Enikő:Írtam mlét, még kimaradt: igen Fló a 37. héten született, a vérnyomásom 140/110 volt. A tiéd már elég magas.Mondjuk nekem a második érték volt a ciki, és az a rosszabb. Nem éreztem semmit. A szülés után szívdobogást, én is dopegitet kaptam a gyerekágyon. Sztem azonnal szólj a dokidnak,ha felmegy a vérnyomásod, ez nem játék! Azért örülök,hogy rendben minden. Hány hetes vagy? Egyébként nem könnyebb kisebb babát megszülni, ráadásul törékenyebb is. Én már csak tudom, Bátor 10 perc alatt kicsusszant Flórával igen csak megszenvedtem 20 perc kellett, hogy kibújjon, pedig még nyomták is a hasam, hogy minnél előbb kijusson. És nem tud segíteni a súlyával sem, és a buksijával sem.
Ildi: Atif legalább olyan ismert, mint a Sári.
Ági: Mi megyünk,ha az időjárás nem változik rosszabbra. Ha nagy köd lesz, vagy 20 centis hó akkor nem megyünk. Pedig Flóra nagyon várja. Mi csak Lego duplo-t szoktunk venni, abból azt építessz amit akarsz. Sztem én jobban élevezem, mint a gyerekek.

Nekem nem volt.
Dancsi: Én is nagyon szeretnék menni, de Zolinak muszáj elmennie az uh-ra, és már két hete bejelentkezett. Tavasszal többször is csinálhatnánk talit! Játszóni akár!
Angi: Jó hogy mi voltunk! Én mondtam Zolinak, hogy ti mentek korizni! Egyébként Zoli is kiszúrja az igniseket, ő vett észre. Sárgából nincs túl sok, de pirosból sem.
Hová teszitek Kristófot, ha veletek megy? Csak azért kérdem, mert ha esetleg lesz 3. gyerek nem tudom hová tenni a kocsiban. A középső ülésre, hátra?
Ti jöttök bölibe?
Hajni: Gratula a viszihez!
Nóri: Szte még a csőrös pohár is föleösleges. Bátor olyan szépen iszik pohárból. Igaz van hogy elég sok mellé megy. De ez ezzel jár. Az avent varászitatóból is elég jól iszik. Már amennyit,nem sokat. Inkább a természetes csomagolást kedveli. Főleg éjjel.
Bátor mostanság elég sokszor ébred, vagy 4x is. Tegnap előtt elfogyott a kamomilla is. Gyorsan mellettünk ragad az ágyban.
Nálunk esett egy kicsi hó, de el is olvadt. Tök szép volt minden csupa fehér volt.
Vasárnap reggel egy fácán kakas járt az utca másik oldalán. Milyen jó, hogy a préri szélén lakunk.
Magdi: Pedig nem fáj az orrszippantás, inkább szívjad, nehogy lerakódjon, egy kis sírás nem árt. Én a déli gyümikkel és a spenóttal, paradicsimmal még várok Bátornál is. Bár tegnap Bátor kapott egy kis mandarint, úgy örült neki. Meghámoztam pici darabokat adtam a szájába. Elmajszolta.
Miért kellett Rékának oxigén? A gyerekkórházban voltatok?
Gabi3