Sziasztok!
Hát a legeslegfontosabb, hogy szívből gratulálok a Picur család legújabb tagjához és le a kalappal a hősies helytállásért!

Éljen-éljen!!
Majd írj Picur, hogy hogy telnek az első napok (csak ha már nagyon unatkozol...) és persze rettentő kíváncsi vagyok a babafotóra!
Ildi, ha minden igaz, akkor már csak másfél nap irodád van, kitartás! Ti is ünnepeltek holnap? Ha jól sejtem, az én búcsúztatóm most már elmarad, olyan hirtelen köszöntem le.
A hátam nekem is folyamatosan fáj. Esetleg próbáld ki, hogy ráfekszel egy melegítő párnára egy rövid ideig, úgy vettem észre, az kicsit lelazítja.
Cuki a pocakod!!
Alexandra, de jó, kész a babaszobátok!! Óvatosan a pakolászással, oszd be inkább több napra, nehogy téged is meginvitáljanak egy kórházas élménytúrára.
Képet töltesz majd fel a pici birodalmáról?
Remélem, hogy a babó is kíváncsi lesz és hamar a lyuk felé fordul a fejével, hogy megkukkanthassa!
A védőnőnek, úgy tudtam, kötelező egy otthoni látogatás a szülés előtt, de lehet, hogy ez tényleg területenként változik. Hozzánk mindenesetre jön, én jeleztem neki, hogy itt nem lesz babaszoba vagy babasarok, mert költözni fogunk, de nem ijesztettem el.

A lakás végignyalását én is terveztem (amúgy is esedékes egy nagy tavaszi takarítás), de szerintem így már nem lesz ebből semmi. Egyrészt, ha nincs tavasz, akkor minek

másrészt attól félek, hogy ágyat írnak elő.
Bár olvasom, hogy azért mások is keményednek. Ez kikészít, hogy nem tudom, mi az, ami veszélyes és mi az, ami normális. A kórházasdi is elbizonytalanított: ennyire durva a helyzet vagy csak protokoll / óvatosság??
Idő: fúj. A március a legkeményebb téli hónap...
Mmc, hajrá pihenés!! Milyenek lettek a fotók?? Én 8 kilónak azért örülnék, tuti nem lettél vastag! Szerintem a nagydarabságot optikailag az okozza, hogy a has-derék-mell vonal ennyire szétfolyik (nálam legalábbis), olyan tésasszonyos érzete van az embernek.
Sandie, sajnálom, hogy te sem vagy / voltál jól, remélem, hogy javultál már!! A köhögés ilyen formája felettébb ijesztő lehetett!!
Veronika, remélem a méhszáj neked is rendben van. Igazság szerint innentől én is kétszer meggondolom, hogy mit is érzek, mert itt nem viccelnek, befektetnek hosszú-hosszú napokra! Bár tény, hogy már c:3110-nél járok, úgyhogy igyekszem komolyan venni a dolgokat. És nem tudom, van-e jelentősége - főleg riogatni nem akarok senkit - de mensis érzés volt a görcs, jóllehet nem igazán fájdalmas (inkább viszketett a méhem

).
De nagyon utálatos a kórház, pedig nincs is otthon "nagyobbik", akinek hiányzna anya. Szerintem az a néhány éjszakai keményedésem (már nem görcs) is attól van, hogy az ágy derékban megtör és folyamatosan feszül az egész törzsem.
Magnoli, örülök, hogy nálad is minden oké, a görcsök ellenére!! Nagy megkönnyebbülés! Engem ma vizsgál újra a doki, para-para...
Savariaa, sajnos a kenetem nekem sem volt oké, itt azt is rebesgették, hogy attól lehetnek a görcsök. Mondjuk nem tudom, ez miért most derül ki, amikor hónapok óta, minden egyes magánvizit alkalmával felhozom a témát, hogy nézze meg, nincs-e valami elvetemült buli odabent. Nekem nem fájt / csípett semmi, de elég bő volt a folyásom és talán nem teljesen tiszta (imádom, hogy minden szubjektív és találja ki a kismama, hogy az normális., avagy kóros-e...). Szedd az antibiotikumot!
Ancsa, ne aggódj, hogy a 62-es rugijait téli rucik! Szerintem idén nem lesz jó idő, jól jönnek majd azok a bélelt cuccok a júniusi mínuszokban!
Sandie, haha látom magam előtt, ahogy a nagy kamaszfiad jön haza kosáredzésről, leveszi a hatalmas, büdi edzőcipőit, de anya annyira szereti a kicsi tappancsait...
Alexandra, ezt a dioptriás dolgot még én sem hallottam és sajnálom!

Ha ez ennyire veszélyes, hogyhogy nem kérdez rá valaki - legalább a védőnő? Amikor még azt is megkérdezik, hogy az anyai nagyapámnak hányas lába volt... :S
De örülök, hogy könnyedén veszed a témát!!
MAjd még jelentkezem, jók legyetek és görcsmentes napokat midnenkinek! Itt már nagyban csiripelnek a madarak, de valószínűleg csak valami olyasmit, hogy "q*va hó, befagy a kloákám...!"