kelljen kiegészíteni.
A postai formához mi Kreatív Hobby boltban vettünk színes papírt, ebbe egy másik színűt ragasztottunk a szöveggel és egy szép idézettel, amit az otthoni gépen nyomtattunk ki. Kicsit melós, de szép és egyedi lett...
Ha még mindig marad némi felesleges időd, vehetsz Babanaplót is, vagy készíthetsz magadnak, amit előre elkezdhetsz írni. Később annyira jó visszaolvasni, nagyon "romcsis"
Savaria az apás szülés ízlés kérdése, ha van hozzá kedvetek, akkor vágjatok bele bátran, jól jön majd a Férjed támogatása
Egyébként tényleg van aki egyedül szeret szenvedni, ez a végeredmény szempontjából teljesen mindegy, mindenkinek azt ajánlom, úgy csinálja, ahogy NEKIK JÓ...
A szülőszobát jobb mielőbb megnézni, hogy ezen már ne kelljen aggódni, és az esetleges ijesztő élmények (pl. vajúdás hangjai) elmúljanak mire odakerülsz
Látom kicsit Te is túlerőltetted magad, nehéz feldolgozni, hogy már nem annyit bír az ember, mint babátlanul, de -ahogy írod is- lesz ez még így se

, pihenj többet
A furcsa feszítő érzés nálam Lénó helyzetváltoztatásakor jelentkezik, lehet hogy Bátor is forgolódik még, keresi a megfelelő pozíciót
A Férjednek kényeztetésből ajánlok egy ötöst (persze ötből)
A börzézéssel ügyesek vagytok, okosan vásároltál
Alexandra igen, végül visszautalták a fodrászos pénzt még aznap, szerencsére
A dokid kérdésén jót nevettem, hogy terhes vagy-e, hát eléggé úgy tűnik
Mivel ez már a második nagyobb baklövése volt, nem gondolkodtál még váltáson???
A házvételhez sok szerencsét, a réginek és az újnak is vannak előnyei, kérdés hogy nektek melyik jobb, de látom az új lesz az...
Bozza igen sajnos sok helyen a kártyás vásárlásnál meg sem mutatják a beírt összeget, csak a PIN kódot kérik, de ez teljesen szabálytalan... A fodrásznál megmutatták nekem, de annyi minden volt a kijelzőn egyszerre, hogy én is csak felületesen néztem meg, és ezzel én is hibáztam... Legközelebb figyelmesebb leszek ám
Te is pihizhetnél többet, pl. munka után vízszintesben
A munkahelyi stressz nem éppen az a nyugis környezet
"Mostani csütörtök az már péntek"? Hahaha
mmc a dm-es Fb-s ötletet nagyon köszönöm, sokat segítettél, mert dobtam nekik egy like-ot és máris kapom az új híreket az akciókról, szuper
Az "ugrálós kispárna" cuki lehetett, Botondod sem lesz egy unalmas Kisfickó
Férjed sielése miatt nem irigyellek, próbálj Lizával pár kimenős programot szervezni (pl. játszóterezés, fagyizás), hogy jól elfáradjon, és többet tudjatok pihenni
Nálunk a Férjem hétfőtől szerdáig utazik külföldre, már én is szervezem a segítséget erre az időre
Ildi 15 napos kártyajóváírás, te jó ég!!!! Akkor tényleg nagyon nagy szerencsém volt a 4 órás ügyintézéssel, jesszusom
A következő ingyenes fájdalomdíjas hajvágás jó ötlet, majd fel is vetem legközelebb (bár szerintem simán elhajtanak melegebb éghajlatra

)
A Máté szép név, kíváncsi leszek, mi lesz a végleges verzió???
Azért majd beszéld meg a Férjeddel, hogy egyet mondjatok, ha netán megint Őt kérdezik
Fájdalmaidra jobbulást kívánok
A nyanyásodásban már én is élen járok, kb. 1,5 óránkénti éjjeli forgolódás után nekem is kelnem kell "pisijáratra", akár tetszik, akár nem, elég fárasztó
Sandie "mosónőkar" hahaha, nem hiszem, biztos túlzol picit, nem tűnsz túlsúlyosnak
A köldök (és egyéb leharcolt részecskék) szépítése szerintem ráér a gyerekproject után
A "szervizelős" dumán behaltam a röhögéstől, jó fej vagy Te is
Az ikergyanú tényleg elég ijesztő hír tud lenni, főleg a harmadik terhességnél, gondolom Nálatok is okozott pár álmatlan éjszakát
Fiaidnak jobbulást kívánok, reméljük a jó idő beköszöntével lassan eltehetitek végre azt a csúnya porszívót
Apuddal együttérzünk, sok lelkierőt küldünk Neki ebben a nehéz helyzetben!
A II-es haránt vízszintes fekvést jelent (keresztben), fejecske jobbra, csülkök balra, az I-es pont fordítva, fej balra.
Úgy értettem amit írtál, hogy fej gyomornál, test függőlegesben, lábakkal lefelé a méhszájon, na az meg a farfekvés.
A súlya szép nagy, így Ő is 4 kg körül várható
De jó hogy "elmászott" a placentád a méhszájról, ez nagyon klassz hír, csak így tovább
Ancsa ahá, tehát az április elsejei gyerekek mind "mókamakik", ahogy Mátéd is?... hehehe
Kat jó pihenést Nektek a Balcsin, irigy-irigy
Loramatte de jó hogy eltűnt a tágulat, már nem kell miatta aggódnotok, ha még a bacik is lelépnek, na akkor jöhet a nyugis babavárás a hátralévő időre
Szép nagy már a babád, 2 kg, azta
Hajrá vásárlás
Csicsi látom téged sem kerül el a "pisijárat"